|
واغربتا...(ویژه نامه شهادت حضرت جواد الائمه(علیه السلام) )
|
|
۲۱:۱۷, ۱۳/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مهر/۹۲ ۱۳:۱۴ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
چو شمع سوختی و قطره قطره آب شدی ز سوز زهر جفا یا محمد ابن علی اگرچه با لب عطشان شدی شهید دیگر سرت نگشته جدا یا محمد ابن علی ![]() همانطور که استاد انصاریان هم فرمودند : گوهر وجودی امام جواد(علیه السلام) و عسکریین(علیهما السلام)، در بین مردم کمتر شناخته شده و آن گونه که از سایر ائمه(علیه السلام) و پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و فاطمه زهرا(سلام الله علیها) و حتی بعضی از اولاد ائمه شناخت دارند، نسبت به این سه بزرگوار معرفت ندارند، به این خاطرتمسک و توسل کمتری به آنان دارند.
به همین خاطر در نظر داشتم با ایجاد این تاپیک ضمن سوگواری در این غم بزرگ با همراهی و کمک شما برادران و خواهرانم ان شا الله گامی برداریم در جهت شناخت بیشتر حضرت جواد الائمه ( علیه السلام )
به قول برادر بزرگوارم آقای علی 110 خدایا برکتی عنایت فرما...
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
آیت الله بهجت فرمودند : در حقیقت امام جواد علیه السّلام در راه علم کشته شد؛ زیرا اگر می گفت من عالم نیستم کارش نداشتند، و از روی تقیه حاضر نبود اظهار کند، ولی مجبورش کردند تا اظهار کرد و جواب داد، و همان اظهار علم و فضل باعث حسد و کینه و دشمنی با او، و سرانجام منجرّ به قتل او گردید. در حقیقت فضل و علم را از بین بردند و به قتل رساندند. اگر هیچ امتیازی برای اسلام و شیعه نبود جز این که مخالفین آنها با علم مخالف هستند، برای امتیاز و برتری آنها کافی بود. [/font] [font=B Mitra]پسری چون موسی عمران ....و چنان مسیح بن مریم... ﭘﺮﺳﺸـﮕﺮ: آﯾﺎ روزﮔﺎريﺧﻮاﻫـﺪآﻣـﺪﮐﻪ اﻣﺎﻣﯽدرﺳـﺮايﺧﺎﮐﯽﻧﻤﺎﻧﺪ؟ اﻣﺎم:ﻫﺮﮔﺰ! - ﭘﺲﭼﻪ ﺑﺴﺎ، اﯾﻦﺧﺎﮐﺪانﺗﯿﺮه را، ﻫﻨﮕﺎﻣﯽدو ﻣﺸﻌﻠﺪار اﻣﺎﻣﺖﻗﺪﺑﺮاﻓﺮازﻧﺪ. -ﺧﯿﺮ، ﻣﮕﺮ ﯾﮑﯽزاندو،ﺧﺎﻣﻮﺷﯽﭘﯿﺸﻪﺳﺎزد. - داﻧﺴﺘﻪامﮐﻪﺷﻤﺎ اﻣﺎم ﻧﯿﺴﺘﯽ.... - ازﮐﺠﺎ داﻧﺴﺘﻪاي؟ -از آنﺟﺎﮐﻪ ﺗﻮ را ﭘﺴـﺮيﻧﺒﺎﺷﺪ. و ﻧﯿﮏﻣﯽداﻧﯽﮐﻪ اﻣﺎﻣﺖ،ﺟﺰ ﺑﺎ داﺷـﺘﻦﭘﺴﺮ، دوام ﻧﯿﺎﺑﺪ. - آﯾﺎ ﺗﻮ را ازﺷﺒﺎﻧﺮوزانآﯾﻨﺪهﺧﺒﺮ اﺳﺖ؟ﺑﻪﺣﻖواﻻﺗﺮﯾﻦﺑﺨﺸﺎﯾﻨﺪﮔﺎن،ﮐﻪﭼﻨﺪﺻـﺒﺎح دﮔﺮ، ﻣﺮا ﭘﺴـﺮيﺧﻮاﻫﺪرﺳـﯿﺪﮐﻪ ﻧﺎﺣﻖازﺣﻖﺑﭙﺮاﮐﻨﺪ. [1] . (ﭼﻨـﺪﻣﺎه ﺑﻌﺪ) اﻣﺎم: ﻫﺎنﮐﺠﺎﯾﯿﺪ؟ ﺑﯿﺎﯾﯿﺪﻧﻮزادم را ﺑﻨﮕﺮﯾﺪ. ﭘﺴـﺮيﭼﻮنﻣﻮﺳـﯽﻋﻤﺮان،ﺷﮑﺎﻓﻨﺪهيدرﯾﺎﻫﺎ...، وﭼﻨﺎنﻣﺴﯿﺢﻣﺮﯾﻢ، ﺑﺎ ﻣﺎدريﭘﺎﮐﺪاﻣﻦو ازﮔﻨﺎه ﻣﺒﺮا. [1] اﺻﻮلﮐﺎﻓﯽ،ﮐﻠﯿﻨﯽ،ج1،ص321. منبع : نگاهی نو به زندگی و زمانه امام جواد ( علیه السلام ) نوشته کمال السید |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۲۸, ۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
بسم الله
فغان و درد که خیر العباد را کشتند رضا بیا که عزیزت جواد را کشتند زمین به لرزه فتاده است و آسمان تاریک مگر قیامت عظمای حق شده نزدیک به کنج حجره امام غریب می نالید ز سوزش جگر خود عجیب می نالید دوباره کارگر افتاده زهر بر جگری به سرنوشت پدر ببین دچار شد پسری جفای همسر و نامردی زمانه نگر غریب ماندن مردی میان خانه نگر کسی که زهر به جانش نشسته عطشان است که زهر سخت تر از زخم تیغ عریان است برای رفع عطش آب او طلب می کرد ولی چه سود طلب از قوم بی ادب می کرد که دیده بهر تماشای درد صف بزنند کنار بستر مردی غریب کف بزنند چو زهر بند ز بند تنش جدا می کرد عزیز فاطمه تنها رضا رضا می کرد ز تشنگی پدر خویش را صدا می کرد گمان کنم که دلش یاد کربلا می کرد چو جان سپرد غریبانه دور از اقوام نهاد دشمن نامرد او تنش بر بام به روی بام تو ای آفتاب متاب به روی پیکر این دل کباب، متاب بیا و غربت این مرد خسته را حس کن کسوف کن شرر شعله افکنی بس کن کبوتران همه باید ز تو گلایه کنند روا بود که بر این جسم خسته سایه کنند یاجوادالایمه ادرکنی
|
|||
|
|
۱۲:۴۹, ۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
سوخت از زهر هلاهل جگرم مادر جان
تيره شد روز به پيش نظرم مادر جان من در اين حجره ى در بسته خود مى پيچم كس نداند كه چه آمد به سرم مادر جان خنده ى همسر بيدادگرم مادر جان من جوادم كه به ياد تو سخن مى گويم چون ترا از همه مشتاق ترم مادر جان همچو شمعى اثر زهر ستم آبم كرد سوخت پروانه صفت بال و پرم مادرجان همسرم پشت در خانه به دست افشانى من به ياد تو و مسمار درم مادر جان چون تو در فصل جوانى ز جهان سير شدم كه زده داغ تو بر جان شررم مادر جان به لب خشك من غمزده آبى برسان كز عطش سوخته پا تا به سرم مادر جان شعر (ژوليده) گواهى دهد از غربت من دوست دارم كه بيايى به برم مادرجان شاعر:ژوليده نيشابوري ![]() |
|||
|
|
۱۲:۵۱, ۳/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مهر/۹۳ ۱۳:۰۷ توسط نورالسادات.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
بسم الله
یاجوادالایمه ادرکنی این شعرخیلی جانسوز بود حسابی به همم ریخت ارسال کردم تاشماروهم به هم بریزم(تاباشه ازاین به هم ریختگیها) ![]() سر را ز خاك حجره اگر بر نداشتي,,تو رو به قبله بودي و خواهر نداشتي خواهر نداشتي كه اگر بود ميشكست,,وقتي كه بال ميزدي و پر نداشتي از طوس آمدم كه بگِريَم در اين غمت,,ياري به غير چند كبوتر نداشتي وقتي كه زهر بر جگرت چنگ ميكشيد,,جز يا حسين ناله ي ديگر نداشتي ختمي گرفته اند برايت كبوتران,,لبخند ميزدند و تو باور نداشتي تو تشنه كام و آب زمين ريخت قاتلت,,چشمت به آب بود و از آن بر نداشتي كف ميزدند دور و برت تا كه جان دهي,,كف ميزدند و تاب به پيكر نداشتي كف ميزدند وليكن به روي دست,,دست ز تن جداي برادر نداشتي شكر خدا كه پيرهني بود بر تنت ,,يا زير نيزه ها تن بي سر نداشتي شكر خدا كه لحظه ي از هوش رفتنت,,خواهر نداشتي ، غم معجر نداشتي یاحسین یاغریب یا مظلوم یا عطشان یا.......
![]() |
|||
|
|
۱۳:۵۲, ۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
جای شکرش همیشه می ماند حرفی از خیزران و سلسله نیست شکر! درشهر کاظمین شما خیره چشمی به نام حرمله نیست .... یا ابن الرضا علیه السلام |
|||
|
|
۱۳:۵۹, ۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|
۱۴:۲۰, ۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
قالَ الإمام الجواد علیه السلام : عَلَیْكُمْ بِطَلَبِ الْعِلْمِ، فَإنَّ طَلَبَهُ فَریضَهٌ وَالْبَحْثَ عَنْهُ نافِلَهٌ، وَ هُوَ صِلَهُ بَیْنَ الاْخْوانِ، وَ دَلیلٌ عَلَی الْمُرُوَّهِ، وَ تُحْفَهٌ فِی الْمَجالِسِ، وَ صاحِبٌ فِی السَّفَرِ، وَ أُنْسٌ فِی الْغُرْبَهِ. «حلیه الأبرار، ج 4، ص 599» امام جواد - علیه السلام – فرمود: بر شما باد به تحصیل علم و معرفت، چون فراگیری آن واجب و بحث پیرامون آن مستحبّ و پرفائده است. علم وسیله كمك به دوستان و برادران است، دلیل و نشانه مروّت و جوانمردی است، هدیه و سرگرمی در مجالس است، همدم و رفیق انسان در مسافرت است; و أنیس و مونس انسان در تنهائی می باشد. |
|||
|
|
۶:۵۸, ۳۱/مرداد/۹۶
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
السلام علیک یا جواد الائمه (علیه السلام) ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سه حديث فوقالعاده درباره حضرت مسيح عليه السلام | راوی110 | 0 | 996 |
۴/دی/۹۶ ۱۱:۵۷ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| نام يوم الهدم را شنيده ايد ؟ (ویژه نامه سالروز تخریب بقیع) | حضرت عشق | 11 | 7,092 |
۲۲/تیر/۹۵ ۲۳:۳۳ آخرین ارسال: میثم2 |
|
| شهادت حضرت علی (علیه السلام) تغییر مسیر اسلام بود | bahmaneyar | 0 | 1,039 |
۸/تیر/۹۵ ۱:۳۲ آخرین ارسال: bahmaneyar |
|
| ⁂فرصت عاشقی⁂ (ویژه نامه ولادت سه نور ولایت) | Bahar | 60 | 26,316 |
۲۲/اردیبهشت/۹۵ ۱۳:۲۵ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| توسل ویژه به حضرت اباالفضل علیه السلام | مجنون الحسین | 218 | 73,284 |
۲۲/اردیبهشت/۹۵ ۸:۲۲ آخرین ارسال: Farzaneh |
|
| شهادت امام موسی كاظم عليه السلام | aboutorab | 13 | 7,943 |
۱۳/اردیبهشت/۹۵ ۲۲:۱۳ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| شهادت حضرت امام علي النقي (هادي)عليه السلام | aboutorab | 4 | 2,913 |
۲۲/فروردین/۹۵ ۱۲:۳۸ آخرین ارسال: mahdy30na |
|

![[تصویر: emam_javad222.jpg]](http://s4.picofile.com/file/7961950856/emam_javad222.jpg)

![[تصویر: 3.jpg]](http://www.siteaks.com/uploads/gallerydir/5068/3.jpg)
![[تصویر: userupload_2013_11006082641381049396.5314.jpg]](http://up.hammihan.com/img/userupload_2013_11006082641381049396.5314.jpg)