کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 13 رای - 4.46 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده حلال 3 (قوانین را در پست اول مطالعه بفرمائید.)
۱۴:۲۸, ۱۵/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۲ ۱۸:۳۷ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم

بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیه‌السلام)

خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:

1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و [b]فحش به هر زبانی
وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.

2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:

عکس وکاریکاتور روز

3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)

4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)

5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد

6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.

7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.

8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .

۹-انجام هرگونه مباحث مربوط به کــــَل کل بین خانمها و آقایان ممنوع است.

همچنین از جناب
EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.

"شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم."
درپناه حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، سید ابراهیم ، مجید املشی ، شهیدطیبه واعظی ، ali0077 ، یاســین ، عبدالرحمن ، سیمرغ ، hessam ، مفقود الاثر ، آلاله ، جویای حقیقت ، ترنم ، medad.sefid ، Farzaneh ، mahramaneh ، وحید110 ، Aryha ، aliali ، منتظر کوچولو ، help me ، rezamohammadi ، azade ، انديشه نو ، فانوس *7* ، رضوانه ، MohammadMeraj ، Just God ، سدرة المنتهی ، chekel ، اولولالباب ، صهبا ، ساقی ، m.hossein ، مجنون الحسین ، B-dar ، فدايي ولايت ، انتصـار ، Ali#59 ، اسکای ، aleerz ، m1374b ، ضحی ، neyestan23 ، السا ، | جستجوگر | ، پارمیس

آغاز صفحه 56 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۲۹, ۱۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #551
آواتار
(۱۳/بهمن/۹۲ ۱۷:۲۱)Mohammad Trust نوشته است:  Big GrinBig Grin

خب حالا به وقتش میگم. خبر خاصی نیست فعلا

[تصویر: 78fb9f589cf7.jpg]

یعنی اردک ها هم بعله ، ما نخیر SadDodgyBig Grin

در مورد حرکت نرم و خزنده ای که در تالار راه افتاده هشدار میدم

یسری افراد هستن که دارن فرزند بیشتر زندگی بهتر رو ترویج میکنن

جلوشونو بگیرید Big Grin

محمد الان میان چَکیت میکنن
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، مرهم ، صهبا ، ضحی ، یاســین ، السا ، help me ، m1374b ، rezamohammadi ، رضوانه ، سیمرغ ، meisamtiger
۱۷:۳۷, ۱۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #552
آواتار
[تصویر: 12706a7c6e8d.jpg]
بابا ما توی راضی کردن جفت خودمون موندیم. بچه کجا بود Big GrinBlush

پ.ن: عکس از خودم Angel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، شیدا ، revenger ، صهبا ، SAViOR ، یاســین ، ضحی ، السا ، Ali#59 ، ali0077 ، m1374b ، Aryha ، rezamohammadi ، آیلار ، رضوانه ، سیمرغ ، علمدار133 ، انديشه نو
۱۹:۰۸, ۱۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #553
آواتار
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﺁﭘﺎﺭﺍﺗﯽ ﺑﺎﺩ ﭼﺮﺧﺎﺷﻮ ﺗﻨﻈﯿﻢ ﮐﻨﻪ
ﺑﻪ ﯾﺎﺭﻭ ﮔﻔﺖ ﺁﻗﺎ ﺑﺎﺩ ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺰﻧﯿﺪﻟﻄﻔﺎ ..........
ﻣﻦ ﮐﻪ ﺷﻮﮐﻪ ﺷﺪﻡ ﭘﻤﭗ ﺑﺎﺩﻩ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺧﻨﺪﻩ ﺑﺎﺩﺵ ﻧﻤﯿﻮﻣﺪ .............
ﺍﻭﺳﺘﺎﻫﻪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﮑﺎﺭﻩ ﺑﻮﺩ ﮔﻔﺖ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﺒﺎﺷﯿﺪ
ﺗﻮ ﮐﻞ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﻓﻘﻂ ﻣﺎﯾﯿﻢ ﮐﻪ ﺑﺎﺩ ﺧﺎﺭﺟﯽ ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ ﺑﻘﯿﻪ ﯾﺎ ﭼﯿﻨﯿﻪ ﯾﺎ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ

ﺍﻻﻥ ﺑﺮﺍﺗﻮﻥ ﺻﻮﺭﺗﯿﺸﻮ ﺯﺩﻡ
ﺩﺧﺘﺮ : ﻭﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍ� � ﭼﺮﺍ ﺻﻮﺭﺗﯽ؟ ﺍﯾﻦ ﻣﺎﺷﯿﻨﻪ ﺑﺎﺑﺎﻣﻪ ....
ﺑﻘﯿﺸﻮ ﻧﻤﯿﺘﻮﻧﻢ ﺑﮕﻢ ﻣﻮﺩﻡ ﺍﺯ ﺧﻨﺪﻩ ﻗﻄﻌﻮ ﻭﺻﻞ ﻣﯿﺸﻪ .........
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، یاســین ، ضحی ، صهبا ، neyestan23 ، السا ، Ali#59 ، m1374b ، انتصـار ، zahra11 ، ali0077 ، rezamohammadi ، جویای حقیقت ، revenger ، آیلار ، رضوانه ، علمدار133 ، انديشه نو ، meisamtiger ، faateme-313
۱۹:۴۹, ۱۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #554
آواتار

[تصویر: 21006650967041009964.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، Mohammad Trust ، یاســین ، صهبا ، عبدالرحمن ، رهگذر. ، neyestan23 ، السا ، وحید110 ، سجاد313 ، ضحی ، m1374b ، مکیال ، انتصـار ، شیدا ، حفیظ ، ali0077 ، rezamohammadi ، جویای حقیقت ، revenger ، آیلار ، رضوانه ، سیمرغ ، علمدار133 ، menrabb ، انديشه نو ، اولولالباب ، N.Mahdavian
۲۰:۳۵, ۱۳/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۸ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #555
آواتار
(۸/بهمن/۹۲ ۱۹:۳۹)نهج الحسین (علیه السلام) نوشته است:  مجریان برنامه کودک در عربستان سعودی

[تصویر: 98094_833.jpg]

[تصویر: majidonp.gif][تصویر: majidonp.gif][تصویر: majidonp.gif][تصویر: majidonp.gif][تصویر: majidonp.gif][تصویر: majidonp.gif][تصویر: majidonp.gif][تصویر: majidonp.gif][تصویر: majidonp.gif][تصویر: majidonp.gif][تصویر: majidonp.gif][تصویر: majidonp.gif]
خبب معرفي ميكنم.
عمو يزيد.عمو شمر
اسم خاله احتمالي:خاله هندجيگر خوار.

اخر برنامه هم براي هيجان و شادي بچه ها خودشونو منفجر ميكنن تاروحيه ي بچه ها شاد شهBig Grin

[align=-WEBKIT-CENTER]وضعیـــــتِ من آخــــــــرِ ترم:

استـــــــــــــــــــاد ... جونِ مادرت
[align=-WEBKIT-CENTER][align=-WEBKIT-CENTER][تصویر: 28.jpg]

[تصویر: 33.jpg]

[align=-WEBKIT-CENTER]یاد گرفتین؟؟
[align=-WEBKIT-CENTER][تصویر: 22.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، رهگذر. ، Ali#59 ، help me ، مرهم ، سجاد313 ، ضحی ، فدايي ولايت ، فانوس *7* ، Mohammad Trust ، Bamdaad ، m1374b ، انتصـار ، أین المنتظر ، یاســین ، پرنیان ، neyestan23 ، عبدالرحمن ، zahra11 ، Aryha ، ali0077 ، آیلار ، جویای حقیقت ، revenger ، رضوانه ، صهبا ، سیمرغ ، مجید املشی
۲۲:۵۳, ۱۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #556
آواتار
چشماتو ببند موستو روی تصویر بچرخون بعدش چشماتو باز کن اگه پیدا کردی کجاس

[تصویر: sivYrLs_403.jpg]

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، SAViOR ، شیدا ، یاســین ، پرنیان ، neyestan23 ، عبدالرحمن ، reyhaneh.sh ، zahra11 ، السا ، مرغ باغ ملکوت ، ali0077 ، آیلار ، ELENOR ، rezamohammadi ، revenger ، انتصـار ، محب الزهرا ، Ali#59 ، سید ابراهیم ، رضوانه ، صهبا ، m1374b ، Fatemeee ، سیمرغ ، علمدار133 ، menrabb ، Bamdaad ، اولولالباب ، حسنیه ، N.Mahdavian
۰:۲۴, ۱۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #557
آواتار
نقل قول:یعنی اردک ها هم بعله ، ما نخیر

کبوتر هم نشدیم

گنجیشک هم نشدیم
آقای تراست منتظر باقی جونورها هستیم
خواهشا فقط کلاغ نشید!!!Confused
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، السا ، مرهم ، Mohammad Trust ، Ali#59 ، یاســین ، رضوانه ، صهبا ، revenger ، m1374b ، سیمرغ ، علمدار133
۱:۱۵, ۱۴/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۹۲ ۱:۱۶ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #558
آواتار
از اینا Huhاینا اسمشون چیه Big Grin هم نشدیم واسه خانوم و بچه هامون نون حلال ببریم

[تصویر: cf06cdd9c744.jpg]

برای رفع ابهامات ایجاد شده توسط عبدالرحمن ، فرزند کمتر = زندگی بهتر Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، آیلار ، neyestan23 ، Aryha ، ali0077 ، Ali#59 ، یاســین ، ضحی ، رضوانه ، دل خسته ، السا ، rezamohammadi ، صهبا ، revenger ، m1374b ، شیدا ، سیمرغ ، علمدار133 ، انديشه نو ، Bamdaad ، sarallah
۱۲:۳۳, ۱۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #559
آواتار
به نام خدا
سلام

[تصویر: 78fb9f589cf7.jpg]

این تصویر رو که دیدم یاد دوران بچگیم افتادم و عذاااااااااب وجدان!Blush
فکر کنم 3 یا 4 سالم بود بعد دو تا داداشام که بزرگتر از خودم هستن، دو تا اردک براشون گرفته بودن که باهاشون بازی کننCool

بعد داشت فوتبال نمیدونم کجا و کجا رو نشون میداد...
حسابی سرگرم فوتبال بودن...Wink

من تو حیاط داشتم با این اردکا بازی میکرم خییییییییییییلی دوستشون داشتم
یادم نیست چه اتفاقی افتاد ولی انگار یکیشونو انقدر فشار داده بودم که خفه شده بوده بیچارهSadCool(چه بچه ترسناکی بودم! خودم باورم نمیشه همچین جنایتی!)

فقط یادمه بعد فوتبال که داداشم اومد تو حیاط ، کل خانواده گرفته بودنش که من زنده بمونم!!!!Big GrinBig GrinBig Grin (وگرنه شاید الان در بین شما نبودم!)
الان که دوباره تعریف میکنه
میگه: یادمه خون یکیشون پاشیده بود توی چشم اون یکی!!!!(نمیدونم راست میگه یا نهConfused ولی اگر راست میگه: خدایا منو ببخش!!!!)

خلاصه اردک میبینم عذاب وجدان میگیرمBlushBlushBlush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، یاســین ، سید ابراهیم ، reyhaneh.sh ، مرهم ، دل خسته ، السا ، rezamohammadi ، صهبا ، Night_World ، m1374b ، وحید110 ، شیدا ، Mohammad Trust ، سیمرغ ، ali0077 ، علمدار133 ، kh-MAHDI ، Bamdaad ، Aryha ، سجاد313
۱۳:۵۹, ۱۴/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۹۲ ۱۴:۰۰ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #560
آواتار
چند روز پیش اومدم تو تالار قسمت ارسال های امروز دیدم یه تاپیک زده شده موضوعش منم، اولش کپ کردم،ایناهاش اسم تاپیک رو ببینید

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-31...#pid247835

پیش خودم گفته کیه برای من موضوع زدهBig GrinBig Grin خب ایجاد کننده تاپیک هم که خودی بودWinkWinkWink

بعد رفتم که خوندم دیدم نه بابا کسی برای ما تره هم خورد نمیکنهSadBlush

ولی جدای از شوخی، انصافا تاپیک به جایی بود...Angel

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Night_World ، revenger ، m1374b ، وحید110 ، شیدا ، صهبا ، سیمرغ ، Mohammad Trust ، ali0077 ، علمدار133 ، kh-MAHDI ، السا ، صبح صادق ، مجید املشی
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]