کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 13 رای - 4.46 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.)
۱۴:۲۸, ۱۵/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۲ ۱۸:۳۷ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم

بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیه‌السلام)

خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:

1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و [b]فحش به هر زبانی
وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.

2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:

عکس وکاریکاتور روز

3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)

4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)

5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد

6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.

7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.

8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .

۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.

همچنین از جناب
EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.

"شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم."
درپناه حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، سید ابراهیم ، مجید املشی ، شهیدطیبه واعظی ، ali0077 ، یاســین ، عبدالرحمن ، سیمرغ ، hessam ، مفقود الاثر ، آلاله ، جویای حقیقت ، ترنم ، medad.sefid ، Farzaneh ، mahramaneh ، وحید110 ، Aryha ، aliali ، منتظر کوچولو ، help me ، rezamohammadi ، azade ، انديشه نو ، فانوس *7* ، رضوانه ، MohammadMeraj ، Just God ، سدرة المنتهی ، chekel ، اولولالباب ، صهبا ، ساقی ، m.hossein ، مجنون الحسین ، B-dar ، فدايي ولايت ، انتصـار ، Ali#59 ، اسکای ، aleerz ، m1374b ، ضحی ، neyestan23 ، السا ، | جستجوگر | ، پارمیس

آغاز صفحه 31 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۸:۳۸, ۱۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #301
آواتار
دو هفته پیش داشتم تو یه پارکی میرفتم دیدم یکی سگاشو اورده هواخوری!

از بغلشون رد شدم ، اونا شروع کردن به سر و صدا

فاصله که گرفتم دویدن طرفم بعد من گفتم این قانون رو که اگر تو چشم سگ نگاه کنی کاریت نداره رو اجرا کنم!

دیدم نخیر یارو سگه پلاستیکی که دستم بودو گرفت کشید!

بعد صاحابشون بجای اینکه معذرت خواهی کنه گفت بیایین با ما کاری نداره!!!!!!!!!

من:Mat

MaTeY:Mat

SAViOR:Mat
امیرعباس:Angel
Mohammad Trust:Mat
مجید املشی:Mat
دوستان سابقم:
Sleepy
جمعی از اهالی سینما و تئاتر:Cool
تن تاک:Eyeglasses
پسوورد ادمین:Blink
برفک یخچال قبلیمون:Surprise
سطل آشغال شهرداری:Surprise
بهروز وثوقی:Silent
کاترین اشتون:Blink
پینوشه:Silent
شعبون بی مخ:Silent
سلمان رشدی:Silent
دکتر سروش:Silent
خالد بن ولید:Confused
پهلوی اول و دوم:Confused
ابن تیمیه:Blush
ببلن:Huh
310:.......

راستی شماها که اینطوری این تاپیکو آباد کردید یه سر هم به بخش مهدویت و دشمن شناسی و سبک زندگی بزنید

بعد مجبور میشم بگم تاپیکو ببندن

من:Big Grin
ادمین:Cool

===

شماها بعد از خوندن این ارسال

چیزی که من انتظار دارم:HappyHappyHappy
چیزی که تو واقعیته:MatConfusedBig Grin (اون آخری خودم بودم)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ali0077 ، مجید املشی ، SAViOR ، یاســین ، Ali#59 ، دیدگاه نوین ، صهبا ، فدايي ولايت ، آلاله ، Mohammad Trust ، ضحی ، پرنیان ، ترنم ، Justice Bringer ، Havbb 110 ، Aryha ، help me ، yamin ، السا
۱۰:۲۲, ۱۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #302
آواتار
چییی !!! شیل خشک دوباره گلون شد ؟؟؟!

[تصویر: 59820575442287249388.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اسکای ، یاســین ، پرنیان ، aboutorab ، ali0077 ، سید ابراهیم ، صهبا ، مرهم ، فدايي ولايت ، reyhaneh.sh ، B-dar ، Mohammad Trust ، ضحی ، عبدالرحمن ، m.hossein ، آلاله ، هادی... ، درست پسند ، دل خسته ، mahdyshr ، ترنم ، N.Mahdavian ، zahra11 ، Aryha ، انديشه نو ، help me ، السا
۱۱:۰۰, ۱۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #303
آواتار
[تصویر: 544539_351584431614462_2053875472_n.jpg]

[تصویر: 577872_351583491614556_1510319683_n.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، SAViOR ، ali0077 ، صهبا ، فدايي ولايت ، B-dar ، Mohammad Trust ، ضحی ، rezamohammadi ، عبدالرحمن ، مکیال ، m.hossein ، آلاله ، هادی... ، fiftynine ، جویای حقیقت ، ترنم ، zahra11 ، Aryha ، help me
۱۱:۱۷, ۱۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #304
آواتار
این یه انتحاری کثیف در لحظات آخر عمر نکبت بار خودشه . داره اشک میریزه!!!!!
پیش خودش فکر میکنه بعد از انجام عملیات میره بهشت ...!!!!!!!!
و فرشته های آسمان ها به خاطر این عملش بر او درود میفرستند!!!!!!!!!

اما ملائک دارن میگن بابا تو دیگه کی هستی. دست الاغ رو از پشت بستیBig GrinBig GrinBig Grin

بچه شیعه باشیُ بر این سلفی های افراطی لعنت نفرستی ؟؟؟

[تصویر: 49923938656971710234.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، پرنیان ، یاســین ، صهبا ، B-dar ، ali0077 ، Mohammad Trust ، ضحی ، rezamohammadi ، عبدالرحمن ، مکیال ، m.hossein ، آلاله ، حفیظ ، هادی... ، fiftynine ، جویای حقیقت ، mahdyshr ، ترنم ، فاطمه خانم ، محب الزهرا ، N.Mahdavian ، zahra11 ، help me
۱۱:۳۰, ۱۷/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۲ ۱۲:۴۹ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #305
آواتار
باور کنین الاغها از این جونورها بیشتر می فهمند
خدا از باعث و بانی شون نگذره چه جوونهایی رو این جماعت اغفال کردند و مخشون زدند و وهابی کردند و به کشتن دادند
خوش به حال اون شهیدانی که به دست این جونورا به شهادت می رسند
خدا نصیب من روسیاه هم کنه یا شهادت به دست این حرومزاده ها و یا کشتن و خفه کردن سران و رهبران این وهابی های آدمکش
و در آخر هم برای خالی نموندن عریضه
اللهم العن جبت والطاغوت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، یاســین ، صهبا ، ali0077 ، Mohammad Trust ، ضحی ، عبدالرحمن ، حفیظ ، هادی... ، محب الزهرا ، zahra11 ، help me
۱۱:۳۷, ۱۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #306
آواتار
من همینجا از الاغ معذرت خواهی میکنم که اسمش رو با این وحشی های حرامی آوردم .... Big Grin

باور کنید شأن الاغ به مراتب بالاتر از این موجودات کثیفه ......
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پرنیان ، aboutorab ، یاســین ، صهبا ، ali0077 ، Mohammad Trust ، ضحی ، عبدالرحمن ، مکیال ، m.hossein ، آلاله ، هادی... ، جویای حقیقت ، mahdyshr ، محب الزهرا ، zahra11 ، help me
۱۲:۰۶, ۱۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #307
آواتار
[تصویر: fu3117.jpg]

[تصویر: fu3123.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، یاســین ، Ali#59 ، صهبا ، فدايي ولايت ، B-dar ، مرهم ، ali0077 ، Mohammad Trust ، ضحی ، rezamohammadi ، مکیال ، m.hossein ، آلاله ، fiftynine ، جویای حقیقت ، دل خسته ، ترنم ، فاطمه خانم ، zahra11 ، chekel ، help me
۱۵:۰۱, ۱۷/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۲ ۱۵:۰۲ توسط B-dar.)
شماره ارسال: #308
آواتار
[i]قانون اول تنبلی:اگر من به وسیله ای احتیاج داشته باشم و ان وسبله از من دور باشد من دیگر به ان وسیله احتیاج ندارم. [/b]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Ali#59 ، مرهم ، ali0077 ، Mohammad Trust ، ضحی ، SAViOR ، rezamohammadi ، m.hossein ، آلاله ، پرنیان ، هادی... ، fiftynine ، فاطمه خانم ، zahra11 ، chekel ، انديشه نو ، help me
۱۵:۱۰, ۱۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #309
آواتار
من این عکس رو خیلی دوست دارم
فقط حیف که عکس العمل بچه دیده نمیشه

[تصویر: 78669381769233338921.jpg]

[تصویر: 25278990884765811609.jpg]

[تصویر: 54948250471126623726.jpg]

[تصویر: 97981510842639930886.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: B-dar ، ali0077 ، Mohammad Trust ، ضحی ، SAViOR ، rezamohammadi ، m.hossein ، صهبا ، آلاله ، هادی... ، fiftynine ، دل خسته ، محب الزهرا ، zahra11 ، Aryha ، انديشه نو ، help me ، mbaghaee
۱۵:۱۰, ۱۷/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۲ ۱۵:۱۴ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #310
آواتار
استاد :در حرکت پرتابی با چه زاویه ای بیشترین برد را خواهیم داشت؟
دانشجو : ۴۵درجه
استاد : آفرین ، چرا ؟
دانشجو : چراشو نمیدونم استاد!توی انگری بردز اینطوریه HappyHappy

اگه سن یه خانومی رو پرسیدین و اونم جواب داد: “چند نشون میدم؟
[تصویر: troll4.png]
یعنی الان یه بمب ساعتی گرفتی دستت و اگه کابلو اشتباه ببری میترکه! [تصویر: troll20.png]
[/b]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، B-dar ، ali0077 ، یاســین ، Mohammad Trust ، ضحی ، SAViOR ، m.hossein ، rezamohammadi ، صهبا ، آلاله ، پرنیان ، هادی... ، fiftynine ، جویای حقیقت ، دل خسته ، mahdyshr ، ترنم ، zahra11 ، chekel
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]