|
درخواست کمک از ایده پردازان وهنرمندان تالار(ویژه محرم)
|
|
۱۲:۴۳, ۸/مهر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام به دوستان مومن و همیشه در صحنه
دوستان ایام محرم نزدیکه باید دست بکار شد مخصوصا شما دوست عزیز شما که دانشجو هستید!!!! غرض از مزاحمت میخوام جلوی ورودی دانشگاه یه ورودی با تمادهای محرم بزنیم تو ایده پردازی و طرز ساخت خیمه و چگونگی ساخت گهواره و اینگه چطور میشه یه ورودی پر معنا و مفهوم و تاثیر گذار داشت از چی استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه جملاتی؟ چه نمادهایی؟ سبک و شمایلش چطور باشه؟ هر چی به ذهنتون میرسه بگید ما اینجا جمع شدیم برای آمادگی یک قیام سبز که با الگو گیری از قیام سرخ میتونیم به نتیجه برسیم [/b] [b]اگه چیزی بلدید یا جایی دیدید یا ایده ای تو ذهنتونه و به تاپیک من جواب ندید دیگه خود دانید و امام زمانتون از شما کمک نگیرم از کی کمک بگیرم؟؟؟؟[/b]
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۵۳, ۱۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام خواهرم این فرموده حضرت علامه هم رو بنر یا پوستر باشه خیلی خوبه حضرت علامه حسن زاده آملی(حفظه الله): به مثل، اگر مانند قرآن، کتابی در شهادت نازل بشود، سوره فاتحه آن کتاب شهادت، شهادت جناب سیدالشهدا علیه السلام است. موسیقی مختار نامه هم قشنگه من که خودم اون قسمتش که می خونه " برخیز که شور محشر آمد و ...." رو خیلی دوست دارم |
|||
|
|
۲۳:۳۵, ۱۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام
شما می تونین همین برنامه پخش صوتتون رو انجام بدین به شرط اینکه جایی در دانشگاه باشه که مثلا ساختمان کلاس ها نزدیکش نباشه و خیلی هم لازم نیست صدا ها رو بلند کنین، اصلا همچین فضایی در اختیارتون هست؟ می تونین تو این برنامه تون نذری هم بدین؟ بودجه اش رو دارین؟ (مثلا دادن نذری های سبک اما نه خیلی زیاد و نه فقط در روزهای نزدیک به عاشورا و تاسوعا چون اونموقع خیلی نذری پخش میشه در سطح شهر ) |
|||
|
|
۰:۵۹, ۱۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت شما دوست عزیز
شاید مسئله رو بد متوجه شدید میگم صوت که داریم ولی اینکه بجای مداحی که اصولا مرسومه، آهنگ بذاریم چطوره؟؟؟ آهنگای روز واقعه و مختارنامه فعلا مد نظرمه.[/b] [b]بعد اینکه راجع به نذری فکری به ذهنم رسید لیوانهایی ک روشون برچسب حسین بیشتر از آب تشنه لبیک بود داخل لیوانها هم خرما و گردو حلوا بداریم بعد دورشو پلاستیک شفاف بگیریم بالاشم با ربان مشکی ببندیم. [/b] [b]در مورد طرح صحنه یه چیز جالب به ذهنم رسید نظریه فوکویاما یه حالت پرنده با دو بال سرخ و سبز که رو قسمت قرمز عاشورا به تصویر کشیده بشه رو قسمت سبز بحث انتظار اینجا میتونه یه معرفی خوب برا فوکویاما داشته باشیم که دشمن شناسی هم بشه. خیلی ساده و قابل فهم. [/b] [b]البته این چیزایی که به ذهنم رسید همه از لابلای حرف دوستان تالاری بود مخخصوصا مصباح محترم که واقعا فکر بازی دارن. متشکرم
|
|||
|
|
۱:۰۳, ۱۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
نقل قول:بعد اینکه راجع به نذری فکری به ذهنم رسید لیوانهایی ک روشون برچسب روی لیوان!؟ خب میندازن زیر دست و پا نقل قول:نظریه فوکویاما یه حالت پرنده با دو بال سرخ و سبز که رو قسمت قرمز عاشورا به تصویر کشیده بشه رو قسمت سبز بحث انتظار اینجا میتونه یه معرفی خوب برا فوکویاما داشته باشیم که دشمن شناسی هم بشه. خیلی ساده و قابل فهم ...... با توجه به اینکه محیط دانشگاهیست بجای شکل و شمایل بیشتر به محتوا بپردازید |
|||
|
|
۱:۱۲, ۱۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۱۱/مهر/۹۲ ۰:۵۹)غریب نوشته است: با سلام خدمت شما دوست عزیزسلام در این مورد نمی دونم چه نظری بدم شاید افراطی باشه حرفم ، این روزها حرمت داره تمام اهل بیت تو این روزها عزادار بودند من به شخصه سبک و سیاق تلویزیون رو در روزهای عزاداری نمیپسندم (۱۱/مهر/۹۲ ۰:۵۹)غریب نوشته است: این هم اصلا صحیح نیست حتی اسم امام حسین (علیه السلام) هم حرمت داره این چیزها آخرش میره داخل سطل.......... روبان ببیندین اما....... خواهشـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا اصراف نکین (۱۱/مهر/۹۲ ۰:۵۹)غریب نوشته است:این رو هم توصیه نمیکنم --------------------------------- کلا من همش گفتم توصیه نمی کنم!
|
|||
|
|
۱:۱۵, ۱۱/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مهر/۹۲ ۱:۲۱ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
خب نزن برادرخطاب به برادر تلمیخا
اینکه لیوان رو برا آب خوردن نذاشتم و این همه دارم تزیین میکنم برا اینه که بجای برداشتن و آب خوردن و انداختن بردارن ببرن خب سعی میککنیم زیبا بشه. تازه اگه به فکر انداختن این باشیم بعد نشریه های یه برگیمون رو هم باید تعطیل کنیم دیگه چون احتمال داره اونا رو هم بتدازن. من که گیج شدم ![]() اتفاقا میخواستم رو این بحث پیام خصوصی بهتون بدم مطالب داخل لینکایی که دادین به نظر تخصصی میاد میشه تو همون نشریه های تک برگی استفاده کرد اما جای دیگه نه بعد اینکه با توجه به تمام احترامی که به علم شما قائلم تقریبل مطمئنم که با محیط دانشگاه و کارهای عملی و صحنه آرایی کاملا بیگانه اید.چون صحنه باید راوی باشه نه اینکه بنر بزنی با فونت 20 پشت هم نوشته بنویسی. |
|||
|
|
۱:۱۹, ۱۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
مثلا آن جمله
نقل قول: حسین بیشتر از آب تشنه لبیک بود رو روبروی محلی قرار بدید که دانشجویان آب می خورند جلوی چشم |
|||
|
|
۱:۳۴, ۱۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
این حرف رو که زدید به فکر فرو رفتم برام جالبه پس تکلف این همه برگه های کوچیکه بین بچه ها جهت ختم صلوات و ختم ران پخش میشه چیه؟؟؟؟
این همه بروشور های مذهبی مملو از اسم ائمه نشریه های کم برگ؟؟؟ واقعا اینکه دیگران سهل انگاری کنن و به این مسائل بی احترامی بشه یقه ما رو اون ور میگیرن؟؟؟؟ بعد یه سوال دیگه اصلا اگه این کارای فانتزی و چشم گیر رو بذاریم کنار پس چکار کنیم خدایی لیوان با همچین طرحی خیلی تو چشم میاد .خیلی مفهموم توشه تا بالای آبخوری که اصولا یه سلام بر حسین بالاشه |
|||
|
|
۱:۳۴, ۱۱/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مهر/۹۲ ۱:۳۸ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
سلام
وقتی تو کاراتون محتوا هم باشه، دیگه نوشتن روی لیوان و .. معنی نمی ده و مناسب نیست(بنا به دلایلی که دوستان گفتن) چون قراره برای دهه اول محرم برنامه داشته باشین اون نذری هایی که گفتین خیلی پرهزیه می شه دادن چای یا نوشیدنی های گرم دیگه در کنار خرما کافیه این جمله هم قشنگه(پیرو همون گذشته سرخ و آینده سبز) : من این کینه شیرین را دوست دارم :"این طالب بدم مقتول بکربلا!!" نقل قول: سال 61 هجری تو کربلای امام حسین(علیه السلام)، سال 61 شمسی تو کربلای ایران نقل قول: یادمه یه بار تو نماز جماعت حرم حضرت معصومه هم این نکته رو گفتن که: بله ایراد داره رو زمینو زیر دست و پا افتادن |
|||
|
|
۲۱:۴۵, ۱۱/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مهر/۹۲ ۲۱:۴۷ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
آهن فهمیدم
اینکه رو لیوانا فقط بنویسیم بیشتر از آب تشنه لبیک بود... اینجوری اتفاقا ابهام جمله باعث جلب توجه و تفکر بچه ها میشه هم اینکه اسم ائمه روش نیست که بی احترامی بشه نظرتون چیه؟؟؟ حالا این لیوانهارو برا دادن هر نوع نذری میتونیم استفاده کنیم بعد اینکه در مورد نظره فوکویاما اتفاقا پرداختن محض به یه عاشورای 1400 سال پیش خب نتییجش؟؟؟ عاشورا وقتی برای من دانشجو معنی پیدا میکنه که برای امروز من تایین تکلیف کنه.برای امروز من معنی به بار بیاره که خب بدون بحث انتظار فرج و قسمت سبز ماجرا این نشدنیه. اتفاقا کاری که برای نمایشگاه دفاع مقدس امسال انجام دادیم تصور کنید (غرفه اول جنگ بود غرفه بعدیش میرفت تو بهشت و عکس شهدایی که اینک تو بهشتن بعد راه داشت به غرفه جنگ نرم )به نظر من مفهوم خوبی داشت |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| زندگی نامه ی شهدای کربلا " ویژه ی ماه محرم " و معرفی اصحاب امام حسین (علیه السلام) | Gryffen | 33 | 13,798 |
۲۲/آذر/۹۱ ۱:۵۲ آخرین ارسال: ats |
|