کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 13 رای - 4.46 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.)
۱۴:۲۸, ۱۵/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۲ ۱۸:۳۷ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم

بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیه‌السلام)

خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:

1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و [b]فحش به هر زبانی
وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.

2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:

عکس وکاریکاتور روز

3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)

4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)

5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد

6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.

7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.

8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .

۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.

همچنین از جناب
EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.

"شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم."
درپناه حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، سید ابراهیم ، مجید املشی ، شهیدطیبه واعظی ، ali0077 ، یاســین ، عبدالرحمن ، سیمرغ ، hessam ، مفقود الاثر ، آلاله ، جویای حقیقت ، ترنم ، medad.sefid ، Farzaneh ، mahramaneh ، وحید110 ، Aryha ، aliali ، منتظر کوچولو ، help me ، rezamohammadi ، azade ، انديشه نو ، فانوس *7* ، رضوانه ، MohammadMeraj ، Just God ، سدرة المنتهی ، chekel ، اولولالباب ، صهبا ، ساقی ، m.hossein ، مجنون الحسین ، B-dar ، فدايي ولايت ، انتصـار ، Ali#59 ، اسکای ، aleerz ، m1374b ، ضحی ، neyestan23 ، السا ، | جستجوگر | ، پارمیس

آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۵۳, ۳۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #101
آواتار
(۳۰/مهر/۹۲ ۱۳:۰۳)سجاد313 نوشته است:  

آخرین باری که پرسپولیس صدر جدول بود...دلار 750 تومن بود

شماکه نرخ دلار دست تونه
آخرین باری که اتوبان رحمتی افتتاح شد چندبودقیمتش؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، ترنم ، مجید املشی ، جویای حقیقت ، سیمرغ ، MOHSEN-Z ، رمز شب ، ضحی ، m1374b
۱۴:۰۰, ۳۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #102
آواتار
احسنت بر سید گرامی....HeartHeart

از یه زنبوره می پرسن تا الان از فاصله 40 متری گل خوردی؟؟؟؟؟؟؟؟

میگه: وای بازم استقلال بازی داشته؟Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، علمدار133 ، Mohammad Trust ، آیلار ، لبخند خدا ، mahdyshr ، جویای حقیقت ، مفقود الاثر ، یاوران مهدی ، عبدالرحمن ، رمز شب ، ضحی ، mahramaneh ، m1374b ، m.hossein ، | جستجوگر |
۱۴:۲۰, ۳۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #103
آواتار
[تصویر: 94290250276235363562.gif]

اندر احوالات من و تالار ...

قسمت 10

رو اینجا میتونید ببینید !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، سید ابراهیم ، ترنم ، محب الزهرا ، حسن.س. ، وحید110 ، Mohammad Trust ، لبخند خدا ، پرنیان ، یاســین ، سیمرغ ، ali0077 ، یاوران مهدی ، عبدالرحمن ، ضحی ، mahramaneh ، m1374b ، | جستجوگر |
۱۴:۴۷, ۳۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #104
آواتار
[تصویر: New-funny-pictures-3.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، ترنم ، SAViOR ، هادی... ، ali0077 ، سید ابراهیم ، دل خسته ، Mohammad Trust ، لبخند خدا ، سجاد313 ، پرنیان ، جویای حقیقت ، یاســین ، مفقود الاثر ، عبدالرحمن ، boghz ، مرتاح ، رمز شب ، ضحی ، mahramaneh ، farzad313 ، marziye ، m1374b
۲۱:۳۷, ۳۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #105
آواتار
[تصویر: tnhhiarjb74mujivs7uq.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Patriot ، شهیدطیبه واعظی ، Mohammad Trust ، ترنم ، لبخند خدا ، پرنیان ، یاســین ، SAViOR ، مفقود الاثر ، medad.sefid ، sarallah ، hessam ، وحید110 ، ali0077 ، اولولالباب ، عبدالرحمن ، boghz ، فانوس *7*
۲۱:۵۷, ۳۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #106
آواتار
وقتی از خوندن درسا کلافه میشی !
[تصویر: n1946_sad-kid.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، لبخند خدا ، ترنم ، پرنیان ، جویای حقیقت ، یاســین ، SAViOR ، مفقود الاثر ، شهیدطیبه واعظی ، sarallah ، وحید110 ، ali0077 ، دل خسته ، عبدالرحمن ، رمز شب ، azade ، ضحی ، mahramaneh
۱:۰۹, ۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #107
آواتار
یکی از مشکلات من میدونید چیه؟
اینکه بچه ها خیلی اسم عوض میکنن
شب میخوابی صبح پا میشی میای تالار،دیگه نصف بچه ها رو نمیشناسی
مورد داشتیم یکی 4بار عوض کرده
اصن یه وضعیا
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، SAViOR ، مفقود الاثر ، آلاله ، وحید110 ، Night_World ، شهیدطیبه واعظی ، مصباح ، sarallah ، rastin ، ali0077 ، دل خسته ، عبدالرحمن ، Mitsonary ، boghz ، فانوس *7* ، پرنیان ، رمز شب ، azade ، ضحی ، ترنم ، mahramaneh ، farzad313 ، m1374b ، | جستجوگر |
۱۲:۴۰, ۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #108
آواتار
بسم الله

دیشب یه خوابی دیدم در حد لالیگا، منفجر شدم از خندهBig Grin صبح از خنده خودم از خواب پریدم و خانوم بنده خدا ما مبهوت و ترسان از احتمال دیوانگی شوهرش خیره به ما شده بود.Wink

قبلش بگم که یکی از رفقا از ما خواسته بود تیمی را برای سالن فوتبالش جور کنم و ببرم.

حالا بشنوید خواب را:

خواب دیدم یه تیم ورداشتم با خودم بردم سالن، حالا ببینید کیا:

بوفون، ژاوی، اینیستا، بالاک، من و این چهره:

[تصویر: 85941158066162899266.jpg]

فقط باید تصور کنید، تا خنده حقیقی شما را فرا بگیره.... فکر کنید اون وسط ژاوی و اینیستا فارسی حرف می زدن و داد و بیدادی راه انداخته بودن....

مونده بودم پژمانو کجای دلم بگذارمBig GrinBig GrinBig Grin

حالا همه اینا به کنار، بعد بازی میشل بالاک گیر داده بود به من و با زبان شیرین فارسی می گفت:
سید جون ردیف کن بریم قلیون بکشیم.Big GrinBig GrinBig Grin می گفتم بابا بیخیال میشل!!

با یه حالت التماس گونه ای میگفت، ترکیده بودم از خنده.... تقریبا این شکلی بود تو خوابم.

[تصویر: 69029638038971221238.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، مجید املشی ، sarallah ، Patriot ، شهیدطیبه واعظی ، عبدالرحیم ، علمدار133 ، hessam ، ali0077 ، آلاله ، یاوران مهدی ، دل خسته ، عبدالرحمن ، Mitsonary ، boghz ، سجاد313 ، رضوانه ، مرتاح ، رمز شب ، azade ، ضحی ، شیدا ، m1374b ، | جستجوگر | ، پارمیس
۱۳:۴۱, ۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #109
آواتار
(۱/آبان/۹۲ ۱۲:۴۰)سید ابراهیم نوشته است:  بسم الله

دیشب یه خوابی دیدم در حد لالیگا، منفجر شدم از خندهBig Grin صبح از خنده خودم از خواب پریدم و خانوم بنده خدا ما مبهوت و ترسان از احتمال دیوانگی شوهرش خیره به ما شده بود.Wink

قبلش بگم که یکی از رفقا از ما خواسته بود تیمی را برای سالن فوتبالش جور کنم و ببرم.

حالا بشنوید خواب را:

خواب دیدم یه تیم ورداشتم با خودم بردم سالن، حالا ببینید کیا:

بوفون، ژاوی، اینیستا، بالاک، من و این چهره:

[تصویر: 85941158066162899266.jpg]

فقط باید تصور کنید، تا خنده حقیقی شما را فرا بگیره.... فکر کنید اون وسط ژاوی و اینیستا فارسی حرف می زدن و داد و بیدادی راه انداخته بودن....

مونده بودم پژمانو کجای دلم بگذارمBig GrinBig GrinBig Grin

حالا همه اینا به کنار، بعد بازی میشل بالاک گیر داده بود به من و با زبان شیرین فارسی می گفت:
سید جون ردیف کن بریم قلیون بکشیم.Big GrinBig GrinBig Grin می گفتم بابا بیخیال میشل!!

با یه حالت التماس گونه ای میگفت، ترکیده بودم از خنده.... تقریبا این شکلی بود تو خوابم.

[تصویر: 69029638038971221238.jpg]

این که خیلی خوبه....
من دبیرستان که میرفتم، خیلی دوست داشتم رو یکی تأثیر بذارم تا مسلمون بشه.
شب سریال پوآرو رو دیدیم.
همون قسمتی بود که رفته بود توی اهرام مصر.
آقا ما شب خوابیدیم و خواب دیدیم هرکول رو بردیم مسجد و من از ترس اینکه پشیمون بشه از مسلمون شدنش، دویدم و رفتم براش مهر آوردم تا نماز خوندن یادش بدم.
یعنی عین اونایی که اسم بچه شون رو میذارن "محمد کورش" D:
قشنگ یه دلم پیش اسلام و مسلمین بود، یه دلم پیش "مونامی"
Big Grin
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، سید ابراهیم ، وحید110 ، ali0077 ، مجید املشی ، یاوران مهدی ، عبدالرحمن ، Mitsonary ، boghz ، سجاد313 ، رضوانه ، مرتاح ، رمز شب ، azade ، انديشه نو ، ضحی ، N.Mahdavian ، farzad313 ، شیدا ، m1374b ، m.hossein ، | جستجوگر |
۱۳:۵۱, ۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #110
آواتار
(۱/آبان/۹۲ ۱۲:۴۰)سید ابراهیم نوشته است:  بسم الله

یکی از رفقا از ما خواسته بود تیمی را برای سالن فوتبالش جور کنم و ببرم.
سید جان دروازه بان خواستی بگو تا رحمتی رو برات بیارم خعلی خوبه برا تیم انتخابیتWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، hessam ، یاوران مهدی ، عبدالرحمن ، مرتاح ، رمز شب ، ضحی ، m1374b ، | جستجوگر |
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]