|
Akinator یک جن جاسوس است ! به اکیناتور اعتماد نکنید !
|
|
۱۶:۳۱, ۲/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مهر/۹۲ ۱۷:۰۶ توسط آلاله.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
فعلا مطالب این مقاله رو نه تایید میکنم و نه رد, درباره اون بحث کنید : Akinator یا اکیناتور عنوان یک بازی بسیار جالبه که خیلیا رو مجذوب خودش کرده ! کرکتر اصلی این بازی یک جنّه که فکر شما رو می خونه ! سطحی نگر نباشید ! این جن واقعا هیچ قدرتی نداره و تمام قدرتشو از خود شما می گیره ! پس اگر بهش رو ندین امکان نداره که بتونه انقدر دقیق فکرتون رو بخونه ! چیزی که همیشه فکرمو مشغول می کنه اینه که چرا کاربران تکنولوژی همیشه در اولین برخوردشون با یک سرگرمی یا تکنولوژی جدید ، بسیار بسیار سطحی نگر و خوش خیالن و به هیچ وجه به خطرات احتمالی فکر نمی کنن ! شاید به نظر خیلیا نیاز نباشه که تا این حد هم هوشمندانه زندگی کنیم اما به هر حال احتیاط شرط عقله ! تاریخچه و موضوع بازی Akinator اکیناتور ![]() بازی اکیناتور Akinator در واقع یک بازی به سبک بازی ۲۰ سوالیه . در این بازی ابتدا کرکتر اصلی یا همون جن Akinator از شما می خواد تا یک شخصیت رو تو ذهن تون انتخاب کنید . این شخصیت می تونه مرد ، زن ، واقعی ، غیر واقعی ، کارتونی و یا هر چیز دیگه ای باشه . از باراک اوباما گرفته تا کلاه قرمزی هر چی که دوس دارین ! بعد این جن فوضول با پرسیدن چند سوال شخصیت مورد نظرتون رو حدس میزنه . حتی در برخی موارد در عین ناباوری عکس اون شخصیت رو هم نشون تون میده ! Akinator یک نرم افزار بسیار بسیار هوشمنده که در سال ۲۰۰۷ توسط سه برنامه نویس فرانسوی تولید و منتشر شد . طبق گزارشات گوگل ، Akinator در نوومبر ۲۰۰۸ طرفدارهای بسیار زیادی پیدا کرد . Akinator اکیناتور در سال ۲۰۰۹ در اروپا و در سال ۲۰۱۰ در ژاپن بسیار بسیار محبوب شد . روش بازی Akinator اکینتاتور بازی Akinator اکیناتور ، با پرسش چند سوال عمومی آغاز میشه و کم کم با کسب اطلاعات کافی درباره شخصیت مورد نظر ، سوالات هوشمندانه تری ازتون پرسیده میشه . پاسخ سوالات به صورت چند گزینه ایه و شما باید یک گزینه رو انتخاب کنید : ■ بله ■ خیر ■ نمی دونم ■ بله ممکنه ■ فک نمی کنم اینطور باشه ![]() شروع بازی اکیناتور Akinator ![]() جن اکیناتور Akinator در ابتدای بازی نام ، سن و جنسیت شما را می پرسه ![]() معمولا اولین سوال جن اکیناتور Akinator درباره جنسیت شخصیت مورد نظرتونه ![]() اکیناتور Akinator ، استاد محمد رضا شجریان رو هم خیلی خوب می شناسه ! ![]() خوشحالی اکیناتورAkinator بعد از اینکه بهش می گید که شخصیت مورد نظر تون رو درست حدس زده اولین سوالی که Akinator ازتون میپرسه درباره جنسیت شخصیت مورد نظرتونه . بعد سوالاتی درباره محدوده سنی ، دین ، ملیت و شغل شخصیت مورد نظره . اگر جن اکیناتور Akinator بتونه تو کمتر از ۲۰ سوال شخصیت مورد نظرتون رو حدس بزنه بهتون میگه : « فلانی شخصیت مورد نظر تونه ؟ » اگر شخصیتی که حدس زده اونی نباشه که شما مد نظرتونه دوباره شروع میکنه به پرسیدن سوالات جدید ! گاهی وقتا این سوالات واقعا آدمو شگفت زده میکنن ! به همین روش اگر جن اکیناتور Akinator تا ۳ بار شخصیت مورد نظرتون رو اشتباه حدس بزنه ، ذله میشه و میگه که من نمی تونم حدس بزنم شما داری به کی فک می کنی لطفا نام کرکتر مورد نظرتون رو تایپ کنید . ادامه مقاله در این پست |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۲۵, ۳/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مهر/۹۲ ۱۹:۳۱ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
اولاً دوستان دقت داشته باشن که ارسال اول گفت «کاراکتر آن جن هست»، نگفت کسی که حدسها رو میزنه جن هست.
ثانیاً دوستانی که میفرمایند با الگوریتم حدس میزنه، لطف کنن و چند بار با دقت نتایج رو بررسی کنن، چون ما چندین بار این کار رو کردهایم، و در اکثر موارد بعد از چند سؤال کاملاً بیربط، بیآنکه سؤالی پرسیده شده باشه که بتونه حلقه رو تنگتر کنه، به یکباره به دقت سؤالاتی از خصوصیات متمایزکنندهی مورد سؤال پرسیده میشه، در حالی که هیچ راهی برای چنین استنتاجی از سؤالات پیشین وجود نداشته است. برای توضیح دوبارهی حرفم عرض کنم که با تغییر زمینهی فرد انتخاب شده، سؤالاتی از همان زمینه پرسیده میشه، بدون پیشزمینه یا پیشسؤال مربوط. همچنین خوب میشه اگه یکی از دوستان بتونن بگن کدوم سخنرانی رائفیپور بود که از یه سایت خارجی شبیه این میگفت. من دیدهام، ولی یادم نیست کدوم بود، گشتم پیدا نکردم. باز هم میگردم. رائفیپور میگفت توی اون سایت، تمام اطلاعات شخصی طرف رو بهش میگفتن. اینها هم یه تحقیق روشون کرده بودن، و به چندده نفر گفتند که به این سایت برن، و به نصفشون گفتن که از ذکر «بسماللهالرحمنالرحیم» استفاده کنن(دقیقش رو یادم نیست) و در مورد تمام آنهایی که از این ذکر استفاده کرده بودن، Errorهایی بظاهر فنی در مورد قطع شدن ارتباط نمایش داده شده، ولی در مورد اونهایی که استفاده نکرده بودن این اتفاق نیفتاده. رائفیپور میگفت این مسئله از این نظر جالب هست که شیاطین من الجن این ذکر رو اصلاً نمیتونن تحمل کنن، ولی دقیقاً باید همون باشه و اگه حتی یه خورده تغییر کنه دیگه اونطور نیست، مثلاً «بسماللهالرحیم» اونطور نیست. میگفتن حتی توی یکی از فیلمهای هالیوودی که به ظاهر این ذکر نوشته شده بوده، با نگاه دقیقتر متوجه شدن که کمی متفاوت هست. نمیدونم چرا چند وقته توی فایرفاکس توی فونت Tahoma ذکر «بسماللهالرحمنالرحیم» متفاوت نمایش داده میشه. آزمایش کردم با فونتهای دیگه و توی برنامههای دیگه، و IE و Safari هم اینطور نبود. برای نوشتن این ذکر قبلی، بین واژهها از فاصلهی مجازی استفاده کردم، برای همین همهجا درست نمایش داده میشه، ولی اگر بخوام از فاصلهی معمولی استفاده کنم: بسم الله الرحمن الرحیم
به محض اینکه عبارت کامل بشه، به این صورت در میاد:![]() قضیهی عوض شدن کلمات خیلی وقت هست که در مورد تشدید لفظ جلالهی «الله» وجود داره که بطور خودکار گذاشته میشه، ولی در مورد اون ذکر شریف و نیز نام «محمد» این موضوع نسبتاً تازه هست. نام «محمد» به محض کامل شدن به این صورت میشه: ![]() البته هنوز ادعایی روی مشکلدار بودن این طرز نوشتار نام «محمد» ندارم. |
|||
|
|
۲۰:۰۵, ۳/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مهر/۹۲ ۲۰:۱۱ توسط A L I.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۳/مهر/۹۲ ۱۹:۲۵)درست پسند نوشته است: اولاً دوستان دقت داشته باشن که ارسال اول گفت «کاراکتر آن جن هست»، نگفت کسی که حدسها رو میزنه جن هست.شما با برنامه نویسی سروکار دارید؟؟ این برنامه از داره از روش حلقه در حلقه استفاده میکنه!! و همچنین هر شخصیتی توی دنیا یک کلید اصلی داره که در برنامه نویسی بهش میگیم primary key مثلا برای فهمیدن اینکه شخص مورد نظر حضرت آیت الله خامنه ی هست یا نه یک سری کلید اصلی برای ایشون در نظر گرفتن! مثلا: عمامه داشتن،یک دست ناقض بودن،رهبر بودن،رهبر در قید حیات بودن،سیاست مدار مسلمان بودن بودن!! مثلا سوال اولی که میپرسه میگه شخصیت زن هست یا مرد؟؟ با توجه به جواب شما وارد یک حلقه دیگه میشه بعد میپرسه اهل مثلا آمریکاس! با توجه به جواب شما سوال بعدی رو میپرسه البته این برنامه ای پی افراد رو شناسایی میکنه که بتونه راحتتر به جواب برسه! بعد میپرسه اهل ایرانه؟؟ بعد از این که فهمید اهل ایرانه وارد یه حلقه دیگه میشه و میپرسه به ورزش ربط داره؟ جواب :نه به موزیک ربط داره؟ جواب:نه به سیاست ربط داره؟ جواب بله! الان جواب ها محدودتر میشه سوال بعدی خیلی کار رو راحتتر میکنه!! مسلمون هست؟ جواب: بله میپرسه عمامه داره؟ جواب بله!!(دلیلش هم اینه که توی ایران سیاست خیلی از سیاست مدارها روحانی بودن) بازم محدودتر میشه میپرسه در قید حیات هست؟؟ جواب بله!! سوال بعدی کلا کلید اصلی جواب هست!! که میپرسه!! (مثلا الان ما در ذهنمون آیت الله خامنه ی هست!!ولی به فرض اگه آقای خاتمی یا آقای حسن روحانی در ذهنمون باشه سوال بعدی بی ربطه) میپرسه شخصیت شما یک دست داره؟؟ وقتی جواب این سوال بله باشه! سریع عکس آیت الله خامنه ی رو نشون میده!!!چونکه تمام کلیدهای اصلی و مولفه های اون رو شما گفتید و داره! =================================================================== شخصیتهای خیلی معروف مثل رهبرهای یک کشور و بخصوص افرادی که بخاطر چیز خاصی خیلی معروف شدن! مثلا عقیده خاصی که دارن،نوع لباسشون،وضعیت جسمانی یا هرچیزی که اونا خاص بکنه خیلی حدس زدنش واسه این ربات آسونتر هستند! مثلا من خانم الیکا عبدالرزاقی رو توی ذهنم داشتم این ربات حدود 90تا سوال پرسید و سه بار حدس زد ولی هر 3 بار اشتباه حدس میزد...... مثلا یکی از سوالهای اصلی اینه که بازیگر مورد نظر حجاب رو رعایت میکنه؟اگه من میگفتم بله! صد در صد سوال بعدیش یه چیزی بود که به گلشیفته فراهانی ربط پیدا میکرد!! اونایی که میگن این جن هست و این حرفا دلیل منطقی بیارن نه صحبتهای آقای رائفی پور! مثلا کل صفحه رو بنویس بسم الله الرحمن الرحیم،!!قرآن پخش کنید،و هی ذکر بگید بعد وارد این سایت بشید!!!ببینید بازم جواب میده یا نه!! |
|||
|
|
۲۰:۱۳, ۳/مهر/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
راز دقت نرم افزار اکیناتور Akinator چیه ؟
![]() الگوریتم نرم افزار ایکناتور Akinator در نگاه اول بسیار بسیار ساده به نظر میاد اما حقیقت اینه که الگوریتم ( روش کار ) این نرم افزار خیلی پیچیده تر از تصورات تونه ! البته ناگفته نمونه این نرم افزار بدون بانک اطلاعاتی که خود کاربران این نرم افزار با دستای خودشون ساختن ، هیییییییییییییچی نیست ! چیزی که باعث میشه این نرم افزار هوشمند تبدیل به غول چراغ جادو بشه اینه که این نرم افزار با طرح سوالات بسیار کلیدی و مهم درباره شخصیت مورد نظر می تونه با استفاده از مهندسی معکوس خیلی زود به جواب برسه ! به عبارت دیگه این نرم افزار با کسب اطلاعات دقیق از شما گزینه هایی رو که احتمالا اشتباه هستند رو حذف می کنه . مثلا فرض کنید که شخصیت مورد نظرتون استیو جابز باشه . اکیناتور Akinator می پرسه : ■ شخصیت مورد نظر تون مرده یا زنه ؟ پاسخ : مرد ■ شخصیت مورد نظر تون زنده است ؟ پاسخ : خیر ■ آیا شخصیت مورد نظرتون بازیگره ؟ پاسخ : خیر ■ آیا شخصیت مورد نظرتون میدر اجرایی یک شرکت بزرگ بوده ؟ پاسخ : بله ![]() اگر به سوال های اکیناتور Akinator چند بار پشت سر هم جواب “نه” بدین قاطی میکنه
همین چنتا سوال برای رسیدن به شخصیت مورد نظر کافیه ! اما این نرم افزار چه جوری اینکارو میکنه ؟ این سوالات بر چه اساسی طرح شدن ؟ اکیناتور Akinator در مرحله اول سوالات کلی رو درباره شخصیت مورد نظر می پرسه که همین چند سوال ساده تا حد زیادی به پیدا کردن پاسخ دقیق کمک میکنن . سوالاتی درباره جنسیت ، ملیّت ، سن ، دین ، قد و وزن می تونن بسیاری از گزینه های اشتباه رو حذف کنن . در مرحله بعد اکیناتور Akinator سوالات مهم تر و کلیدی تری رو میپرسه . سوالاتی که انقدر برای کاربر جذابه که مجبورش میکنه بدون درنگ صادقانه به این سوالات جواب بده . مثلا میپرسه : « آیا این شخصیت دو تا دختر داره ؟ » !!! یا ممکنه بپرسه : « آیا این شخصیت قبلا ازدواج ناموفق داشته ؟ » . اگر شخصیت مورد نظرتون یه آدمی مثل بیل گیتس باشه اکیناتور تو کمتر از ۱۲ تا سوال فیتیله پیچتون میکنه ! اما مهم ترین عاملی که باعث میشه Akinator شما رو سرپرایز کنه بانک اطلاعات بسیار جامعیه که خود کاربران به رایگان و بدون هیچ مقاومتی در اختیار Akinator میذارن ! وقتی Akinator از کاربر درباره شخصیت مورد نظر سوال می پرسه ، پاسخ این سوال رو هم در بانک اطلاعاتی خودش ثبت میکنه تا بعدا دوباره بتونه ازش استفاده کنه ! و با استفاده از Query های بسیار حرفه ای به جواب برسه . خیلی کوتاه و مختصر بگم که Query در واقع یک تکنیک یا واضح تر بگم یک جزء بسیار مهم در هر بانک اطلاعاتیه که گزارشی رو بر اساس خصیصه های مشخص ارائه میکنه . برای مثال در مورد Akinator یک Query می تونه شامل لیستی از همه خوانندگان مرد که در امریکا زندگی میکنن باشه ! بدین تریتیب دیگه نیازی نیست که Akinator بخواد همه افرادی که در بانک اطلاعاتیش وجود دارن رو بررسی کنه ! |
|||
|
|
۲۰:۱۸, ۳/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مهر/۹۲ ۲۰:۱۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
در حوزه هوش مصنوعی شاخه ای داریم که به بررسی و توسعه روباتهای هوشمندی پرداخته میشه که قابلیت یادگیری دارن
اگر یادتون باشه سالها قبل در یاهو مسنجر روبات چت کننده ایرانی ساخته بودن که باهات چت میکرد. اگر هم مثلا جواب سوالی رو نمی دونست، میگفت جوابشو بهم بگو تا یاد بگیرم!! اطلاعات بیشتر: http://en.wikipedia.org/wiki/Machine_learning اینکه بشه ازش به عنوان جاسوس استفاده کرد، چرا که نه؟! |
|||
|
|
۲۲:۱۲, ۳/مهر/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
به نظرم صحبت های همه دوستان صحیحه
به نظر من درواقع ترکیبی هستش از: 1- بانک اطلاعاتی خودش یعنی شخصیت های مختلفی که داخل خودش داره و میشناسه 2- بانک اطلاعاتی که از شما داره(نه فقط اطلاعاتی که از سوالاتون به دست میاره...به نظرم از اینکه شما چه سایتهایی رو بیشتر بازدید میکنید و علاقه مندیهای اینترنتی هم آگاهی داره...حالا اینو نمیدونم چه جوری...ولی فکر میکنم از بیشترین سرچ های اون کابر هم اطلاع داره...با توجه به حدساش اینو میگم) 3- الگوریتم بسیار قوی با پرسیدن هر سوال در ابتدا عملا 50 درصد اشخاص مورد حدس حذف میشن و همینطور حلقه بسته تر میشه 4- اون موردی که استاد رائفی پور تو یکی از سخنرانیهاشون گفتن البته یادمه تو اون سخنرانی گفتن که اون برنامه اینترنتی بدون پرسیدن هیچگونه سوالی از اون فرد تمام اطلاعات زندگیشو بهش میگفته پس با این بازی فرق داره چون اینجا کلی سوال از شما پرسیده میشه |
|||
|
|
۲:۰۳, ۴/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مهر/۹۲ ۲:۰۸ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۳/مهر/۹۲ ۲۰:۰۵)A L I نوشته است: شما با برنامه نویسی سروکار دارید؟؟بله، آشنا هستم. تمام پاراگراف بعد از اون جملهی قرمز رو برای توضیح تفاوت ماجرا با یه جستجوی منطقی نوشتم. قبلاً چندین بار شده که همون اول کار، مثلاً در سؤال سوم، بدون اینکه سؤالات قبلی حلقه رو تا اونجا تنگ کرده باشه، سؤالات بشدت مربوط پرسیده، و بعد تقریباً تمام سؤالات بعد هم کاملاً نامربوط بودهاند(که حتی اگر کمی هم مربوط باشن باز هم نمیتونن پرسیدن این سؤال رو توضیح بدن) و جواب رو هم درست گفته. الآن خواستم در چند مورد این کار رو امتحان کنم و ترتیب سؤالات رو بیارم، ولی نمیدونم چرا خیلی خنگ شده! هیچچیز رو مثل اون زمان بطور تعجببرانگیز حدس نمیزنه. درست یادمه که همین تعجببرانگیز بودنش بود که باعث شده بود چندین بار امتحانش کنیم، و مطمئن بودیم هیچ دلیلی نداشته که همون اول کار چنین سؤالی بپرسه.الآن مواردش دقیق یادم نیست، اگه باز هم پیش اومد میگم. (۳/مهر/۹۲ ۲۰:۰۵)A L I نوشته است: اونایی که میگن این جن هست و این حرفا دلیل منطقی بیارن نه صحبتهای آقای رائفی پور!توجه بفرمایید، بنده هم نگفتم که جن هست، من فقط یه دسته اطلاعات اولیه رو مطرح کردم. تا نتیجهگیری خیلی فاصله هست. البته که من هم معتقدم اینکه رائفیپور اون مسئله رو در مورد یه سایت دیگه گفته باشه نمیتونه دلیلی برای شناخت ماهیت این سایت بشه. در مورد این سایت، اون سخنرانی رائفیپور رو میخوام تا بدونم آیا نوع استفاده از ذکر باید طور خاصی باشه یا نه. خودم فکر میکنم صرف تکرار کردن ذکر(با توجه البته) باید درست باشه. ولی خب، حتی اگه درست باشه هم دلیل نمیشه این سایت در کنارش از برنامه هم استفاده نکنه. من دقت کردم تعدادی از سؤالات مربوط به منابع اطلاعاتی هست، مثلاً «آیا در فیسبوک هست؟» یا «دستکم یه آهنگ موفق توی فلان فهرستبندی برترین موسیقیها داره؟» ، این یعنی برنامه میتونه همون لحظه بره و منابع اطلاعاتیای که قبلاً توسط کاربران روز اینترنت و طبق دغدغههای روزشون پر شده رو بگرده. پس در مورد استفاده کردن از ذکر نمیشه نتایج خیلی مشخصی دید. ضمناً نمیشه گفت که در صورت استفاده نکردن حتماً ذهن خوانده خواهد شد، چون ممکنه از اون موقع تا الآن خیلی از لحاظ معنوی پیشرفت کرده باشم!!! ![]() ![]() ![]() ![]() اگه فقط برنامه باشه باید گفت بعضی انتخابهای صرفاً تصادفیاش(سؤالات اولیه) خیلی خوشاقبالانه بوده! من إنشاءالله باز هم تلاش میکنم امتحان کنم. |
|||
|
|
۲:۲۷, ۴/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مهر/۹۲ ۳:۵۷ توسط A L I.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
ببین سوالهای اولیش هم دلیل داره!!
مثلا بعد از جواب دادن به شما میگه چند نفر قبل شما این شخصیت رو استفاده کرده بودن! بر اساس همون اطلاعاتی که داره،میتونه حدس بزنه مثلا توی حوزه موسیقی توی ایران به فرض آقای شجریان بیشتر حدس زده شده یا توی حوزه سیاست آقای احمدی نژاد یا آیت الله خامنه ی بیشتر حدس زده شدن! بر همین اساس مثلا وقتی کاربری از ایران به این برنامه وصل میشه و شخص مورد نظرش در حوزه سیاست هست! برنامه اول سوالهایی که مربوط به اون شخصیتهای محبوب تر و پر کاربر تر هست رو اول میپرسه! شما خودت میتوین با یه شخص مهم و یه شخص نه چندان مهم آزمایش کنی!! اینم اطلاعات تکمیلی از سایت ویکیپیدیا این برنامه توسط 3 برنامه نویس فرانسوی در سال 2007 نوشته شده! و خیلی از اطلاعات و پایگاه داده اش توسط خود کاربرها تکمیل میشه!! |
|||
|
|
۱۶:۱۶, ۴/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مهر/۹۲ ۱۶:۳۵ توسط آیلار.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
این چرا برای من اینو نشون داد! ![]() ![]() ![]() ![]() هر دفعه اشتباه کرد من یه شخصیت تاریخی مد نظرم بود
به نظرم این حرف دوستمون چندان بعید نیست! نقل قول: بانک اطلاعاتی که از شما داره(نه فقط اطلاعاتی که از سوالاتون به دست میاره...به نظرم از اینکه شما چه سایتهایی رو بیشتر بازدید میکنید و علاقه مندیهای اینترنتی هم آگاهی داره...حالا اینو نمیدونم چه جوری...ولی فکر میکنم از بیشترین سرچ های اون کابر هم اطلاع داره...با توجه به حدساش اینو میگم) البته با سوالات تکراری که میپرسه برای خودش وقت سرچ میخره
|
|||
|
|
۱۶:۳۷, ۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
![]() یک بار شخصیتی که تو ذهنم بود یک شخصیت دینی و مذهبی بود به تمام سوالاتی که پرسید: جواب نمیدونم دادم فقط مذکر بودن و شخصیت دینی و مذهبی بودن رو ،بله انتخاب کردم در آخر همین عکس رو به من نشون داد!!!! یعنی فقط از اون جواب سوالم اینو فهمید؟؟؟؟!!!! مشکوکه! |
|||
|
|
۱۶:۴۳, ۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
اون شخصی که من مد نظرم بود در موقع جواب دادن به سوالات بیشتر به حضرت علی (علیه السلام) فکر میکردم تا خود اون شخص
و البته سووالاتشو دقیق جواب دادم آخر هم اسم پدرشو آورد بعد از 6 بار اشتباهمشکوک نیست ، چون هر جواب هر سوالی دایره جستجو شو کوچکتر میکنه... تو هم اگه به ویکی پدیا وصل باشی میتونی حدس بزنی ، نمیشه؟ |
|||
|
|
|
|
|

![[تصویر: Akinator-1.jpg]](http://www.elmefarda.com/wp-content/uploads/2013/08/Akinator-1.jpg)
![[تصویر: akinator-start1.jpg]](http://www.elmefarda.com/wp-content/uploads/2013/08/akinator-start1.jpg)
![[تصویر: akinator-start2.jpg]](http://www.elmefarda.com/wp-content/uploads/2013/08/akinator-start2.jpg)
![[تصویر: akinator-gender.jpg]](http://www.elmefarda.com/wp-content/uploads/2013/08/akinator-gender.jpg)
![[تصویر: mohammad-reza-shajarian.jpg]](http://www.elmefarda.com/wp-content/uploads/2013/08/mohammad-reza-shajarian.jpg)
![[تصویر: Akinator-happy.jpg]](http://www.elmefarda.com/wp-content/uploads/2013/08/Akinator-happy.jpg)

![[تصویر: i9955_tdisplay.png]](http://uploadtak.com/images/i9955_tdisplay.png)
![[تصویر: h59_tdisplay.png]](http://uploadtak.com/images/h59_tdisplay.png)

![[تصویر: akinator-secret.jpg]](http://www.elmefarda.com/wp-content/uploads/2013/08/akinator-secret.jpg)
![[تصویر: akinator-angry.jpg]](http://www.elmefarda.com/wp-content/uploads/2013/08/akinator-angry.jpg)

هیچچیز رو مثل اون زمان بطور تعجببرانگیز حدس نمیزنه. درست یادمه که همین تعجببرانگیز بودنش بود که باعث شده بود چندین بار امتحانش کنیم، و مطمئن بودیم هیچ دلیلی نداشته که همون اول کار چنین سؤالی بپرسه.
![[تصویر: 54295830529416814497.jpg]](http://upload7.ir/images/54295830529416814497.jpg)
و البته سووالاتشو دقیق جواب دادم آخر هم اسم پدرشو آورد بعد از 6 بار اشتباه