کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 12 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هر كه دارد هوس امام رضا...
۱۳:۴۸, ۵/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۲ ۳:۰۴ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: %D9%87%D8%B1%DA%A9%D9%87_%D8%AF%D8%A7%D8...D8%A7_.png]

دوستان عزيز

براي چند روز آینده دارم ميرم پابوس امام رضا

این جمله رو هر وقت می شنوم ، دلم پرواز می کند !

هر کس عرض اراداتی

عرض عطوفتی
التماس دعایی
دارد همینجا می گذارد و زائران امام رضا هم به سمع شریفش می رسانند ...
خلاصه اش اینکه ...
هر كه دارد هوس امام رضا بسم الله ...

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Ramin_Ghn ، ghadimi2 ، EMPERATOR ، نا بلد ، رضا1357 ، mohammad790 ، hussain ، محب الزهرا ، zarati313 ، خادم الرضا ، خادمة الزهرا ، ilidin ، Abasaleh ، ANTI satan ، shafagh_mah ، Agha sayyed ، warior ، nasimesaba ، m2kh24 ، باهتول ، m.hossein ، s.majid hashemi ، N.Mahdavian ، vahid1878 ، نگار ، مهدی110 ، mahdi14 ، سدرة المنتهی ، فدايي ولايت ، mhvvhm ، saloomeh ، nafas ، seyed mohamad ، azade ، یاســین ، netlog36 ، aboutorab ، fatemeh ، Farzaneh ، أین المنتظر ، Elham-R ، zahra.shakiba ، یا ثارالله ، شیدا ، rahgozar.f ، فدک زهرا ، حسن عزتي ، یاوران مهدی ، paradise ، ترنم ، R3Z4 ، mohammad reza ، omidman ، Hadith ، مفقود الاثر ، جویای حقیقت ، مرهم ، مجید املشی ، كارمند پيمانی ، منادی حق ، ساقی ، مجنون الحسین ، میثاق ، یا امام رضا ، Fatemeee ، meisamtiger ، fiftynine ، mahdis ، ghofran ، aliali ، ali0077 ، Justice Bringer ، SAViOR ، ترک های دلم ، Night moans ، مسعود.پاکرو ، MANI110 ، آفتاب ، بیتا ، رضوانه ، منجی ، help me ، مرتاح ، ندا دهنده ، سیمرغ ، sagheb ، mahdy30na ، سرباز منتظر ، meshkat ، حسن.س. ، m1374b ، mahramaneh ، boghz ، مجتبی110 ، Bahar ، صهبا ، Negahi digar ، محمد حسین ، صبح صادق ، MohammadMeraj ، Sakineh ، fatemeh-55 ، ADAM ، Mohammad Trust ، انتصـار ، neyestan23 ، هایرو ، آیلار ، امین علوی ، السا ، ali-0110 ، صبا ، rahi ، عبدالرحمن ، Just God ، Bidel.s ، هادی... ، javad367 ، مصطفي مازح7610 ، sabrina ، Mitsonary ، نرگس مهدوی ، 21200 ، hessam ، Night_World ، نورالسادات ، ghoran ، بچه های گمنام ، 135 ، علی املشی ، یااباصالح ، آسمانه سجادی ، علی امینی ، میلاد مسلمی ، محمدهادی ، آوا ، Tolou ، جواد مخبریان ، رمز شب ، fafa* ، میثم2 ، ماحی

آغاز صفحه 17 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۴۵, ۱۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #161
آواتار
دل من گم شد...

اگر پیدا شد، بسپارید امانات رضا!

و اگر از تپش افتاد دلم، ببریدش به ملاقات رضا...

از رضا خواسته ام تا شاید، بگذارد که غلامش بشوم!

همه گفتند محال است ولی ، دلخوشم من به محالات رضا...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، paradise ، یا ثارالله ، Seyed Mohsen ، soldier ، فاطمه خانم ، nafas ، نسیم ، shakiba ، yamin ، Tolou ، یاران مهدی ، nasimesaba ، taleb
۱۴:۲۲, ۱۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #162
آواتار
(۱۱/فروردین/۹۱ ۱۲:۰۱)فاطمه خانم نوشته است:  
اللهم صل علی محمد و آل محمد
من فقط یک بلیط رفت و برگشت « مشهــــد » میخواهـم
من امام رضا می خواهم...
اللهم صل علی محمد و آل محمد

به نفسی انت Angelیا رئوف الائمه
ممنونتم آقا جانHeart

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، meshkat ، یا ثارالله ، نسیم ، yamin ، أین المنتظر ، Tolou ، nafas ، nasimesaba ، taleb
۱۴:۴۸, ۱۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #163
آواتار
چشمه‌هاي خروشان تو را مي‌شناسند
موج‌هاي پريشان تو را مي‌شناسند

پرسش تشنگي را تو آبي، جوابي
ريگ‌هاي بيابان تو را مي‌شناسند

نام تو رخصت رويش است و طراوت
زين سبب برگ و باران تو را مي‌شناسند

از نشابور بر موجي از «لا» گذشتي
اي كه امواج طوفان تو را مي‌شناسند

اينك اي خوب، فصل غريبي سر آمد
چون تمام غريبان تو را مي‌شناسند

كاش من هم عبور تو را ديده بودم
كوچه‌هاي خراسان، تو را مي‌شناسند

سلام آقا جانم دوباره به همان درد مبتلا شدم .
دچارتم آقا
یک نفر میگفت دچار یعنی عاشق ..

دفعه قبل هم سوغاتم از کربلا دلتنگی برای تو بود از آنجا که مهربانی چند روزی بیشتر طول نکشید و خواندیم به میهمانی ات . آقا منتظرم
اصلا همین که به دلم میاندازی یعنی .....
آقا منتظرم ...

دلی که نمانده برایم رحم کن ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، أین المنتظر ، MohammadSadra ، یا ثارالله ، محب الزهرا ، sunrise59 ، نسیم ، yamin ، Tolou ، باهتول ، nafas ، nasimesaba ، taleb ، soldier
۱۱:۴۹, ۲۰/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #164
آواتار
دلم خیلی برای امام رضا(علیه السلام) تنگ شدهSad
خیلی دلم می خواد برم به پابوسش...Sad
اما فرصت نمی شه..Sad
اگر کسی رفت،ما رو هم یاد کنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نسیم ، فاطمه خانم ، یا ثارالله ، shakiba ، Mitsonary ، yamin ، Tolou ، nafas ، nasimesaba ، taleb
۲۰:۰۷, ۲۰/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/فروردین/۹۱ ۱۷:۳۱ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #165
آواتار
انشا الله از طرف مدرسه قراره ما رو ببرن مشهد

وقتی شنیدم آنقدر خوشحال شدم که فکرشو نمی تونید بکنید

حدود یه 7 ، 8 سالیست که نتوانستم حرم آقا رو زیارت کنم [تصویر: confused.gif]

ولی به زودی به مراد دلم خواهم رسید! [تصویر: blush.gif]

امیدوارم قسمت همه بشه ، از همه مهمتر دیدار لقای آقا بقیه الله رو براتون از خدا طلب می کنم.[تصویر: heart.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yamin ، یا ثارالله ، محب الزهرا ، فاطمه خانم ، saloomeh ، أین المنتظر ، یاران مهدی ، sunrise59 ، Tolou ، Admirer ، nafas ، nasimesaba ، taleb
۱۳:۰۹, ۲۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #166
آواتار
(۲۰/فروردین/۹۱ ۲۰:۰۷)Prestige نوشته است:  انشا الله از طرف مدرسه قراره ما رو بررن مشهد

وقتی شنیدم آنقدر خوشحال شدم که فکرشو نمی تونید بکنید

حدود یه 7 ، 8 سالیست که نتوانستم حرم آقا رو زیارت کنم [تصویر: confused.gif]

ولی به زودی به مراد دلم خواهم رسید! [تصویر: blush.gif]

امیدوارم قسمت همه بشه ، از همه مهمتر دیدار لقای آقا بقیه الله رو براتون از خدا طلب می کنم.[تصویر: heart.gif]

سلام
خیلی خوشحالم که این سفر قسمتتون شده
فقط یه لطفی کنید و دل تنگ ما رو هم همسفر خودتون کنید و سلام من رو خیلی خیلی به امام رضا(علیه السلام) برسونید
ممنون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، Tolou ، Mitsonary ، یا ثارالله ، nafas ، nasimesaba ، taleb
۱۶:۰۹, ۲۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #167
آواتار
با سلام.خیلی ببخشیدااااااااااا!!!!
زمان ایجاد این تاپیک ۵/ارديبهشت/۹۰ هستش!
تا الان فاطمه خانم بیست بار رفتن مشهد و برگشتن!!!Big GrinWink
این پست های جدید رو کی باید چاپ کنه بندازه تو حرم؟؟!Big GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba ، taleb
۱۷:۱۹, ۲۳/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/فروردین/۹۱ ۱۷:۲۲ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #168
آواتار
(۲۳/فروردین/۹۱ ۱۶:۰۹)فدايي ولايت نوشته است:  با سلام.خیلی ببخشیدااااااااااا!!!!
زمان ایجاد این تاپیک ۵/ارديبهشت/۹۰ هستش!
تا الان فاطمه خانم بیست بار رفتن مشهد و برگشتن!!!Big GrinWink
این پست های جدید رو کی باید چاپ کنه بندازه تو حرم؟؟!Big GrinBig Grin
علیکم السلام!
اتفاقا دوباره دارم می روم خدمت امام رضا Angel
این تاپیک هم خداوند بهش برکت داده و همچنان شاهد دلدادگی دوستان به رئوف الائمه ، اما رضا (علیه السلام) هست .
هرکس علاقمند هست برای امام رضای عزیز ، نوشته ای ، التماس دعایی بنویسه و بفرسته ، کتبی ، شفاهی.. بنده با کمال میل برایش می رسانم .یا همینجا بنویسید یا برای من بفرستید )
تاریخ رو هم توجه داشته باشید ، فقط تا 11 اردیبهشت فرصت دارید یعنی زمان بازگشت بنده ! دیگه بقیه نوشته ها بعد از این تاریخ رو فرشته های گرامی خودشون دست امام رضا خواهند رساند!!
ان شاء الله همیشه قسمت بشه و هر سالHeart
(من نمی دونستم دقیقا همون تاریخ دارم دوباره مشرف می شم HuhHeart)
خداوند هم برنامه هایی برای آدم می چیند عجیب! نمی خواستم بگویم ولی خوب دیگه گویا خداوند خودش می خواهد!ما که کاره ای نیستیم، یادمان نبود!Angel
پیغام شما رو ان شاء الله می رسانم .بفرمایید...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، Mitsonary ، یا ثارالله ، nafas ، Dragonborn ، أین المنتظر ، nasimesaba ، sunrise59 ، taleb
۱۷:۲۹, ۲۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #169
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

السلام علیک یا علی بن موسی الرضا

خدایا من اولین های بسیاری رو در حرم امام رضا(علیه السلام) تجربه کرده ام...
اولین حرمی که دیدم....

اولین برات نامه کربلا...

اولین اعتکافی که رفتم...
بچه ها نمیدونید که اعتکاف پارسال چطوری قسمتم شد... چطوری رفتم.... چطوری توی راه همسفریهای کربلایم رو دیدم... چطوری رسیدیم... چطوری آمدیم زیارت... چطوری امام رضا(علیه السلام) پذیرایی کردند...
یا امام رضا(علیه السلام) خوشنویسی هایی که بهمون دادید رو یادتونه؟؟؟ هر وقت میخوام سلام بدم، و برمیگردم سمت حرمتون میبینمش... روی جلدش نوشته"خط خورشید"....
خدایا من دلم برای خورشید تنگ شده....
یا امام رضا(علیه السلام) قرآنی که بهمون هدیه دادید رو یادتونه؟؟؟ هر وقت بازش میکنم یاد حرمتون می افتم....
خدایا من حرم امام رضا(علیه السلام) میخوام....
یا امام رضا(علیه السلام) صف بدرقه خادم هایتان را یادتونه؟؟؟ چشمان اشک آلود دوتا خادماتونو یادتونه؟؟؟
خدایا من دلم برای ولی نعمتمون تنگ شده....

یا امام رضا(علیه السلام) خیلی خیلی خیلی خیلی دلم دوباره اعتکاف میخواد.... میدونم هنوز آدم نشدم... اما چیکار کنم دلم واستون تنگ شده...
وای آقاجون امروز روز زیارتی شماست... آقا به حق این روزها منو هم بطلبید.... دلم میخواد بیام به خاطر کربلایم ازتون تشکر کنم.... آقاجون مگه شما کربلایم را امضا نکردید؟؟؟ نمیخواهید ببینید رفتم و اومدم چه شد؟؟؟
من قبل از کربلایم دلتنگتان بودم.... آقاجون رفتم و اومدم اما این دلتنگی ها بیشتر شده...

یا امام رضا(علیه السلام) فقط میتونم بگم : تا ابد وام دارتان خواهم ماند....

امضای Tolou
کیست که به خدا اعتماد کرد
و
پشیمان شد؟
...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، فاطمه خانم ، یا ثارالله ، nafas ، أین المنتظر ، nasimesaba ، soldier
۱۷:۳۴, ۲۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #170
آواتار
نقل قول:سلام
خیلی خوشحالم که این سفر قسمتتون شده
فقط یه لطفی کنید و دل تنگ ما رو هم همسفر خودتون کنید و سلام من رو خیلی خیلی به امام رضا(علیه السلام) برسونید
ممنون

والا حالا معلومه معلوم هم نیست ، سال های پیش مدیر مدرسمون همیشه بچه های منتخب رو می برد مشهد ، امسال نمی دونم از بخت بد ما مثل این که قراره بریم شیراز! [تصویر: confused.gif]
با بچه ها قرار گذاشتیم ، بریم مخه مدیرمونو بزنیم منصرف بشه از این سفر به شیراز؟! [تصویر: blush.gif]

دعامون کنید بتونیم نظرشو تغییر بدیم ، وگرنه من باز هم ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، یا ثارالله ، nafas ، أین المنتظر ، nasimesaba ، sunrise59 ، taleb
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا