کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اعتراض
۱۹:۱۰, ۱۲/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مهر/۹۲ ۱۱:۳۸ توسط ندا دهنده.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام به تمام اعضای تالار
نمی دونم اسم نوشته هام رو چی بزارم ، بیانیه ، انتقاد ؛ درد دل و... اما من اعتراض دارم .
یک زمانی از اینکه عضو تالار بیداری بودم ، احساس خوبی داشتم ، اکثر فعالیت ها رو مثبت می دیدم ، احساسم نسبت به تالار
(۶/خرداد/۹۲ ۱۱:۳۶)ندا دهنده نوشته است:  سلام
امیدوارم کل مدیران و ناظران جدید خسته نباشند و موفق باشند.
آقا ما یکمی دیر رسیدیم ،هیچی بهمون از مدیریت و نظارت نرسیدWink ،اما آقا من هر کاری بلدم ،به آبدارچی شدن برای تالار هم راضیمDodgy ،بیکارم به منم یک کاری بدین ،تالار پاک میکنم ،در و دیوار تالار می سابم و خلاصه هر کاری، یه گوشه نگاهی کنین بلکه ما هم ،استخدام شدیم واستون دعا میکنم.Big GrinBig GrinBig Grin
من وقت کمی دارم و انتخاب های زیادی در فضای مجازی داشتم و دارم ، ثبت نام خود را در فیسبوک به ظاهر جذاب رها کردم، و اینجا را انتخاب کردم ، وقتی که دوستی حرف از تالار اندیشه زد ، با خود گفتم اینجا همان جایی است که می خواستم
اما امروز احساسم به تالار عوض شده ،
من اعتراض دارم ؛ به تمام افراطگری هایی که در تالاری که نام اندیشه بر رویش است ؛ اتفاق می افتد ؛ من اعتراض دارم به این خواب همگانی ، به اینکه هی فریاد بکشیم سلفی ها افراطی هستن ، اما وقتی نوبت به خودمان برسد ، همه چیز فراموش بشود جز اینکه طرف مقابل را باید به زمین بکوبیم ، من اعتراض دارم به اینکه ،خودمان را کامل بدانیم، اما مخالفانمان را جاهل بخوانیم
برادران و خواهران ، من اعتراض دارم ؛ اعتراض به اینکه فریاد بکشیم ، آن ها مخالفانشان را می کشند و صدای حق خواهی مخالفانشان را نمی شنوند ، اما خودمان به مخالفانمان تهمت بزنیم ، صدای آن ها را نشنویم ، به خودمان نگاهی بکنیم ، ما با چه امیدی بحث می کنیم ، با چه امیدی ، می نویسیم ، با چه جرأتی انتقاد می کنیم ، وقتی خودمان انتقاد پذیر نیستیم ، آمدیم در جایی(تالار ) که احساس کردیم ، نه همفکران؛ بلکه برادران و خواهران انسانی و دینی ما در آنجا هستند حرف ما را اگر قبول نکنند درد ما را می فهمند ، یک عمر ظلم به انسان را می فهمند ، اما حالا می بینم ، اینجا نیز شده است جامعه ی که به آن منتقد هستیم ، اعضا جرأت ، تهدید و تهمت گفتن را پیدا می کنند و بعد می آیند با احساس رضایت در مورد عملشان سخنرانی می کنند و وقتی حرفی می زنی سریعا می گویند ایجاد تشنج نکن .
اعضای عزیز باز انتقاد ها و تشکر ها شروع خواهد شد من نمی خواهم باز شروع به تشکر کنید و قطار تشکر در زیر پست من درست کنید ؛ انتقاد هم که حق همه است و قابل توجه ؛ اما از همه خواهش ، التماس ، دارم ؛ فکر کنید ،... فکر کنید ،....فکر کنید ، این تالار بد از مسیر خود در آمده است ، شاید هم اشتباه می کنم ،این من باشم که بد از مسیر در آمده باشم ، اما این مسیر افراط چیزی جز به حدر رفتن زحمات ، برای هیچکس به ارمغان نمی آورد . فراموش نکنید این من و شما هستیم که باید این تالار را جای گزین بسیاری از سایت ها کنیم .
حالا باز برویم و شروع کنیم ( ما جواب گو خواهیم بود ، با افراط و قضاوت نادرست این تالار شکست خواهد خورد .)
در پناه حق .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، آیلار ، فرمیسک ، آلاله ، مجید املشی ، Bahar ، شیدا ، سجاد313 ، meshkat ، حوریه سادات ، SAViOR ، جویای حقیقت ، ANTI satan ، Aryha ، مجتبی110 ، مهدی2012 ، mahdy30na ، ali0077 ، در جستجوی سختی ، شهیدطیبه واعظی ، sagheb ، پارمیس

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۴۲, ۱۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #11
آواتار
دوستان!
یادمون باشه که ما واسه چی این جا ثبت نام کردیم.
فکر میکنم 90% ما این جا ثبت نام کردیم تا با بقیه کسانی که به امام زمان دلبستگی دارن آشنا بشیم.
شما رو به خدا از یه سری اختلافات جزئی بپرهیزید.
اینقدر به جون هم نپرید.
ماهایی که دم از انتظار برای ظهور میکشیم، اگه نتونیم با همین تعداد محدود تالار بسازیم، فردا با مسلمونای دیگه از فرهنگ عرب و آفریقایی و چینی و مصری و آمریکایی و ... چطور میتونیم زیر لوای حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)باشیم.
هر وقت میخوایم به چیزی گیر بدیم و درست و غلط بودنش رو توی تالار مطرح کنیم که بقیه بچه ها هم شاهد جنگ و دعواها باشن، به این فکر کنیم که "از کجا معلوم عقیده من درسته؟"
تاپیک میزنن به نظر شما فلان حجاب خوبه؟
یکی میگه فلانه،
یکی میگه بهمانه
(این فقط یه مثاله.)
خواهش میکنم توی اظهار نظرها اینقدر سعی نکنین که بقیه رو هم با خودتون همراه کنین.
فقط نظر خودتون رو بگین.
همین.
مدیران هم خودشون نظرات ناجور رو حذف میکنن.
من اصلاً توی توان بعضی ها برای بحث کردن موندم به مولا...
مدیران تالار هم شدن مثل بزرگترها که دارن بچه ها رو توی دعوا از هم جدا میکنن.
به این بگن "تقصیر توئه" اون یکی ناراحت میشه و برعکس.

فکر کنم اگه هر کس مراعات کنه، هیشکی از کس دیگه ای دلخور نمیشه.

موفق باشین.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: FN_AntiZionism ، جویای حقیقت ، پرنیان ، مجتبی110 ، وحید110 ، SAViOR ، سدرة المنتهی ، Bahar ، مجید املشی ، مهدی2012 ، meshkat ، ندا دهنده ، یاســین ، بیداری اندیشه ، شیدا ، sagheb
۲۳:۴۳, ۱۲/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مهر/۹۲ ۰:۴۳ توسط جویای حقیقت.)
شماره ارسال: #12

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست عزیز :
لطفا برداشت خودتون رو از دین به پای تشییع ننویسید !!! شما هر چی به ذهنت رسید به اون بنده ی خدا گفتی ! حالا میگی این مرام شیعه و محبه !؟ کی گفته ما حق توهین داریم ؟ خداوند سبحان می فرمان به بت ها شون هم ناسزا نگین . اونوقت شما توهین هم کردین و دارین توجیه میکنین ؟ صرف اینکه ایشون عقایدش با ما نمیخونه که نشد تکفیری برادر من ! چرا همه رو به این دید نگاه میکنین ؟ کجای دین مون این نوع برخورد رو تائید کرده ؟ پست قبل شما رو که با رنگ قهوه ای نوشتید ، خوندم و اصلا انتظار همیچن چیزی رو نداشتم . شما به چه حقی و با چه سند و مدرکی ایشون رو متهم میکنین ؟
دوستان عزیز :
اگه امام زمانی هستین ، احساسی با مسائل برخورد نکنین !!! به خدا اسلام دین رأفت و مهربانیه . جذب حداکثری و دفع حداقلی مقام معظم رهبری رو فراموش کردین ؟ با این روشها میخواین جذب حداکثری داشته باشین ؟
امان از تفریط . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: FN_AntiZionism ، مصباح ، مجتبی110 ، فرمیسک ، وحید110 ، عبدالرحیم ، مجید املشی ، مهدی2012 ، SAViOR ، محب الزهرا ، meshkat ، ندا دهنده ، بیداری اندیشه
۱۲:۱۶, ۱۳/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مهر/۹۲ ۱۲:۲۴ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #13
آواتار
ای بابا مدیرای به این خوبی چرا اینقد گیر الکی میدین؟ همین آقای بیداری اندیشه اینقد ناز هستن آدم دلش میخواد لپاشو گاز بگیره! Big Grin
واقعا راست میگم، من خودم به شخصه از اکثر مدیران این تالار راضی هستم(اون تعداد اندک هم به خاطر اینکه زیاد خوش اخلاق نیستن) و این تالار رو هم خیلی دوست دارم و تقریبا تنها جایی که تو اینترنت میام همین تالاره!

البته قصد من معذرت خواهی از مدیران تالار بود چون اگه با انصاف برخورد کنم 99 درصد ارسال های من به خاطر خدا نیست و بیشتر توی تاپیک هایی که علاقه دارم شرکت میکنم و همینجور نظرم رو میگم و علاقه زیادی به بحث کردن دارمSad و اصلا در پی این نیستم که چهار تا ارسال مفید بفرستم تا شاید واسه چند نفر مفید باشه و ارسالهام به خاطر گرفتن اعتباره و هر پستی هم که می فرستم بعدش میام نگاه میکنم چند نفر تشکر زدن و اگر تشکر زده باشن خوشحال میشم و اگر تشکر هم نزده باشن ناراحت میشم در صورتی که باید نیت من خدایی باشه و باید توجه کنم که متن ارسالم مفید باشه نه اینکه به تشکر ها توجه کنم.
تشکرهایی رو هم که میزنم زیاد توجه نمیکنم که این ارسال مفید بوده یا نه و اگر موافق با من حرف بزنن تشکر میزنم. خیلی از ارسال ها رو هم بدون دقت میخونم و تشکر میزنم. کمبود محبت هم دارمSad بعضی ها میگن افراطی هم هستمHuh
من اینجور آدم بدی هستم شما خبر نداریداااا Big Grin البته من چند وقت دیگه میرم سربازی از شر من راحت میشین.
قصد من از این حرف ها این نبود که خودم رو معرفی کنم، ولی با وجود آدم هایی مثل من تو این تالار اگر مشکلی هم پیش بیاد و یا فضای تالار زیاد جالب نشه، باید به مدیرها خیلی بیشتر حق بدین.
.
معذرت میخوامSad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، وحید110 ، محب الزهرا ، مجتبی110 ، ندا دهنده ، مجید املشی ، بیداری اندیشه ، Bahar
۱۴:۵۲, ۱۳/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مهر/۹۲ ۱۵:۰۰ توسط ندا دهنده.)
شماره ارسال: #14
آواتار
سلام
واجب شد حرفام رو دوباره بزنم روشنتر
(۱۲/مهر/۹۲ ۲۳:۰۸)بیداری اندیشه نوشته است:  اما در مورد انتقادها:

دست شما درد نکنه. حالا ما دیگه یه سری مرفه بی درد هستیم که سرمون زیر برف هست و نمی فهمیم توی جامعه چه خبره؟ آخه چرا اینطوری به ما سوء ظن دارین؟ خود بنده این چند روز چقدر مفصل با شما صحبت می کردم. ما درد نمی فهمیم و بی تفاوت هستیم؟

با انصاف، قبل از مطلب من، چقدر تاپیک و پست سیاسی زده شد. همش دعوا و ... هر چی هم گفتیم نزنین دو تفکر رعایت نمی کردن. من گفتم چیزی بگم که به وحدت نزدیک باشه و سعی کردم نظرات رهبری رو که وحدت گرا است منعکس کنم. هدفم هم این بود که دیگه بعدش کسی پیرامون مسائل روز سیاسی که مبهم بود تاپیک نزنه. حالا ما شدیم ....

تا حالا خیلی ها به تالار انتقاد کردن. به قول شما انتقاد هم حق هست. اما خوبه اول نشانه انتقاد رو به سمت خودمون بگیریم ببینیم ما چه کردیم. اصلا خود شما از عملکرد خودتون رضایت دارین؟ بعد هم انتقاد به دیگران باید همراه با انصاف و سنجش موقعیت باشه.

نگاه ما باید درست بشه. سعه صدر داشته باشیم. درک متقابل داشته باشیم و .... ضعف و کمبودهای همدیگه رو بپذیریم. در مدیریت تالار به ناظران کمک کنیم. واقعا بعضی عزیزان خیلی به ما کمک کردن. بعضی هاشون ناظر شدن بعضی ها هم نه اما کمک اونها همچنان به ما می رسه....

خیلی حرفها موند که بیشتر از این نمی خوام خسته کنم خواننده های عزیز رو اما به احترام انتقادی که داشتین وقت گذاشتم...
انتقادها به هیچ وجه در مورد جناب بیداری عزیز نبود ، چون در این چند روز من با بیداری عزیز در ارتباط بودم و بحث ها مختلفی کردیم و حرف های مختلفی زدیم و ایشان با تحمل بالا ، و توجه حرف های مرا شنیدند ، من به خود ایشان هم گفتم که در اکثر موارد کارشان درست است ( اگر چیزی هم بوده ، مربوط به قوانین بوده ،بالا و پایین) اما از نظر من انتقاد خاصی به ایشان وارد نیست و همینجا از تلاش های ایشان و دیگر مسئولان تشکر می کنم . متشکر بابت توجهتان به انتقادی که حق 95 در صدتان نبود .
(۱۲/مهر/۹۲ ۱۹:۳۸)وحید110 نوشته است:  به نام خدا

به نظرم تذکر خوبیست

تذکر دوم شما مربوز میشود به اینکه بین مدیران و کاربران تبعیض برقرار است .

مثلا تاپیک سیاسی ممنوع است ولی مدیری تاپیک سیاسی میزند .
در این حالت شما به بنده یا اقای بیداری اندیشه پیام بدید پیگیری میکنیم . که البته پیگیری هم شده تا الان
و توقع هم نداشته باشید حتما همونی بشه که شما میخواهید

نکته بعدی اینکه منتظر باید ببینه هدف چیه و روی اون اصرار کنه .جاهایی باید ندید گرفت . جاهایی بخشید ...

به هر حال اگر جایی مصداقی موردی بود به بنده یا اقای بیداری اندیشه نامه بدید تا رسیدگی کنیم ان شاالله

در پناه خدا
متشکر از توضیحات شما
و اما اعضای عزیز حرف اصلی من با شما بود ، اولا آزادی بیان در چها چوب انسانی حق همه است اما باز بحث من این نبود ، اصلا بحثی نبود کمی گله داشتم از اینکه تند خویی ها ، افراط گری ها بایید از حرف های ما از اخلاقیات ما حذف شود وگرنه به هدف بالا نمی رسیم ،
(۱۲/مهر/۹۲ ۲۱:۵۷)aboutorab نوشته است:  عليك السلام

ولي هرگز به خودم اجازه نمي دم كه با انتقادام كاري كنم كه دشمن حال كنه و امتياز هاي دويست درصدي بهم بده

شما در ارسالتان دچار اشتباهات زيادي شده ايد - قياس - تهمت - خود بيني - دروغ - و...
برادر عزیز شاید حق با شما باشد اما هدف من محکوم کردن کسی یا دفاع از کسی نیست این اعتراض نه برای محرومیت کسی است نه برای حاشیه سازی ؛حرف برای من و تو است .
شما حرف مرا ثابت کردی ، آمدی به یکی از اعضا می گویی دشمن این درست نیست لطفا اصلاح شود .
ان شاءالله كه از عرايض بنده حسن برداشت را داشته باشيد
موفق و سلامت باشيد
يا علي عليه السلام

(۱۲/مهر/۹۲ ۲۳:۳۵)جویای حقیقت نوشته است:  
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
یه مدتیه فضای تالار خیلی اعتراضی شده !
دوستان عزیزی که الان یه مدتیه توی تالار اپوزوسیون شدین و صحبت از آزادی بیان میکنین ، اولین شرط آزادی بیان اجرای قوانینه . شما حق دارین هر چی دلتون میخواد بگین ، اما در چارچوب قوانین . اینکه شما به اسم آزادی بیان هرچی به ذهن تون میرسه بگین نشد آزادی بیان که عزیزم !
[b] یه کم هم منصف باشین . چیه این چند روزه همه موضع گرفتین به خاطر یه کاربر !!!
وقتی توی ایران زندگی میکنین ، بایستی قوانین جمهوری اسلامی رو رعایت کنین . هر کسی هم ناراحته بره یه جای دیگه .

جناب فرمیسک :
همین شمایی که داری از ایشون حمایت میکنین ، دارین با زبان تمسخر و توهین میاین جلو !
از دوستان قدیمی تالار هم انتظار بعضی سخنان رو نداشتم .

با تغییر ناظرین دوره ای هم به شدت مخالفم . الان که ناظرین دارن به این خوبی فضای تالار رو مدیریت میکنن ، این شده وضع مون ! وای به حالی که بخواد گردش هم داشته باشه !!!
این رو هم بگم که می دونین مشکل از کجاست ؟ مشکل از اینجاست که ماها واقعا ظرفیت آزادی رو نداریم . باید همه یه چوب بالا سرمون باشه تا وقتی اشتباه کردیم ، حواسمون رو جمع کنیم .
در پایان همه ی دوستان و کاربران عزیز رو تنها به رعایت قوانین تالار دعوت میکنم .
پیروز و موفق باشید .
در پناه الله
یا مهدی مدد[/b]
باز تکرار می کنم من برای یک کابر این تایپیک رو درست نکردم ، ( اگر اعتراضی به موضوع محرومیت بود با بیداری عزیز مطرح شد ) یعنی چی هرکسی ناراحته بره یک جای دیگه این همان افراط نیست ، جمهوری اسلامی که وقتی تظاهرات دارد ، وقتی جنگ دارد ، وقتی انتخابات دارد وظیفه ی من شرکت کردن در آن است ، اما نوبت من می شود باید بروم
توهین چه موافق و چه مخالف از نظر من محکوم و همان افراطی که بخاطر آن در اینجا داریم بحث می کنیم
آزادی ظرفیت نمی خواهد آزادی فهم می خواهد ، و چماق فایده ای ندارد .
(۱۲/مهر/۹۲ ۲۰:۵۳)سجاد313 نوشته است:  به نام خدا
سلام علیکم

من فکر می کنم جو تالار یه مقدار عوض شده و بیشتر داره به سمت آزادی پیش میره.

البته من هم از این مشکلات زیاد داشتم.

مثلا یه تاپیک زده بودم که بیایم شعرهای حافظ رو بررسی کنیم و فهم خودمونو از اون غزل بنویسیم.

کاربری اومد گفت ما که کارشناس ادبیات نیستیم و این کار بده و ...

بعد همون کاربر تاپیک نقد فیلم زده بود.

نمی دونم چطور کارشناس ادبیات نیستیم اما کارشناس سینما هستیم!!!

یا اینکه فلان بازیگر رو به خاطر اینکه با فلانی دست داده و یا اینکه چند سال پیش فلان فیلم رو بازی کرده(حالا فیلمش هم مورد دار نبوده!!!)به باد انتقاد می گیرند.

یا اینکه فلان خواننده قبلا ممنوعه می خونده لآن بده آهنگاش یه جوریه و ...

خلاصه اینجا اکثرا مرجع تقلید هستند،کارشناس سینما هستند،کارشناس معارف هستند،مفسر قرآن هستند همه فن حریف اند و از همه چی سر در میارندBig GrinBig GrinBig Grin

من بیشتر از کاربران افراطی اینجا نارحتم تا ناظران.

من خودم از ناظران و مدیران افراطی ندیدم.

مخصوصا مدیران گرامی.

اما خوب اینجا یک فضای عامه پسند نیست.

خیلی ها رو به اینجا معرفی کردم اما از اینجا فرار می کردند.

انعطاف کمتری دیده میشه.

البته این خواست مدیران تالاره.

این حق ناظران و مدیران است که هرجور می خواهند تالار را کنترل کنند.

اما اینطوری اینجا فقط جایی برای قشر خاصی از جامعه میشه و دیگران کمتر میان که عضو بشن.

در واقع کاربران بیشتر دارای عقاید شبیه به هم هستند.

و تنوع کمتری در بین کاربران دیده میشه.

و کاربرانی به مقامات بالا می رسند که یه مقدار به طرف افراط و تفریط گرایش دارند.

مثلا خانم فرمسیک ناظر نمیشن.

یا anti.

من نمی گم این بده یا خوبه،نظرمو برا خودم نگه می دارم.

اما در واقع اینجا حالت یکدستی داره.

فی امان الله
حرف شما در مورد افراط کاملا درست است
(۱۲/مهر/۹۲ ۲۳:۴۲)moze84 نوشته است:  دوستان!
یادمون باشه که ما واسه چی این جا ثبت نام کردیم.
فکر میکنم 90% ما این جا ثبت نام کردیم تا با بقیه کسانی که به امام زمان دلبستگی دارن آشنا بشیم.

خواهش میکنم توی اظهار نظرها اینقدر سعی نکنین که بقیه رو هم با خودتون همراه کنین.
فقط نظر خودتون رو بگین.
همین.
مدیران هم خودشون نظرات ناجور رو حذف میکنن.
من اصلاً توی توان بعضی ها برای بحث کردن موندم به مولا...
مدیران تالار هم شدن مثل بزرگترها که دارن بچه ها رو توی دعوا از هم جدا میکنن.
به این بگن "تقصیر توئه" اون یکی ناراحت میشه و برعکس.

فکر کنم اگه هر کس مراعات کنه، هیشکی از کس دیگه ای دلخور نمیشه.

موفق باشین.
با شما موافق هستم
(۱۳/مهر/۹۲ ۱۲:۱۶)مهدی2012 نوشته است:  ای بابا مدیرای به این خوبی چرا اینقد گیر الکی میدین؟ همین آقای بیداری اندیشه اینقد ناز هستن آدم دلش میخواد لپاشو گاز بگیره! Big Grin
واقعا راست میگم، من خودم به شخصه از اکثر مدیران این تالار راضی هستم(اون تعداد اندک هم به خاطر اینکه زیاد خوش اخلاق نیستن) و این تالار رو هم خیلی دوست دارم و تقریبا تنها جایی که تو اینترنت میام همین تالاره!
ممنون
(۱۲/مهر/۹۲ ۱۹:۴۹)MYNK نوشته است:  
بسم الله الرحمن الرحیم

به نظرم حرفشون درسته, یه پیشنهادی دارم:

مثلا مدیران بخش های مختلف همیشگی نباشن, برای یه مدت خاص و محدود انتخاب بشن, مثلا 1 ماهه یا 3 ماهه! و یکی از مدیران کل سایت رو مسئول انتخاب اینا بکنن !

حتی اگه جا داره مخالفین هم به عنوان ناظر یا مدیر یه بخش هایی انتخاب بشن, ولی در چارچوب قوانین خاص که باید بخش زیر نظر خودشونو درست هدایت کنن!

اینجوری افراد مختلف با مشکلات مدیریت و سختیای اون آشنا میشن و شرایط مدیران رو درک میکنن, همینطور این تنوع میتونه زمینه ایده های جدید و نو برای ارتقای تالار رو ایجاد کنه!
قابل توجه
در آخر حرفم ، اعتراضم را تکرار می کنم برادران و خواهران عزیز ، من می گویم این بد هست دیگران را افراطی ، ناقص و محکوم بدانیم اما در نوبت ما که بشود هم افراطی گری کنیم ، هم خود را کامل بدانیم و هم خودمان را تبرئه کنیم ، این موضوع حتما شامل خودم هم می شود .
مرا ببخشید و ممنون بابت توجهتان .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، آیلار ، مهدی2012 ، بیداری اندیشه ، مجتبی110 ، Bahar ، فرمیسک
۲۲:۴۰, ۱۳/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مهر/۹۲ ۲۳:۰۳ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #15
آواتار
خوب یه سوء تفاهمی ایجاد شده بود که برطرف شد. الحمدلله شیطان شکست خورد و نتونست بین بچه های امیر المومنین اختلاف بندازه. تشکر از همه عزیزانی که تحمل کاستی های ما رو می کنن.

تشکر از ایجاد کننده تاپیک که اسباب خیر شد و باعث شد آقای 110 هم با ما آشتی کنن و سعی کنن با لحنی با کاربران صحبت کنن که کسی رنجیده نشه. سایر کاربران هم چنین تصمیم خوبی رو بگیرن خیلی خوبه خصوصا دوستان مذهبی که گاها خیلی تند صحبت می کنن در حالیکه ضرورتی نداره....

تاپیک با هماهنگی ایجاد کننده تاپیک بسته میشه....

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، شیدا ، مجید املشی ، مجتبی110 ، meshkat ، حسن.س. ، عبدالرحمن ، منادی حق ، آیلار ، Bahar ، وحید110 ، شهیدطیبه واعظی ، جویای حقیقت ، ندا دهنده ، سید ابراهیم ، sagheb ، مهدی2012 ، aboutorab
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
2 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا