کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیشنهاد برای ترغیب یه نفر به حجاب
۱۲:۴۳, ۱۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان من می خوام خواهرم رو به پوشیدن چادر یا کاملتر کردن حجابش تشویق کنم اما نمیدونم از چه راهی باید این کار رو بکنم اگه شما نظری دارید بگید مثلا اگه کتابی سراغ دارید
البته بگم الان هم حجابش بد نیست ولی نسبت به اون کم اهمیته دربرابر حرف حق هم گارد نمیگیره اگه یه چیزی بهش ثابت بشه تا تهش میره
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ehsanagiyan ، m.hossein ، عبدالرحمن ، help me ، سیمرغ ، Justice Bringer ، Zahra.B ، شاهد ، لبخند خدا ، عبدالرحیم ، فرشته مهربون ، rastin ، مهدی2012 ، آفتاب ، ضحی ، السا
۱۳:۰۹, ۱۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #2

(۱۸/شهریور/۹۲ ۱۲:۴۳)shahabm نوشته است:  سلام دوستان من می خوام خواهرم رو به پوشیدن چادر یا کاملتر کردن حجابش تشویق کنم اما نمیدونم از چه راهی باید این کار رو بکنم اگه شما نظری دارید بگید مثلا اگه کتابی سراغ دارید
البته بگم الان هم حجابش بد نیست ولی نسبت به اون کم اهمیته دربرابر حرف حق هم گارد نمیگیره اگه یه چیزی بهش ثابت بشه تا تهش میره
بسم هو
سلام علیکم

به نظر من اگه سعی کنید ائمه رو بهشون بشناسونید تا اونها رو به عنوان الگوی کامل قبول کنند(اگه قبول کردند که خب بهتز)

می تونید حجاب رو به عنوان یک صفت از الگوی کامل معرفی کنید.
موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shahabm ، عبدالرحمن ، help me ، سیمرغ ، Justice Bringer ، Zahra.B ، شاهد ، مهدی2012 ، آفتاب
۱۴:۳۷, ۱۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
(۱۸/شهریور/۹۲ ۱۳:۰۹)ehsanagiyan نوشته است:  بسم هو
سلام علیکم

به نظر من اگه سعی کنید ائمه رو بهشون بشناسونید تا اونها رو به عنوان الگوی کامل قبول کنند(اگه قبول کردند که خب بهتز)

می تونید حجاب رو به عنوان یک صفت از الگوی کامل معرفی کنید.
موفق باشید
اتفاقا ارادت خاصی به ائمه داره و نیازی نیست این کار رو من براش انجام بدم نمی دونم به نظرم فکر میکنه اگه حجابش کامل و بی نقص باشه از زیباییش کم میشه یا چون تا حالا اینطور نبوده از نگاه های متعجب دیگران بدش میاد و نگران این چیزاست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، سیمرغ ، Justice Bringer ، Zahra.B ، شاهد ، آفتاب
۱۷:۰۵, ۱۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

به نظر من به خواهر خود پیشنهاد دهید یک ماه بطور آزمایشی چادر سرش کند

البته در این مدت و در روز اول هم باید کارهایی انجام دهید
.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، Justice Bringer ، شاهد ، shahabm
۱۸:۳۴, ۱۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #5

این فیلم را بدید ببینه:
http://bayanbox.ir/id/4566740002826012419?info
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، Justice Bringer ، شاهد ، shahabm
۱۹:۵۲, ۱۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #6

سلام
با اینکه بی ربطه و پیشنهاد نیست ولی جالبه :
روزی دختر شیخ یک تبلت غوغل نکسوس ​(Google nexus)بخرید و بر شیخ عرضه نمود.
شیخ بگفت: این تبلت که خریدی اولین کار چه کردی؟
عر​ضه​
نمود: یا شیخ بر صفحه اش برچسب زدم و دور آن کاوری بس محکم قرار دادم.
شیخ فرمود: عایا کسی تورا به این کار مجبور کرد؟
- خیر
فرمود: عایا تو به شرکت غوغل توهین کردی که چنین کاور​ی بر آن نهادی؟
- خیر. اتفاقا خود غوغل که آن را ساخته توصیه نماید که بر آن کاور نهیم.
- عایا چون این تبلت چیپ و درپیت است کاورش کردی؟
- خیر. بلکه چون ارزشمند است و کلی تکنولوژی صرف آن شده چنین کردم.
- عایا کاور از جمال تبلت نکاهد و به وزنش نیفزاید؟
- باکی نیست. به دوامش نیز بیفزاید.
شیخ صیحه ای بزد
و گریبان چاک کرد​ و فرمود:
پس بدان که آنکه مرا و ترا ساخته ما را به عفاف توصیه نموده است که عفاف ضمانت ماندگاریست .. ​.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، zryy ، Reza2035 ، rahbin ، شاهد ، لبخند خدا ، خادمة الزهرا ، sarallah ، shahabm ، اولولالباب ، مهدی2012 ، هادی...
۱۹:۵۴, ۱۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
بگویید قرآن را باز کند و آیات حجاب را کلمه به کلمه بخواند و تلاش کند با لباسهایی که اطرافش است، آن را روی خودش یا فرد دیگری پیاده کند، در نهایت به این میرسه......................چادرAngel
و در این صورت نصیحت هم نشنیده.آخه می دونید که بعضی جوانها با نصیحت مشکل دارند....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، شاهد ، shahabm
۲۰:۰۴, ۱۸/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/شهریور/۹۲ ۲۰:۲۵ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #8
آواتار
به نام اللهHeart

با این توصیفی که شما از خواهرتون کردید این پیشنهادی که تشویقشون کنید به گذاشتن چادر فکر می کنم جواب بده، چون خودم این کارو کردم جواب داده اساسی، البته طرف هم پایه بود! و دودل که مثلا گذاشتن چادر سخته و این حرفا، همین که بگید آزمایشی بزاره یا بعضی وقتا حتی بزاره دیگه تمومه چون خاصیت چادر اینه دیگه نمیتونه رهاش کنه،
این مورد رو زمانی انجام بدید که خودش هم علاقه نشون بده، اول باید رو حجابش بدون چادر کار کنید، انتظار هم نداشته باشید سریع به نتیجه برسید! به قول یکی گاماس گاماس!

در مورد این فیلم که قرار دادید
من دیدم بعضی نکات، جالب بهش اشاره شده بود: مثلا همین که گناهان بزرگ از انجام گناهان کوچیک شروع میشه، اما بعضی قسمتاش زیاد جالب نبود، البته نمیشه از کنارش گذشت همه راهها رو یکی یکی و با فاصله و بدون هیچ تحمیل و فشاری دنبال کنید ان شاالله نتیجه می گیرید

1- نکته مهم و حیاتی در مورد حجاب که باید بهش توجه بشه بحث دوستان و هم سن و سالان شخص هست، این گزینه تاثیرگذاریش بی نهایته، اگه طرف میگه نیس کاملا در اشتباهه، آروم آروم تاثیر منفیشو میزاره متاسفانه
واقعا اینکه معصوم(علیه السلام)Heartدر احادیث و روایات بارها تاکید بر همنشین مناسب کرده اند همینه، در قرآن هم اشاراتی شده در خصوص کسانیکه به دوستی می گیریم(آیه27سوره فرقان) اینکه کاش فلانی رو دوست خود قرار نمی دادم دقیقا همینه

رو مسئله دوستان خواهرتون حساسیت نشون بدین و این حساسیت رو غیرمستقیم به ایشون منتقل کنید.

2- دعا کنید و از خدا بخواهید بهترین موقعیت و شرایط رو فراهم کند و کلماتی بر زبان شما جاری کند که بر روح و جان خواهرتان تاثیرگذار باشد. قبل از هر صحبت یاعملی آیه"رب اشرح لی صدری و یسرلی امری واحلل عقده من لسانی یفقهوا قولی" را در دل خود زمزمه کنید.

موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ehsanagiyan ، شاهد ، لبخند خدا ، shahabm
۲۰:۱۱, ۱۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #9

بسم هو
سلام علیکم

به نظرم به جای اینکه اجبار کنید و مستقیم بگید که بره مثلا آیات رو بخونه روش های غیر مستقیم بهتره
مثلا در مورد فواید چادر بگید
شایدم دلالیل شخصی داشته باشه
شما دلایل ایشون رو می دونید؟
مثلا شاید مدل آستین دار یا مدل دیگه ای رو می پسندند؟
موفق اشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rahbin ، شاهد ، سیمرغ ، لبخند خدا ، shahabm
۲۱:۲۰, ۱۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
سلام یک موضوع ، شما می خواهید کاری کنید که خواهرتان حجابش کاملتر بشود ، اما مراقب باشید کاری نکنید که خدایی نکرده از حجاب و اسلام زده بشه و یا به نحوی روی اعتقادات ایشان تاثیر منفی بگذارید ،( هرچند اگه ایشان حجابش قابل قبوله و خودشون ، عاقل و بالغ هستند احتیاجی نیست ، شما بخواهید تلاشی در رابطه با حجاب ایشان بکنید .)
من بسیار دیدم که خواستن ابرو را درست کنند زدند چشم را در آوردن .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rahbin ، شاهد ، علی ع ، سیمرغ ، ehsanagiyan ، لبخند خدا ، shahabm
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]