|
کمپین وادار ساختن انگلستان برای استفاده از نام خلیج فارس
|
|
۲:۵۵, ۲۸/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/شهریور/۹۲ ۳:۰۸ توسط A L I.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() (ادمینهای عزیز حجم عکس کمه...فقط سایزش بزرگه) سلام دوستان،کمپینی در فضای مجازی به راه افتاده برای وادار ساختن انگلستان
روباه پیر فتنه...که از نام راستین خلیج فارس استفاده کنه فقط 5 دقیقه از وقت شما رو میگیره ولی حداقل یک حرکت مثبت انجام دادیم روش کار رو در پایین توضیح میدم دو سال پیش در ژوئیه سال ۲۰۱۱، ما کمپینی برای متوقف ساختن کاخ سفید و دولت آمریکا در بکاربری نام دروغین براه انداختیم که با شرکت بیش از ۵ هزار هم میهن، در طی سه روز شکایت فرستادن سرانجام پیروزی بدست آمد و کاخ سفید نه تنها نام دروغین را از مدارک رسمی خود حذف کرد، بلکه نام خلیج فارس را جای آن نوشت، نام خلیج فارس را رسمی اعلام نمود و دیگر آن اشتباه را مرتکب! اکنون نوبت دولت مرکزی کشورهای عضو اتحادیه بریتانیا، بسرکردگی انگلستان رسیده است تا نام راستین و تاریخی خلیج فارس را بر روی مدارک رسمی و دولتی آنان بازگردانیم! ما برای این کار مهم ملی، نیاز به شرکت بیش از ۱۰ هزار تن هم میهن داریم! علت نیاز به این شمارش، بالاتر از کمپین کاخ سفید،بدین خاطرست که خود انگلیسیها نه تنها سازنده نام دروغین خلیج ع**ی بوده اند، بلکه امروز در اشاعه اش بیش از خود اعراب فعال هستند! انگیزه این عشق انگلیسیها به تغییر نام خلیج فارس، از آنروی است که: ۱؛ اعراب منطقه خلیج فارس را خام کرده و بیشتر از پیش دوشیده و پولی به جیب زنند؛ ۲: نام دروغین، نقش "استخوان لای زخم" را ایفا کرده و موجب کینه و اختلافات بیشتر و شکافی ژرفناتر از گذشته میان اعراب و ایرانیان بشود، که این در پی سیاست کهنه انگلیسها "تفرقه انداز و حکومت کن" است! ======================================================= متن شکایت اگر به زبان انگلیسی آشنایی ندارید (تنها برای ایمیل): توضیح: شوربختانه در متن میبایستی نام دروغین کامل درج میشد، زیرا که این یک نامه رسمی و حقوقی بر اساس قوانین بین المللی و با مشورت یک حقوقدان برجسته ایرانی ساکن انگلستان تنظیم شده است. ولی در زمان شکایت در فیسبوک یا تویتراز بکارگیری آن بایستی شدیدا خودداری کرد (و متاسفانه سایت هم امکان مخفی سازی متن رو نداره) کد قالب بندی شده: Dear Mr. David Cameron and Honourable Members of the House of Commons,دقت کنید در متن یک قسمت داره که فارسی هست و باید اون رو پاک کنید و نام خودتون رو به انگلیسی بنویسید! عمدا در قالب بندی قرار دادم...شما فقط تمام این متن رو کپی کنید و به این ایمیلها بفرستید!! شکایت در چهار مجموعه ایمیل جداگانه فرستاده شوند.: مجموعه ۱ hammondp@parliament.uk; DefenceSecretary-Group@mod.uk; thompsondm@parliament.uk; minaf-privateoffice@mod.uk; مجموعه ۲ andrew.murrison.mp@parliament.uk; contactholmember@parliament.uk; public.enquiries@homeoffice.gsi.gov.uk; william.hague.mp@parliament.uk; مجوعه ۳ private.officegsi@fco.gsi.gov.uk; nickclegg@sheffieldhallam.org.uk; publiccorrespondence@cabinet-office.gsi.gov.uk; ed.miliband.mp@parliament.uk; info@pcgn.org.uk; مجموعه ۴ robertsonbj@parliament.uk; mayt@parliament.uk; public.enquiries@hm-treasury.gov.uk; office@runnymedeweybridgeconservatives.com; bercowj@parliament.uk ===================================================================== هر سوالی و نظری بود بپرسید...امیدوارم همه همکاری کنند تا یکبار دیگه اتحاد ایرانیها رو به رخ تمام دنیا بکشیم!اینم بگم که شکایات در روزهای اول جواب داد و دیروز تاربرگ (صفحه) "بریتانیا در ایران"، وابسته به وزارت خارجه بریتانیا در بیانه ای "غیر رسمی" بزبان فارسی اعلام نمود که دولت مطبوعش تنها نام "خلیج فارس" را برسمیت می شناسد! ولی در عمل با ادعایشان در تناقض بوده زیراکه ارگانهای دولتی، از جمله وزارت دفاع و بویژه نیروی دریایی آنان، در اکثر زمانها نام دروغین "خلیج ع**ی" بکار برده و حتی خود نخست وزیر از "خلیج" تنها بهره وری میکند! اما این کافی نیست باید یک متن رسمی و یا بیانه ی ارائه بدن صفحه این کمپین در فیسبوک |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۳۶, ۲۸/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/شهریور/۹۲ ۲۰:۴۶ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بزرگترین اشتباه اینه که با کسی بحث کنی که بین تجاوز به خاک کشور و همچین مسائلی نمیتونه تفاوت قائل بشه !
شما راحت باش دوست عزیز ! (۲۸/شهریور/۹۲ ۴:۰۴)A L I نوشته است: ولی فعلا مسئله مهم تر اینه که دارن نام خلیج فارس رو عوض میکنن،هویت و فرهنگ ایرانی ما!! هویت و فرهنگ ایرانی شما اون زمانیکه دخترا و زنای مملکت شما با ساپورت میان تو خیابون از دست نمیره !!! پوشش زمان کوروش کبیرتون چطوری بوده، هان ؟؟؟ ![]() برای ساپورت پوشیدن خانوما چرا خونتون به جوش نمیاد !!! اون موقع چرا حرفی از هویت و فرهنگ ایرانی نیست ؟؟؟
|
|||
|
|
۲۳:۱۴, ۲۸/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/شهریور/۹۲ ۲۳:۲۲ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۸/شهریور/۹۲ ۲۲:۱۶)A L I نوشته است: و بعدش من انقد مثلا آقایون ضعیف نیستم که با دیدن ساپورت تحریک بشم و به گناه بیفتم!!و زنا رو مجبور کنم برن توی کارتون یخچال که مردا تحریک نشن...اصلا شما چی میخورید که چپ و راست تحریک میشید؟؟ باریکلا به تو گل پسر ... عزیزم این قضیه یه چیز 2 طرفس ... نمیتونی بگی خانوما لخت بیان تو خیابون بعد آقایون همه چشماشون رو درویش کنن (که حتی ساپورت پوشیدن از لحاظ علمی از لخت بیرون اومدن تأثیر روانیش بیشتره) !!! فهمش زیاد سخت نیست !!! (۲۸/شهریور/۹۲ ۲۲:۱۶)A L I نوشته است: شما چرا وقتی زنا رو به دبی و باقی کشورهای مسلمان و برادرررررررررررررررررررررررررر قاچاق میکنن خونتون به جوش نمیاد،و رگ غیرتتون باد نمیکنه و وای مصیبتا نمیگید؟؟؟ مگه نمیدونی ... زنا حق انتخاب دارن ![]() چطوره که تو پوشیدن ساپورت حق انتخاب دارن ... ولی تو رفتن به دبی حق انتخاب ندارن !!! ![]() نقل قول:شما چرا وقتی اسرائیلی ها میگن اورشلیم شما میگید بیت المقدس؟؟ اونا میگن اورشلیم، ما هم میگیم بیت المقدس. نرفتیم کمپین راه بندازیم که تو نقشه های جهان اسم اونجا رو بنویسن بیت المقدس !!! عربا هم دوست دارن بگن خلیج عربی ... به من و تو چه ربطی داره ؟؟؟ مثه روس ها و کشور های شمالی و بقیۀ دنیا که به دریای خزر میگن دریای کاسپین و شمام واسش کمپین راه نمیندازین !!! نقل قول:کمتر پول خرج میکنیم واسه کمک به مردم مظلوم این و اون! خوبه افراد کم کم تفکراتشون رو نشون میدن !!! نقل قول:راستی دیدم حماس چجور جواب اتحاد و اعتماد شمارو داد...!جواب خیلی خوبی هم داد!! صحبتای یه فرد جاهل معیار سنجش افکار عمومی نیست عزیز دلم ! ![]() مردم فلسطین و غزه خودشون میدونن کی واقعا داره حمایتشون میکنه ! |
|||
|
|
۲۳:۵۶, ۲۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۸/شهریور/۹۲ ۲۳:۱۴)MaTeY نوشته است: باریکلا به تو گل پسر ...جواب شما رو به صورت کلی میدم...بعد از این پست هم هر مطلب غیر مربوط به این تاپیک بود ادمینهای محترم لطف کنن پاک کنن... از موقعی که توی سایت عضو شدم،عقایدم مشخص بوده...در خیلی از موارد با مدیرای سایت هم فرق داشته...اینو میتونی بری از دونه دونه پستهایی که توی این سالها زدم بخونی و ببینی متوجه میشی!عقیده من همون اول معلوم بوده چی بوده...! در ثانیه اینجا که قرار نیست تفتیش عقاید مذهبی بشیم؟؟میشیم؟همچین چیزیه؟ دوست من شما معنی کلمه قاچاق رو که میدونید؟؟این دختران رو گول میزنن و به اون قاچاقشون میکنن و یا میدزدنشون...! صحبتهای،امارات،عربستان،قطر و...یک نفر حساب نمیشه هاا؟!میدونی که؟ زنای هیچ کجای دنیا با آزادی لخت نیومدن توی خیابون...!در اصل این کاری که الان جوانهای ما دارن انجام میدن یک نافرمانی اجتماعی هست و برای اعتراض به فشار و اجباری هست که هم عقیده های شما دارن به اونا تحمیل میکنن... چرا زنای غربی ساپورت انقد واسشون مهم نیست به اندازه زنای ما؟؟ در ضمن من خودم هم بعضی وقتا میگم کاسپین(اسم قدیمش هست)بعضی وقتا هم میگم دریای مازندران!!(هیچ وقت نمیگم خزر،اینو استاد تاریخمون هم بهمون گفته نگید خزر )نرود میخ آهنی در سنگ... به قول برنامه 20.30 امشب ما ایرانیها همیشه یا از اینور بوم میفتیم یا از اون ور بوم!شما الان انقد غرق این شدی که با باقی مسلمانها متحد بشی داری فرهنگ و تاریخ و هویت خودت رو فراموش میکنی!! اینم یادت باشه تا زمان ظهور آقا هیچ وقت هیچ وقت عربا با ما متحد نمیشن!!اونا من و شما رو ایرانی شیعه میدونن!!اونا میگن من و شما شیعه هستیم کافریم!شیعه رو دین دست ساز ایرانی میدونن...دست آخر هم اسرائیل رو به شما ترجیح میدن ============================= اگر مشکل خاص دیگه ی دارید میتونید پیام خصوصی بدید و یا یک تاپیک بزنید اونجا بحث کنیم!(که البته با افراد زیادی توی این سایت بحث کردم هیچ وقت هم نظرشون عوض نشده و همیشه حرف خودشون رو میزنن)موضوع این تاپیک رو لطفا منحرف نکنید... با سپاس! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| عدم استفاده از گوگل برای اعتراض به هتک حرمت | mohamad | 33 | 13,957 |
۶/آبان/۹۱ ۱۴:۳۴ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| تحريم گوگل كوبندهترين پاسخ در مورد حذف نام خلیج فارس است | heaven | 31 | 15,986 |
۱۷/مرداد/۹۱ ۴:۱۹ آخرین ارسال: yasinakbari |
|

![[تصویر: 62917295497646057707.png]](http://8pic.ir/images/62917295497646057707.png)

نیست ؟؟؟