کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 12 رای - 2.92 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
«قلب یخی» اولین محصول ایرانی مرتبط با فراماسونری
۱:۰۳, ۲۶/مهر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مهر/۸۹ ۱:۰۵ توسط مهدی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام

همونطوری که می دونید عزیزان !!! فراماسون در عرصه رسانه ایران خیلی مظلوم هستن و جز چند مستند کوتاهی که از تلویزیون پخش شده خیلی بهشون توجه نشده
احتمالا تا الان به این دلیل پرداخته نشده که یه وقت اون بزرگان ناراحت نشن Big Grin

اما جدیدا اولین محصول فرهنگی که کاملا مرتبط با فراماسونری است وارد بازار شده. در واقع اولین سریال که در شبکه ویدئو خانگی منتشر می شود و تا کنون 8 قسمتش پخش شده

[تصویر: ghalbeyakh.jpg]

قلب یخی نام این سریال کاملا ایرانی است با بازی بازیگران مشهوری مثل حمید فرخ نژاد، حمید گودرزی، الناز شاکر دوست، مهراوه شریفی نیا، نسرین مقانلو، آشا محرابی، سید مهرداد ضیایی، لیدا عباسی، شیوا خسرو مهر، علیرضا کمالی، محمدرضا داوود نژاد، آنیتا قالیچی و هنرمندی حسین یاری،امین حیایی و محمدرضا فروت
سایر عوامل سازنده این اثر عبارتند از کارگردان:محمدحسین لطیفی
تهیه کننده: سید کمال طباطبایی
طراح و نویسنده: حامد عنق

داستان فیلم هم بر اساس چیزی که تا الان پخش شده در مورد چند جوان بی کله (محقق) است که سعی میکنن به قول خودشون به یکی از سکرت سوسیتی ها (secret society) نفوذ کنن که اتفاقات بسیار بدی برایشان می افتد .......

به نظرم خیلی مفاهیم درست ارائه نمیشه اما به همه اساتید در این زمینه هم پیشنهاد می کنم به عنوان کار اول خیلی سختگیر نباشن Smile

چند عکس از سریال که برای سنگین نشده صفحه لینک میزارم (عکسها بزرگ هستن)
http://www.jahaneghtesad.com/portal/m64n...k8il94.jpg
http://www.hipersian.com/uploads/admin/2b21d1ec72.jpg
http://media.farsnews.com/Media/8905/Ima...0_L600.jpg

اینها هم که معلومه چیه:
[تصویر: theiceofo.jpg]
[تصویر: theiceaqa.jpg]

آرم رو لباس نیروی انتظامی هم به شدت مشکوکه و به من یه نظریه توطئه القا میکنه Dodgy
[تصویر: theicelpl.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، ELENOR ، fs231 ، rezakarimi ، ANTi666 ، F.E.A.R ، parisan ، mohsen . ، shia12 ، monji ، امیر صالح ، أین المنتظر ، semnani ، امیرحسن ، vahid1878 ، مبينا ، wakeup313 ، عاطفه س ، سعادت ، yashar1374 ، farzad313

آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۱۱, ۲۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #121
آواتار
من دیگه نمیخوام تو این بحث شرکت بکنم!
.
من نمیفهمم متاسف بودن بی احترامیه؟ هزار جور بی احترامی به من شده ، هیچ کس هیچی نگفته ، الآن "متاسفم" گفتن من شد بی احترامی!!!!!!!!
۲۲:۴۷, ۲۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #122
آواتار
(۲۴/دی/۹۰ ۱۹:۱۱)Mason_yab نوشته است:  من دیگه نمیخوام تو این بحث شرکت بکنم!
.
من نمیفهمم متاسف بودن بی احترامیه؟ هزار جور بی احترامی به من شده ، هیچ کس هیچی نگفته ، الآن "متاسفم" گفتن من شد بی احترامی!!!!!!!!

بسم الله الرحمن الرحیم

عزیز من ، من در جواب شما یه نظر دادم و تو اون به شما گفتم بی احترامی کار درستی نیست و این به این معنی نیست که اگر کسی به شما بی احترامی کرده کار درستی کرده . قصد جسارت نداشتم .

پاینده باشید .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mason_yab
۲:۴۳, ۱۸/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۰ ۲:۴۵ توسط Ahmad-A.R.M.)
شماره ارسال: #123

سلام
قسمت 15 و 16 این سریال رو حتما ببینید.استادی که توی جلسات سخنرانی میکرد و در مورد فراماسونری حرف میزد.مشخص شد که خودش فراماسونه که خیلی هم به استاد شفیعی سروستانی شباهت داره.
خب این سریال در حال پخش هستش و نمیشه نتیجه قطعی گرفت ولی خب این چیزی که گفتم مشخص شده.من تمام ارسالها رو نخوندم،ولی همین چند تا پست اخر رو که خوندم من با آقای ماسون یاب تا حدودی موافقم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، mrfarzadj
۱۶:۳۸, ۲۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #124
آواتار
سلام
من هنوز قسمت 15و 16 این سریال رو ندیدم...ولی تعریفشو شنیدم که چه اتفاقی میفته...و خیلی هم ترسناک شده قضیه اش ولی من نمیدونم دقیقا آخر این سریال به چی میخواد ختم بشه چه نتیجه گیری قراره بکنه...اما اونجوری که این فصل تموم شد معلوم میشه که لطیفی کار رو شسته و رفته و تموم شده تحویل داده چون تقریبا تکلیف همه شخصیتا معلوم شد فکر کنم لطیفی میخواسته یه جوری نتیجه گیری خودش رو از این داستان نشون بده....

اما در مورده منافع اقتصادی هم میشه گفت 50-50 هستش چون هیچ تهیه کننده ای کار بیسودی رو کلید نمیزنه امــــا ااین بلاهایی که سر این سریال اومد مسلما نمیشه گفت با نیت تجاری ساخته شده چون تقریبا عوامل ضرر کردن ولی باز ادامه دادن...

این ایده واقعا بکر بود و برای اولین اثر توی این حیطه خیلی خوب به اجرا در اومد وبا در نظر گرفتن کمبود امکاناتی که همیشه سینما و تلویزیون ما بهش دچاره یه جورایی شاهکاره

دست عوامل درد نکنهHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mrfarzadj
۱۶:۳۴, ۲۳/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اسفند/۹۰ ۱۷:۰۷ توسط revenger.)
شماره ارسال: #125

صحبتهای عجیب فرهاد در قسمت 16

اگه به راحتی میشد اینا رو فهمید شاید هیچوقت به ادمایی مثل من احتیاج نبود
فرق بین حقیقت و شمایل حقیقت
صدها سال ادما دارن میجنگن تا نذارن یه حرفی جا بیوفته
ویدا و همه ی اونایی که شما دارید میگید خرج این جنگن
می فهمی؟نمی فهمی
من هرکاری کردم به خاطر ادمها بوده
بقیه حرفا فقط فریبه.همین
اونی که توی اتاقش نشسته منتظر شما خبر مرگ منو بهش بدید و شما فکر میکنید اون راه راسته درحالی که اونم فریبه
من دیگه از مردن نمیترسم
حالا که نگاه میکنم میبینم این همه سال همه دنبال یه پوچی بزرگ بودن
خیال میکنیم که جلوی جنگ بزرگ رو میشه گرفت
خودمونو سربازای خوبی میدونیم
از صبح تا شب از ارماگدون میگیم
هرکاری میکنیم که اون دجال به تخت نشینه
ولی یه وقت میفهمی که همش بازی دجال بوده و ما هیچ قدرتی نداریم
من حالا اونقدر میدونم که همه چیزو پوچ بدونم
این بازی خون میخواست و منم خون ریختم
این خونها همون کاری رو میکنه که میخواستیم نشه
هیچکس منتظر منجی نیست چه اونایی که میخواستن باهاش باشن و چه اونایی که نمیخوان
همش یه فریب بزرگه که اون میخواد
اگه بهش باور داشته باشید میفهمید که همش فریبه
ولی واسه امید فقط یک راه است
گفتنش سخته ولی انتظاره
نظراتتون رو در مورد این صحبتهای فرهاد در قسمت اخر فصل دوم بگید چون از نظر من اینها اولا از فرهاد عجیب بود چنین حرفهایی بزنه و ثانیا چکیده این 2فصل در همین چند خط نهفته شده و برای نقد داستان فیلم همین کفایت میکنه پس لطفا نظرات خودتون رو اعلام کنید
یاعلی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alitalebi ، Ahmad-A.R.M ، mrfarzadj ، Woodi2020
۱۶:۴۸, ۲۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #126

مسخره ترین قسمت همین دو قسمت اخر بود یعنی میخواستن کل حفره ها رو پر کنند یه دفعه هلو رفت تو گلو و تمام رازهای کل فصل رو بر ملا میکنه
مسخره ترین سکانس همون سکانس فرهاده که یه دفعه از کل موضع و هدفش برمیگرده و دربارهی امام زمان حرف میزنه.
چرخش 180 درصدی فرهاد بسیار مصنوعی است
۱۶:۵۵, ۲۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #127

(۲۳/اسفند/۹۰ ۱۶:۴۸)alitalebi نوشته است:  مسخره ترین قسمت همین دو قسمت اخر بود یعنی میخواستن کل حفره ها رو پر کنند یه دفعه هلو رفت تو گلو و تمام رازهای کل فصل رو بر ملا میکنه
مسخره ترین سکانس همون سکانس فرهاده که یه دفعه از کل موضع و هدفش برمیگرده و دربارهی امام زمان حرف میزنه.
چرخش 180 درصدی فرهاد بسیار مصنوعی است

یعنی شما اینو یه چرخش 180 درجه برداشت میکنی
خب میتونه درست باشه
ولی اگه دقت کرده باشید این برگشته میگه ما هرکاری میکردیم تا دجال رو تخت نشینه.از نظر شما منظورش به طرف مخاطب بود یا خودش؟؟؟؟؟؟؟
ضمنا همونطور که گفتن این پیام کارگردان بود و علاوه بر اون چکیده 2 فصل که میشه گفت نتیجه اساسی اون نامیدی از حضور ما در ظهور و القای تفکری بسیار شبیه به حجتیه بود
نظرتون چیه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ahmad-A.R.M ، mrfarzadj
۲۳:۳۵, ۲۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #128

این بر ملا شدن تمام راز های افراد فیلم بسیار سریع اتفاق می افته دقیقا در 40 دقیقه شما همه چی رو میفهمید رازهایی که در 13 قسمت شما رو میکشونه در این تایم بر ملا میشه.
دلیل اینکه میگم سکانس فرهاد مسخره ترین قسمته اینه که
دختر و پسر فیلم با جدیت و اراده قصد کشتن فرهاد رو دارند
کلی برنامه ریزی میکنند تا به این هدف برسند تو صحنه های قبل هم دختر چندین بار میگه که حتما میخواد قدم بزرگی برداره و این کار رو انجام بده یعنی تصمیمش رو گرفته و هیچ چیز مانعش نمیشه همینطور هم که دیدیدم میره که انجام بده یه دفعه میرسه به فرهادی که منقلب شده و اتفاقا اخرین قسمت این اتفاق افتاده براش
اون حرفای خیلی با مزه رو میزنه.ما هیچ تجربه ی قبلی از فرهاد نداشتیم که این رفتار رو نشون بده و به یک باره میبینیم همه چیز ماسون رو پوچ میدونه ؟
جالب تر زمانیه که وقتی همه چیز براش بی اهمیته میشینه رو صندلی و دستشو میبره که اسلحه برداره یه دفعه پ
سر میگه ا ا دستشو برمیداره
این چیزها به من بیننده حرفای بعدش رو نمیقبولونه.
زنده موندن حسین یاری هم که کمدی فیلم بود جای بحث نداره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger
۱:۰۱, ۲۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #129

در مورد کمدی بودن فیلم که شکی نیست

اگه دقت کرده باشید در قسمتهای قبل فرهاد برای خودش ارتشی از محافظهای گردن کلفت داشت درحالی که در قسمت اخر بزرگان فراماسون ایران رو با 3تا ماشین گشت دستگیر میکنن بدون شلیک حتی 1 گلوله انگار پارتی بودهBig GrinBig Grin

بحث منم اصلا سر فیلم نیست بلکه حرفهای این فرهاده بود که خیلی فریبنده بود مخصوصا برای عوام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alitalebi
۱:۱۲, ۲۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #130

دقیقا منم با شما هم عقیده هستم.
سیر رفتار فرهاد در فیلم با این حرف های انتهای فیلم کاملا تناقض داره
البته اگر پست های قبلی من رو دیده باشید من به شدت از این سریال حمایت کردم ولی این 2 قسمت اصلا تو کتم نمیره.
دوست دیگری عقیده ی دیگری نداره با هم صحبت کنیم ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا