کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بردگی مدرن زنان در غرب بروش پینوکیویی
۱:۲۷, ۲۷/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/شهریور/۹۲ ۱:۴۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

وقتی این تاپیک را دیدم با خودم گفتم چرا از بردگی امروزی صحبت نکنیم!؟

چرا باید تدافعی برخورد کنیم؟

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-28241.html

اول این مقاله را بخوانید

http://antisemitism.blogfa.com/post-44.aspx

خب فکر کنم غرب خوب کاری که باید انجام بده رو فهمیده

استحاله فکری و فرهنگی زن

پینوکیو رو یادتون هست؟(متون قرمز رنگ را با صدای مجری برنامه کودک بخوانید)

[تصویر: pino%20%281%29.jpg]

در یکی از قسمت ها پینوکیو به طمع یک شهربازی خوش آب و رنگ دچار دردسری بزرگ شد.

صاحب شهربازی چون عاشق چشم ابروی بچه ها بود گفت بیایید بازی کنید...

[تصویر: pino%20%28%202%29.jpg]

ولی بعدش ....

[تصویر: pino%20%283%29.jpg]

[تصویر: pino%20%28%204%29.jpg]

بله پینوکیو خر شد!

خب!

اما این چه تشبیهی بود؟

داستان این است که در عصر کنونی همین اتفاق در مورد زن می افتد.

خیلی ها تا آخر عمر خود نیز متوجه نمی شوند از اصل خود چقدر فاصله گرفته اند

به زن میدان هایی داده شد و فکر کرد دیگه از این بهتر نمیشه

[تصویر: feminism%20symbol.jpg]

به زن گفتند هر چه می خواهی باش ولی آنچه برای آن آفریده شدی نباش

[تصویر: zan%20razmi.jpg]

[تصویر: zan%20vazne.jpg]

[تصویر: %DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%20%D9%BE%D9%84%DB%8C%D8%B3.jpg]

[تصویر: zan%20tabligh.jpg]

[تصویر: donkey%20of%20year.jpg]

زن قرار بود چه شود و چه شد

اللهم عجل لولیک الفرج
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammadhadi ، Night_World ، شاهد ، Mitsonary ، مهدی2012 ، Agha sayyed ، Majid4mi ، Justice Bringer ، دل خسته ، عبدالرحیم ، mahdy30na ، لبخند خدا ، 135 ، jafar ، آیدا دانیار ، azade ، یاســین ، دیدگاه نوین ، 313flowers ، Reza2035 ، Bamdaad ، در جستجوی سختی ، مفقود الاثر ، شیدا ، fafa* ، Ali#59
۱۴:۵۸, ۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
نقل قول:اهمیت کادر سازی برای دفاع از حریم ولایت و امامت را می رساند . به نظر شما 300 تا 400 هزار شهیدی که برای دفاع از حریم تشیع در هشت سال دفاع مقدس سینه سپر کردند نتیجه چند سال کادر سازی و تربیت نیروی انسانی است؟
آری عزیزان حداقل 1000 سال کار فرهنگی صورت گرفت تا نتیجتا در یک شبکه هرمی و زنجیره ای چند صد هزار نیروی انسانی الهی تربیت شوند و دشمن با براه انداختن جنگ فیزیکی از پاسداران حریم تشیع قربانی گرفت چراکه در جنگ، کیفی ترین ،شریف ترین و باغیرت ترین نیروهای نظام جلو رفتند تا مبادا دست دشمن به قلب حریم تشیع یعنی امام خمینی برسد.

برادران و خواهرانم مهمترین عنصر در کادرسازی و تربیت نسل را بدون هیچ شک و شبهه ای زنان بر عهده دارند و مادران کلید راز ظهورند.

افسوس که زنان ما از اهمیت ماهوی و موجودیت شریف خود خبر ندارند و شگفتا که بر اهمیت چنین گوهری واقف نیستند.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، یاســین
۱۵:۰۶, ۸/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/آبان/۹۲ ۱۵:۰۹ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #3
آواتار
نقل قول:
افسوس که زنان ما از اهمیت ماهوی و موجودیت شریف خود خبر ندارند و شگفتا که بر اهمیت چنین گوهری واقف نیستند.

اهمیت زن فقط بچه زایی نیست .

این تصاویری که نشون دادید اشکالش چیه ؟
خوب هر خانمی به یه چیزی علاقه داره دیگه . یکی ورزش . یکی سینما .یکی مسابقه .
من نمیدونم چرا دائم تاکید میشه زن این چیزی که الان هست نباید باشه .
نگاه جنسی و درجه دوم به زن قدمتی چند هزار ساله داره .چه اینجا و چه هر جایی دیگه . در ضمن این رو من یه توهین میدونم زن قرار بود چه شود و چه شد .
چی شدیم مگه ؟
چرا مدیران این تالار همه مردن .
چرا دغدغه همشون ما خانم ها شدیم ؟
چرا یه خانم مدیر این تاپیک نیست ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Atosa ، عبدالرحمن ، fafa*
۱۵:۱۹, ۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
[تصویر: %DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%20%D9%BE%D9%84%DB%8C%D8%B3.jpg]
این دو تا عکس رو نفهمیدم من!یعنی چی؟چه مشکلی داره؟!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن
۱۵:۲۸, ۸/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/آبان/۹۲ ۱۵:۳۲ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #5

(۸/آبان/۹۲ ۱۵:۰۶)skyeygirls نوشته است:  من نمیدونم چرا دائم تاکید میشه زن این چیزی که الان هست نباید باشه .
نگاه جنسی و درجه دوم به زن قدمتی چند هزار ساله داره .چه اینجا و چه هر جایی دیگه . در ضمن این رو من یه توهین میدونم
سلام
صادقانه و رک و پوست کنده بهتون می گم شما هم فریب بازی غرب رو خوردید!

این مرد ها نیستند که به زن ها نگاه درجه دوم دارند این زن ها هستند که به مرد ها نگاه کوچک بودن و حقیر بودن دارند! یعنی فرهنگ غرب به زن ها این رو القا کرده اگر می خواید به کمال برسید باید کارهای مردانه انجام بدید! یعنی هر زنی که بیشتر کارای مردانه انجام بده برتر هستش
به شما القا شده که تربیت فرزند و اداره خانواده کار پست و غیر مفیدی هست و برای پیشرفت کردن و به کمال رسیدن باید در اجتماع وارد کارهای مردانه بشند. البته وارد شدن زن به اجتماع بسیار می تونه مفید باشه اما وارد اجتماع شدن با کارهای مردانه شدن فرق داره!

زن یک ماموریت بسیار مهم داره که اکثرا ازش غافلند و اون هم اینه: "تــــربیت انـــسان"
به جرات می تونم بگم بیشتر کارهایی که زنان انجام می دن هیچ علاقه ای درش ندارند و فقط وفقط به ژست اون کار ، حرفهایی که مردم می زنن و باورهایی که بهشون القا شده باعث انجام این کار می شه!

همچنین در جایی دیگر مردان غربی برای رسیدن به اهداف پلید خودشون نگاه جنسی به زن رو کاملا شسته رُفته و خیلی تمیز جلوه دادن و زن رو به خاطر خودنمایی و ... تشویق می کنن و زنها هم متاسفانه فریب این بازی رو خوردند!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade ، دیدگاه نوین ، Aryha ، سید ابراهیم ، Woodi2020 ، sagheb ، عبدالرحمن ، هادی... ، Reza2035 ، در جستجوی سختی ، بیداری اندیشه ، MohammadMeraj ، یاســین ، fafa*
۱۵:۵۹, ۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
نقل قول:چی شدیم مگه ؟
چرا مدیران این تالار همه مردن
این همه خانم مدیر :
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، سید ابراهیم ، مجتبی110 ، meshkat ، عبدالرحمن ، sagheb ، هادی... ، در جستجوی سختی ، fafa* ، یاســین
۱۹:۰۳, ۸/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/آبان/۹۲ ۱۹:۰۶ توسط Atosa.)
شماره ارسال: #7
آواتار
ای مدیرای خانمی ک گفتین از مدیرای مرد بدترن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همشون علیه خانمها پست میدن و اصلا بجز خانم حدیث بقیشون دوس ندارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بعدشم اگر قرار بود زن فقط آشپزی و بچه داری کنه خو چرا خدا بهش استعدادهای دیگه هم داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
استعداد هنری - فنی - علمی و ........
زن حق داره استعدادهاش پرورش بده و ازش استفاده کنه!!!!!!!!!!!!!!!!

مگه هر چی تو دنیاست مال مردهاست ک میگین زن میخواد خودش مثل مردها کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نه خیر هرچی تو دنیاست مال زن و مرد هس ک اینجا سهم زنها را دزدیدین بعد هم میگین میخوای مثل ما بشی!!!!!!!!!!!

ما رو نقطه چین فرض کردن بعضیها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، اسکای ، عبدالرحمن ، fafa* ، MohammadMeraj
۲۲:۲۹, ۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
(۸/آبان/۹۲ ۱۶:۴۲)skyeygirls نوشته است:  در ضمن کلا دید مرد ها به زن جنسی هست . مردان غربی که میگید مردان شرقی فرشته های زمین محسوب میشن. اونجا یه جور.
اینجا هم میگن :زیبایی. میگن: گل نشفته، شکفته ,کلا گلی . با داشتن حجاب نزار ببینن . این هم نگاه جنسیه .

خیر ، منظور دوستمون از دیدگاه جنسی رو متوجه نشدید .
وقتی میگیم که غرب به زن از دید جنسی نگاه میکنه ، یعنی از ابزار جنسی در خلاف جهت آفرینش اون استفاده میکنه .

وقتی از جذابیت زنانه برای تبلیغ کالا و جلب مشتری استفاده میکنند ، اسمش میشه سو استفاده جنسی از خانم ها . همین نگاه غلط باعث شده که غریزه جنسی به جای اینکه بنیان خانواده رو تقویت کند ، روز به روز خانواده رو تضعیف کرده ... توی غرب اصلا خانواده به معنای واقعی کلمه باقی مونده ؟!!!
این نگاه غالبی است که امروز جهان غرب نسبت به جنس مونث دارد و بلای بزرگی است که غرب بر سر زن و نظام خانواده آورده .

نقل قول:بعدشم اگر قرار بود زن فقط آشپزی و بچه داری کنه خو چرا خدا بهش استعدادهای دیگه هم داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کسی نگفته زن فقط باید اشپزی و بچه داری کند اما همه میدونیم که زن توانایی مادر شدن دارد که مرد ندارد .
این نعمت بزرگ رو هم خدا به زن داده پس هیچ کدوم از فعالیت های خانم ها نباید با وظایف مادر بودنش در تضاد باشه یا اون رو محدود کند .
قابل توجه اونایی که میگن مرخصی زایمان حضور خانم ها رو تو جامعه کم رنگ میکنه !!! متاسفانه اینجور افراد فکر میکنند زن نمونه یعنی زنی که توی جامعه فعالیت اقتصادی بیشتری داشته باشه و اصلا وظیفه مادر بودن زن رو در نظر نمیگیرند .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، در جستجوی سختی ، azade ، fafa*
۲۲:۳۴, ۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
(۸/آبان/۹۲ ۱۵:۰۶)skyeygirls نوشته است:  اهمیت زن فقط بچه زایی نیست .

خوب هر خانمی به یه چیزی علاقه داره دیگه . یکی ورزش . یکی سینما .یکی مسابقه .
من نمیدونم چرا دائم تاکید میشه زن این چیزی که الان هست نباید باشه .
نگاه جنسی و درجه دوم به زن قدمتی چند هزار ساله داره .چه اینجا و چه هر جایی دیگه . در ضمن این رو من یه توهین میدونم زن قرار بود چه شود و چه شد .
چی شدیم مگه ؟
چرا مدیران این تالار همه مردن .
چرا دغدغه همشون ما خانم ها شدیم ؟
چرا یه خانم مدیر این تاپیک نیست ؟

نقل قول:این تصاویری که نشون دادید اشکالش چیه ؟

اشکالش اینه که طوری شرایط عوض شده که شما اشکالی نمیبینید

و بقیه جواب ها هم مشابهن
..........

(۸/آبان/۹۲ ۱۵:۱۹)Tishtar نوشته است:  [تصویر: %DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%20%D9%BE%D9%84%DB%8C%D8%B3.jpg]
این دو تا عکس رو نفهمیدم من!یعنی چی؟چه مشکلی داره؟!

عکس اولی جلو فرستادن زنان در سریالها و فیلم های تلویزیونی است البته بصورت کاذب

عکس دوم هم تبدیل شدن زن در تبلیغات لیبرالی صدا و سیما به یک مانکن است

با تشکر از مشارکت همه در تاپیک خودتون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، azade ، fafa*
۲۲:۴۱, ۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
(۸/آبان/۹۲ ۱۹:۰۳)Atosa نوشته است:  ای مدیرای خانمی ک گفتین از مدیرای مرد بدترن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همشون علیه خانمها پست میدن و اصلا بجز خانم حدیث بقیشون دوس ندارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بعدشم اگر قرار بود زن فقط آشپزی و بچه داری کنه خو چرا خدا بهش استعدادهای دیگه هم داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زن حق داره استعدادهاش پرورش بده و ازش استفاده کنه!!!!!!!!!!!!!!!!

مگه هر چی تو دنیاست مال مردهاست ک میگین زن میخواد خودش مثل مردها کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نه خیر هرچی تو دنیاست مال زن و مرد هس ک اینجا سهم زنها را دزدیدین بعد هم میگین میخوای مثل ما بشی!!!!!!!!!!!

ما رو نقطه چین فرض کردن بعضیها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نگاه صفر و صدی به زن،نگاه جنسیتی،نگاه فمنیستی،همه ش از پایه غلطه.

واقعا فکر میکنید تمام دغدغه یه زن باید مسائل بیهوده جنسیتی باشه که من به عنوان یک زن بهترم یا مرد ها برترن؟
هدف از این بحث ها صرفا سرگرم کردن ماست تا فراموش کنیم ما انسانیم.
آخرش قراره تو این بحث ها به کجا برسیم؟قراره چه یزی اثبات شه؟
توهین کردن شما به مردها در اغلب پست هاتون و توهین کردن برخی آقایون به خانوم ها در سایر پست ها چه هدفی رو دنبال میکنه جز دعواهای زرگری و بیهوده وقت تلف کردن؟
خواهر من عزیز من ما به عنوان انسان چه مرد و چه زن کارهای خیلی مهم تری داریم فراموش کنید این دعواهای بچه گانه را.این دعواها برای اینه که شما به عنوان یه انسان فرصت نکنی به مسائل مهم تر فکر کنی.
مهم اینه که من نوعی به عنوان یه انسان چه کردم در طول عمرم،چقدر به رسالت آفرینشم عمل کردم،چقدر مفید بودم،حالا اصلا مهم نیست که زن باشم یا مرد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sagheb ، اسکای ، رضوانه ، عبدالرحمن ، هادی... ، ELENOR ، دیدگاه نوین ، در جستجوی سختی ، parisan ، azade ، fafa* ، mahyamatin
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا