|
خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.)
|
|
۱۴:۲۸, ۱۵/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۲ ۱۸:۳۷ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیهالسلام) خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید: 1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و [b]فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است. 2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید: عکس وکاریکاتور روز 3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید. حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل) 4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد (توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!) 5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد 6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود. 7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت. 8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است . ۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است. همچنین از جناب EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود. "شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم." درپناه حق |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۳۰, ۱۹/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ توسط Atosa.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
ﺭﻓﯿﻘﻢ ﺑﻬﻢ ﭘﯿﺎﻡ ﺩﺍﺩﻩ:
ﻣﯿﺪﻭﻧﯽ ﻧﺒﺎﺕ ﭼﻨﺪﻩ ؟ ﮔﻔﺘﻢ :ﯾﺎ خدا ﯾﻪ ﮐﺎﺭﻩﻗﯿﻤﺖ ﻧﺒﺎﺕ ﺭﻭ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﭼﯿﮑﺎﺭ ؟ ﻧﻪ ﮔﻔﺖ : ﻧﻘﻞ ﭼﯽ ؟ ﮔﻔﺘﻢ : ﭼﯽ ﺷﺪﻩ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝﮐﻨﯽ ﻧﻘﻞ ﻭ ﻧﺒﺎﺕ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ؟ ﻧﻪ ﺧﻮﺏ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﺑﺮﮔﺸﺘﻪ ﺑﻬﻢ ﻣﯿﮕﻪ ﻓﻘﻂ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻢ ﺑﻬﺖ ﺛﺎﺑﺖ ﮐﻨﻢ ﺧﯿﻠﯽﺧﺮﯼ ﭼﻮﻥ ﺍﺯ ﻗﺪﯾﻢ ﻣﯿﮕﻦ ﺧﺮ ﭼﻪ ﺩﺍﻧﺪ ﻗﯿﻤﺖ ﻧﻘﻞ ﻭ ﻧﺒﺎﺕ اینم از رفقای ما :| |
|||
|
|
۱۵:۳۴, ۱۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۱۸/مهر/۹۲ ۲۳:۵۲)پرنیان نوشته است: پسرا موجودات خوشبختی نیستند چرا !!!! گزینه اول در مورد دخترای ایرانی هم هست اون دخترای اروپایی اند که بعد از ازدواج فامیلیشون تغییر می کنه دوم : مکالمه هاشون کوتاهه پس یعنی تنهان و حرف مشترک ندارن سوم : چون شستو شو بلد نیستن چهارم : قهر نمی کنن دعوا می کنن پنجم : اگر اون قدری که پسرا به موهاشون می رسیدن به برگ شلقم میرسدن تا الان هلو داده بود ششم : چون اصلا چیزی نمیخرن و آخر : از اینکه می بینن خودشون تنها بدسلیقه ی جمع نیستن خوشحالند دیدین این پسرای دم بخت میگن: من قصد ازدواج ندارم؟ یکی نیست بهشون بگه آخه عزیز من! ازدواج که قصد نمی خواد! پول می خواد که تو نداری! پسرا ناراحت نشنا اینا واقعیت بود فقط |
|||
|
|
۰:۱۵, ۲۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
شاید ربطی به خنده حلال نداشته باشه ولی برام خیلی جالب بود !
خبرنگار خارجی: اگر هواپیمای اسرائیلی وارد خاک ایران شود و 10 بمب خود را بر روی شهر شما بریزد با چه می خواهید این هواپیما را منهدم کنید ؟ سرلشکر جعفری: مهم نیست هواپیما چند عدد بمب رو کجا می ریزد مهم اینست که موقع برگشت این هواپیما، اسرائیلی وجود نخواهد داشت که در آن فرود بیاید ! |
|||
|
|
۲:۵۸, ۲۰/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۲ ۲:۴۶ توسط medad.sefid.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
اعتراف می کنم یه بار که سرما خورده بودم و گلوم به شدت ملتهب بود تو خونه دنبال یه ضد سرفه میگشتم یه شیشه دیدم روش نوشته بود باعصاره اکالیپتوس. همشو سرکشیدم خیلی تلخ وغلیظ بود..خفه شدم حالم بهم خورد (>0<) برگشتم دوباره نیگاش کردم دیدم پشتش نوشته : بُخوراکالیپتوس توجه :ازبلع محتویات جداخودداری شود (۰_o) (کاملا واقعی !! LOL )
|
|||
|
|
۵:۱۴, ۲۰/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۲ ۱۵:۰۵ توسط Patriot.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۲۰/مهر/۹۲ ۲:۵۸)medad.sefid نوشته است: بعدش چی کار کردین؟ شستشوی معده ؟؟ :: به دلیل نقض قوانین تالار، قسمتی از متن حذف شد :: ********* ****** نوشت : از اون بزرگواری که گفتند امام با حذف مرگ بر آمریکا موافق بودن خواهش می کنم هرچی از امام یادشونه همین الان بگن وگرنه ممکنه چند وقت دیگه ممکنه بشنویم که امام منظورشان این نبود که امریکا شیطان بزرگ است فقط می خواستند بگویند چقدر شیطون بلا هست این امریکا ... |
|||
|
|
۱۴:۰۱, ۲۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
وقتی بچه رو با باباش تنها بذاری این می شه... . . . . . . . . . ![]() |
|||
|
|
۲۲:۲۲, ۲۰/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۲ ۲۲:۲۳ توسط Atosa.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
این قدری که من دنبال ی پست خوب میگردم تا واستون بذارم، ![]() دنبال نیمه گمشدم گشته بودم تاالان چندتا بچه هم داشتم . |
|||
|
|
۱۳:۵۸, ۲۱/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۲ ۱۴:۴۹ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|
۲۳:۵۹, ۲۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
ديروز رفتم پرینتر قیمت کنم
یه بچه ی 14-13 ساله با باباش اومده بود به یارو می گفت: Autodesk Maya که بهم دادین, محیط Google Android Studio رو دوست ندارم خیلی بچگانه است ... اومدم خونه توی گوگل جستجو کردم تا فهمیدم اینا که گفت چی هستن ... ![]() خدا میدونه من تا سن 15-14 سالگی بزرگترین دغدغه ی تکنولوژیکیم این بود که چجوری می تونم هم زمان رنگ قرمز و آبی این خودکار چند رنگه هارو بدم پایین
|
|||
|
|
۳:۳۶, ۲۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
پدر : پسرم دوست دارم با دختری به انتخاب من ازدواج کنی ؟؟ پسر : نه پدر ! من دوست دارم همسرم را خودم انتخاب کنم ! پدر : اما دختر مورد نظر من ، دختر بیل گیتس هست ! پسر : آهان اگر اینجوریه ، قبول !پدر به دیدار بیل گیتس می رود ! پدر : برای دخترت شوهری سراغ دارم ! بیل گیتس : اما برای دختر من هنوز خیلی زود است که ازدواج کند ! پدر : اما این مرد جوان قائم مقام مدیرعامل بانک جهانی است ! بیل گیتس : اوه ، که اینطور ! در این صورت قبول است !پدر به دیدار مدیرعامل بانک جهانی می رود ! پدر : مرد جوانی برای سمت قائم مقام مدیرعامل سراغ دارم ! مدیرعامل : اما من به اندازه کافی معاون دارم !! پدر : اما این مرد جوان داماد بیل گیتس هست !! مدیرعامل : اوه ، اگر اینطور است باشه ! قبول ! و معامله به این ترتیب انجام می شود . . . ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,028 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 222,711 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 274,860 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 276,541 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,055 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,702 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

)
![[تصویر: 3Jokes_Funny_Babies%20(47).jpg]](http://www.3jokes.com/images/2013/Data/Baby/3Jokes_Funny_Babies%20(47).jpg)
![[تصویر: b0267.gif]](http://yoursmiles.org/bsmile/fun/b0267.gif)
![[تصویر: 10_2.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7969501719/10_2.jpg)