کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ما بین طلوع صبح تا طلوع آفتاب
۱:۱۱, ۱۴/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/آبان/۹۲ ۱۸:۱۹ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام

همیشه برام سوال بود که چرا زمان بین طلوع صبح تا طلوع آفتاب با ما بقی روز و شب فرق می کنه
اصلا یه جور خاصیه
تا اینکه مطلب زیر رو خوندم

... گفت من از تو سوال کنم یا تو از من سوال می کنی؟
حضرت امام محمد باقر علیه السلام فرمودند: تو سوال کن

نصرانی گفت: ای بنده ی خدا، خبر ده مرا از ساعت که نه از شب است و نه از روز؟
حضرت فرمودند: مابین طلوع صبح است تا طلوع آفتاب
گفت: از کدام ساعت ها است؟
حضرت فرمودند از ساعات بهشت است و در این ساعت بیماران ما بهوش می آیند، و درد ها ساکن می شود، و کسی که شب خواب نبرد در این ساعت بخواب می رود و حق تعالی این ساعت را موجب رغبت رغبت کنندگان بسوی آخرت گردانیده و از برای عمل کنندگان برای آخرت دلیل واضحی ساخته و برای انکار انکار کنندگان و متکبران که عمل برای آخرت نمی کنند حجتی گردانیده.
نصرانی گفت: راست گفتی

... 1

البته احادیث زیادی در باب تقسیم روزی در این وقت و تبعات جسمانی و روحانی آن موجود است

به قول جمله ای از دوست عزیزم علی 110
نقل قول:در احوال تمام بزرگان خوب و بد که دقت کردم در یک چیز مشترکند، همه سحر خیز هستند

بییاییم این ساعت رو بیدار باشیم

یا حداقل چند روز تستش کنیم

خوشتون میاد

اسناد:
1- منتهی الآمال، ج2، باب هفتم، در تاریخ حضرت ابو جعفر امام محمد باقر علیه السلام، ص 222
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، ضحی ، مجید املشی ، بیداری اندیشه ، میلاد.م ، یاســین ، حسن عزتي ، Hadith ، mohamad ، عبدالرحمن ، Islam ، Tolou ، آفتاب ، mohammadhadi ، sagheb ، مسعود.پاکرو ، شیدا ، ANTI satan ، الممیت ، aboutorab ، وحید110 ، سدرة المنتهی ، یا ثارالله ، حفیظ ، mohammad reza ، Aryha ، soshiant ، mahramaneh ، Patriot ، azade ، sarallah ، Admirer ، Bamdaad ، سید ابراهیم ، ali.khm ، mkashipazha
۱۷:۳۸, ۱۴/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/شهریور/۹۲ ۱۷:۳۸ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله
بسیار ممنون از مطلب خوبتان
در این موضوع هم به این نکته اشاره شده است:

تماشای طلوع خورشید، یک تصمیم بسیار بزرگ

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Tolou ، آفتاب ، boghz ، محب الزهرا ، مسعود.پاکرو ، Hadith ، وحید110 ، شیدا ، mahramaneh
۷:۵۱, ۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام
[تصویر: 17.jpg]
التماس دعا براي فرج [/b]

[b]موفق باشيد

يا علي عليه السلام

صرفاً جهت بالا آمدن مطلب
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، یا ثارالله ، یاســین ، عبدالرحمن ، سدرة المنتهی ، محب الزهرا ، شیدا ، soshiant ، mahramaneh ، Patriot ، Bahar
۱۰:۳۴, ۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
(۱۴/شهریور/۹۲ ۱:۱۱)محب الزهرا نوشته است:  بییاییم این ساعت رو بیدار باشیم

چرا نمیشه؟؟Sad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، محب الزهرا ، شیدا ، mahramaneh ، Tolou
۷:۲۸, ۷/آبان/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
(۶/آبان/۹۲ ۷:۵۱)aboutorab نوشته است:  سلام
[تصویر: 17.jpg]
التماس دعا براي فرج

[b]موفق باشيد

يا علي عليه السلام

صرفاً جهت بالا آمدن مطلب

و علیکم Heart

بنظرم خوبه هروز صبح با بچه های بیداری تاپیکی تشکیل بدیم و دعایی بنویسیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، مصباح ، شیدا ، mahramaneh ، Bahar ، عبدالرحمن ، Tolou
۹:۰۷, ۷/آبان/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
(۶/آبان/۹۲ ۱۰:۳۴)یا ثارالله نوشته است:  چرا نمیشه؟؟Sad
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام چه عجب........Cool
ببین خیلی سخته بیدار موندن حالا نه اون موقع بلکه بعد نماز صبح هم سخت!!!!! به خصوص اگه کاری نداشته باشی
من که درس میخونم برا ارشد تازه ی سه هفته هست موفق شدم بعد نماز صبح بیدار بمونم ! پارسال حتی یه روز هم نتونستم بیدار بمونم اونموقع هم درس میخوندم یعنی امسال سال دومی که دارم میخونمDodgy
اما خیلی نمی تونم بگم چی شد فقط بگم باید یه تاوانی بدی یعنی باید یه چیزی که خیلی برات دغدغه است رو بدی من
به حرف مامانم گوش کردم که باعث شد این برکت رو ببینم!!!! Angel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، aboutorab ، شیدا ، یاســین ، یا ثارالله ، azade ، Bahar ، عبدالرحمن ، Tolou ، ali0077
۶:۰۶, ۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
صبحی دگر بدون مولا...

اَللّـهُمَّ وَ سُرّ نَبِيَّكَ مُحَمَّداً صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ بِرُؤْيَتِهِ وَ مَنْ تَبِعَهُ عَلى دَعْوَتِهِ ، وَ ارْحَمِ اسْتِكانَتَنا بَعْدَهُ
اَللّـهُمَّ اكْشِفْ هذِهِ الْغُمَّةَ عَنْ هذِهِ الاُْمَّةِ بِحُضُورِهِ ، وَ عَجِّلْ لَنا ظُهُورَهُ
إِنَّهُمْ يَرَوْنَهُ بَعِيدا وَ نَرَاهُ قَرِيبا بِرَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ

العَجلَ العَجلَ یا مولایَ یا صاحِبَ الزَّمان
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soshiant ، mahramaneh ، محب الزهرا ، یا ثارالله ، aboutorab ، Bahar ، عبدالرحمن ، Tolou
۱۰:۱۰, ۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #8

بياييد از دیدگاه دیگر به سحرخیزی نگاه كنيم:
از زمان مغرب یعنی زمانی که آفتاب غروب میکند و شب فرا می رسد و بیشتر و بیشتر همه جا را در خود فرو می برد انرژی کیهانی بیشتر می شود. طبیعت بسیار آرام میگیرد و ما هم باید آرام بگیریم و در قرآن آمده: ما شب را مایه آرامش شما قرار دادیم.
به همین خاطر است که شب هنگامی که انرژی هستی سرشار است خواب به شما آرامش بیشتری می دهید.
هر چقدر در روز بخوابید جای خواب شبانه را نمی گیرد.خودتان اعتراف میکنید که هرگز خواب روز خواب شب نمیشود. در شب همه عوامل انرژی زا وجود دارد.
اگر شب زودتر بخوابید از کائنات انرژی دریافت میکنید و آرامش بیشتری در چهره و درون شما پیدا خواهد شد.
هر چه شب زودتر بخوابید بهتر است. انرژی بیشتری دریافت خواهید کرد.اگر باور نمیکنید امتحان کنید
این خوابیدن در اوج انرژی موجب شارژ عصبی و مغناطیسی ما می شود. این روند انرژی کائنات ازاذان مغرب شروع می شود و همین طور تا اذان صبح ادامه می یابد.
هنگام اذان صبح انرژی به اوج خود میرسد و از اذان صبح تا اذان مغرب به تدریج از انرژی کاسته می شود و هر چه طول روز راطی میکنیم کمتر و کمتر می شود.
پس اوج انرژی در لحظات پیش از طلوع است.اذان صبح تا طلوع آفتاب بهترین و مناسبترین زمان از دیدگاه انرژی هستی و کیهانی است و انرژی جذاب هستی آماده جذب و خلق و ایجاد خواسته ها و نیات پاک درونی شماست.
اگر در اوج انرژی دعا کنید امکان مستجاب شدن دعایتان بسیار بسیار بیشتر است. بهترین زمان برای مراقبه در زمان اوج انرژی است. اگر میخواهید در زمان اوج انرژی بیدار شوید باید شب زود بخوابید تا انرژی کائنات را به اندازه کافی دریافت کرده باشید.
حدیثی داریم که میگوید: هر گاه از خداوند مهربان چیزی خواستید صبح زود خواسته تان را بیان کنید از اذان صبح تا طلوع آفتاب دو فرشته ندا در میدهند که آیا حاجتمندی هست تا ما حاجتش را دهیم؟

آدرس منبع: http://nahad.umz.ac.ir/article/1-14-430.html
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، یا ثارالله ، aboutorab ، Bahar ، سدرة المنتهی ، عبدالرحمن ، شیدا ، بیداری12
۵:۱۲, ۹/آبان/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
صبحی دگر بدون مولا...
اَللّـهُمَّ وَ سُرّ نَبِيَّكَ مُحَمَّداً صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ بِرُؤْيَتِهِ وَ مَنْ تَبِعَهُ عَلى دَعْوَتِهِ ، وَ ارْحَمِ اسْتِكانَتَنا بَعْدَهُ
اَللّـهُمَّ اكْشِفْ هذِهِ الْغُمَّةَ عَنْ هذِهِ الاُْمَّةِ بِحُضُورِهِ ، وَ عَجِّلْ لَنا ظُهُورَهُ
إِنَّهُمْ يَرَوْنَهُ بَعِيدا وَ نَرَاهُ قَرِيبا بِرَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ

العَجلَ العَجلَ یا مولایَ یا صاحِبَ الزَّمان
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، Bahar ، محب الزهرا ، mahdyshr ، عبدالرحمن ، یوسف خان ، شیدا ، Tolou ، mahramaneh ، بیداری12
۶:۴۱, ۱۰/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۹۲ ۶:۴۲ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #10
آواتار
پروردگارا! من از تو سؤال مي کنم و همچون تويي سؤال نشده (مثلي براي تو نيست تا سؤال گردد)، تو در خواستگاه سؤال کنندگان و آخرين مورد روي آوردن توجّه کنندگاني
. تو را مي خوانم و هيچ کس چون تو خوانده نشده. و به تو اميد مي بندم که مثل تويي نيست تا به او توجه گردد.
تو اجابت کننده دعاي بيچارگاني و مهربان ترين مهرباناني. از تو درخواست مي کنم به برترين و مقبول ترين و عظيم ترين مسايل،
اي خدا! اي بخشنده! اي مهربان! و به نيکوترين اسم هايت و برترين نمونه هايت و نعمت هاي بيرون از شمارت و به گرامي ترين اسم هايت و محبوب ترين آن ها نزد تو و نزديک ترين آن ها از جهت وسيله به سوي تو و والاترين آن ها از لحاظ منزلت نزد تو و پربارترين آن ها از جهت ثواب و پاداش تو و سريع ترين آن ها در اجابت امور.
و تو را سوگند به اسم مکنونت! آن اسم اکبر اعزّ اجلّ اکرم که آن را دوست مي داري و به آن توجّه و عنايت داري و به آن از هرکه تو را بخواند راضي مي شوي و دعايش را مستجاب فرمايي و بر تو است که سائلت را محروم ننمايي و او را رد نکني.
و تو را سوگند! به هر اسمي که براي تو است در تورات و انجيل و زبور و قرآن عظيم و به هر اسمي که حاملان عرشت و فرشتگانت و پيامبرانت و فرستادگانت و فرمانبرداران از آفريدگانت تو را به آن مي خوانند که بر محمد و آل محمد درود بفرستي
و اين که فرج و گشايش کار وليّ خود و فرزند وليّ ات را زود برساني و در خواري و رسوايي دشمنانش تعجيل فرمايي و ما را از اصحاب و يارانش قرار دهي و به وجود او اميدمان را روزي فرمايي و به برکت عنايت او دعايمان را مقرون به اجابت نمايي.
آمین ای دوست دوستان.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، شیدا ، محب الزهرا ، aboutorab ، mahramaneh ، بیداری12
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا