|
هر كه دارد هوس امام رضا...
|
|
۱۳:۴۸, ۵/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۲ ۳:۰۴ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() دوستان عزيز براي چند روز آینده دارم ميرم پابوس امام رضا این جمله رو هر وقت می شنوم ، دلم پرواز می کند ! هر کس عرض اراداتی عرض عطوفتی التماس دعایی دارد همینجا می گذارد و زائران امام رضا هم به سمع شریفش می رسانند ... خلاصه اش اینکه ... هر كه دارد هوس امام رضا بسم الله ... |
|||
| آغاز صفحه 17 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۴۵, ۱۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #161
|
|||
|
|||
|
دل من گم شد...
اگر پیدا شد، بسپارید امانات رضا! و اگر از تپش افتاد دلم، ببریدش به ملاقات رضا... از رضا خواسته ام تا شاید، بگذارد که غلامش بشوم! همه گفتند محال است ولی ، دلخوشم من به محالات رضا... |
|||
|
|
۱۴:۲۲, ۱۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #162
|
|||
|
|||
(۱۱/فروردین/۹۱ ۱۲:۰۱)فاطمه خانم نوشته است: به نفسی انت یا رئوف الائمهممنونتم آقا جان
|
|||
|
|
۱۴:۴۸, ۱۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #163
|
|||
|
|||
|
چشمههاي خروشان تو را ميشناسند
موجهاي پريشان تو را ميشناسند پرسش تشنگي را تو آبي، جوابي ريگهاي بيابان تو را ميشناسند نام تو رخصت رويش است و طراوت زين سبب برگ و باران تو را ميشناسند از نشابور بر موجي از «لا» گذشتي اي كه امواج طوفان تو را ميشناسند اينك اي خوب، فصل غريبي سر آمد چون تمام غريبان تو را ميشناسند كاش من هم عبور تو را ديده بودم كوچههاي خراسان، تو را ميشناسند سلام آقا جانم دوباره به همان درد مبتلا شدم . دچارتم آقا یک نفر میگفت دچار یعنی عاشق .. دفعه قبل هم سوغاتم از کربلا دلتنگی برای تو بود از آنجا که مهربانی چند روزی بیشتر طول نکشید و خواندیم به میهمانی ات . آقا منتظرم اصلا همین که به دلم میاندازی یعنی ..... آقا منتظرم ... دلی که نمانده برایم رحم کن ... |
|||
|
|
۱۱:۴۹, ۲۰/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #164
|
|||
|
|||
|
دلم خیلی برای امام رضا(علیه السلام) تنگ شده
![]() خیلی دلم می خواد برم به پابوسش... ![]() اما فرصت نمی شه.. ![]() اگر کسی رفت،ما رو هم یاد کنه |
|||
|
|
۲۰:۰۷, ۲۰/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/فروردین/۹۱ ۱۷:۳۱ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #165
|
|||
|
|||
|
انشا الله از طرف مدرسه قراره ما رو ببرن مشهد
وقتی شنیدم آنقدر خوشحال شدم که فکرشو نمی تونید بکنید حدود یه 7 ، 8 سالیست که نتوانستم حرم آقا رو زیارت کنم ![]() ولی به زودی به مراد دلم خواهم رسید! ![]() امیدوارم قسمت همه بشه ، از همه مهمتر دیدار لقای آقا بقیه الله رو براتون از خدا طلب می کنم.
|
|||
|
|
۱۳:۰۹, ۲۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #166
|
|||
|
|||
(۲۰/فروردین/۹۱ ۲۰:۰۷)Prestige نوشته است: انشا الله از طرف مدرسه قراره ما رو بررن مشهد سلام خیلی خوشحالم که این سفر قسمتتون شده فقط یه لطفی کنید و دل تنگ ما رو هم همسفر خودتون کنید و سلام من رو خیلی خیلی به امام رضا(علیه السلام) برسونید ممنون |
|||
|
|
۱۶:۰۹, ۲۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #167
|
|||
|
|||
|
با سلام.خیلی ببخشیدااااااااااا!!!!
زمان ایجاد این تاپیک ۵/ارديبهشت/۹۰ هستش! تا الان فاطمه خانم بیست بار رفتن مشهد و برگشتن!!! ![]() ![]() این پست های جدید رو کی باید چاپ کنه بندازه تو حرم؟؟! ![]()
|
|||
|
|
۱۷:۱۹, ۲۳/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/فروردین/۹۱ ۱۷:۲۲ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #168
|
|||
|
|||
(۲۳/فروردین/۹۱ ۱۶:۰۹)فدايي ولايت نوشته است: با سلام.خیلی ببخشیدااااااااااا!!!!
علیکم السلام!
اتفاقا دوباره دارم می روم خدمت امام رضا این تاپیک هم خداوند بهش برکت داده و همچنان شاهد دلدادگی دوستان به رئوف الائمه ، اما رضا (علیه السلام) هست . هرکس علاقمند هست برای امام رضای عزیز ، نوشته ای ، التماس دعایی بنویسه و بفرسته ، کتبی ، شفاهی.. بنده با کمال میل برایش می رسانم .یا همینجا بنویسید یا برای من بفرستید ) تاریخ رو هم توجه داشته باشید ، فقط تا 11 اردیبهشت فرصت دارید یعنی زمان بازگشت بنده ! دیگه بقیه نوشته ها بعد از این تاریخ رو فرشته های گرامی خودشون دست امام رضا خواهند رساند!! ان شاء الله همیشه قسمت بشه و هر سال (من نمی دونستم دقیقا همون تاریخ دارم دوباره مشرف می شم ![]() ) خداوند هم برنامه هایی برای آدم می چیند عجیب! نمی خواستم بگویم ولی خوب دیگه گویا خداوند خودش می خواهد!ما که کاره ای نیستیم، یادمان نبود! پیغام شما رو ان شاء الله می رسانم .بفرمایید... |
|||
|
|
۱۷:۲۹, ۲۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #169
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا علی بن موسی الرضا خدایا من اولین های بسیاری رو در حرم امام رضا(علیه السلام) تجربه کرده ام... اولین حرمی که دیدم.... اولین برات نامه کربلا... اولین اعتکافی که رفتم... بچه ها نمیدونید که اعتکاف پارسال چطوری قسمتم شد... چطوری رفتم.... چطوری توی راه همسفریهای کربلایم رو دیدم... چطوری رسیدیم... چطوری آمدیم زیارت... چطوری امام رضا(علیه السلام) پذیرایی کردند... یا امام رضا(علیه السلام) خوشنویسی هایی که بهمون دادید رو یادتونه؟؟؟ هر وقت میخوام سلام بدم، و برمیگردم سمت حرمتون میبینمش... روی جلدش نوشته"خط خورشید".... خدایا من دلم برای خورشید تنگ شده.... یا امام رضا(علیه السلام) قرآنی که بهمون هدیه دادید رو یادتونه؟؟؟ هر وقت بازش میکنم یاد حرمتون می افتم.... خدایا من حرم امام رضا(علیه السلام) میخوام.... یا امام رضا(علیه السلام) صف بدرقه خادم هایتان را یادتونه؟؟؟ چشمان اشک آلود دوتا خادماتونو یادتونه؟؟؟ خدایا من دلم برای ولی نعمتمون تنگ شده.... یا امام رضا(علیه السلام) خیلی خیلی خیلی خیلی دلم دوباره اعتکاف میخواد.... میدونم هنوز آدم نشدم... اما چیکار کنم دلم واستون تنگ شده... وای آقاجون امروز روز زیارتی شماست... آقا به حق این روزها منو هم بطلبید.... دلم میخواد بیام به خاطر کربلایم ازتون تشکر کنم.... آقاجون مگه شما کربلایم را امضا نکردید؟؟؟ نمیخواهید ببینید رفتم و اومدم چه شد؟؟؟ من قبل از کربلایم دلتنگتان بودم.... آقاجون رفتم و اومدم اما این دلتنگی ها بیشتر شده... یا امام رضا(علیه السلام) فقط میتونم بگم : تا ابد وام دارتان خواهم ماند.... |
|||
|
|
۱۷:۳۴, ۲۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #170
|
|||
|
|||
نقل قول:سلام والا حالا معلومه معلوم هم نیست ، سال های پیش مدیر مدرسمون همیشه بچه های منتخب رو می برد مشهد ، امسال نمی دونم از بخت بد ما مثل این که قراره بریم شیراز! ![]() با بچه ها قرار گذاشتیم ، بریم مخه مدیرمونو بزنیم منصرف بشه از این سفر به شیراز؟! ![]() دعامون کنید بتونیم نظرشو تغییر بدیم ، وگرنه من باز هم ... |
|||
|
|
|
|
|
| 3 میهمان |

![[تصویر: %D9%87%D8%B1%DA%A9%D9%87_%D8%AF%D8%A7%D8...D8%A7_.png]](http://s4.picofile.com/file/7814181612/%D9%87%D8%B1%DA%A9%D9%87_%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF_%D9%87%D9%88%D8%B3_%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85_%D8%B1%D8%B6%D8%A7_.png)

یا رئوف الائمه

![[تصویر: confused.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/confused.gif)
![[تصویر: blush.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/blush.gif)
![[تصویر: heart.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/heart.gif)