کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گفت و گو با سلمان حدادی، وهابی که شیعه شده است+فیلم
۱۶:۵۵, ۱۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
به گزارش خبرنگار ستاد خبری بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم؛ سلمان حدادی، وهابی رهیافته است که سالهاست شیعه شده و در مسیر تبلیغ اسلام تلاش می کند.

بنابراین گزارش، سلمان حدادی با حضور در بخش رهیافتگان نمایشگاه قرآن درباره خود گفت: سلمان حدادی هستم و متولد 1361 در سنندج می باشم و از همان کودکی "وهابی" بودم. پدرم تا سال 54 نظامی و عضو ارتش بود و آن سال، از ارتش کناره گرفت و زمانی که کاک احمد مفتی زاده در سنندج، با تاسیس مدرسه‌ی قرآن، حرکت دینی در کردستان آغاز کرد، به جمع کاک احمد و فاروق فرساد پیوست. پس از انقلاب، بعد از زاویه پیدا کردن جنبش کاک احمد با جمهوری اسلامی، در سال 61 به زندان افتاد و بعد از 2 سال و 7 ماه زندان، با عفو مسئولین نظام، از بند زندان آزاد شد.

وقتی پدرم را به زندان بردند، فقط 5 روز از تولدم گذشته بود و ایشان به مادرم سفارش کرد که اسم مذهبی بر فرزندمان بگذاری. مادرم که اهل کشور سوریه و شیعه مذهب بود، به خاطر محبت فراوان به صحابه جلیل القدر پیامبر و امیرالمومنین، حضرت سلمان، اسمم را سلمان گذاشت. وقتی در زندان به پدرم خبر دادند که اسم من را سلمان گذاشته اند، بسیارعصبانی شد.

وی افزود: با این اسم بزرگ شدم در حالی که آن زمان، از اسمم احساس شرمندگی می‌کردم. با تشویق پدرم، در کنار دروس مدرسه، درس‌های دینی اهل سنت را هم می‌خواندم. بعد از اتمام دبیرستان، با چند نفر از دوستان به زاهدان رفتم و 3 سال دوره حدیث را در مسجد مکی، گذراندم، در آن مدت سال بحث‌های مختلفی با مولوی‌های زاهدان داشتم، گاهی سر کلاس مطالبی می گفتند که با عقل جور در نمی‌آمد و به آنها اعتراض می‌کردم. ‌پس از 3 سال تحصیل در زاهدان دوره حدیث به اتمام رسید و برای آموختن دوره کامل نحوه‌ی جذب و تبلیغ، به "رایوند" پاکستان رفتم و 4 ماه در آنجا آموزش دیدم، در آنجا با "ریگی" همکلاس بودم.

حدادی دلیل شیعه شدنش را با یک دوست شیعه در دانشگاه عنوان کرد و گفت: همیشه سر به سرش می‌گذاشتم و می‌گفتم: حیف نیست تو با این اخلاقت شیعه باشی؟ بسیار اذیتش می کردم. او هم خیلی حرص می‌خورد و گاهی در جوابم می‌گفت: حیف نیست تو سنی باشی! ای کاش شیعه می‌بودی! یک بار به اصرار فراوان دوستم به روضه امام حسین (علیه السلام) رفتم و آنجا بود که وجودم دگرگون شد.

وی در ادامه گفت: پس از آن از وهابیت دلسرد شدم و تک تک فرقه های اهل سنت و حتی ادیان دیگر را طی 4سال مطالعه کردم ولی چون از بچگی به ما گفته بودند که شیعه‌ها سفسطه می‌کنند و ناحق را حق جلوه می‌دهند از مذهب شیعه فراری بودم و از رفتن به سوی آن بیم داشتم ولی بالاخره به سوی آن رفتم و با مطالعه المراجعات و شب های پیشاور شیعه شدم.

حدادی با بیان اینکه خانواده مرا بسیار اذیت کردند گفت: یک بار در حد مرگ مرا زدند و شاهرگم را بریدند و حتی با لگد زدن به پهلوی همسر باردارم بچه ام را کشتند.
وی افزود: بعد از آن ماجرا به همراه همسرم آواره تهران و قم و مشهد شدم تا بالاخره توسل به اهل بیت مرا نجات داد. هرچند عده ای مردم رفتار خوبی با من نداشتند ولی هیچگاه رفتار بد آنها را به پای تشیع نگذاشتم. با توسل به حضرت زهرا(علیه السلام) درخواست کربلا و یک فرزند از ایشان کردم.

وی ادامه داد: بعد سقط شدن بچه همسرم، دکترها از نسبت به باردار شدن وی هشدار داده بودند که سبب مرگ نوزاد و همسرم می شود ولی با توسل به حضرت زهرا(سلام الله علیها) در عرض یک هفته به کربلا رفتم و یک ماه بعد خبر باردار شدن همسرم رسید. نذر کردم اگر فرزندم دختر بود اسمش را فاطمه بگذارم و اگر پسر بود محسن. دکترها اصرار بر سقط بچه داشتند ولی چون به اهل بیت اعتماد داشتم فرزندم سلامت به دنیا آمد و اسمش را فاطمه گذاشتم.

حدادی با توجه به تهدیدات وهابیون گفت: بسیار مرا تهدید کردند و اذیت کردند. زمانی که در پاکستان بودم با "ریگی" همکلاس بودیم و هم از طرف پاکستانی ها هم از طرف ایرانی ها و هم از سوی کشورهای مختلف دیگر تهدید می شدم و تا به حال بیش از ده بار ترور شده ام که خدا را شکر لطف خدا همیشه شامل حال من شده است و آخرین بار هم چند روز قبل از ماه رمضان بود که در قم به من حمله کردند و با چاقو پیشانی مرا شکافتند که باز هم خدا را شکر زخم کاری نبود. حتی پدرم برای سر من 50میلیون تومان جایزه گذاشته است چراکه تا به حال هزاران نفر را شیعه کرده ام.

فیلم گفت و گو با سلمان وهابی در شبکه نور
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، m.hossein ، aboutorab ، أین المنتظر ، kh-MAHDI ، بیداری اندیشه ، عبدالرحمن ، عبدالرحیم ، MAHDI59 ، Mahdy2021 ، یاســین ، mbaghaee
۲۳:۱۳, ۱۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

1- * ويژه برنامه لبخند کعبه با حضور سلمان حدادي (شبکه ولایت)

2- وبلاگ آقای سلمان حدّادی

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: parisan ، بیداری اندیشه ، Hadith ، عبدالرحمن ، Mahdy2021 ، یاســین
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]