|
یک ایده نو...خواهش میکنم مشارکت کنید
|
|
۲۰:۴۲, ۱۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام تو تالار دیگه چند وقتیه که بازار کار های فرهنگی عملی خوابیده.البته کارهای عملی فردی مثل دعا های همزمان یا ختم قرآن و یا خودسازی ها خدا رو شکر به گرمی پابرجاست.منظور من تو زمینه اینترنت و کار های همگانی یا به اصطلاح عام المنفعه ست البته ایدها یی که ارائه میشد هم به نظر میرسید تکراری باشه اما،الان اینجام که یه کار نسبتا تازه رو معرفی کنم.خواهش میکنم تا آخر بخونید،اگه خودتون هم از اینترنت چیزی نمیدونید،لا اقل به آشنایان خبر بدید چند وقتیه یه ایده ای به ذهنم رسیده.و این ایده ازین قراره: یک سایتی که بتونه یه مرجع اسلامی باتشه و بخش بزرگی از کار های فرهنگی مجازی بر بستر اون انجام بگیره.فراتر از فیس بوک،فراتر از تالار،وفراتر از مجموعه ی تبیان چون احتمال میدم تا اینجای مطلب،هیچکس نفهمیده منظورم چیه،پس بیشتر توضیح میدم :دی بذارید اول اسمی که برای این سایت به ذهنم رسیده رو بگم تا بتونم راحت تر مثال بزنم.اسم پیشنهاده من "اسلام دایرکت" هستش. (Islam direct ) هدف اصلی اسلام دایرکت اینه که فعالیت های مذهبی موجود رو تقویت کنه،و همچنین از پتانسیل های موجود مثل همین تالار خودمون بخوبی استفاده کنه.مثلا وقتی تو اسلام دایرکت،روی تالار گفت و گو کلیک میکنید،منتقل میشید به بیداری اندیشه. یا مثلا بخش اخبار سایت از سایت شیعه نیوز استفاده میکنه. اما اسلام دایرکت فقط بصورت لینکدونی عمل نمیکنه! بلکه خودش هم سرویس ارائه میده.مثلا قراره یه شبکه اجتماعی اختصاصی داشته باشه.و یا امکانات و ایده هایی که در آینده اضافه میشه اسلام دایرکت میتونه سرویس سایت سازی ارائه بده و از هزینه گروه های فرهنگی کم کنه.مثلا خودم قبلا یه گروهی به نام گروه ظهور داشتم.به جای اینکه هرسال پول دامنه بدم،میتونم ازین سرویس اسلام دایرکت استفاده کنم و دامنه ای به نام arrivalbase.islamdirect.ir داشته باشم.این سرویس رو با یه سرویس وبلاگدهی ساده مثل بلاگفا اشتباه نگیرین.بلکه این سرویس،ارائه دهنده یک سایت با هاست و امکانات کامله و البته به صورت رایگان و برای گروه های مذهبی.یعنی خود مخاطبان میتونن توسعه دهنده اسلام دایرکت باشن.مثلا بعدا یه مخاطبی میتونه بیاد و یه سرویس اشتراک ویدئوی مذهبی راه بندازه که باعث میشه این سرویس به اسلام دایرکت اضافه بشه و توسعه پیدا کنه،بدون هزینه! و یا مثلا خودم چندهفته پیش یه ایده ای با موضوع کلکسیون وصایا،خاطرات،تصاویر و زندگی نامه شهدا رو تو تالار مطرح کرده بودم.این ایده میتونه بر بستر اسلام دایرکت بدون هزینه شکل بگیره. اسلام دایرکت شخصی عمل نمیکنه،بلکه مخاطب محوره.مثل فیس بوک! برای همین هم همه گروه ها میتونن بیان و بر بستر اون کار کنن و همچنین غرورشون هم خدشه دار نشه :دی اسلام دایرکت در آینده میتونه خیلی خیلی بیشتر از اون چیزی که تو ذهنتونه توسعه پیدا کنه. در نهایت،منظور کلی حرفهام اینه که اسلام دایرکت میتونه یک مجموعه خیلی بزرگ اسلامی باشه که میتونه خیلی از نیاز ها و کمبود ها رو برآورده کنه مطمئنا نتونستم به طور حقیقی و کامل،ایده ای که تو ذهنمه رو بیان کنم.اما احساس میکنم تونستم کلیات طرح رو عنوان کنم. حالا میرسیم به بخش آخر این مطلب: از لحاظ فنی مشکل خاصی وجود نداره.تقریبا همه چی آماده ست. اما در کل فقط چندتا مشکل ،یا بهتر بگم،چند سوال وجود داره که به نظرم جواب دادن بهشون خیلی خیلی سخته! 1-از لحاظ اسم خیلی مطمئن نیستم.با اینکه "اسلام دایرکت" به دلم نشسته،اما بازهم فکر نمیکنم اسم چندان مناسبی باشه.خواهشا اسم پیشنهاد بدید .(موضوع سایت هم همونطور که فهمیدید،یک مجموعه بزرگ اسلامیه) 2-با اینکه کلیات ایده کاملا تعیین شدست،اما برای شروع کار خیلی سردرگمم و اصلا نمیدونم باید از کجاش شروع کنم.و اینکه نمیدونم چطور این مجموعه بزرگ رو باید کنار هم قرار بدم.البته یک سری ایده هایی دارم که در ادامه (درصورت استقبال از تاپیک) بیان میکنم.خواهش میکنم حمایت کنید و اگه آمادگی کار دارید،حضور خودتونو اعلام کنید تا ان شالله این مجموعه بزرگ اجرایی بشه 3-هیچ فردی برای کمک های فنی و محتوایی کنارم نیست،اگه آمادگی دارید حتما همینجا اعلام آمادگی کنید امیدوارم ازین طرح حمایت کنید تا هرچه زودتر عملی شه یا علی |
|||
|
|
۲۱:۰۶, ۱۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
با سلام
چقدر پول داری برادر ؟ میدونی واسه همین تبیان چقدر خرج میشه . |
|||
|
|
۲۱:۱۱, ۱۸/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/شهریور/۹۲ ۲۱:۱۲ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
خیلی ایدۀ خوبیه فقط کمِ کم، 40، 50 میلیونی پول میخواد !!!!!!!!!!!
|
|||
|
|
۲۱:۲۵, ۱۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
نقل قول: |
|||
|
|
۱:۲۸, ۱۹/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۲ ۱:۳۰ توسط ADAM.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز اگه به یکی که شکلات نخورده ونمی دونه چیه شکلات بدون پوسته بدی نمی خوره چون قیافه جالبی نداره شایدم بندازه دور ولی اگه شکلات با پوسته بدی برق پوسته آنچنان چشمشو میگیره که بدون توجه به قیافه شکلات میخوره و میفهمه که خوشمزس وبعدا اصلا کاری به پوسته نداره چون طعمش شکلاتو حس کرده.
![]() این مثال بنده شرح حال شما وسایت مد نظرتون واسلام و افراد بازدید کننده از سایتتونه.اگه میخواهید سایت مد نظرتون فقط جای افراد مذهبی باشه اسمو منبع خبریو وبلاگش توپه ولی امثال این سایتها زیاده یعنی زحماتتون با عرض معذرت=null =تهی هست ولی اگه میخواهید سایتتون جای همه افراد (مومن/کافر/کم اعتقاده/بااعتقاد/مسلمون/مسیحی/یهودی/...)باشه وشمااونها را به سمت دین وامام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)هدایت کنی وافکارتون (درست ودرجهت دین وامام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)) رو با عرض پوزش قاشق قاشق به خوردشون بدی یا به طور مودبانه تر تبلیغ کنی اون وقته که این اسمو ومنبع و وبلاگ درست نیست .گاهی اوقات ادم باید ازدشمنشم چیز یاد بگیره ودر ان زمان که باید بری پیش اساتید شیطان پرستو صهیونیست .اونا تمام شبکه های خبری رو دارنوبسیارم سر مردم جهان رو شیره میمالن ودروغ پشت دروغ به خوردشون میدن .منظورم این نیست که خدایی نکرده دروغ بگی به نظر من یکی از عوال موفقیتشون اینه که هویتشون ودیدگاه نظریشونو تابلو نمیکنن ولی توی پوسته شکلات میذران و با حداکثر 20 درصد چاشنی حقیقت اعتماد مردمو جلب میکنن .شما به پوسته نیاز داری و مقداری چیزای دیگه ولی نه دروغ مثلا اسمی که اصلا اسلامو امامان توی ظاهرش نباشن ولی توی باطنش باشن مثل نور /راه /افراد نیک/ یاحتی معادل خارجیش / یا برای منابع خبریش تمام سایتهای خبری داخلی البته معتبر یا حتی خارجیش فرقی نمیکنه مال کجا باشه رو بذاری ولی اخبار شیعه نیوزو پر رنگ جلوه بدی اخبار بیخودیو سرکوب کنی /برای وبلاگش ازادی بیان بذاری ولی بیشتر مباحثو خودت بدست بگیری ونذاری منحرف بشه برای تبلیغ اسلاموشیعه از فرد درست کمک بگیری مثلا بری حوزه وکمک بخوای نمیدونم ولی فکر کنم شاید هنوز اونجا ادمایی باشن که برای رضای خدا کمک کنن وقتی اعتماد کاربراتو جلب کردی اون وقت میتونی بهشون شکلات بی پوسته بدی و شیرینی اسلام نابو بهشون بچشونی .خدا به همراهت در هر کار نیکی که میکنی.![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۱:۲۴, ۱۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
اگه واقعا همت چنین کاری داشته باشی عالیه منتها حتما باید مورد حمابت قرار گیره یعنی اگه قراره شما مثلا بیداری اندیشه (که انصافا تالار بسیار بسیار بزرگ و پرمخاطبی ـه) رو لینک کنی، بیداری هم حمایتت کنه و در عین حال تو گوگل هم رتبه ات بالا بره که میشه بحث سئو و... به نظرم اول به مدیر خود تالار مشورت کن بعدش هم چیزی که شما میفرمایی تمایل داری بسازی، به این سادگیا نیست، نمیشه این همه روش هزینه کنی 1هفته بعد یا 1ماه بعد یا 1سال بعد بندازیش دور. اینطوری همه هزینه و وقت و انرژی خودت و مخاطب های سایتت هدر میره پس قبل این قضیه دنبال چهار پنج تا نویسنده قوی و آنلاین هم بگرد! (البته بچه ها و مدیران انجمن خودمون هم خیلی خوبن ولی باید چهار نفر پیدا کنی که به قول معروف تا آخرش پایه باشن!) و این یعنی شما باید دنبالشون بگردی نه اونها بیان سراغ شماانشالله که خیره توکل به خدا یا علی |
|||
|
|
۱۴:۵۰, ۱۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام مجدد
دوستان من امروز عازم مشهد هستم،بنابراین تا شنبه نمیتونم بیام تالار،اما اگه حرفی دارین حتما بگید اول یه نکته درمورد پست جناب ADAM : خودتون هم بیان کردید که اگه این مجموعه،همگانی باشه،مدیریتش خیلی خیلی سخته.یعنی وقتی این مجموعه رو باشرایطی که گفتید ایجاد کنیم،شاید حتی همون صهیونیست ها که میگید بیان توشو و اهداف خودشونو پیاده کنن! میشه غوز بالا غوز! اگه هم بخوایم رو همه اتفاقا و رویداد های این مجموعه کنترل داشته باشیم که دیگه وقتی برای زندگی کردن نمیمونه،باید درس و زندگیو... رو ول کرد فقط این مجموعه رو کنترل کرد! البته در ادامه باز بیشتر بحث میکنیم... و یه نکته درمورد دوستانی که میگن هزینه زیاده،مدل کاری من یه خورده متفاوته،(جناب sarallah خبر دارن) ![]() یعنی هزینه کل این طرح سالیانه 4500 تومنه! (یعنی همون هزینه دامین) .طبق تجربه ناچیزی که من از اینترنت و دنیای فنی سایت دارم،کل هزینه فقط همینه درحالی که نتیجش درحد همون سایتهاییه که هزینه چند صد هزار تومنی دارن! تجربست دیگه ![]() راستی پیشنهاد در زمینه اسم هم یادتون نره یا علی |
|||
|
|
۱۵:۱۵, ۱۹/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۲ ۱۵:۱۵ توسط rezamohammadi.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
یا هو سلام فکر میکنم هزینه ها خیلی بیشتر از اینها باشه. هزینه دامنه و هزینه فضای وب و فضای ایمیل خیلی بیشتر از اینهاست. بعدش ببینید این دشمنان ما از چه ابزار ها و روش های برای تبلیغات استفاده می کنند و بسیار موفق هستند(نه دروغ و امثالهم). تا زمانی که از این ابزار های استفاده نکنید به نظر بنده این پروژه محکوم به شکست هست. تاثیر گذاشتن در فرد و تغییر دادن او ابزاری دارد و مکانی! آنها این ابزرا و مکان رو کامل میشناسند و به ابعادش واقفند ولی ما اصلا یا نمیدانیم همچین ابزاری هست و یا به سراغش نمیرویم (حالا به دلایلی یا شناخت کافی نداریم و یا نمی خواهیم از ابزار های دشمن استفاده کنیم ...)و به هر دلیلی شاهد استفاده از این ابزار ها چه در سطح رسانه و چه در دیگر سطح ها نیستیم. و یادتان باشد همش پول و هزینه نیست که آنها رو موفق کرده است. اگر از این ابزار های استفاده خواهید کرد، بسم الله ان شاء الله یا علی [/b] |
|||
|
|
۱۷:۴۳, ۱۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز از قدیم گفتن با یه دست دو تا هندونه نمیشه برداشت .منم نمیگم که تنهایی همه کار هارو بکن .شما باید یه تیم برای اداره سایتت انتخاب کنی وهر چی تیمت افراد بیشتر ی داشته باشه وقت اداره سایتتونم بیشتر تقسیم میشه .درضمن مقابله با دشمنم به قدرت افرادتون بستگی داره . این نگرانی شما هم مال وقتی که سایتتون به شهرت جهانی برسه .اول کار باید نگران وهابی های کله پوک باشی که اگه بویی ازهدف سایتت ببرن هکش میکنن.
|
|||
|
|
۲۲:۳۴, ۱۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۱۹/شهریور/۹۲ ۱۴:۵۰)فدايي ولايت نوشته است: یعنی هزینه کل این طرح سالیانه 4500 تومنه! (یعنی همون هزینه دامین) .طبق تجربه ناچیزی که من از اینترنت و دنیای فنی سایت دارم،کل هزینه فقط همینه درحالی که نتیجش درحد همون سایتهاییه که هزینه چند صد هزار تومنی دارن! تجربست دیگه من خودم مدیر یک سایت هستم ، نمیشه با این هزینه ی اندک اون هم برای یک دامنه بشه یه سایتی در حد توضیحات پست اول شما ساخت! یا می خواید از سرویس وبلاگ استفاده کنید ، یا هاست رایگان ، که واقعا اطمینانی نیست به اینجور سرویس ها... نمیشه... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مشارکت کنید / گناه ممنوع | فدايي ولايت | 48 | 17,426 |
۱۵/دی/۹۲ ۲۲:۰۷ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|

ولی اگه میخواهید سایتتون جای همه افراد (مومن/کافر/کم اعتقاده/بااعتقاد/مسلمون/مسیحی/یهودی/...)باشه وشمااونها را به سمت دین وامام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)هدایت کنی وافکارتون (درست ودرجهت دین وامام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)) رو با عرض پوزش قاشق قاشق به خوردشون بدی یا به طور مودبانه تر تبلیغ کنی اون وقته که این اسمو ومنبع و وبلاگ درست نیست
.گاهی اوقات ادم باید ازدشمنشم چیز یاد بگیره ودر ان زمان که باید بری پیش اساتید شیطان پرستو صهیونیست
.اونا تمام شبکه های خبری رو دارن
.منظورم این نیست که خدایی نکرده دروغ بگی به نظر من یکی از عوال موفقیتشون اینه که هویتشون ودیدگاه نظریشونو تابلو نمیکنن ولی توی پوسته شکلات میذران و با حداکثر 20 درصد چاشنی حقیقت اعتماد مردمو جلب میکنن
.شما به پوسته نیاز داری و مقداری چیزای دیگه ولی نه دروغ مثلا اسمی که اصلا اسلامو امامان توی ظاهرش نباشن ولی توی باطنش باشن مثل نور /راه /افراد نیک/ یاحتی معادل خارجیش / یا برای منابع خبریش تمام سایتهای خبری داخلی البته معتبر یا حتی خارجیش فرقی نمیکنه مال کجا باشه رو بذاری ولی اخبار شیعه نیوزو پر رنگ جلوه بدی اخبار بیخودیو سرکوب کنی /برای وبلاگش ازادی بیان بذاری ولی بیشتر مباحثو خودت بدست بگیری ونذاری منحرف بشه برای تبلیغ اسلاموشیعه از فرد درست کمک بگیری مثلا بری حوزه وکمک بخوای نمیدونم ولی فکر کنم شاید هنوز اونجا ادمایی باشن که برای رضای خدا کمک کنن وقتی اعتماد کاربراتو جلب کردی اون وقت میتونی بهشون شکلات بی پوسته بدی و شیرینی اسلام نابو بهشون بچشونی
.خدا به همراهت در هر کار نیکی که میکنی.

نه اونها بیان سراغ شما