کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 13 رای - 4.46 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.)
۱۴:۲۸, ۱۵/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۲ ۱۸:۳۷ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم

بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیه‌السلام)

خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:

1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و [b]فحش به هر زبانی
وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.

2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:

عکس وکاریکاتور روز

3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)

4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)

5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد

6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.

7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.

8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .

۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.

همچنین از جناب
EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.

"شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم."
درپناه حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، سید ابراهیم ، مجید املشی ، شهیدطیبه واعظی ، ali0077 ، یاســین ، عبدالرحمن ، سیمرغ ، hessam ، مفقود الاثر ، آلاله ، جویای حقیقت ، ترنم ، medad.sefid ، Farzaneh ، mahramaneh ، وحید110 ، Aryha ، aliali ، منتظر کوچولو ، help me ، rezamohammadi ، azade ، انديشه نو ، فانوس *7* ، رضوانه ، MohammadMeraj ، Just God ، سدرة المنتهی ، chekel ، اولولالباب ، صهبا ، ساقی ، m.hossein ، مجنون الحسین ، B-dar ، فدايي ولايت ، انتصـار ، Ali#59 ، اسکای ، aleerz ، m1374b ، ضحی ، neyestan23 ، السا ، | جستجوگر | ، پارمیس

آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۰۲, ۲۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #71
آواتار
(۲۷/مهر/۹۲ ۰:۳۹)Patriot نوشته است:  
[تصویر: 158840_388.jpg]

جوون 22 ساله چرا زن نمیگیری عمو جون !!! دد بیا بگو چرا زن نمیگیری ، ما که بدمون نمیاد بگیریم ولی 2 تا فلافل بخوای بیرون بخوری با یه شاخه گل معمولی 20 تومن پات در میاد ! DodgyDodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rezamohammadi ، ضحی ، Patriot ، mohammadhadi ، انديشه نو ، حفیظ ، ali0077 ، hessam ، آلاله ، عبدالرحمن ، medad.sefid ، m1374b ، | جستجوگر | ، پارمیس
۹:۱۳, ۲۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #72
آواتار
سوال :

اون چیه که :

اولیش تویی ، دومیش نتانیابو ، سومیش انگلیسی ؟؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
نرو پایین فک کن بعد برو !!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
گل گاو زبون : ))))))))))))
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Patriot ، سدرة المنتهی ، انديشه نو ، Mohammad Trust ، rezamohammadi ، mahramaneh ، ali0077 ، عبدالرحمن ، مکیال ، sarallah ، ترنم ، ضحی ، sagheb ، fiftynine ، Aryha ، راحیل ، azade ، صهبا ، m1374b ، neyestan23 ، | جستجوگر | ، پارمیس
۱۹:۰۲, ۲۷/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مهر/۹۲ ۱۹:۰۹ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #73
آواتار
اینو یکی از دوستان نوشته بود ، براتون گذاشتم ، خیلی خندیدم! توهم دانایی در عین بی خبری که چه عرض کنم... Big Grin

Blush یادش بخیر...

اولين روز دانشگاه، قبل از ورود به كلاس:
من (با خودم): الان ميرم سر كلاس مث بلبل براشون انگيلسي ميحرفم، يه جوري كه همشون توش بمونن! ميخواي اصن با لحجه بريتانيايي بحرفم؟ نه، وللش، ضايع از آب در مياد، الان همه شما ها رو تحت تاثير قرار ميدم، بعله ما اينيم [تصویر: 16.gif]
[align=BASELINE]داخل كلاس، استاد وارد مي‌شود: (به انگليسي) (بعد از يه سري حرف كليشه اي) : حالا تك تك خودتونو معرفي كنين و زمينه هاي يادگيري انگليسيتون رو بگين:[/align]خانم فلاني: خانم فلاني هستم ... شش سال از زندگيم رو توي لندن بودم، از شش سالگي تا دوازده سالگي و به راحتي مي‌تونم انگليسي بحرفم ....[تصویر: 16.gif]

استاد: Smile)
(من: |: چقدر تند تند و خوشگل حرف زد!‌ اصن من يه تيكه هايي از حرف زدنش رو نفهميدم! |: فك كنم رقيب اصليم همين ايشونه! |: )
خانم فلاني دو: خانم فلاني دو هستم ... توي كشور هاي گرجستان، بنگلادش، هند و چين زندگي كردم ... [تصویر: 16.gif]
استاد:‌ Smile))
(من: |: ؛ خب، ليست رقيبام: خانم فلاني 1 & 2)

خانم فلاني سه: خانم فلاني سه هستم ... هشت سال توي موسسه كانون زبان درس خوندم، الان هم معلم بزرگسالان توي يه موسسه هستم ولي ميخوام براي تمركز روز درس هاي دانشگاه، درس دادن رو موقتا كنار بذارم، به زبان هاي فرانسه و ايتاليايي هم مسلطم [تصویر: 16.gif]
استاد: Smile))))
(من: |Sad با خودم) نمي‌خواد تند تند حرف بزني، فقط جلو اينا تپق نزن كه ضايع نشي، همين!)
آقاي فلاني: ... من يك سال كانادا درس خوندم، و توي انگليس و ايرلند هم بودم، و هنوز هم تابستونا براي مسافرت ميريم كانادا [تصویر: 16.gif]
استاد: Smile))))))
(من: |Smile

آقاي فلان فلان شده (خودمو ميگم :دي) : من يكي دو سال به طور ناپيوسته موسسه رفتم، و انگليسيم رو خودم با ديدن فيلم و گوش كردن به آهنگ تقويت كردم [تصویر: 26.gif]
استاد Smile (چهره واقعي |: )
كلاس: :|

+ فهميدم كه يك، هيچي از زبان سرم نميشه، و دو براي رسيدن به بقيه وقت زيادي ندارم، براي همينا زدم قسمت منحصرا زبان وبم رو متلاشي كردم :دي
+ همونطور كه تهران ترسناك و افسرده كننده اس، باحال هم هست :دي

مثلا داري تو خيابون راه ميري، يه پيرمرد دست فروش داره كتاب ميفروشه، نگاهت ميوفته به "بوف كور" چاپ سال 1348، "آقا ببخشيد قيمت چند؟" "600 تومن" :|
+ از اين كه هم اتاقي‌هاي خوبي بهم افتاده خوشحالم Smile
+ورودي هاي محترم دانشگاه، لطفا نرين توي چمن ها عكس بندازين، ممنونم Smile

Big GrinBig GrinBig Grin این شاید آخرین پستمه تو این تالار...Big Grin

خدانگهدارتون...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Patriot ، SAViOR ، Night_World ، وحید110 ، ترنم ، sarallah ، هادی... ، rezamohammadi ، boghz ، دیدگاه نوین ، ali0077 ، دل خسته ، عبدالرحمن ، rastin ، ضحی ، fiftynine ، یاســین ، medad.sefid ، راحیل ، N.Mahdavian ، marziye ، azade ، m1374b ، | جستجوگر |
۲۱:۵۵, ۲۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #74
آواتار
[تصویر: 94290250276235363562.gif]

اندر احوالات من و تالار ...

قسمت 8

[تصویر: 26644886624336914651.jpg]

پ.ن 1 : یـکی نیـست به خــــودم بــگه 24 ســــاعت شبـانــه روز اینــجا چیــکار میـــکنی :|

پ.ن 2 : آقای Night_World رضایت کامل دارند :|.

قسمت 7
قسمت 6
قسمت 5
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: boghz ، Night_World ، رضوانه ، آیلار ، sarallah ، آلاله ، وحید110 ، Patriot ، rezamohammadi ، دیدگاه نوین ، ali0077 ، مفقود الاثر ، جویای حقیقت ، علمدار133 ، Mohammad Trust ، پرنیان ، ترنم ، عبدالرحیم ، مکیال ، soshiant ، عبدالرحمن ، مجید املشی ، Mitsonary ، ضحی ، fiftynine ، farzad313 ، Reza2035 ، شهیدطیبه واعظی ، Tolou ، Hadith ، مرتاح ، azade ، خیبر110 ، ELENOR ، ANTI satan ، سیمرغ ، mahramaneh ، MohammadMeraj ، صهبا ، شیدا ، m1374b ، هانا ، neyestan23 ، یاســین ، پارمیس
۲۳:۵۶, ۲۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #75
آواتار
دروس ارائه شده در دانشگاه تکفیری ها:

اندبشه انتحاری 1 (مغزشویی و تعطیل کردن اندیشه توسط علمای مجرب وهابی)

اندبشه انتحاری 2 (101 پرسش بدون پاسخ! در مورد انفجار)

چگونه خود را منفجر کنیم 1 (راه حل اضطراری در صورت منفجر نشدن)

چگونه خود را منفجر کنیم 2 (انفجار بدون مواد انفجاری (کمبود منابع))

آمادگی جسمانی 1 (تحمل وزن مواد انفجاری)

آمادگی جسمانی 2 (حمل مخفی مواد انفجاری)

زبان و ادبیات انتحاری ها 1 (اصطلاحات رایج بین انتحاری ها)

زبان و ادبیات انتحاری ها 2 (مفاخر مکتب انتحاریون)

تاریخ تحلیلی صدر انتحاریون (big bang سرآغاز عملیات انتحاریون)

چشم انداز آینده (انفجار کل کائنات:چگونه مقدمه قیامت را فراهم کنیم!)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آلاله ، دل خسته ، OSZ ، Patriot ، mahdyshr ، پرنیان ، مرغ باغ ملکوت ، مکیال ، علمدار133 ، SAViOR ، soshiant ، محب الزهرا ، وحید110 ، عبدالرحمن ، rezamohammadi ، Night_World ، ضحی ، sagheb ، fiftynine ، حفیظ ، یاســین ، boghz ، medad.sefid ، hessam ، ali0077 ، Aryha ، انديشه نو ، راحیل ، mahramaneh ، azade ، m1374b ، | جستجوگر | ، پارمیس
۰:۰۷, ۲۸/مهر/۹۲
شماره ارسال: #76
آواتار
تازه چند واحد بی گناه کشی رو هم بای اضافه کنید!!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdyshr ، Patriot ، عبدالرحمن ، rezamohammadi ، ضحی ، mohamad ، boghz ، medad.sefid ، راحیل ، m1374b ، | جستجوگر |
۰:۲۲, ۲۸/مهر/۹۲
شماره ارسال: #77
آواتار
خلاصه زندگی و دغدغه مردم
.
.
.

[تصویر: 87593739293002872293.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، SAViOR ، مفقود الاثر ، فانوس *7* ، OSZ ، عبدالرحمن ، آلاله ، rezamohammadi ، Night_World ، ضحی ، mahramaneh ، یاســین ، sarallah ، boghz ، ali0077 ، راحیل ، مرتاح ، ANTI satan ، marziye ، azade ، صهبا ، m1374b ، neyestan23 ، | جستجوگر |
۰:۴۶, ۲۸/مهر/۹۲
شماره ارسال: #78
آواتار
[تصویر: 37492662057971676951.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پرنیان ، soshiant ، فانوس *7* ، SAViOR ، علمدار133 ، Patriot ، وحید110 ، عبدالرحمن ، آلاله ، ترنم ، rezamohammadi ، سید ابراهیم ، ضحی ، mohamad ، mahramaneh ، Mohammad Trust ، fiftynine ، حفیظ ، farzad313 ، black ، خیبر110 ، sarallah ، سدرة المنتهی ، ali.khm ، reyhaneh.sh ، ali0077 ، انديشه نو ، mahdyshr ، ANTI satan ، azade ، صهبا ، m1374b ، neyestan23 ، پارمیس
۱:۴۳, ۲۸/مهر/۹۲
شماره ارسال: #79
آواتار
همیشه آرزوم این بود مخاطب خاصم بهم خیانت کنه و با یکی دیگه عروسی کنه و بعد منم عکساشو بندازم تو شومینه بسوزه ولی خوب اولا که عکساشو ندارم ، دوما من اصلا مخاطب خاص ندارم و سوما هم بین خودمون بمونه ، شومینه هم نداریم !
.
.
.
.
توی سایتی نظر سنجی گذاشته بودن پرسیده بودن : “کدوم سوغاتی از کدوم شهر رو خیلی دوست دارید ؟”
اکثر اونایی که شرکت کرده بودن زده بودن “LCD از بانه”
یعنی من عااااشق این هموطنانمونم !
.
.
.
.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، عبدالرحمن ، SAViOR ، OSZ ، پرنیان ، آلاله ، ترنم ، rezamohammadi ، ضحی ، mahramaneh ، Mohammad Trust ، fiftynine ، یاســین ، boghz ، ali.khm ، ali0077 ، انديشه نو ، Hadith ، راحیل ، مرتاح ، marziye ، azade ، m1374b ، neyestan23 ، | جستجوگر | ، پارمیس
۱:۵۴, ۲۸/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۲ ۱:۵۹ توسط OSZ.)
شماره ارسال: #80
آواتار
یکی از سوالاتی که الان ذهن منو ۸بانده آسفالت کرده اینه که چرا لنز دوربین دایره س ولی عکسی که میگیره مربعه ؟؟؟
.
.
هورمونی هست به نامِ هورمون “که چی بشه” که گند میزنه به هورمون “اراده”
.
.
یه نفس عمیق بکشید مهمون من !
یه همچین آدم لارج و فراخ البال و بی اعتنا به مال و منال دنیوی هستم من …

چرا؟............................
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آلاله ، عبدالرحمن ، rezamohammadi ، ترنم ، Patriot ، عبداللهی ، SAViOR ، دل خسته ، پرنیان ، ضحی ، mahramaneh ، Mohammad Trust ، یاســین ، sarallah ، boghz ، ali.khm ، ali0077 ، راحیل ، m1374b ، neyestan23 ، | جستجوگر |
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]