|
خبرخوش براي دختران مجرد بالای ۳۰ سال
|
|
۰:۵۵, ۳/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مهر/۹۲ ۳:۵۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
این خبر رو که شنیدم واقعا .... (خودتون میدونید دیگه) خودتان بخوانید و قضاوت کنید سوء مدیریت تا کجا؟ مدیرکل امور مجلس سازمان بهزیستی کشور گفت: در ماده 5 بند ج لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان بی سرپرست و بد سرپرست آمده است: دختران و زنان بدون شوهر در صورتی که حداقل 30 سال سن داشته باشند و دارای شرایط ویژه منحصر حق سرپرستی اناث خواهند داشت. منبع زشتی این جملات رو یک خانم مجرد در همین سنین یا خانواده آنها می فهمند ببینید خیلی سادست! میدونید معنی این کارشون چیه؟ تسلیم شدن در برابر تجرد قطعی عده ای زیاد از دختر خانم های محترم که به هزار و یک دلیل موفق به ازدواج نشده اند. |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۱۲, ۳/مهر/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم مثل اینکه شما کاری به جز نقد های آبکی ندارید!!! حالا اگه این کارو نمی کردند،ازدواج زیاد می شد؟؟؟ اومدن این طرح رو گذاشتن تا این بنده های خدا هم از تنهایی در بیان. این برداشت های منفی گویای ذهن منفی گرای شماست. فی امان الله |
|||
|
|
۱۲:۳۲, ۳/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مهر/۹۲ ۱۲:۳۹ توسط Scimitar.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۳/مهر/۹۲ ۱۲:۱۲)سجاد313 نوشته است: به نام خداسلام بر شما نمی دونم دقیقا خطابتون با چه شخصی بود ، شخصی که تاپیک زد یا من ، در هر حال ممنون که با اینجور خطاب ها ما رو مستفیض کردید ![]() بله برای اون آدم شاید دیگه کار تموم شده باشه ، اما وقتی که جا بیوفته دیگه خانمی که شرایط ازدواجم داره دلش قرص میشه از اون بابت . . . ما که نگفتیم آدم های مجرد نتونن بچه نگه داری کنند ! وقتی با این خطاب گفته میشه که "دختران مجرد بالای 30 سال" ، معنیش اینه که دختر خانوم حالا اگه مجردم موندی ، موندی . . . تنها نمی مونی !! یه وقت یه استثنا هست ، خب آره استثنا خیلی هم خوبه ، بین خیر کم و یه چیز بد ، خیر کم رو آدم انتخاب می کنه ! دوست من شما اگه معجونی از این چیزها رو نداشتی ازدواج می کردید ؟ : غریزه جنسی + نیاز عاطفی و روحی+ تربیت نسل آینده (فرزند دار شدن) خوب واضحه که این عوامل در کنار هم دارن به شما فشار وارد می کنند تا ازدواج کنید ، حالا اگه ما ذره ذره این فشار رو کم کنیم نتیجه اش قابل پیش بینی هست. این اسمش منفی بافی نیست ، کاری که شما می کنید خوش خیالی هست. نمی گم که این عمل تاثیرش از همین فردا شروع میشه ، دقت کنید همه انحرافات با یک شیب خیلی خیلی ملایم و اکثرا هم با نیات خوب انجام می شن ! من که شک ندارم به نیت خوب پشت قضیه فقط دارم می گم این راه به ترکستان است ، همین ! یه زمانی می گفتن خانم ها رو تشویق کنید به اشتغال بیرون از خونه ( اون روز هم نیتشون خیر بود ! ) ، حالا بیا تحویل بگیرید . اینقدر این کار تو بیرون برای خانم ها ارزش شده ، دیگه رسالت اصلیشون رو فراموش کردن . دیگه حالا یه عده اینقدر شورش رو در آوردن که با نگاه تحقیر به خانه داری نگاه می کنند ، آدم دیگه جرائت نداره گوشزد کنه به خانم ها که "جهاد شما در رسیدگی به امور خانه (شوهر داری و بچه داری )" هست . موفق باشید نقل قول:اتفاقا ، اشتغال برای خانم ها راحت تر از آقایون هست ، یکی از چند دلیلش وجود نداشتن سربازی برای این خانم هاست. |
|||
|
|
۱۳:۰۳, ۳/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مهر/۹۲ ۱۳:۰۷ توسط آلاله.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
نقل قول:خب درسته پس خانم های 30 ساله مجرد بهتره از این به بعد راهبه نامگذاری شوند من نگفتم دیگه بعد از 30 سالگی باید راهبه بشن! میگم شرایط ازدواج این افراد تو کشور ما خیلی خیلی کمتر میشه !؟ میخواید بگید قبول ندارید اینو ؟؟؟ یه پسر 35 ساله ترجیح میده با یه دختر 25 ساله ازدواج کنه تا دختر 30 ساله !!! غیر از اینه ؟ دخترها هم که قدرت انتخاب ندارن, باید انتخاب بشن , حالا بعدش باید ببینن میخوان یا نه !!!!! نقل قول:اصلا اون شخص قرار نیست اینطوری فکر کنه این قانون هم خوبه هم خوب نیست! ولی شما صحبت هاتون خیلی مردسالارانه ست ! یعنی یک دختر خانم باید به خواستگاری که ازش خوشش نمیاد (بنا به دلایل منطقی) جواب مثبت بده, که فقط مجرد نمونه ؟؟؟؟ یا یه آقا پسر به گناه نیفته !؟؟؟ دارم میگم این قانون برای شرایط خاصه! دقیقا مثل ازدواج موقت! نقل قول:کیا معتاد شدند؟چقدر سیاه نمایی!!! جدا ندیدید!؟!؟!؟!؟!؟؟! خوش بحالتون! من تو همین چندسال اخیر که کلا ازدواج ها خیلی کم شده چندین مورد رو دیدم که منجر به طلاق شده دلیلشم اعتیاد آقا پسر بوده ! واسه همین چیزاست که خیلیا از ازدواج میترسن! نقل قول:در اینده نیروی جوان کمتر میشه،بیمه ها حقوق بازنشستگی قبلی ها رو از درامد فعلی شون میدن این مثالتون خوب نیست چون تو این سال ها مشاغل دولتی که خیلی بیشتر نشده, همون تعداده! پس فرقی به حال حقوق بازنشستگی نمیکنه! حالا چرا با اروپا مقایسه کردید!؟ اونا که نفت ندارن!!! و کاملا وابسته به تولیدات داخلیشون هستند برای همین به نیروی کار نیاز دارن! ولی اینجا تولید اهمیتی نداره! اگرم شغلی ایجاد میشه برای تولید نیست, برای اینه که فقط یه نفر بره سرکار , همین! نمیدونم تفاوت اینه قابل درکه یا نه !!! |
|||
|
|
۱۷:۰۰, ۳/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مهر/۹۲ ۱۹:۰۹ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۳/مهر/۹۲ ۰:۵۵)تلمیخا نوشته است: مدیرکل امور مجلس سازمان بهزیستی کشور گفت: در ماده 5 بند ج لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان بی سرپرست و بد سرپرست آمده است: دختران و زنان بدون شوهر در صورتی که حداقل 30 سال سن داشته باشند و دارای شرایط ویژه منحصر حق سرپرستی اناث خواهند داشت. واقعا چطور فکر کردید که این ماده باعث تشویق خانم ها به مجرد بودن می شه! می خواید یک ماده وضع کنیم که دختر اگه از 30 سال رد شد و مجرد موند حکمش اعدامه! در اون صورت دیگه هیچ مجردی نخواهیم داشت! و سبک زندگیمون اسلامی می شه |
|||
|
|
۱۸:۱۶, ۳/مهر/۹۲
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم این طرح هم برای همون استثناها ایجاد شده نه برای کسانیکه از دستی نمیخوان ازدواج کنن. به خاطر دیگرانی که از دستی ازدواج نمی کنند،باید بیچاره هایی که شوهر برایشان پیدا نشده تنها بمانند؟؟؟ برای چند تا بی نماز در مسجد را نمی بندند. شما از کجا می دانید که کسانیکه می روند بچه بگیرند،همانهایی هستند که عمدا مجرد ماندند. خوب آنهایی که عمدا مجرد ماندند،چرا باید بروند بچه بگیرند؟؟؟ آیا فکر کردید در این مسئله؟؟؟ اگر بچه می خواست که از اول می رفت ازدواج می کرد. اگر سرش به سنگ خورده باشد بازهم در همان سن موقعیت برای ازدواج هست. می رود ازدواج می کند.بچه نمیگیرد. این طرح برای دخترانی که مثلا بنده ی خدا مشکلی دارد،ممکن است جمالی نداشته باشد یا خانواده ی مناسبی نداشته باشد و یا هر چیز دیگر که باعث مجرد ماندن دختران می شود. در ضمن مخاطب من در پست اول مخالفین این طرح نیک است. فی امان الله |
|||
|
|
۱۹:۰۴, ۳/مهر/۹۲
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
واقعا خیلی دلم میسوزه به حال جوونهایی که داره سن ازدواجشون میگذره یا بدبختانه گذشته.خدا خودش کمک کنه همه مجردها هر چه زودتر بتونن ازدواج موفقی داشته باشن.شما رو به خدا تو نمازهاتون دعاشون کنید
|
|||
|
|
۲۰:۱۰, ۳/مهر/۹۲
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۳/مهر/۹۲ ۱۸:۱۶)سجاد313 نوشته است: به نام خدا بله ، اکثر بحث های این تالار و اختلافاتی که پیش میاد صرفا به خاطر درست درک نکردن حرف همدیگر هست ، همین ! من که از اولشم با اون استثنا ها مخالف نبودم که خیلی هم کار خوبی هست ! تنها حرف من این بود که جوری باشه که به اون راه هایی که گفتم کشیده نشه ، (۳/مهر/۹۲ ۱۶:۲۹)هامون نوشته است: نگران نیستم! تا بوده همین چیزها بودهخیلی ممنون ، کاملا حرف هاتون رو قبول دارم، من اگه در جواب پست شما اون حرف ها رو نوشتم منظورم شما نبودید کاربر گرامی ، یه بحث کلی بود که به بهانه پست شما گفتم. امیدوارم از دست اینجانب ناراحت نشده باشید. |
|||
|
|
۲۰:۱۶, ۳/مهر/۹۲
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۳/مهر/۹۲ ۱۰:۵۰)تلمیخا نوشته است: خب درسته پس خانم های 30 ساله مجرد بهتره از این به بعد راهبه نامگذاری شوند میدونید این کارشون دقیقا مثل چی میمونه؟ مثل اینکه به یه بنده خدایی که داره به سختی یه سر بالایی رو میره و خودش کلی بار و وسیله داره، بگیم قربون دستت،این بار و وسیله ما رو هم ببر با خودت بذار بالا!!!! هه! . . واقعا نمیدونم چی بگم . . نقل قول:بعضیا واقعا شرایط ازدواج رو ندارن, حتی خدا هم در قرآن این مساله رو درنظر گرفته که میگه "...اگه شرایط ازدواج ندارید, پس تقوای الهی پیشه کنید" خب خوبه خودتون میگید ،تقوای الهی ،نه اینکه پاشه بره بچه بیاره!!!! نقل قول:این قانونم برای کساییه که تقریبا دیگه از سن ازدواجشون گذشته! یه دختر 30 ساله چقدر شرایط برای ازدواج داره !؟ ببخشید....ببخشید....واقعا عذر! ولی آیا واقعا ما این حق و این اجازه داریم که برای کسی تعیین تکلیف کنیم؟؟؟!!!! که آهای تو که 30 سالت شد دیگه ازدواجو بی خیال شو !!!! واقعا این جملتون توهین آمیز بود به همه خانم های این سن و سال بگذریم... نقل قول:شما هم به جای پیش بینی وضع هوا و تشخیص سونامی های مختلف, به فکر ارئه راه حل عملی باشید... راه حل عملی هـــــــــــــــر راهی باشه مطمئنا این راه نیست شک نکنید جمعیت کشور روز به روز داره کمتر میشه بعد این اوج تفکر!!! بعضی هاست چند نفر پشت این ایده پَر پَر!! شدن!!! دقیقا فقط میتونم اینو بگم: به بزرگان این ایده که: ما را به خیـــــــــــــــــــــــــــــــــــر تو امید نیست!!!شـــــــــــــــــــــــر مرسان!! |
|||
|
|
۲۰:۴۰, ۳/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مهر/۹۲ ۲۰:۵۸ توسط آلاله.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
نقل قول:میدونید این کارشون دقیقا مثل چی میمونه؟ شما فرض کن یه خانمی ازدواج کرده و بچه دار شده, حالا تو سن 30 سالگی شوهرش از دنیا میره و خودش میمونه با بچه هاش!! طبق صحبت شما این بچه ها براش میشن بار زندگی!!!! که نباید حملشون کنه! پس بچه ها رو باید بذاره بهزیستی !؟!؟!؟!؟!؟؟؟ کسی این خانما رو مجبور نمیکنه ها ! خودشون با میل خودشون میرن و این کارو میکنن! نقل قول:خب خوبه خودتون میگید ،تقوای الهی ،نه اینکه پاشه بره بچه بیاره!!!! اوا ! بزرگ کردن یه بچه چه تناقضی با تقوای الهی داره آخه !؟!؟!؟؟ نقل قول:ببخشید....ببخشید....واقعا عذر! خواهش .... خواهش ..... خواهش میکنم ! ولی من برای کسی تعیین تکلیف نکردم , به کسی هم توهین نشده ! شرایط جوی کشور رو توضیح دادم ![]() ![]() یعنی شما الان میخواید بگید تو جامعه مون امکان ازدواج برای یه دختر 20 ساله با یه دختر 30 ساله با هم برابره !!؟؟ من فقط اینو گفتم, نه چیز دیگه ! ![]() ![]() نقل قول:راه حل عملی هـــــــــــــــر راهی باشه مطمئنا این راه نیست باشه, بهشون میگم ![]() ![]() شوخی کردما! بعدا نکید دارم توهین میکنم !!! |
|||
|
|
۲۱:۱۴, ۳/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مهر/۹۲ ۲۱:۲۷ توسط شاهد.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
نقل قول:شما فرض کن یه خانمی ازدواج کرده و بچه دار شده, حالا تو سن 30 سالگی شوهرش از دنیا میره و خودش میمونه با بچه هاش!! دوست عزیز وقتی یه خانم بیوه شده محبتش که از بین نرفته یا بیان برای این بنده خدا شرایطو جور کنن که دوباره ازدواج کنه یا اگر خودش دوست نداره ازدواج کنه از لحاظ مالی کمکش کنن به نظرتون اون مادر راضی میشه بچه هاشو بده بهزیستی؟؟؟ مطمئن باشید که نه منظورم از بار اینجا دو تا معنی بود! بار برای مجردها: تحمل تمام مشکلات مجردی که خودشون بهتر میدونن!!! نه بچه بار برای متاهلان : فرزندانشون و مسئولیت هایی که در مقابل اونها دارن نقل قول:اوا ! بزرگ کردن یه بچه چه تناقضی با تقوای الهی داره آخه !؟!؟!؟؟ ببخشید اینو میگم ولی من همیشه خودم رو تو شرایط میذارم تا بتونم طرفمو درک کنم شما فکر کن خدایی نکرده! تا سن 30 سالگی مجرد موندی و بعد از 30 سالگی یکی از دوستات این پیشنهاد رو بهت داد؟؟؟!!! دقیقا جواب سوال من رو بفرمایید: چه حسی پیدا میکنید؟؟؟!!! نقل قول:یعنی شما الان میخواید بگید تو جامعه مون امکان ازدواج برای یه دختر 20 ساله با یه دختر 30 ساله با هم برابره !!؟؟ مطمئنا برابر نیست اما صفر هم نیست... نقل قول:باشه, بهشون میگم تمام جوابی که نوشتم با لحن دوستانه بخونید نه جدی و عصبانی ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| افزایش دختران مجرد / کمبود 100 هزار پسر آماده ازدواج | عبدالرحمن | 67 | 31,357 |
۱/اسفند/۹۳ ۲۳:۴۳ آخرین ارسال: مجنون العباس |
|
| به یه مجرد کمک کنیددددددد | مجرد | 9 | 6,020 |
۱۳/آذر/۹۲ ۲۲:۳۰ آخرین ارسال: meshkat |
|
| نسخه آيت الله آقا تهراني براي مجرد ها( 11 راه اخلاقي )& | ghadimi2 | 57 | 31,055 |
۴/مرداد/۹۲ ۱۱:۰۴ آخرین ارسال: medad.sefid |
|

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
![[تصویر: wink.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.png)