کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یک جوان لوتی شیعه ، مامور وهابی را شیعه کرد!
۱۶:۴۳, ۵/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/مهر/۹۰ ۱۶:۴۶ توسط محمود.)
شماره ارسال: #1
آواتار
یک وهابی که شیعه شده درباره جرقه ی شیعه شدنش چنین می گوید :
من از طرف هیئت امر به معروف و نهی از منکر مدینه ، مامور شدم تا نگذارم کسی دست به ضریح پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بزند و یا آن را ببوسد چون این کار را شرک به خدا می دانستم .

روزی یک جوان ایرانی که آثار خالکوبی بر روی بازویش بود و از قیافه و تیپش مشخص بود که مذهبی نیست ، تلاش می کرد تا به ضریح پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) برسد . نزدیک ضریح آمد ومی خواست ضریح را ببوسد مانعش شدم و با عصبانیت گفتم : بوسیدن ضریح حرام و شرک به خداست .

آن جوان رو به من کرد و با عصبانیت به فارسی گفت : مردک ! خودت که زن و بچه ات رو بوس می کنی!
اون کارت شرک به خدا نیست من که می خوام ضریح پیامبرم را ببوسم این کارم شرک به خداست ؟

از این حرفش خیلی جا خوردم و احساس شرمندگی کردم ولی به رویم نیاوردم . خیال کرد من فارسی نمی دانم و با عصبانیت برگشت .

شب که به منزل برگشتم این جریان را برای خانمم تعریف کردم .

در جوابم گفت : خب راست گفته تو به خاطر محبتی که به زن و بچه ات داری آنان را می بوسی این کارت شرک به خدا نیست حالا اون بنده خدا که از راه دوری آمده و پیامبر را ندیده ولی به خاطر محبتی که به پیامبر دارد ضریحش را می خواهد ببوسد این کار شرک به خدا است ؟

پاسخ خانمم من را خیلی به فکر فرو برد که اصلا بوسیدن چه ربطی به شرک دارد ؟ بوسیدن به خاطر محبت است اگر آن بوسیدن شرک به خداست بوسیدن فرزند هم باید شرک به خدا باشد .

از آنجا بود که تصمیم گرفتم نسبت به عقایدم باز نگری کنم و دریافتم آنهایی که شیعه را متهم به شرک میکنند نه از شیعه خبر دارن و نه معنای شرک را می دانند . با تحقیق فراوان یافتم که مذهب تشیع بر حق است و شیعه شدم و هرگز اون لحظه ی درگیری با آن جوان لوتی را فراموش نمی کنم .

http://nooor1430.blogfa.com/

این وبلاگ مورد تایید پیوندها می باشد.
http://peyvandha.ir/1-6.htm

یاحق
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SARV ، فرهاد ، F_R ، hesam110 ، آوای انتظار ، Maysam-1st ، خیبر110 ، janali ، shafagh_mah ، EMPERATOR ، خاک ، Agha sayyed ، allah1ast ، خادمة الزهرا ، sarbaz 313 ، zaeim ، saloomeh ، libera ، علیرضا110 ، am_po ، sarbaz ، مجنون الحسین ، حلما ، محب الزهرا ، A L I ، Anti-satanism ، ريحانه الرسول ، mohammad74 ، أین المنتظر ، وحید110 ، میلاد.م ، مسافر ، mohamad ، علی 110 ، MESSENGER ، mohammad reza ، farzad313 ، faateme-313

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۲۴, ۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
(۶/مهر/۹۰ ۱۶:۴۱)sarbaz 313 نوشته است:  من نمي دونم با اينا چرا تو جيه نمي شم اخه اونا تو تاريكي بزرگ شدن چرا يوهو اد مي زنه اينجوري ميشه؟ نمي فمم

تاریکی شیطان هرگز نور خدا رو ذره ای کم نمیکنه . و خدا هر کس را بخواهد هدایت میکند . اون بابا هم شاید تو زندگیش یه خیری کرده که حالا این لطف شامل حالش شده . الله اعلم .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، حلما ، zaeim
۱۸:۳۲, ۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
خیلی تاثیر گذار بود...

با یکی از دوستانم که ظاهر مناسبی نداره داشتیم اس ام اس بازی میکردیم
گفتم من از فلان روز می خوام یه چله زیارت عاشورا بگیرم بیا با هم شروع کنیم

جواب داد:

هههههههه!!!!چله خودم هفته بعد تموم میشه.

-----------------------

خیلی در مقابلش احساس حقارت کردم...

گرایش به کمال مطلق درون همه انسانها هست.ما بچه شیعه ها که خیلی بیشتر...تو خیلی موارد تغذیه های روحی نا مناسب باعث میشه ظاهر بعضیها نا مناسب بشه ولی در دل...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، حلما
۲۱:۴۹, ۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #13
آواتار
اقا نمي فمم!!!!!لطفن قانعم كنيد!هرچي مي گيد درسه اما اون چيزي كه تو بطنشرو نمي گيد!!!من دنباله اونم خودمم نمي دونم چيه؟؟؟اخه چطوري مي تونه ادم از اتقاداتش بايه نيشگون عوض شه؟؟
۰:۴۸, ۷/مهر/۹۰
شماره ارسال: #14
آواتار
(۶/مهر/۹۰ ۲۱:۴۹)sarbaz 313 نوشته است:  اقا نمي فمم!!!!!لطفن قانعم كنيد!هرچي مي گيد درسه اما اون چيزي كه تو بطنشرو نمي گيد!!!من دنباله اونم خودمم نمي دونم چيه؟؟؟اخه چطوري مي تونه ادم از اتقاداتش بايه نيشگون عوض شه؟؟

سلام

اینکه جملات چقدر در قلب انسان تاثیر بذاره
بستگی به این موضوع داره که چقدر به دنبال یه موضوع باشی

مثلا دونستن اینکه شتاب زمین بیشتره یا دست انسان، برای تو خیلی قشنگ باشه ولی برای من نه

یه مسئله دیگه

الله نور السماوات و الارض
خداوند نور آسمان و زمین است

(۶/مهر/۹۰ ۲۱:۴۹)sarbaz 313 نوشته است:  اخه چطوري مي تونه ادم از اتقاداتش بايه نيشگون عوض شه؟؟

اگه اعتقاداتت محکم نباشه براحتی می شکنه
رشته ماکارنی خشک،
اگه از طول بکشی نیاز به نیروی زیادی داره تا بشکنه ولی اگه در عرض نیرو وارد کنی، براحتی می شکند

این از این موضوع

یه مثال خوشگل

حر بن یزید ریاحی، با یه جمله برگشت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، saloomeh ، sarbaz 313
۹:۲۱, ۷/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/مهر/۹۰ ۹:۲۳ توسط saloomeh.)
شماره ارسال: #15
آواتار
(۷/مهر/۹۰ ۰:۴۸)محب الزهرا نوشته است:  [quote='sarbaz 313' pid='54887' dateline='1317230385']
اقا نمي فمم!!!!!لطفن قانعم كنيد!هرچي مي گيد درسه اما اون چيزي كه تو بطنشرو نمي گيد!!!من دنباله اونم خودمم نمي دونم چيه؟؟؟اخه چطوري مي تونه ادم از اتقاداتش بايه نيشگون عوض شه؟؟

یه مثال خوشگل

حر بن یزید ریاحی، با یه جمله برگشت
دستت درد نکنه بهتر از این نمیشد گفت . آره میشه با یه نگاه از قعر جهنم نجات پیدا کرد . نمیدونم به معجزه هم شاید اعتقاد نداری . همه چیز رو نمیشه عقلی سنجید. با معیار عقل ومنطق خیلی چیزها از درجه اعتبار ساقط میشه، یه جاهایی باید شهودی عمل کنی .تو لشگر امام حسین یه مسیحی میاد کسی میشه که حالا کسی که خوش و اجدادش مرجع تقلید بودن بیان جلوی ضریح بگن به ابی انت و امی . و خدا هرکس را بخواهد هدایت میکند .
۱۶:۴۰, ۷/مهر/۹۰
شماره ارسال: #16
آواتار
چه تیکه ی تاثیر گذاری انداخته به طرف!!
راستی به نظر من استفاده از واژه ی لوتی زیاد مناسب نیست لوتی ها همه وعضشون خراب بوده زمان قدیم...
بهتره بگید مثلا نامسلمان!
چون اگر مسلمان بود خالکوبی نمیکرد...
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.
۱۷:۱۸, ۷/مهر/۹۰
شماره ارسال: #17
آواتار
(۷/مهر/۹۰ ۱۶:۴۰)mohammad74 نوشته است:  چه تیکه ی تاثیر گذاری انداخته به طرف!!
راستی به نظر من استفاده از واژه ی لوتی زیاد مناسب نیست لوتی ها همه وعضشون خراب بوده زمان قدیم...
بهتره بگید مثلا نامسلمان!
چون اگر مسلمان بود خالکوبی نمیکرد...
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.

نا مسلمون!

مطمئن باشم؟ قصد شما خیره!

مثل اینکه متوجه منظورتون نشدم

واضح تر بگید.

یاحق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، پارسه
۱۹:۳۴, ۱۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #18
آواتار
(۵/مهر/۹۰ ۲۳:۵۵)sarbaz 313 نوشته است:  خب اون داره ادمو بوس مي كنه اما اين پسره داره شي بوس مي كنه ؟؟؟!!!
يني چي؟؟؟خوده پيامبرو كه بوس نمي كنه كه هم ترازه بچه و.. باشه اون داره يه چيزيرو بوس مي كنه اما.. !!!

واقعن قشنگ بود اما نفميدم چظور اين اقا اوكي شدن !!! اخه بهمين سادگيا نمي شه اين ادمارو از تفكر جاهليشون داورد
Huh

سلام برادر شی رو به دلیل وجود نفس شریفی که داخل اون هست میبوسند.
منظور اون هم همین بوده که ما از روی علاقه میبوسیم . و این کجاش شرکه!

در مورد تلنگر .. وقتی اعتقاد بر پایه ای پوسیده باشد با تلنگری فرو خواهد ریخت

یا علی (علیه السلام)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، zaeim ، saloomeh ، sarbaz 313 ، محب الزهرا ، پارسه
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]