|
تو رو خدا آبرو داری کنید، مردم ما رو می بینند...
|
|
۲۲:۲۴, ۱۷/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آبان/۹۲ ۱۳:۴۸ توسط هادی....)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام
امروز، وقتی که داشتم از سایتی که برای دانلود فیلم از آن استفاده می کنم ، بازدید می کردم ... چشمم به مطالبِ محبوب خورد و این لینک رو بینِ اونها دیدم ... یاس ِ شیطان پرست!!! یکی از تاپیک های این تالار رو ، لینک کرده بودند و داشتند به ما می خندیدند... (مدیرانِ سایت ، شاهین نجفی رو بایکوت کردند ، منظورم اینه که یه چیز هایی می فهمند...) لازم به ذکر است که حدوداً 400 کامنت گذاشته شده بود و اکثراً حرفهایِ نویسنده را تائید کرده بودند... با این شرایطی که مردم ما رو می بینند ، بهتر نیست در تاپیک هایی که ایجاد می کنیم ، دقتِ بیشتری بکنیم ؟ شاید بگویید: که این مطالب رو جایِ دیگه به اشتراک گذاشتند ، ما هم copy،paste کردیم !!!! آخه برادره من ، هر چیزی رو که به اشتراک نمیذارن.... |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۰۶, ۲۰/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آبان/۹۲ ۱:۰۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
(۲۰/آبان/۹۲ ۰:۴۸)سجاد313 نوشته است: به نام خدا کسی که خودش رعایت نمی کند ما رعایت کنیم؟ مثلا اصغر فرهادی آبرودار است؟ یا فلان خواننده؟ همیشه همینطور بوده در مقابل در نهایت اعتماد به نفس حرفهاشون رو میزنن به اینجا که میرسه مو رو از ماست میکشن!!! آمریکا در نهایت اعتماد به نفس آن همه انسان بی گناه رو در چند ثانیه با سلاح هسته ای به کام مرگ برد حالا نگرانه که شاید ایران به سلاح هسته ای فکر کنه!!! تازه دانشمنداشو هم ترور کرد اینه داستان همیشگی ولی خب ما هم سعی میکنیم اعتماد به نفس مثبت را داشته باشیم و از تمسخر و توهین کسی نمی ترسیم |
|||
|
|
۲:۰۷, ۲۰/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آبان/۹۲ ۲:۱۹ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول: اولا اصلا مهم نیست اون مقاله نقد بجا داشته باشه یا خیر مهم اینه که دوستان جواب نقد رو غالبا با نقد ندادند! از همون پست دوم شما می تونید ببینید! اول خوشحالم خوندید مقاله را ![]() و قبول دارید تفکر را نقد نکرده است و وقتی طرف نقد شخصیت کرده دیگر چه انتظاری از دوستان داری برادر من!البته اگر در مورد فضا بوجود امده میگید بحثتان یه موضوع دیگری است که میشه جداگانه بدان پرداخت نقل قول:ثالثا، احتمالا موضع بنده رو نسبت به این افراد ، خودتون می دونید! پس نیازی نیست من نقدشون کنم ، ولی وقتی نقدی که حس می کنی 50 درصد صحیح هست رو باید با دقت خوند و استفاده کرد. من که غیب گو نیستم،شما بگید نظرتان چیست تا استفاده کنیم ![]() نقل قول:رابعا، تایپیک هایی از این دست اگر وارد مصداق بشه به جایی خواهد رفت که تایپیک توسط مدیران بسته می شه و در نهایت ما محکوم می شیم! فکر نکنم گر تاپیک روند منطقی داشته باشد و نتیجه ای داشته باشد مدیران بزرگوار ببندند نقل قول:در نهایت بهتون توصیه می کنم اگر طرفدار تفکری هستید اولا معیارتون واقعا همون تفکر باشه نه اشخاص! ثانیا خودتون به آسیب شناسی اون تفکر بپردازید قبل از اینکه دیگران وارد آسیب شناسی اون بشند! توصیه بسیار مناسب و درستی است کمال تشکر را دارم ![]() ولی این دلیل نمیشه با کلی گویی از زیر نقدی که گفتم فرار کنی برادر ![]() همچنان منتظر نقد تفکر هستیما ![]() یاعلی. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

و وقتی طرف نقد شخصیت کرده دیگر چه انتظاری از دوستان داری برادر من!