کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 12 رای - 2.92 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
«قلب یخی» اولین محصول ایرانی مرتبط با فراماسونری
۱:۰۳, ۲۶/مهر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مهر/۸۹ ۱:۰۵ توسط مهدی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام

همونطوری که می دونید عزیزان !!! فراماسون در عرصه رسانه ایران خیلی مظلوم هستن و جز چند مستند کوتاهی که از تلویزیون پخش شده خیلی بهشون توجه نشده
احتمالا تا الان به این دلیل پرداخته نشده که یه وقت اون بزرگان ناراحت نشن Big Grin

اما جدیدا اولین محصول فرهنگی که کاملا مرتبط با فراماسونری است وارد بازار شده. در واقع اولین سریال که در شبکه ویدئو خانگی منتشر می شود و تا کنون 8 قسمتش پخش شده

[تصویر: ghalbeyakh.jpg]

قلب یخی نام این سریال کاملا ایرانی است با بازی بازیگران مشهوری مثل حمید فرخ نژاد، حمید گودرزی، الناز شاکر دوست، مهراوه شریفی نیا، نسرین مقانلو، آشا محرابی، سید مهرداد ضیایی، لیدا عباسی، شیوا خسرو مهر، علیرضا کمالی، محمدرضا داوود نژاد، آنیتا قالیچی و هنرمندی حسین یاری،امین حیایی و محمدرضا فروت
سایر عوامل سازنده این اثر عبارتند از کارگردان:محمدحسین لطیفی
تهیه کننده: سید کمال طباطبایی
طراح و نویسنده: حامد عنق

داستان فیلم هم بر اساس چیزی که تا الان پخش شده در مورد چند جوان بی کله (محقق) است که سعی میکنن به قول خودشون به یکی از سکرت سوسیتی ها (secret society) نفوذ کنن که اتفاقات بسیار بدی برایشان می افتد .......

به نظرم خیلی مفاهیم درست ارائه نمیشه اما به همه اساتید در این زمینه هم پیشنهاد می کنم به عنوان کار اول خیلی سختگیر نباشن Smile

چند عکس از سریال که برای سنگین نشده صفحه لینک میزارم (عکسها بزرگ هستن)
http://www.jahaneghtesad.com/portal/m64n...k8il94.jpg
http://www.hipersian.com/uploads/admin/2b21d1ec72.jpg
http://media.farsnews.com/Media/8905/Ima...0_L600.jpg

اینها هم که معلومه چیه:
[تصویر: theiceofo.jpg]
[تصویر: theiceaqa.jpg]

آرم رو لباس نیروی انتظامی هم به شدت مشکوکه و به من یه نظریه توطئه القا میکنه Dodgy
[تصویر: theicelpl.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، ELENOR ، fs231 ، rezakarimi ، ANTi666 ، F.E.A.R ، parisan ، mohsen . ، shia12 ، monji ، امیر صالح ، أین المنتظر ، semnani ، امیرحسن ، vahid1878 ، مبينا ، wakeup313 ، عاطفه س ، سعادت ، yashar1374 ، farzad313

آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۳۶, ۱۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #101

[تصویر: 36273video.jpg]

این عکس الان نماد مبارزه ی سایبری گروه هکر ها و واکر های آنانیموس است که نیمی از سایت های دول غربی رو با کمک مبارزه دی-داس و بافری فلج کردن
کارشون عالیه ولی کسی اطلاعی از هویت این افراد که تخمین زده شده بیش از هزار و هشتصد مغز متفکر آی تی و نرم افزار هستند ندارند ولی شبکه های جاسوسی با کمک ضد حمله تلنت تونستند بفهمند که تقریبا این حملات همزمان و از تمام نقاط دنیا بوده است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mason_yab ، alitalebi ، zahra11
۱۶:۱۱, ۱۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #102
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
این فیلم زمانی ساخته شد که در ایران خیلی راحت نمی شه درباره فراماسونری و ارتباط با اجنه و شیطان صحبت کرد و مخاطب این فیلم هم امثال ما که خودمون محقق هستیم و تعدادمون هم اندکه نیست بلکه مخاطب عموم مردم هستند و همین قضیه موجب شده که سازندگان فیلم با فکری عالی فیلم رو به گونه ای پیش ببرن که عموم مردم و حتی غیر مذهبی ها جذب فیلم بشن تا راحت بتونن مفاهیم خودشون رو انتقال بدن، اگه قرار بود چند تا دختر چادری و بدون روابط عاشقانه و ازدواج و... داخل فیلم باشن کی می رفت فیلم رو می دید، اونوقت فقط ما فیلم رو میدیدیم که خودمون خیلی بیشتر از اینکه تو فیلم هست از تشکیلات فراماسونری اطلاع داریم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mrfarzadj ، alitalebi
۱۷:۵۵, ۱۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #103

چند نکته رو نباید فراموش کرد
این سریال در قیاس با دیگر برنامه های زمان خودش کاملا متفاوت از نظر داستان و فیلم نامه بود این موضوع رو نمیشه کتمان کرد. یکی از نکته هایی که میشه برای مورد توجه قرار گرفتند این سریال در نظر گرفت همین است.
نکته دیگه دوستان این سریال در حال حاضر هم در ساخت به سر میبره برای فصل سوم پس در زمان حال داره ادامه پیدا میکنه نمیشه گفت ماله زمان جو گرفتگی فراماسون است.شاید در اون به این دلیل ساخترو شروع کرده باشند ولی هرچی جلو تر میره سریال جذاب تر میشه به نظر من.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: KABOOTAREHARAM ، mrfarzadj
۱۲:۲۶, ۱۴/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۰ ۱۲:۵۵ توسط Mason_yab.)
شماره ارسال: #104
آواتار
(۱۲/دی/۹۰ ۱۸:۲۷)mrfarzadj نوشته است:  بابا مهم مضمون کاره نه ....

نظرتون رو برای خودتون نگه دارید و صد البته که محترم هم هست ، اما تحمیل نکنید دوست من

صحبت سر همینه ، مضمون این فیلم هرچی که هست "ضد فراماسونری" نیست!
ضمناً من میام تالار گفتگوی بیداری اندیشه که نظرم رو به اشتراک بذارم ، شما هم همین کار رو میکنید و در این کامنت نظرتون رو گفتید (و برخلاف فرمایش خودتون اون رو برای خودتون نگه نداشتید)
(۱۳/دی/۹۰ ۱۳:۵۴)mrfarzadj نوشته است:  اگه سریال رو با دقت میدیدین مسلما متوجه می شدین اون شماره بازی و .... همش بازی بود
ضمنا ، یه چرخی توی کافی شاپ ها و خیابان های شهر تهران بزنید تا متوجه شوید حجاب بازیگران قلب یخی در برابر اکثریت خانم ها عین چادر می مونه !
درضمن اصلا قبول می کنیم که این کار قلب یخی اشتباه . با این اشتباه باید کل مجموعه رو زیر سوال ببریم ؟
. . . سریال قلب یخی . . . به خاطر ضد ماسونی بودنش زیاد سنگ جلو پاش میندازن . حتی توی قهوه تلخ که اجتمالا ماسونیه ، توی تیوزیون سیامک انصاری داشتند قلب یخی می دیدن که بگن ما حواسمون بهتون هست !

فقط میتونم بگم متاسفم ،
خیلی سطحی نگاه میکنید . . .
.
1) فرض رو بر این میذاریم که اون قول "شما شماره بازی" سرکاری بود . اولاً که با توجه به فاصله بسیار زیاد فصل اول با فصل دوم یا سوم (که در اونها برخی مسائل رو میشه) این موارد تاثیر [منفی] خودشون رو همونطور که مد نظرماست میذارن .
.
2) من ساکن تهران نیستم . اما وجود برخی موارد منفی در این شهر (که معمولاً هم درش پیشتاز هست) مجوز عادی سازی شون نیست .
.
3) ما اینجاییم که از این مجموعه انتقاد کنیم . و از اونجایی که مورد ذکر شده در کل طول فیلم مشهود هست ، میشه با استناد بهش کل مجموعه رو زیر سول برد .
.
4) اشاره به قلب یخی در سریال قهوه تلخ ، یک کار عادیه . چرا؟ چون قلب یخی اولین ، و قهوه تلخ دومین ، سریال از این نوع هستن که به گفته ی کارشناسان نشر این مجموعه ها ، این کار (نشرشون بشکل لوح فشرده) در ایران یک ریسک بود!
با توجه به نبود قانون کپی رایت در ایران حمایت این دو سریال از هم عادیه . . .

(۱۳/دی/۹۰ ۱۴:۳۶)لئوپارد نوشته است:  [تصویر: 36273video.jpg]

این عکس الان نماد مبارزه ی سایبری گروه هکر ها و واکر های آنانیموس است که نیمی از سایت های دول غربی رو با کمک مبارزه دی-داس و بافری فلج کردن

این تصویر یا بهتره بگیم این شخصیت ، در کل دنیا به نماد مبارزه با نفوذ قدرتهای پنهان (بصورت عامیانه فراماسونری) تبدیل شده . اما غالباً ماسک اون در تظاهرات های ضد دولتی استفاده میشه .
(۱۳/دی/۹۰ ۱۶:۱۱)KABOOTAREHARAM نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
این فیلم زمانی ساخته شد که در ایران خیلی راحت نمی شه درباره فراماسونری و ارتباط با اجنه و شیطان صحبت کرد و مخاطب این فیلم هم امثال ما که خودمون محقق هستیم و تعدادمون هم اندکه نیست بلکه مخاطب عموم مردم هستند و همین قضیه موجب شده که سازندگان فیلم با فکری عالی فیلم رو به گونه ای پیش ببرن که عموم مردم و حتی غیر مذهبی ها جذب فیلم بشن تا راحت بتونن مفاهیم خودشون رو انتقال بدن، اگه قرار بود چند تا دختر چادری و بدون روابط عاشقانه و ازدواج و... داخل فیلم باشن کی می رفت فیلم رو می دید، اونوقت فقط ما فیلم رو میدیدیم که خودمون خیلی بیشتر از اینکه تو فیلم هست از تشکیلات فراماسونری اطلاع داریم...

برای شما هم متاسفم!
من نمیدونم این جمله ی در مورد فلان موضوع "در ایران خیلی راحت نمی شه" صحبت کرد رو کی باب کرد؟؟؟؟
کی گفته نمیشه؟ و نمیشده؟
من این رو قبلاً در یک تاپیک دیگه هم گفتم : یکی از دوستانم در یکی از همایشها از دکتر عباسی خواستن در مورد فراماسونری کمی صحبت کنن ، ایشون فرمودن به آرشیو 1382 من مراجعه کنید!!!!!!!!!!!!
اگر نمیشه ، پس این آرشیو 1382 از کجا اومده؟
والله اینها همش حرفه ، کی میگه نمیشه و نمیشده ، من احتمال میدم این مسائل کذب رو یک عده که در این زمینه (بانیات نادرست) کار میکنن باب کردن که کار خودشون رو مهم جلوه بدن . . .
در مورد مخاطبین فیلم هم قطعاً عموم مردم هستن . اما نظر من اینه که شرح این مسائل برای عموم مردم (بدون توجه به سن مخاطلب) و به یک زبان و شیوه برای همه اشتباست . نتیجه چی میشه؟ نتیجه این میشه که بحث در حد دبستان تنزل پیدا میکنه ، که تبعات بعدی داره . . .
در مورد غیر مذهبی های مخاطب فیلم هم باید بگم قرار نیست ما (یا هرکس دیگه) مسائل رو بخوردشون بدیم ، و مثلاً بزور مساله ی فراماسونری رو بخوردشون بدیم ، این نتیجه معکوس داره . ضمناً گفتید استفاده از "روابط عاشقانه و ازدواج و..." که حقاً هم در این فیلم چشمگیر تر از بقیه موارد هستش ، اینجا نه برای آگاهی بخشی ، بلکه برای منافع تجاری استفده شده . بحث ماهم همینه . . .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alitalebi
۱۴:۰۶, ۱۴/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۰ ۱۴:۰۷ توسط mrfarzadj.)
شماره ارسال: #105
آواتار
کلا شما برای همه متاسف هستید !
دوست عزیز برای قدم اول مجموعه ی قلب یخی بد نیست و شما کلا به همه چیز و همه کس شک دارید
آقای عزیز این سریال شکست اقتصادی خورده و با بدختی فصل 2 رو هم ساختن
انتظار دارین یه سریالی که برای نمایش خانگی تهیه میشه ، 4 تا بازیگر غیر معروف و مبندی بیارن ؟ خب لزوما باید چند تا بازیگر کاربلد و شناخته شده بیارن دیگه
تو جامعه اینقدر این مسائل هست که کافی شاپ و شماره دادن هیچ نتیجه ی منفی نداره . پیشنهاد می کنم در خیابان های تهران قدم بزنید تا از کثافت کاری ها جوون ها مطلع شوید . قصد سیاه نمایی ندارم اما قطعا در اکثر محله های تهران کثافت کاری هایی میشه و صداش در نمیاد و آمار رسمی وجود نداره که ...
ضمنا گفتن نظرات با نقد تند و تحمیل عقاید دو امر متنفاوت هستند
۲۰:۴۱, ۱۵/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۰ ۲۰:۴۲ توسط Mason_yab.)
شماره ارسال: #106
آواتار
(۱۴/دی/۹۰ ۱۴:۰۶)mrfarzadj نوشته است:  کلا شما برای همه متاسف هستید !
دوست عزیز برای قدم اول مجموعه ی قلب یخی بد نیست و شما کلا به همه چیز و همه کس شک دارید
.
تو جامعه اینقدر این مسائل هست که کافی شاپ و شماره دادن هیچ نتیجه ی منفی نداره . پیشنهاد می کنم در خیابان های تهران قدم بزنید تا از کثافت کاری ها جوون ها مطلع شوید . . .

لطفاً اجازه بدید که برای شما هم متاسف باشم . . .
شما میگید برای قدم اول ، این کار بد نیست .
من هم دارم اینجا با فریادهام گلوم رو پاره میکنم که بگم این مجموعه قد در راهی که شما فکر میکنید ، نذاشته!
والله نذاشته . . .
کدوم قدم اول؟
این کار فقط اهداف تجاری داره ، فقط تجاری . .
.
در مورد قدم زدن در خیابونها شهر تهران هم خوشبختانه سعادت اومدن به تهران برای قدم زدن تو خیابونهاش مدت زیادیه که دست نداده . . .
اصلاً تهران بقول شما هر "کثافتی" هم که باشه ، بازهم این مجوز نشرش نمیشه . والله نمیشه!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alitalebi ، zahra11 ، Ahmad-A.R.M
۱۹:۱۹, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #107
آواتار
شما قبلا هم برای من متاسف بودید
من هم دارم تمام سعی مو می کنم که بگم قدم برداشته ! شما فصل 2 رو تا قسمت 12 دیدید ؟ والله که برداشته
اگه فقط تجاری بود انقدر به امریکا بد نمی گفت و توی تیتراژش دلار آتیش نمیزد . آخه می دونید که با این کار تعداد زیادی از مخاطبان که امریکا رو دوست دارند از بین می رند . البته احتمالا شما بسیجی هستید و تو فضای افرادی که درصد زیادی از جمعیت رو تشکیل میدن و آمریکا رو دوست دارند قرار ندارید . خودم افرادی رو می شناسم که به خاطر اینکه قلب یخی درباره ی فراماسون ها حرف زده و .... این سریال رو نمیبینن .
ضمنا شاید تجاری باشه اما قبل از کلمه ی تجاری لطفا کلمه " فقط " قرار ندید
۱۳:۴۸, ۱۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #108
آواتار
من فص اول این سریال رو کامل دیدم . البته خوشبختانه پاش پول ندادم . (اریجینالش رو از پسرعموم گرفتم!)
.
در مورد بسیجی بودن هم اصلاً منظورتون رو متوجه نشدم!
.
اگه نشون دادن تصویر آتیش زدن پول رایج یک کشور دیل بر اعتقاداد انقلابی و ضد فراماسونریه ، من میتونم دهها فیلم انقلابی ضد ماسونی و البته ساخت هالیوود ، بهتون معرفی بکنم . . .
این سریال صرفاً و فقط تجاریه . . .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، alitalebi
۱۹:۲۲, ۱۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #109
آواتار
به نظر من که این طور نیست
نظر شما هم محترمه و البته برای خودتونه !
ممنون
۲۰:۰۹, ۱۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #110
آواتار
سلام
اول از همه بگم ن این سریال رو تا هر جاییش که منتشر شده دیدم
1 - وجود یکمقدار بد حجابی ( نه بی حجابی ) در فیلم قلب یخی کار اشتبهی است البته دقت کنید بازیگران خیلی بد حجاب نیستند
این موضوع منفی در فیلمه امانه تا حدی که فیلم رو زیر سوال ببره چون شاید متاسفانه برای کارگردان این موضوع عادی باشه
2 - ترویج دوستی در فیلم افرادی که به این موضوع اعتقاد دارن این فیلم رو کامل ندیدن برای این کار توی فیلم دلیل بود و هدفی پشت اون و از طرفی در دوستی مثلا ستاره و حامد کار ستاره که توجیه شده است چون برای جلب حامد بوده و نشون بده من آدمی مثل خود شمایم و پاک نیستم و برای حامد با توجه به منفی بودنش در فیلم توجیه شده است
3 - آتش زدن دلار این کار معنی زیادی داره از جمله این که هرچی میکشیم از دسته همین دلاره یا این که دارن بعضی ها دلار را آتیش میزنن تا مشکلاتی به وجود بیاد
اما با این حال این موضوع هرچند از موارد مثبت فیلمه اما نمیشه مثل گزینه ی اول با اون کله فیلم رو توجیه کرد
4 - تجاری بودن فیلم پر واضحه که کارگردان صلواتی این فیلم رو نساخته اما چرا نرفت از این فیلم های بی دردسر پر مخاطب پر فروش و بی محتوا بسازه چرا این قدر خودش رو عذاب میده به ر حال این فیلم کم و زیاد داره به مردم حالی میکنه تو دنیا خبراییه
بچه ها من به این فیلم تعصبی ندارن اما اطلاعات درستری برای نقغ این فیلم هست من خوشحال میشم بدونم اما در حال حاضر طرفدار فیلم هستم لطفا اگر اشکالی هست با رعایت احترام بفرمایید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alitalebi ، محمدصالح ، mrfarzadj
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا