|
خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.)
|
|
۱۴:۲۸, ۱۵/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۲ ۱۸:۳۷ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیهالسلام) خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید: 1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و [b]فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است. 2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید: عکس وکاریکاتور روز 3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید. حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل) 4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد (توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!) 5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد 6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود. 7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت. 8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است . ۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است. همچنین از جناب EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود. "شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم." درپناه حق |
|||
|
| آغاز صفحه 52 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۵۵, ۱۱/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۷ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #511
|
|||
|
|||
|
از یه اسب میپرسن چرا هر کس تورو میبینه سوارت میشه؟
اون اسب جواب نداد. سرشو انداخت پایین و هیچی نگفت. میدونید چرا؟؟؟ چون اسبا نمیتونن حرف بزنن. نه واقعا انتظار داشتین اسبها حرف هم بزنن؟؟؟:| ------------------------------------------------------ اعتراف میکنم اون بچه مردمی که همیشه پدر مادرتون ازش تعریف میکنن و بهتون سرکوفتشو میزنن، منم ! حلاااال کنید ![]() ------------------------------------------------------ ﺩﻭﺳﺘﻢ ﻧﻤﺎﯾﻨﺪﮔﯽ ﺳﻮﺳﯿﺲ ﮐﺎﻟﺒﺎﺱ ﺩﺍﺭﻩ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﻣﯿﮑﺮﺩ،ﯾﻪ ﺭﻭﺯ ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺍﻭﻣﺪ ﺗﻮ ﻣﻐﺎﺯﻩ ﮔﻔﺖ : 500 ﮔﺮﻡ ﮊﺍﻣﺒﻮﻥ ﻣﺮﻍ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺩﻭﺳﺘﻢ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺖ ﻣﯿﮑﺸﯿﺪ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﭘﺮﺳﯿﺪ : ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺭﺍﺣﺖ ﺑﺎﺷﻪ ﮐﻪ کیفیتشﺧﻮﺑه ؟ ﺩﻭﺳﺘﻢ ﮔﻔﺖ: ﺑﻠﻪ ، ﺑﺮﺍ ﺧﻮﺩﻣﻮﻥ ﺗﻮ ﺧﻮﻧﻪ ﺍﺯ ﻫﻤﯿﻦ ﻣﯿﺒﺮﻡ ﺑﻌﺪ ﮔﻔﺖ ﺷﺪ 700 ﮔﺮﻡ ، ﺍﺷﮑﺎﻝ ﻧﺪﺍﺭﻩ ؟ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﮔﻔﺖ: ﻧﻪ ﺳﮕﻢ ﭼﺎﻕ ﻣﯿﺸﻪ،ﮐﻤﺶ ﮐﻦ! ﺩﻭﺳﺘﻢ |: (۱۱/بهمن/۹۲ ۲۰:۴۸)sarallah نوشته است: تصویر متحرک بابا عکس متحرک نذارید اینترنتمون تموم میشه ![]()
|
|||
|
|
۲۱:۱۵, ۱۱/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #512
|
|||
|
|||
|
آقا یه روز وقتی 8 سالم بود تو کوچه بودم که ازدور داییمو دیدم.مث تو فیلمای اون موقه(دهه شصتیا یادتونه؟)آغوشمو باز کردم شروع کردم دویدن وهمش صدا میزدم دایی دایی جون.اما...وقتی رسیدم ده متریش دیدم که ای دادبیداد داییم نیس همینجور که میدویدم مسیرمو کج کردم رفتم سمت یه تیر چراغ برق که نزدیک یارو بود.تیرو بغل کردم گفتم دایی دایی خوب من.قیافه یارو تماشایی بود
من@ @
-
دایی:-O
تیر چراغ برق
![]() کل کوچه(شکلکی موجوت نیس)
|
|||
|
|
۲۱:۴۸, ۱۱/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۲ ۰:۴۹ توسط صهبا.)
شماره ارسال: #513
|
|||
|
|||
|
ینی این کارایی که پسرا با موتور روبه روی مدرسه ی دخترونه انجام میدن روح سوار تو فیلم انجام نمیده.... :|
. . . به مامانم میگم یه لیوان اب میاری واسم؟؟؟ مامانم گفت:خوشگلی یا اخلاقت خوبه؟؟؟؟!!! محبت داغون کرده منو....... :| |
|||
|
|
۰:۱۴, ۱۲/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #514
|
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|
۱:۳۷, ۱۲/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #515
|
|||
|
|||
|
دوپس دوپس دوپس لاكردار بدجرو رفته تو حس!!!!!!!!!!!!!! ![]() |
|||
|
|
۵:۱۲, ۱۲/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #516
|
|||
|
|||
|
به نام الله
|
|||
|
|
۶:۴۵, ۱۲/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #517
|
|||
|
|||
(۱۱/بهمن/۹۲ ۰:۵۹)310 نوشته است: تقدیم به كاربران اندکی از تالار گفتگو بيداري انديشه که افرادی که فیلم کرودز رو دیدن متوجه پوستر زیر میشن!!! حرفای به ظاهر زیبا و .... ![]() |
|||
|
|
۹:۳۵, ۱۲/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۲ ۱۰:۲۶ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #518
|
|||
|
|||
|
جناب عبدالرحمن،دیگه توی خنده حلال که جای این حرفا نیست
![]() ولی شب که میخوای رد شی انقدر سیبیل کلفت اون بالا خوابیده که اگه از وسط اتوبان با چشم بسته رد بشی سالم تر میرسی مقصد . . . . لطفا متن زیر را طوری بخوانید که انگار یک وزنه صد کیلویی روی سینه تان قرار گرفته: آره لعنتی تو خیلی پستی بگو بگو من برات چی بودم یه لعنتی آشغال کثافت ؟ تبریک میگم شما الان یک رپر هستید ![]() راستی یه وقت فکر نکنید از مدرسه فرار کردما !!! برف اومد،الحمدلله مدارس تعطیل شد ![]() البته نکته جالب اینجاست که اوج برف همون ساعت هفت و نیم بود که زنگ شروع مدرسه بود.اما الان برف قطع شده ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۲:۰۸, ۱۲/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۲ ۱۲:۰۸ توسط kh-MAHDI.)
شماره ارسال: #519
|
|||
|
|||
|
«بسم الله الرحمن الرحیم»
تکفیری ها هیچ وقت نمیتونن فضانورد بشن میدونید چرا؟؟؟ . . . . . . . . . . . . . . . . چون نمیشه راضیشون کرد لباس فضانوردی بپوشن تو فضا منفجر نشن ! ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۶:۳۳, ۱۲/بهمن/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۲ ۱۷:۱۸ توسط aleerz.)
شماره ارسال: #520
|
|||
|
|||
|
سلام....
گلزار هــم خوانــنـــده شــد!!!! من که کلـــــــــــا شنوندگــی رو بوسیدم گذاشتم کنـــار:| طبق اعترافات مهندسین طراح برج میلاد در فونداسیون این برج از ملات ساقه طلایی استفاده شده است ميدوني چرا ماشين هاي آمريکايي سقف ندارن؟ چون شعور کفتراشون بيشتر از کفتراي ماست یـه وقـتـایـی دلـم مـیـخـواد یـکـی از پـشـت سـر چـشـمـامـو بـگـیـره و ازم بـپـرسـه..... اگـه گـفـتـی مـن کـیـم..... مـن هـم دسـتـاشـو بـگـیـرم بـچـرخـم چـنـان بـخـوابـونـم تـو دهـنـش خـودشـم یـادش بـره کـیـه..... مـگـه بـا تـو شـوخـی دارم مـث بـچـه ادم بـیـا جـلـوم بـبـیـنـم کی هـسـتـی.....(O_o) مورد داشتیم طرف تو گوگل سرچ کرده"اهنگی که تو تاکسی گوش کردم"راحت دانلودش کرده الانم نامبرده داره گوش میکنه و کیفشو میبره دفترچه تلفن من: آآ(*140*1#) سعید علی مزاحم مزاحم1 مزاحم2 مشکوک نصف شب زنگ زد قطع کرد! اس ام اس اشتباهی زد میس کال محسن تک زد زنگش زدم حرف نزد! اشتباهی(عباس آقارو میخواست) اشتباهی(منزل آقای احمدیان رو میخواست) دیـروز داشـتـم بـا فـراریـم 250تـا مـیـرفـتـم . کـه یـدفـعـه پـلـیـس افـتـاد دنـبـالم :| کـم کـم تـعـداد پـلـیـسـا زیـاد شـد نـامـردا زورشـون بـهـم نـرسـیـد هـلـیـکـوپـتـر خـبـر کـردن :| پـیـچ اولـی رو کـه رد کـردم دیـدم جـاده رو بـسـتـن یـه دسـتـی کـشـیـدم مـاشـیـن 360 درجـه چـرخـیـد پـلیـسـا محـاصـره ام کـرده بـودن . خـواسـتـم فـرار کـنـم کـه بـرق رفـت سیـسـتـمــم خـامـــوش شــــد :| ^__^ جدیدن بابا مامانا یه اسمایی برا بچه شون انتخاب میکنن ادم مجبوره بپرسه: این ماشینه؟ غذاست؟ حیوانه؟ ادمه؟ پسره؟ دختره؟ چیه خو.اخه فکر عمه این بدبختو نمیکنن. خـدا شاهده یه زمانی فـِک میکردم " فــرزاد فــرزین " . . . .... . . مث "کامران هومن" دو نــفـرن!!! داشتم با کامپیوتر کار میکردم یهو یکی از تو مانیتور دراومد و گفت: امروز اول فوریه س، ماهیانه ی ما رو بده. مسئول سطل آشغالی ویندوز بودا !!!!!!!! آقا امروز یه صابون خریدم روش نوشته بود:"با عطر بنفشه ساحل نیل و روغن گیاه الیمی.......!!!!!" بابا ما راضی به این همه زحمت شما نبودیمااااا.....خداییش الان موندم این صابونو بذارم لای نون بخورم یا دستمو باهاش بشورم...!!! آقا دقت کردین تو این فیلما با چماق میزنن تو سر طرف (نمونش کیانوش ک زد پس کله باران)،طرف بیهوش میشه بعدش حالش خوبه خوبه،ماهم اومدیم رو دوستم امتحان کنیم الان بدبخت تو کماست منم پشت میله های زندون....نمیدونم چرا بیهوش نشد.. خداحافظ سوسک توله... غمگین ترین دیالوگ تو کل سریال آوای باران ﺁﯾـــﺎ ﻣﯿﺪﺍﻧﺴﺘـــﯿﺪ ﻭﻗﺘـــﯽ ﺍﮊﺩﻫـــﺎ ﺗﻮ ﭼﺸـــﻤﺶ ﺁﺷـــﻐﺎﻝ ﺑﺮﻩ ﻣـــﯿﻤﯿﺮﻩ??? ! . . . . . . . ﭼـــﻮﻥ ﺑﻪ ﯾﻪ ﺍﮊﺩﻫـــﺎﯼ ِ ﺩﯾﮕﻪ ﻣـــﯿﮕﻦ ﺗـــﻮﻭﻭ ﭼﺸﻤﺸـــﻮﻥ ﻓـــﻮﺕ ﮐﻨﻪ . . . ﺑﻌﺪ ﭼﻮﻥ ﻓﻮﺗﺷـــﻮﻥ ﺁﺗﯿﺸـــﻪ ﮐﻼ ﮐــَﻠﺵ ﻣﯿـــﺴﻮﺯﻩ . . . به مناسبت دهه فجر صرفا جهت اطلاع دشمنای این انقلاب: من فقط با شیری که جلوم نعره بکشه میجنگم!!! نه سگی که پشت سرم واق واق کنه!! اینجوریاس نتانیا جون... ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خنده چیست، حلال چیست | درست پسند | 63 | 43,055 |
۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| خنده حلال 6 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | mohamad | 329 | 222,889 |
۱۱/تیر/۹۳ ۰:۰۰ آخرین ارسال: السا |
|
| خنده حلال 5 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | میلاد.م | 713 | 275,098 |
۲۴/خرداد/۹۳ ۱۹:۳۰ آخرین ارسال: mohamad |
|
| خنده حلال 4 (لطفاً قوانین را در ارسال اول بخوانید!) | Hadith | 718 | 276,782 |
۱۹/اردیبهشت/۹۳ ۷:۱۰ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.) | rastin | 719 | 254,293 |
۱۵/مهر/۹۲ ۱۴:۳۰ آخرین ارسال: rastin |
|
| خنده حلال2(لطفا قبل ازارسال پست قوانین را مطالعه کنید.) | MAHDI59 | 707 | 298,762 |
۸/تیر/۹۲ ۹:۴۲ آخرین ارسال: rastin |
|

![[تصویر: 70109003233813057733.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/70109003233813057733.jpg)

![[تصویر: M2dguAGu9X.jpg]](http://imgdl1.topnop.ir/uploads/201101/tpn2404/M2dguAGu9X.jpg)
![[تصویر: sittZrQ_449.jpg]](http://media2.afsaran.ir/sittZrQ_449.jpg)
![[تصویر: 2694541_orig.jpg]](http://www.hsxdude.com/uploads/2/3/4/0/2340959/2694541_orig.jpg)