کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یک ایده نو...خواهش میکنم مشارکت کنید
۲۰:۴۲, ۱۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
تو تالار دیگه چند وقتیه که بازار کار های فرهنگی عملی خوابیده.البته کارهای عملی فردی مثل دعا های همزمان یا ختم قرآن و یا خودسازی ها خدا رو شکر به گرمی پابرجاست.منظور من تو زمینه اینترنت و کار های همگانی یا به اصطلاح عام المنفعه ست
البته ایدها یی که ارائه میشد هم به نظر میرسید تکراری باشه
اما،الان اینجام که یه کار نسبتا تازه رو معرفی کنم.خواهش میکنم تا آخر بخونید،اگه خودتون هم از اینترنت چیزی نمیدونید،لا اقل به آشنایان خبر بدید
چند وقتیه یه ایده ای به ذهنم رسیده.و این ایده ازین قراره:
یک سایتی که بتونه یه مرجع اسلامی باتشه و بخش بزرگی از کار های فرهنگی مجازی بر بستر اون انجام بگیره.فراتر از فیس بوک،فراتر از تالار،وفراتر از مجموعه ی تبیان
چون احتمال میدم تا اینجای مطلب،هیچکس نفهمیده منظورم چیه،پس بیشتر توضیح میدم :دی
بذارید اول اسمی که برای این سایت به ذهنم رسیده رو بگم تا بتونم راحت تر مثال بزنم.اسم پیشنهاده من "اسلام دایرکت" هستش. (Islam direct

)
هدف اصلی اسلام دایرکت اینه که فعالیت های مذهبی موجود رو تقویت کنه،و همچنین از پتانسیل های موجود مثل همین تالار خودمون بخوبی استفاده کنه.مثلا وقتی تو اسلام دایرکت،روی تالار گفت و گو کلیک میکنید،منتقل میشید به بیداری اندیشه.
یا مثلا بخش اخبار سایت از سایت شیعه نیوز استفاده میکنه.
اما اسلام دایرکت فقط بصورت لینکدونی عمل نمیکنه! بلکه خودش هم سرویس ارائه میده.مثلا قراره یه شبکه اجتماعی اختصاصی داشته باشه.و یا امکانات و ایده هایی که در آینده اضافه میشه
اسلام دایرکت میتونه سرویس سایت سازی ارائه بده و از هزینه گروه های فرهنگی کم کنه.مثلا خودم قبلا یه گروهی به نام گروه ظهور داشتم.به جای اینکه هرسال پول دامنه بدم،میتونم ازین سرویس اسلام دایرکت استفاده کنم و دامنه ای به نام arrivalbase.islamdirect.ir

داشته باشم.این سرویس رو با یه سرویس وبلاگدهی ساده مثل بلاگفا اشتباه نگیرین.بلکه این سرویس،ارائه دهنده یک سایت با هاست و امکانات کامله و البته به صورت رایگان و برای گروه های مذهبی.یعنی خود مخاطبان میتونن توسعه دهنده اسلام دایرکت باشن.مثلا بعدا یه مخاطبی میتونه بیاد و یه سرویس اشتراک ویدئوی مذهبی راه بندازه که باعث میشه این سرویس به اسلام دایرکت اضافه بشه و توسعه پیدا کنه،بدون هزینه!
و یا مثلا خودم چندهفته پیش یه ایده ای با موضوع کلکسیون وصایا،خاطرات،تصاویر و زندگی نامه شهدا رو تو تالار مطرح کرده بودم.این ایده میتونه بر بستر اسلام دایرکت بدون هزینه شکل بگیره.
اسلام دایرکت شخصی عمل نمیکنه،بلکه مخاطب محوره.مثل فیس بوک! برای همین هم همه گروه ها میتونن بیان و بر بستر اون کار کنن و همچنین غرورشون هم خدشه دار نشه :دی
اسلام دایرکت در آینده میتونه خیلی خیلی بیشتر از اون چیزی که تو ذهنتونه توسعه پیدا کنه.
در نهایت،منظور کلی حرفهام اینه که اسلام دایرکت میتونه یک مجموعه خیلی بزرگ اسلامی باشه که میتونه خیلی از نیاز ها و کمبود ها رو برآورده کنه
مطمئنا نتونستم به طور حقیقی و کامل،ایده ای که تو ذهنمه رو بیان کنم.اما احساس میکنم تونستم کلیات طرح رو عنوان کنم.
حالا میرسیم به بخش آخر این مطلب:
از لحاظ فنی مشکل خاصی وجود نداره.تقریبا همه چی آماده ست.
اما در کل فقط چندتا مشکل ،یا بهتر بگم،چند سوال وجود داره که به نظرم جواب دادن بهشون خیلی خیلی سخته!
1-از لحاظ اسم خیلی مطمئن نیستم.با اینکه "اسلام دایرکت" به دلم نشسته،اما بازهم فکر نمیکنم اسم چندان مناسبی باشه.خواهشا اسم پیشنهاد بدید .(موضوع سایت هم همونطور که فهمیدید،یک مجموعه بزرگ اسلامیه)
2-با اینکه کلیات ایده کاملا تعیین شدست،اما برای شروع کار خیلی سردرگمم و اصلا نمیدونم باید از کجاش شروع کنم.و اینکه نمیدونم چطور این مجموعه بزرگ رو باید کنار هم قرار بدم.البته یک سری ایده هایی دارم که در ادامه (درصورت استقبال از تاپیک) بیان میکنم.خواهش میکنم حمایت کنید و اگه آمادگی کار دارید،حضور خودتونو اعلام کنید تا ان شالله این مجموعه بزرگ اجرایی بشه
3-هیچ فردی برای کمک های فنی و محتوایی کنارم نیست،اگه آمادگی دارید حتما همینجا اعلام آمادگی کنید
امیدوارم ازین طرح حمایت کنید تا هرچه زودتر عملی شه
یا علی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zryy ، Justice Bringer ، Detector ، fiftynine ، مرتاح ، Aryha ، عبدالرحمن ، m.hossein ، لبخند خدا

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۳۸, ۲۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #11

(۱۹/شهریور/۹۲ ۱۷:۴۳)ADAM نوشته است:  اول کار باید نگران وهابی های کله پوک باشی که اگه بویی ازهدف سایتت ببرن هکش میکنن.Big Grin

سلام
در مورد این مشکل که شما فرمودید می توان از تیم امنیتی مانند آشیانه استفاده کرد.
اگر واقعا آدمای کار درستی باشند حتی رایگان هم با شما که نه در واقع با امام زمانشون همکاری خواهند کرد
.
این تیم آشیانه یک روزی از رقبای سرسخت تیم های امنیتی وری ساین بودند.very sign
باز هم الان برای اونور آبی ها غول بی شاخ و دم هستند.
بابا دست کم گرفتید ایرانی ها رو!
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، ADAM ، فدايي ولايت
۱۰:۲۷, ۲۰/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #12
آواتار
البته در مورد هزینه ها برای ابتدای کار میشه با همون 5000 تومنی که فدایی ولایت گفتن کارو راه انداخت.
در صورتی که از هاست رایگان استفاده بشه.

اما با خصوصیاتی که ذکر کردین برای سایت و در صورتی که بازدید بالا بره،دیگه استفاده از هاست رایگان امکان پذیر نیست و نیاز به هاست حرفه ای هست که هزینش حدود 200 تا 300 هزار تومنه.

اما در مورد اصل کار با توجه به تجربه ای که از پشتکار اقراد فعال در فضای مجازی سراغ دارم این کار امکان پذیر نیست چون بعد از یه مدت کوتاهی به بهانه های مختلف گروه رو ول میکن و میرن(مگر این که حقوقی در کار باشه! که نیست!!!)

اعضای گروه باید از افرادی باشن که واقعا عاشقانه و با علاقه به مذهب و دین وامام زمانشون کار کنن و به مسائل کامپیوتری هم علاقه داشته باشن نه این که چند نفر از سر کنجکاوی دو روز بیان و برن. که البته پیدا کردن این افراد هم خیلی خیلی مشکله.

به عنوان مثال توی همین تالار در هر ماه چند ده نفر ثبت نام میکنن ولی اخر ماه به اندازه انگشت های یه دست از اونها فعال باقی میمونن!

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Mitsonary ، ADAM ، Justice Bringer
۲۰:۳۵, ۲۴/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #13
آواتار
سلام دوستان برگشتم،البته الان با موبایل هستم
بحث کمی اشتباه پیش رفته،در اولین فرصت که به کامپیوتر اینترنت دار رسیدم،حتما نکاتیو بیان میکنم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein
۲۲:۴۴, ۲۵/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #14
آواتار
سلام
خب...من بالاخره به کامپیوتر دسترسی پیدا کردمBig Grin

مطمئنا خودتون هم قبول دارید که بازدید ها در یک یا حتی دوسال اول درحدی نیست که یه هاست رایگان نتونه از پسش بربیاد
درضمن،اینکه میگین هاست رایگان،اصلا فکر نکنید ازین هاستاییه که دوروز درمیون قطع میشه و اصلا اعتبار نداره.برای همین گفتم که تجربه ناچیزی تو این زمینه دارم.
یک هاست حرفه ای رایگان خارجی سراغ دارم که خودم هم باهاش کار میکنم و روش یه سایت دارم که 100 درصد ازش راضی هستم.یعنی میشه گفت در این سطح تقریبا بی نظیره.پس من در این مورد بهتون اطمینان کامل میدم...

نکته دوم،فکر کنم فراموش کردید که گفتم این مجموعه،بیشترش کاربر محوره.یعنی نیاز نیست از طرف ما اعضایی برای درج مطلب وجود داشته باشه
درضمن،وقتی این مجموعه بتونه همه چیو تو خودش داشته باشه،دیگه نیازی به تبلیغ هم نداره،چون هرکی برای اولین بار واردش بشه طرفدار همشگیش میشه چون از طرفی هم میبینه که خودش هم میتونه به راحتی اونو توسعه بده! بنابراین بازدید تصاعدی بالا میره...

خواهش میکنم بیایم با در نظر گرفتن این موارد،دوباره بحثو ادامه بدیم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، m.hossein ، Patriot
۲۲:۵۳, ۲۵/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #15
آواتار
(۲۵/شهریور/۹۲ ۲۲:۴۴)فدايي ولايت نوشته است:  سلام
خب...من بالاخره به کامپیوتر دسترسی پیدا کردمBig Grin

مطمئنا خودتون هم قبول دارید که بازدید ها در یک یا حتی دوسال اول درحدی نیست که یه هاست رایگان نتونه از پسش بربیاد
درضمن،اینکه میگین هاست رایگان،اصلا فکر نکنید ازین هاستاییه که دوروز درمیون قطع میشه و اصلا اعتبار نداره.برای همین گفتم که تجربه ناچیزی تو این زمینه دارم.
یک هاست حرفه ای رایگان خارجی سراغ دارم که خودم هم باهاش کار میکنم و روش یه سایت دارم که 100 درصد ازش راضی هستم.یعنی میشه گفت در این سطح تقریبا بی نظیره.پس من در این مورد بهتون اطمینان کامل میدم...

نکته دوم،فکر کنم فراموش کردید که گفتم این مجموعه،بیشترش کاربر محوره.یعنی نیاز نیست از طرف ما اعضایی برای درج مطلب وجود داشته باشه
درضمن،وقتی این مجموعه بتونه همه چیو تو خودش داشته باشه،دیگه نیازی به تبلیغ هم نداره،چون هرکی برای اولین بار واردش بشه طرفدار همشگیش میشه چون از طرفی هم میبینه که خودش هم میتونه به راحتی اونو توسعه بده! بنابراین بازدید تصاعدی بالا میره...

خواهش میکنم بیایم با در نظر گرفتن این موارد،دوباره بحثو ادامه بدیم...

من با هاست رایگان مخالفم... نمیشه...
۰:۲۲, ۲۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #16
آواتار
من از بابت این هاست رایگان،این اطمینانو به شما میدم که به اندازه همون هاست های 300 هزار تومنی شما کار میکنه و معتبره!
خواهش میکنم این بدبینی هارو کنار بذارید
خب خود شما پیشنهادتون چیه؟!! الان 300 هزار تومن خرج کنم که معلوم نیست بعد از دوماه ادامه داشته باشه یا نه؟ فکر نمیکنم کسی ازین پول های مفت داشته باشه!
۱۰:۴۰, ۲۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #17
آواتار
(۲۶/شهریور/۹۲ ۰:۲۲)فدايي ولايت نوشته است:  من از بابت این هاست رایگان،این اطمینانو به شما میدم که به اندازه همون هاست های 300 هزار تومنی شما کار میکنه و معتبره!
خواهش میکنم این بدبینی هارو کنار بذارید
خب خود شما پیشنهادتون چیه؟!! الان 300 هزار تومن خرج کنم که معلوم نیست بعد از دوماه ادامه داشته باشه یا نه؟ فکر نمیکنم کسی ازین پول های مفت داشته باشه!

اسم این هاست رو بگذارید ما هم یک براندازی بکنیم... همراه با لینک...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Patriot
۱۴:۳۳, ۲۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #18
آواتار
اگه عمومی بذارم،پس فردا همه یاد میگیرن روزی صدتا سایت میسازن رو دست ما بلند میشنBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، m.hossein
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]