|
وســــــــــــــــــوسه............گناه!!!!
|
|
۰:۰۹, ۱۵/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مهر/۹۲ ۱۲:۳۱ توسط شاهد.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
وسوسه . . . . . . . . خیانت . . زن به شیطان گفت : آیا آن مرد خیاط را می بینی ؟ میتوانی بروی وسوسه اش کنی که همسرش را طلاق دهد ؟ شیطان گفت : آری و این کار بسیار آسان است پس شیطان به سوی مرد خیاط رفت و به هر طریقی سعی می کرد او را وسوسه کند اما مرد خیاط همسرش را بسیار دوست داشت و اصلا به طلاق فکر هم نمی کرد پس شیطان برگشت و به شکست خود در مقابل مرد خیاط اعتراف کرد سپس زن گفت : اکنون آنچه اتفاق می افتد ببین و تماشا کن زن به طرف مرد خیاط رفت و به او گفت : چند متری از این پارچه ی زیبا میخواهم پسرم میخواهد آن را به معشوقه اش هدیه دهد پس خیاط پارچه را به زن داد. سپس آن زن رفت به خانه مرد خیاط و در زد و زن خیاط در را باز کرد وآن زن به او گفت : اگر ممکن است میخواهم وارد خانه تان شوم برای ادای نماز ، و زن خیاط گفت :بفرمایید،خوش آمدید و آن زن پس از آنکه نمازش تمام شد آن پارچه را پشت در اتاق گذاشت بدون آنکه زن خیاط متوجه شود و سپس از خانه خارج شد و هنگامی که مرد خیاط به خانه برگشت آن پارچه را دید و فورا داستان آن زن و معشوقه ی پسرش را به یاد آورد و همسرش را همان موقع طلاق داد سپس شیطان گفت : اکنون من به کید و مکر زنان اعتراف می کنم و آن زن گفت :کمی صبر کن . . نظرت چیست اگر مرد خیاط و همسرش را به همدیگر بازگردانم؟؟؟!!! شیطان با تعجب گفت : چگونه ؟؟؟ آن زن روز بعدش رفت پیش خیاط و به او گفت همان پارچه ی زیبایی را که دیروز از شما خریدم یکی دیگر میخواهم برای اینکه دیروز رفتم به خانه ی یک زنی محترم برای ادای نمازو آن پارچه را آنجا فراموش کردم و خجالت کشیدم دوباره بروم و پارچه را از او بگیرم و اینجا مرد خیاط رفت و از همسرش عذرخواهی کرد و او را برگرداند به خانه اش. و الان شیطان در بیمارستان روانی به سر میبرد!! _______________________________________________________________________________ در این تاپیک قصد داریم به شکلی دیگر و با نگاهی دیگر به گناهان بپردازیم |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۱۹, ۲۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۲۳/شهریور/۹۲ ۲۳:۴۱)مهدی2012 نوشته است: چییییییییییییییییییییییییییییی؟ به این ها حق بدیم؟؟؟؟ اینا دلیل نبود و فقط یک مشت چرت و پرت بود! یک عده آدم بی دین و بی حیا بیش نیستن. حالا گیرم که یک مشکلی هم باشه، به جای اینکه برن مشاوری چیزی، باید خیانت کنن؟ مردی هم که به خاطر زیبایی به خانمش خیانت کنه و یا اینکه عاشق یک خانم زیباتر بشه و خیانت کنه دیگه آدم نیست. خب درسته حرف شما برخی دلایلش به ظاهر بچگانس ولی شما اگر یک روز به دادگاه های خانواده تشریف ببرید (که امیدوارم تشریف نبرید!)و از نزدیک دلایل این خیانت ها رو جویا بشید به دلایلی بسیار خنده دار تر از اینها هم خواهید رسید شاید عجیب باشه ولی ممکنه مثلا همین مورد : اعتراف سوم: وقت نگذاشتن برای یکدیگر دلیل خیلی از خیانت هاست البته باید بگم این اعتراف ها متقابل هستش نه اینکه فقط از سوی مردان هم مردان و هم زنان درسته که همه اینها به انسانیت اون آقا یا خانم وابستست چون هستند افرادی که با این مشکلات باز هم تا آخر عمرشون، همسرشون رو با تمام رفتارهاش تحمل میکنند و در واقع از خود گذشتگی میکنن اما حقیقتا گذشت این افراد رو نمیشه توصیف کرد و نمیشه از همه توقع داشت که این گذشت رو داشته باشن و سکوت کنن هم به درجه ایمان و هم به درجه گذشت اون افراد بستگی داره |
|||
|
|
۰:۵۷, ۲۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
نقل قول:سلام بنظرم درسته چنین واقعیت هایی وجو داره ولی نباید بهشون حق داد .فقط تعدادی از موارد رو میشه گفت باید حق داد ،بقیش همانطور که گفتید واقعأ بچه گانه و غیرفابل توجیهه. اصلأ اون راهی که باعثه طلاق و بقول خودشون نجاتشون از همسرشون میشه،بعد باعثه خوشبختی و سعادتشون میشه؟؟ و سرنوشت خوبی پیدا میکنند؟؟ |
|||
|
|
۹:۵۴, ۲۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
امام علی(علیه السلام):
خیانت در شخص، نشان دهنده کمی پارسایی و بی دینی است. اساس کفر خیانت است. غررالحکم |
|||
|
|
۱۶:۰۸, ۲۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۲۴/شهریور/۹۲ ۰:۵۷)asal.m نوشته است: بنظرم درسته چنین واقعیت هایی وجو داره ولی نباید بهشون حق داد .فقط تعدادی از موارد رو میشه گفت باید حق داد ،بقیش همانطور که گفتید واقعأ بچه گانه و غیرفابل توجیهه.احتمال زیاد نه چون کسی که اهل خیانت باشه...ذاتش پلیده...پس اگر سراغ شخص دیگه ای هم رفت دوباره همین کار رو تکرار میکنه بارها گفتم وقتی قبح یه گناه ریخت دیگه ... درباره مقابله به مثل هم ما از دینمون پیروی میکنیم دین به ما میگه: رسولُ اللّهِ صلى الله عليه و آله : لا تَخُنْ مَن خانَكَ فتكونَ مِثلَهُ . پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : به كسى كه به تو خيانت كردهاست خيانت نكن كه تو نيز چون او خواهى بود . |
|||
|
|
۱۷:۲۴, ۲۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
صرفا جهت خنده!
|
|||
|
|
۲۰:۴۹, ۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۳۳, ۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
فکر کنم منظورشون اینه که خیانت زن خیلی بدتر از خیانت مرد است!
|
|||
|
|
۲۲:۴۰, ۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۵۶, ۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
امام صادق (علیه السلام) :
اَلحَياءُ عَشَرَةُ أَجزاءٍ فَتِسعَةٌ فِى النِّساءِ وَ واحِدٌ فِى الرِّجالِ؛ حيا ده جزء دارد، نه جزء آن در زنان است و يك جزء در مردان. من لا یحضر الفقیه ج3 ، ص468 پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)می فرمایند: اَلْعَدْلُ حَسَنٌ وَلكِنْ فِى الاُمَراءِ اَحْسَنُ، وَ السَّخاءُ حَسَنٌ وَلكِنْ فِى الاَغْنياءِ اَحْسَنُ، اَلْوَرَعُ حَسَنٌ وَلكِنْ فِى الْعُلَماءِ اَحْسَنُ، اَلصَّبْرُ حَسَنٌ وَلكِنْ فِى الْفُقَراءِ اَحْسَنُ، اَلتَّوبَةُ حَسَنٌ وَلكِنْ فِى الشَّبابِ اَحْسَنُ، اَلْحَياءُ حَسَنٌ وَلكِنْ فِى النِّساءِ اَحْسَنُ؛ عدالت نيكو است اما از دولتمردان نيكوتر، سخاوت نيكو است اما از ثروتمندان نيكوتر؛ تقوا نيكو است اما از علما نيكوتر؛ صبر نيكو است اما از فقرا نيكوتر، توبه نيكو است اما از جوانان نيكوتر و حيا نيكو است اما از زنان نيكوتر. نهج الفصاحه ص578 ، ح 2006 خب این به این معنی نیست که بخوایم بگیم اگر آقایی خیانتی انجام داد مشکلی نداره!!!! بلکه به این معنیه که ریختن قبح این گناه برای خانم ها خیلی بزرگ تر هست و خیلی بیشتر به جامعه ضرر میزنه داشتم دنبال این حدیث میگشتم این احادیث هم دیدم گفتم اینجا بنویسم خانم ها بخونن!!! خوشا به حالتان! بانوان أَكثَرُ الخَيرِ فِى النِّساءِ؛ بيشترين خير و بركت در زنان است. من لايحضره الفقيه، ج3، ص385، ح4352 إنَّ اللّه تَبارَكَ و َتَعالى عَلَى الناثِ أَرأَفُ مِنهُ عَلَى الذُّكُورِ و َما مِن رَجُلٍ يُدخِلُ فَرحَةً عَلَى امرَأَةٍ بَينَهُ وَ بَينَها حُرمَةٌ إِلاّ فَرَّحَهُ اللّه تَعالى يَومَ القيامَةِ؛ خداى بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است و هيچ مردى، زنى از محارم خود را خوشحال نمى كند، مگر آن كه خداوند متعال او را در قيامت شاد مى كند. كافى(ط-الاسلامیه) ج6، ص6، ح7 اِستَوصُوا بِالنِّساءِ خَيرا؛ يكديگر را به رفتار نيك با زنان سفارش كنيد. مسترک الوسایل و مستنبط المسایل ج14 ، ص253 ، ح16628 - بحارالأنوار(ط-بیروت) ج33، ص628 |
|||
|
|
۲۳:۰۱, ۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
درسته کاملا. ولی گفته نشده خیانت از مردان مقبولتر است نسبت به زنان...
اون احادیث همچی چیزی رو نمیرسونه حداقل
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |