کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 12 رای - 2.92 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
«قلب یخی» اولین محصول ایرانی مرتبط با فراماسونری
۱:۰۳, ۲۶/مهر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مهر/۸۹ ۱:۰۵ توسط مهدی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام

همونطوری که می دونید عزیزان !!! فراماسون در عرصه رسانه ایران خیلی مظلوم هستن و جز چند مستند کوتاهی که از تلویزیون پخش شده خیلی بهشون توجه نشده
احتمالا تا الان به این دلیل پرداخته نشده که یه وقت اون بزرگان ناراحت نشن Big Grin

اما جدیدا اولین محصول فرهنگی که کاملا مرتبط با فراماسونری است وارد بازار شده. در واقع اولین سریال که در شبکه ویدئو خانگی منتشر می شود و تا کنون 8 قسمتش پخش شده

[تصویر: ghalbeyakh.jpg]

قلب یخی نام این سریال کاملا ایرانی است با بازی بازیگران مشهوری مثل حمید فرخ نژاد، حمید گودرزی، الناز شاکر دوست، مهراوه شریفی نیا، نسرین مقانلو، آشا محرابی، سید مهرداد ضیایی، لیدا عباسی، شیوا خسرو مهر، علیرضا کمالی، محمدرضا داوود نژاد، آنیتا قالیچی و هنرمندی حسین یاری،امین حیایی و محمدرضا فروت
سایر عوامل سازنده این اثر عبارتند از کارگردان:محمدحسین لطیفی
تهیه کننده: سید کمال طباطبایی
طراح و نویسنده: حامد عنق

داستان فیلم هم بر اساس چیزی که تا الان پخش شده در مورد چند جوان بی کله (محقق) است که سعی میکنن به قول خودشون به یکی از سکرت سوسیتی ها (secret society) نفوذ کنن که اتفاقات بسیار بدی برایشان می افتد .......

به نظرم خیلی مفاهیم درست ارائه نمیشه اما به همه اساتید در این زمینه هم پیشنهاد می کنم به عنوان کار اول خیلی سختگیر نباشن Smile

چند عکس از سریال که برای سنگین نشده صفحه لینک میزارم (عکسها بزرگ هستن)
http://www.jahaneghtesad.com/portal/m64n...k8il94.jpg
http://www.hipersian.com/uploads/admin/2b21d1ec72.jpg
http://media.farsnews.com/Media/8905/Ima...0_L600.jpg

اینها هم که معلومه چیه:
[تصویر: theiceofo.jpg]
[تصویر: theiceaqa.jpg]

آرم رو لباس نیروی انتظامی هم به شدت مشکوکه و به من یه نظریه توطئه القا میکنه Dodgy
[تصویر: theicelpl.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، ELENOR ، fs231 ، rezakarimi ، ANTi666 ، F.E.A.R ، parisan ، mohsen . ، shia12 ، monji ، امیر صالح ، أین المنتظر ، semnani ، امیرحسن ، vahid1878 ، مبينا ، wakeup313 ، عاطفه س ، سعادت ، yashar1374 ، farzad313
۳:۳۱, ۲۶/مهر/۸۹
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام...
واقعا انتظار نداشتم فیلم واقعا قوی ساختند من که تا قسمت 6 دیدم داستان این جوون ( حسین یاری ) بسیار به داستان کسانی که توی پست جدید بیداری اندیشه که درباره قتل های رازآلود هست همون فردی که فکر کنم توی روسیه باشه با زور میخوان رای دادگاه رو به نفع خودشون برگردونند...
امیدوارم فیلم خوب پیش بره فقط ایکاش جای فرخ نژاد یکی دیگه بازی میکرد اما فیلم واقعا قوی ساخته شده....
برای شروع خوبه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fs231 ، haddii ، rastin ، semnani ، ehsan_mt ، امیرحسن ، mrfarzadj
۰:۲۳, ۲۸/مهر/۸۹
شماره ارسال: #3
آواتار
آره به عنوان کار اول خیلی خوب بوده ولی قسمت هفت یه دفعه چند مفهوم رو با هم گفت مثل فارسی 1 و اسکناس 1 دلاری و انجمن های مخفی و ...
بدون هیچ مقدمه درستی.... یکمی بیننده بدبین میشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fs231 ، Amir ، semnani ، mrfarzadj
۱۵:۵۵, ۳/آبان/۸۹
شماره ارسال: #4
آواتار
بله من هم تا قسمت نهم این سریال را دیدم
و به نظر کار خوبی میاد
امید وارم که بتونن موفق ظاهر شوند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fs231 ، Amir ، semnani ، mrfarzadj
۲۲:۳۴, ۱۴/دی/۸۹
شماره ارسال: #5
آواتار
خیلی عجیبه!!!!!!! دوستان نمی دونم چند نفر از شما سریال قلب یخی به کارگردانی محمد حسین لطیفی رو دید ولی تا این حد بهتون بگم که که اولین سریال در پخش نمایش خانگی هستش و به نوعی ضد ماسونی هم هست الان حدود 6 هفته یا بیشتر میشه که این فیلم ضد ماسونی قسمت دوازدهمش نیومده یا شاید هم جلوش رو بععضی از آقایان ( فراماسون های سینمای ایران ) گرفته باشند قبلاً هم خیلی به سختی میومد به جای هر هفته هر ده یا دوازده روز میومد خیلی عجیبه نه ؟!؟!؟؟
[تصویر: 12w.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad66 ، Amir ، nader008 ، semnani ، ehsan_mt ، mrfarzadj ، تازه مسلمان ، سجاد313
۰:۱۸, ۱۵/دی/۸۹
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام

بقول استاد رائفی پور،این سریال بی عیب هم نیست! مثلا اینکه خود همین حسین یاری،یک خیانت کار هستش! با اینکه متاهل بوده، اول یا دختری که ازش عکس میگرفته میریزه رو هم،آخرشم که با وکیله!!!
به عبارتی آدم خوبهای این مجموعه،عیب های زیادی دارن!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Seyed Mohsen ، mohsen . ، Amir ، nazi ، semnani
۰:۳۶, ۱۵/دی/۸۹
شماره ارسال: #7
آواتار
و اقعا تاسف اور چطوری میگین خوب به نظر من باید جلو رو گرفتن مگه موضوع ماسونری جک هستن که با یکم طعمع عشقی عاشقی اومدن گذاشتن کنار هم من که اصلا خوشم نیومد
دوستان کمی واقع بین باشین متاسفانه داره موضوع ماسونری بازی چه میشه و فقط به پی سرگرمی به موضوع نگاه میکنن (که دقیقا اونها همین میخوان موضع لوس بشه تا کسی دیگه اصلا توجه رو این وضع نکنه)
بدون هیچ برداشت اولیه و تحیل و تاریخ رفتن سراغ وسط موضوع موضع فراماسونی نباید کوچکترین خطا انجام داد که بعدا گندش در بیاد و یا موضع لوس بشه (تو بحث به این گستردگی یعنی سینما) Angry
و جالب بازیگران هستن که .... Dodgy

فراموش نکنیم که اونها دارن ریز به ریز مارو تجزیه تحلیل میکنن (تو ایران) فقط دونبال کوچکترین خطا هستن مخصوص تو رسانه ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTi666 ، Aejem ، Seyed Mohsen ، mohsen . ، Amir ، سدرة المنتهی ، semnani ، ehsan_mt ، revenger ، عاطفه س
۱:۰۱, ۱۵/دی/۸۹
شماره ارسال: #8
آواتار
سلام

بنظر من در کل، کار خوبیه.یعنی حرکت خوبیه.
یجورایی اون دخترها با اسم واقعیشون! باعث شدن فیلم نامه واقعی باشه! یعنی یکی مثل الناز شاکر دوست (بعلت محبوبیت) باعث شد که خیلی ها حداقل اسم فراماسونری رو با چند تا مدرک،هرچند کوچک،آشنا بشن و مثل خیلی ها وقتی پیششون اسمی از این شیاطین میاریم نخندن! و نگن خرافاتی ها !!!Smile
این یک شروعه... باید ببینیم بقیه،گام های بدی رو چجوری بر میدارن...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohsen . ، InsomniAc ، Amir ، MohammadMeraj ، semnani ، pcyord ، تازه مسلمان ، islamnab
۱:۲۲, ۲۶/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #9
آواتار
[b]سلام من هم موافقم واقعا کار خوبی به نظر میرسه باید دید که چگونه ادامه پیدا میکنه امیدورام برای فروش بیشتر به حاشیه نپردازه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، semnani ، ali.khm
۹:۵۰, ۲۶/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #10

سلام
تا پایان قسمت یازدهم که چند ماهی میشه منتشر شده و روی اینترنت برای دانلود هم فراوان یافت میشه ولی ظاهرا کارگردان بدلیل ناراحتی از اینکه روی فضای نت منتشر میشه از انتشار یا ساختن بقیه قسمتها فعلامنصرف شده.
یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، semnani
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا