کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سخن خدا با سه پیامبر اولوالعزم
۱۳:۰۹, ۱۷/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/دی/۹۱ ۱۴:۵۰ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
در روزگار غربت معنویت که مردم جهان با سرعت تمام به سوی مادیات و شهوات می تازند و از خود بیگانگان هیچ مسلک و مذهبی را جز در دایره خودکامگی و انسان مداری برای بشر تجویز نمی کنند
عرضه ی پیامهای معنوی گشودن روزنه ای است به ماورای این خودخواهی ها.....
چه بسا شعله ای و جرقه ای در دل تاریکی راه را روشن نماید و باشد که نسیم رحمتی پرده ی غفلت را کنار زند و اشرف مخلوقات را که امروز غریق دریای حیوانیت و پستی است به کشتی نجات و ساحل انسانیت رهنمون شود و ارتباط قطع شده بین زمین و آسمان برقرار گردد.
احادیث قدسی نوعی از پیامهای روحانی و هشدارهای معنوی است که خداوند مهربان در آنها با پیامبران خود به زبان پند و اندرز سخن گفته و ابواب حکمت و معرفت را به سوی ایشان و پیروانشان گشوده است.
و از آن جایی که این سخنان به ساحت قدس پروردگار ارتباط دارد آنها را حدیث قدسی نامیده اند و در تعریف آن و فرقش با قرآن و احادیث دیگر وجوهی گفته اند که در اینجا به یک تعریف بسنده میکنیم
((حدیث قدسی سخن خداوند متعال است که بر طریق اعجاز نازل نشده است چه معصوم آن را به واسطه ی فرشته یا از کتاب های آسمانی پیشین نقل کند(1)
این احادیث در کتابهای معتبری چون کافی ثقه الاسلام کلینی و امالی شیخ صدوق و ارشاد القلوب دیلمی و تحف العقول حرانی آمده است .
در این تاپیک احادیث قدسی خطاب به حضرت موسی و عیسی و پیامبر عظیم الشان اسلام با خطاب یا موسی و یا عیسی و یا احمد است را مینویسم.
(1)اصطلاحات الاصول:138
تمام پست هایی که بدون منبع در این تاپیک میباشد برگرفته از کتاب((سخنان قدسی یا سخن خدا با سه پیامبر اولی العزم تهیه و تنظیم موسسه پیام امام هادی (علیه السلام) میباشد و بقیه پست ها که برگرفته از این کتاب نبوده رو این بنده حقیر در زیر هر پست منبع را ذکر کردم.
ان شاء الله ادامه دارد...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، حسن عزتي ، azade ، netlog36 ، Agha sayyed ، بچه شیعه ، cernel ، abas_341 ، حسن.س. ، yamin ، Hadith ، فاطمه خانم ، بیداری اندیشه ، میثاق ، Gryffen ، N.Mahdavian ، Seyed Mohsen ، تفکر ، سدرة المنتهی ، یا صاحب الزمان ، ساقی ، وحید110 ، MohammadSadra ، مجید املشی ، مفقود الاثر ، farzad313 ، سرباز ولایت ، Admirer ، ijtihad ، aboutorab ، mahdy30na ، حوریه سادات ، عبدالرحیم

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۴۹, ۳/دی/۹۱
شماره ارسال: #31
آواتار
سلام و تشكر"

با سپاس فراوان از دوست عزيز جناب

واقعاً خدا خيرت بده از بابت ارسالهاي بسيار زيبا و مفيدتان

احاديث قدسي زيبا و بسيار كاربردي در زندگي روزمره همه است ان شاءالله بكاربنديم و به مقصود رسيم

موفق باشيد

يا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، مفقود الاثر
۲۱:۱۲, ۳/دی/۹۱
شماره ارسال: #32
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

در حدیث قدسی آمده است که خداوند می فرماید:

بنده ی من! هنگامی که تو از من حیا می کنی ، کاری میکنم که مردم عیوب تو را از یاد ببرند.

و زمین گناهان تو را فراموش کند و از پرونده ی اعمالت لغزش هایت را محو می گردانم.

و در روز رستاخیز تو را مورد بازخواست قرار نمی دهم.

ارشاد القلوب .ج 1. ص 111

امضای Farzaneh
باید فقط پیله کرد به خدا

زیرا فقط با او می توان پروانه شد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، aboutorab ، Agha sayyed ، سدرة المنتهی
۱۹:۰۳, ۲۰/دی/۹۱
شماره ارسال: #33
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

در روایتی از امیرالمومنین علی (علیه السلام) آمده است که خدا به موسی (علیه السلام) فرمود:

((چهار سفارش به تو دارم، در رعایت آنها بکوش.

نخست این که تا وقتی گناهان خود را بخشوده ندیده ای،به عیوب دیگران مپرداز.

دوم، تا گنج های مرا پایان یافته ندیده ای ، برای روزی ات غمناک نباش.

سوم، تا حکومت مرا از بین رفتنی ندیده ای ، به دیگری جز من امید مبند.

چهارم، تا شیطان را مرده ندیده ای، از مکر و فریب و نقشه های او ایمن مباش.

منبع: نمونه، ج 18، ص 182
التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، مفقود الاثر ، سدرة المنتهی
۲۲:۴۲, ۱۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #34
آواتار
بسم الله

ای عیسی!

بدرستیکه دنیا شیرین است و من تو را در آن به کار گماشتم ( تا مرا بندگی کنی).

پس آز آنچه از دنیا بیمت دادم دوری گزین، و از آنچه بی پرسش به تو بخشیدم بهره گیر.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، مصباح ، سدرة المنتهی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا