کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 12 رای - 2.92 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
«قلب یخی» اولین محصول ایرانی مرتبط با فراماسونری
۱:۰۳, ۲۶/مهر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مهر/۸۹ ۱:۰۵ توسط مهدی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام

همونطوری که می دونید عزیزان !!! فراماسون در عرصه رسانه ایران خیلی مظلوم هستن و جز چند مستند کوتاهی که از تلویزیون پخش شده خیلی بهشون توجه نشده
احتمالا تا الان به این دلیل پرداخته نشده که یه وقت اون بزرگان ناراحت نشن Big Grin

اما جدیدا اولین محصول فرهنگی که کاملا مرتبط با فراماسونری است وارد بازار شده. در واقع اولین سریال که در شبکه ویدئو خانگی منتشر می شود و تا کنون 8 قسمتش پخش شده

[تصویر: ghalbeyakh.jpg]

قلب یخی نام این سریال کاملا ایرانی است با بازی بازیگران مشهوری مثل حمید فرخ نژاد، حمید گودرزی، الناز شاکر دوست، مهراوه شریفی نیا، نسرین مقانلو، آشا محرابی، سید مهرداد ضیایی، لیدا عباسی، شیوا خسرو مهر، علیرضا کمالی، محمدرضا داوود نژاد، آنیتا قالیچی و هنرمندی حسین یاری،امین حیایی و محمدرضا فروت
سایر عوامل سازنده این اثر عبارتند از کارگردان:محمدحسین لطیفی
تهیه کننده: سید کمال طباطبایی
طراح و نویسنده: حامد عنق

داستان فیلم هم بر اساس چیزی که تا الان پخش شده در مورد چند جوان بی کله (محقق) است که سعی میکنن به قول خودشون به یکی از سکرت سوسیتی ها (secret society) نفوذ کنن که اتفاقات بسیار بدی برایشان می افتد .......

به نظرم خیلی مفاهیم درست ارائه نمیشه اما به همه اساتید در این زمینه هم پیشنهاد می کنم به عنوان کار اول خیلی سختگیر نباشن Smile

چند عکس از سریال که برای سنگین نشده صفحه لینک میزارم (عکسها بزرگ هستن)
http://www.jahaneghtesad.com/portal/m64n...k8il94.jpg
http://www.hipersian.com/uploads/admin/2b21d1ec72.jpg
http://media.farsnews.com/Media/8905/Ima...0_L600.jpg

اینها هم که معلومه چیه:
[تصویر: theiceofo.jpg]
[تصویر: theiceaqa.jpg]

آرم رو لباس نیروی انتظامی هم به شدت مشکوکه و به من یه نظریه توطئه القا میکنه Dodgy
[تصویر: theicelpl.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، ELENOR ، fs231 ، rezakarimi ، ANTi666 ، F.E.A.R ، parisan ، mohsen . ، shia12 ، monji ، امیر صالح ، أین المنتظر ، semnani ، امیرحسن ، vahid1878 ، مبينا ، wakeup313 ، عاطفه س ، سعادت ، yashar1374 ، farzad313

آغاز صفحه 14 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۳۵, ۲۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #131
آواتار
یه تیکه ی کلفت بار آقای رائفی پور کرد دیگه این سریال Big Grin
برام عجیب بود اون سخنرانی که همش از خدا و ... حرف می زد خودش فراماسون بود و می خواست با نماد بازی و فرو بردن مردم تو این چیزا کلا مسئله ی ظهور رو کمرنگ کنه !!!
فرهاد حرفاش خیلی خیلی عجیب و غریب بود !
به نظرم تغییر موضع هم نداد . فرهاد گفت بهترین راه برای مسلمون ها انتظار هست اما در همون سکانس گفت اگه لازم باشه بازم خون می ریزم
یعنی انتظار رو برای خودش نگفت . در جمله ی دیگه هم گفت " هم اونایی که می خوان باهاش باشن هم اونایی که نمی خوان "
کلا منظورش این بود که امام زمان میاد اما نمی خواد سرباز امام زمان باشه و خون میریزه تا ظهور به تاخیر بیفته
( فکر می کنیم می تونیم جلوی جنگ بزرگ رو بگیریم اما نمی تونیم )
درضمن فصل 3 این سریال هنوز نیومده . در یک مصاحبه با نویسنده ی این سریال خوندم که قراره فصل 3 سریال ، از زاویه ی دیگری به شخصیت ها بپردازه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، pari74bala
۱۷:۲۳, ۲۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #132

در خبر ها امده فصل سوم این مجموعه با تغییرات اساسی همراه خواهد بود.
تغییر کارگردان تغییر بازیگران اصلی و دگرگونی در فیلمنامه .
امیدواریم حداقل کیفیت فعلی رو از دست ندهد گرچه امید به بهبود داریم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mrfarzadj
۱۸:۱۷, ۲۵/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اسفند/۹۰ ۲۰:۳۹ توسط revenger.)
شماره ارسال: #133

(۲۵/اسفند/۹۰ ۱۷:۲۳)alitalebi نوشته است:  در خبر ها امده فصل سوم این مجموعه با تغییرات اساسی همراه خواهد بود.
تغییر کارگردان تغییر بازیگران اصلی و دگرگونی در فیلمنامه .
امیدواریم حداقل کیفیت فعلی رو از دست ندهد گرچه امید به بهبود داریم.

کیفیت فعلی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جدی میگم من از اول فصل دو تا الان هیچ کیفیتی مشاهده نکردم
هیچ
خیلی ضعیف ساختن
خیلی خیلی خیلی...
اقای لطیفی هم زده تو کار یه سریال دیگه به اسم "ساخت ایران" که از همون دسته اثار جلف سینما محسوب میشه که امیدوارم اونجا موفق باشند
به هرحال به نظرم ساخت ایران بترکونه چون بدبختانه مردم ما هم عاشق این فیلما هستنBig GrinBig GrinBig Grin
ضمنا اضافه کنم هنوز فیلمو ندیدیم پس شاید هم از اون جلفها نباشه و کار خوبی دربیاد
انشاالله
۱۴:۱۳, ۲۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #134
آواتار
(۲۳/اسفند/۹۰ ۱۶:۳۴)revenger نوشته است:  

اگه به راحتی میشد اینا رو فهمید شاید هیچوقت به ادمایی مثل من احتیاج نبود
فرق بین حقیقت و شمایل حقیقت
صدها سال ادما دارن میجنگن تا نذارن یه حرفی جا بیوفته
ویدا و همه ی اونایی که شما دارید میگید خرج این جنگن
می فهمی؟نمی فهمی
من هرکاری کردم به خاطر ادمها بوده
بقیه حرفا فقط فریبه.همین
اونی که توی اتاقش نشسته منتظر شما خبر مرگ منو بهش بدید و شما فکر میکنید اون راه راسته درحالی که اونم فریبه
من دیگه از مردن نمیترسم
حالا که نگاه میکنم میبینم این همه سال همه دنبال یه پوچی بزرگ بودن
خیال میکنیم که جلوی جنگ بزرگ رو میشه گرفت
خودمونو سربازای خوبی میدونیم
از صبح تا شب از ارماگدون میگیم
هرکاری میکنیم که اون دجال به تخت نشینه
ولی یه وقت میفهمی که همش بازی دجال بوده و ما هیچ قدرتی نداریم
من حالا اونقدر میدونم که همه چیزو پوچ بدونم
این بازی خون میخواست و منم خون ریختم
این خونها همون کاری رو میکنه که میخواستیم نشه
هیچکس منتظر منجی نیست چه اونایی که میخواستن باهاش باشن و چه اونایی که نمیخوان
همش یه فریب بزرگه که اون میخواد
اگه بهش باور داشته باشید میفهمید که همش فریبه
ولی واسه امید فقط یک راه است
گفتنش سخته ولی انتظاره

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همه دوستان . منم از کسایی بودم که تقریبا دید مثبت رو این فیلم داشتم اما ظاهرا داره به بیراهه میره !!! انگار این قسمت آخر رو کسی غیر از لظیفی ساخته یه انگار طرز فکرش عوض شده !! نتاقص کاملا دیده میشد .
آقا ما اگه بخواییم کسی رو در جای اون استاد دانشگاه بزاریم که درس شناخت فراماسونری میده کی رو میزاریم ؟
خوب معلومه استاد رائفی پور ! و وقتی اون استاد عامل نفوذی بوده در نتیجه به بیننده القا میکنه که استادانی که در این زمینه کار میکنن احتمال داره که نفوذی باشن .از این طرف هم بعد از اومدن قسمت آخر فصل 2 و رو شدن پشت پرده فیلم استاد یه سی دی میاد بیرون از آقای فراهانی که استاد رو نقد کرده !!!
نکته 2 اینکه رسما اعلام میکنه همون کسی که به شما خط میده دقیقا کسیه که داره شما رو بازی میده و بعد میفهمید که خودتونم بازیچه دست دجال بودید .

(۲۳/اسفند/۹۰ ۱۶:۳۴)revenger نوشته است:  اگه دقت کرده باشید در قسمتهای قبل فرهاد برای خودش ارتشی از محافظهای گردن کلفت داشت درحالی که در قسمت اخر بزرگان فراماسون ایران رو با 3تا ماشین گشت دستگیر میکنن بدون شلیک حتی 1 گلوله انگار پارتی بوده[تصویر: biggrin.gif][تصویر: biggrin.gif]

اینم به قول دوستمون خیلی عجیب بود و واقعا مسخره !!!

در کل قسمت آخر به عقیده من فقط میخواست مبلغان فتنه دجال مثل استاد رو بکوبه و این خیلی بده !!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger
۹:۴۵, ۱۳/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آذر/۹۱ ۱۰:۱۵ توسط amin4d.)
شماره ارسال: #135
آواتار
سلام دوستان.
فکر کنم دوستان سری جدید قلب یخی رو دیده باشین تا اینجا. به نظر شما موضوع داستان به کل عوض نشده؟ به نظرتون این جور نمیاد که از موضوع فراماسون که موضوع مرکزی داستان بود و فراماسونری رو بد و قدرتمند می دونست نقل مکان کرده به بحث قومیتی و تمدنی و شروع کرده عرب رو بد کردن و شروع کردن این موضوع؟
به نظر من که خیلی مشکوک شده این فیلم، دوباره بحث تفرقه اندازی با استفاده از بحث های قومیتی رو شروع کرده که یکی از تکنیک های بارز صهیونیست برای ایجاد دشمنی و تفرقه بین اقوام مختلف و استفاده از این موضوع در جهت دستیابی به اهداف پلید خودشون، است.
البته باید منتظر بود و قسمت های بعدی این فیلم رو هم دید، اما تا اینجای فیلم که یه جای قدرتمند بود فراماسون و نفوذ داشتن اون توی کل دنیا، اومدن یه شخصیت تاجر عرب رو علم کردن به عنوان شخصیت بد داستان.
۳:۵۴, ۱۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #136
آواتار
(۲۵/اسفند/۹۰ ۱۴:۳۵)mrfarzadj نوشته است:  یه تیکه ی کلفت بار آقای رائفی پور کرد دیگه این سریال Big Grin
برام عجیب بود اون سخنرانی که همش از خدا و ... حرف می زد خودش فراماسون بود و می خواست با نماد بازی و فرو بردن مردم تو این چیزا کلا مسئله ی ظهور رو کمرنگ کنه !!!

الله اعلم.
فقط خدا می داند...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Yaser_h2011
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا