کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پس این اساتید و کارشناسان سایت کجا هستند ؟!!!!
۱۲:۰۲, ۲۸/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/شهریور/۹۲ ۲۳:۵۷ توسط SAViOR.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا

انتقادی داشتم از مدیران و ناظرین محترم .

این تالار با توجه به اسمش که قراره موجب بیداری ذهن و اندیشه ی ماها بشه اما متاسفانه در پاره ای موارد حتی ما رو به گمراهی میکشونه!

ببینید دوستان اگه قراره اینجا کسی یک مشکل اخلاقی یا هرچیز دیگه ای رو مطرح کرد و چهارتا کاربر مثل من که هیچی بارم نیست (خودم رو فقط میگم) بیایم و درخصوصش حرف بزنیم و هرکی یه نسخه واسش بپیچه ببینید چه وضعی پیش میاد. جز این هست که اون بنده خدا سر در گم میشه و ممکنه اصلاً راه رو خطا بره ؟

یه دوستی تاپیک زده با عنوان " شکست عشقی " یکی تاپیک زده " میخوام زنا کنم " یکی میخواد خودکشی کنه و ....
چرا یه تیم کارشناسی درست و منسجم نداریم اینجا که جوابگو باشند؟ اگه قراره فقط کاربرا بشینن و با هم بحث کنن چه تفاوتی بین بیداری اندیشه و اینهمه فرومی که ریخته تو اینترنت هست؟ بیداری اندیشه باید با همه فرق کنه! این انتظار همه ماست.

خواهش میکنم دوستانی که عناوین " ناظر و مدیر و ... " رو یدک میکشن کمی فعالیت کنن ، سالی یه بار رویت نمیشین این چه وضعشه؟!! جز اینه که شما تفاوتی با بقیه داشتین که الان مدیر و ناظر و سرپرستید؟ آیا وظیفه شما صرفاً ویرایش و حذف و اخطار دادن هست؟! امیدوارم از من نارحت نشید ولی قبول کنید رویه ای که تالار در پیش گرفته اصلاً مناسب نیست!

یا حق ...

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، عبدالرحمن ، Mitsonary ، Justice Bringer ، آیلار ، sagheb ، ســــــاقی ، mahpare ، مجتبی110 ، لبخند خدا ، Bahar ، عبدالرحیم ، 59-11(یامهدی) ، وحید110 ، أین المنتظر ، meshkat ، Farzaneh ، Havbb 110 ، خیبر110 ، مجید املشی ، میلاد.م ، boghz ، Fatemeee ، Tolou ، m.hossein ، یوسف خان ، در جستجوی سختی ، fazel ، یاســین ، aleerz ، شاهد ، faateme-313 ، sarallah ، Agha sayyed ، ali0077 ، rastin ، اولولالباب ، مکیال ، N.Mahdavian ، MANI110 ، Reza2035 ، Mohammad Trust ، ترنم ، ANTI satan ، rahbin ، Atosa ، هادی... ، help me ، Patriot ، mahramaneh ، mohamad

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۰۲, ۶/مهر/۹۲
شماره ارسال: #31

(۶/مهر/۹۲ ۱۹:۵۰)هامون نوشته است:  این حرف من هم بی ربطه Confusedو خودمم سرم درد میکنه برای بحث سیاسی!
فکر کنم تا حالا 10 -20 تا تاپیک برای سفر به آمریکا زده شده!
اگه بحث سیاسی ممنوعه چرا خود ناظر میاد تاپیک میزنه!

اساتید سایت توجه
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-40.html
شما که می دونی عواقب بحث سیاسی چیه! پس چرا؟!

عواقب ------->> http://forum.bidari-andishe.ir/thread-28416.html
این اگه تاریخ انقضا داره ما رو هم در جریان بذارین لطفا!

برادرگرامی
بحث سیاسی در صورتی ممنوعه که به ضرر اصولگرایان باشه!!
وگرنه شما هرچقدر مایلید می تونید به اصلاح طلبان و ریاست جمهوری جدید و ... ناسزا بگید و ایرادی نداره
واقعا خنده داره که دهها تاپیک با موضوع مشابه (سفر به آمریکا) ایجاد شده و حتی یک ناظر تذکری برای تکراری بودن تاپیک نداده و برای ادغام و حذف آنها عملی انجام نشده !
ولی کافی است به یک کاربر همفکر مدیران بگویید تو ! سریعا پست ویرایش میشه!!
اما توهین به کاربران دیگر که خلاف تفکر مدیران را دارن اهمیتی نداره Smile
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیلار ، آلاله ، Bahar ، Atosa
۲۰:۴۹, ۶/مهر/۹۲
شماره ارسال: #32
آواتار
(۶/مهر/۹۲ ۱۹:۵۰)هامون نوشته است:  
فکر کنم تا حالا 10 -20 تا تاپیک برای سفر به آمریکا زده شده!
اگه بحث سیاسی ممنوعه چرا خود ناظر میاد تاپیک میزنه!
اساتید سایت توجه

این اگه تاریخ انقضا داره ما رو هم در جریان بذارین لطفا!

(۶/مهر/۹۲ ۲۰:۰۲)فرمیسک نوشته است:  بحث سیاسی در صورتی ممنوعه که به ضرر اصولگرایان باشه!!
وگرنه شما هرچقدر مایلید می تونید به اصلاح طلبان و ریاست جمهوری جدید و ... ناسزا بگید و ایرادی نداره
واقعا خنده داره که دهها تاپیک با موضوع مشابه (سفر به آمریکا) ایجاد شده و حتی یک ناظر تذکری برای تکراری بودن تاپیک نداده و برای ادغام و حذف آنها عملی انجام نشده !
ولی کافی است به یک کاربر همفکر مدیران بگویید تو ! سریعا پست ویرایش میشه!!
اما توهین به کاربران دیگر که خلاف تفکر مدیران را دارن اهمیتی نداره Smile

در این مورد بعضی از تاپیکهایی که زده شده یعنی نقد شخصیت ها و گروهای سیاسی مشمول تاپیک های سیاسی هستن شکی نیست.
وقتی شما می بنید چنین مواردی رو بهترین کار گزارش تاپیک یا ارساله.
ممطئن باشید سیاست تالار دوگانه نیست.

امضای مجید املشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، شاهد ، آیلار ، mahdy30na ، Bahar ، شیدا ، Justice Bringer ، مجتبی110
۰:۵۰, ۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #33

مطمئن باشین سیاست تالار دو گانه نیست Smile
۱۲:۵۲, ۱۳/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مهر/۹۲ ۱۲:۵۵ توسط SAViOR.)
شماره ارسال: #34
آواتار
به نام خدا

چند وقتیه فضای تالار پر شده از تاپیکهای اعتراضی و انتقادی.

درسته خیلی اوقات این انتقادات و اعتراضات ، به جا هست و باعث پیشرفت تالار میشه اما نباید جانب انصاف رو هم نادیده گرفت و زحمات مدیران و ناظرین عزیز تالار رو فراموش کرد.

جا داره اینجا از همه این عزیــــزان تشکر کنم و واسشون آرزوی توفیـــق و سلامتی دارم. Rose

یک تشکر بسیار ویژه هم از وحید110 عزیز دارم بابت فعالیت مداوم و مفیدی که در تالار دارند. Rose

یا حق ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، mahpare ، وحید110 ، مکیال ، مجتبی110 ، Asma ، بیداری اندیشه ، Fatemeee ، مجید املشی ، هادی... ، یاســین
۲۲:۴۵, ۱۳/مهر/۹۲
شماره ارسال: #35
آواتار
خداییش با این صلحی که با آقای 110 کردید دل مارو شاد کردید. لعنت به دل سیاه شیطون. خداروشکر وحدت برگشت به اینجاBig GrinShyممنون آقای بیداری و دست اندر کاران.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، مجید املشی ، Bahar ، وحید110 ، بیداری اندیشه ، SAViOR
۱۹:۱۹, ۳۰/آبان/۹۲
شماره ارسال: #36
آواتار
میگم آقا سیور دنبال من میگشتین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من ک همینجا هستم! Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR
۳:۵۰, ۱۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #37
آواتار
آقا من ی اعتراض دارم ب تاپیکا
مثلا من ی سوال میکنم طرف می ره ب جای ی تاپیک 4 - 5 تاپیک میزنه درباره ی مساله!!!!!!!!!!!!!!!

مثلا نگاه کنین درباره عصمت - امامت علی مرتضی - حدیث غدیر و مولی و .....
چن تا تاپیک زدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تو هر کدومش ی چیزی می نویسن
هیچ ناظری هم تذکر نمیده ای قد تاپیک تکراری درس نکنین و تو ی تاپیک بحث کنین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کسی ک بخواد جواب بده نمیره بگرده تک تک ای تاپیکا پیدا کنه جواب بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کسی ک میخواد ب جواب برسه نمیتونه درس تاپیکا دنبال کنه!!!!!!!!!!!!!!

انگار اونها عمدن میخوان مخاطب نتونه بیاد همه تاپیکا جواب بده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعدشم وقتی بحث میکنن نمی تونن ادامه بدن یا توهین میکنن
یا بحثو عوض می کنن و درباره ی چی دیگه حرف می زنن!!!!!!!!!!

مثلا تاپیک عصمت درباره علی مرتضی و نهج البلاغه است!!!!!!!!
طرف رفته گفته چرا عمر فاروق فلان کار کرد در فلان زمان!!!!!!!!!!!!!!!!
خو ای مربوط ب ی تاپیک دیگه هست!!!!!!!!!!!!!

خو او طرف بیاد جواب بده ب ای مسئله ک بحث تاپیک کلا عوض میشه!!!!

لطفا ناظرا بیشتر رسیدگی کنن!!!!!!!!!!!!!!!

حالا پستهای مخالفا رو حذف می کنین ی نگاهی هم ب موافقاتون بندازین
اعصاب مارو خرد کردن
بس ک بحثو پخش می کنن تکه تکه می کنن و ی چی دیگه میگن
۷:۱۹, ۱۱/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آذر/۹۲ ۱۹:۴۲ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #38
آواتار
من هم یک اعتراض دارم

بعضی ها اعصاب ادم رو خرد میکنن توی تالار راه افتادن تا وسط بحث گیر میکنن میگن همش توی این تالار بهمون توهین میکنن میگی کجا؟؟؟ کی؟؟؟ چرا؟؟؟ یا هیچ دلیلی ندارن یا فوقش میگن فلان کاربر معلوم الحال توی پیام خصوصی بهم گفت بالای چشمت ابرو هستشDodgy

انگار نه انگار توی پیام خصوصی های مدیران و ناظرهای این تالار گاهی وقتها پر شده از "طعنه و کنایه و توهین" ولی هیچ وقت مظلوم نمایی نکردن!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، ELENOR ، وحید110 ، mahdy30na ، SAViOR
۱۱:۲۶, ۱۱/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آذر/۹۲ ۱۱:۳۰ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #39
آواتار
به نام خدا

یک نکته بگم که تالار نباید دائم در جا بزند، بلکه با ایجاد تاپیکهایی انتقادی شرایط امروز جامعه و دنیا را با استاندارد مذهب و فرامین خداوند و اعمال بزرگان دین، بسنجد و در موارد مثبت تشویق و در موارد منفی انتقاد کند.

اینکه چشممان را به بعضی واقعیات ببندیم اصلا درست نیست البته نمیگویم روی شایعات تمرکز کنیم ولی برخی چیزها هم عین حقیقت است و در جامعه امروز به کرات میبینیم ولی گاها به بهانه سیاسی شدن تالار از درج و نقد این فسادها جلوگیری میشود. اگر چشممان را به روی این فسادها ببندیم که بسته ایم هر روز کشور با مشکلات بیشتر روبرو میشود.

مذهب اسلام و به خصوص شیعه، دینی مخصوص به یک زمان خاص نیست و تمام دستورات آن در طول زمان، کاربرد دارد. حال چرا ما دائم به گذشته و تاریخ نگاه میکنیم و دستورات اسلام و شرایط یک جامعه ایده آل از نظر اسلام را با دوران کنونی مقایسه نمیکنیم یا کم مقایسه میکنیم، بله تاریخ اسلام هم درسهای فراوان دارد و نباید از آن غافل شده، در کنار آن تلاوت قرآن و نکات مذهبی و روایات و ادعیه هم حتما باید در اولویت باشد ولی هدف از تمام این اتفاقات و آیات و روایات چیست ؟؟؟؟؟

آیا این آیات و روایت فقط برای خواندن نازل شده یا برای پیشرفت در زندگی و ایجاد یک دنیای بدون گناه یا دارای گناهان کمتر. آیا آیات و فرامین و دستورات را فقط به صورت ظاهری باید اطاعت کرد و خواند یا باید با تمام وجود آنرا درک کرد و در زندگی به کار گرفت ؟؟؟؟؟؟؟

متاسفانه اکثر سایتها و شبکه های مذهبی فقط به ظواهر میپردازند و از انطباق فرامین خداوند و میزان اطاعت جامعه از آنها در دنیای امروز غافل هستند و نتیجه اش میشود وضع امروز دنیا و بدتر از آن جامعه مثلا اسلامی ما که فقط نامش اسلامیست.

چرا تا کوچکترین انتقادی به مشکلات و به خصوص فساد گسترده در مهمترین نهادهای مملکت که همانا قوه قضائیه و بدنه دولت است میشود متهم به سیاهنمایی و هزاران چیز دیگر و سیاسی کاری میشویم ؟؟؟؟؟؟؟؟ پس امر به معروف و نهی از منکر چه میشود ؟؟؟؟؟ چرا امر به معروف فقط محدود به مسئله ای مانند حجاب شده آنهم ناقص ؟؟؟؟؟؟؟؟

و مهمتر از آن چرا سایت بیداری اندیشه به تازگی در حال محدود کردن خود میباشد و دیگر مانند سابق بحثهای چالشی و امروزی کمتر میبینیم ؟؟؟؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، رهگذر. ، SAViOR
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا