|
در ساحل رودخانه ی پیدرا نشستم و گریستم...
|
|
۲۳:۲۲, ۱۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم کتابی که عنوان این تاپیک هست،کتاب جالبیه. یعنی هیچ جذابیتی نداره،داستانش شاید برا بعضیا خیلی بی سر و ته باشه،اما توصیف صحنه هاش خیلی قشنگه. من دوبار این کتاب رو خوندم. جمله های قشنگی هم داره. تو این کتاب در واقع پائولو کوئیلو داره ایمان و عشق رو توضیح میده. اینجا ایمان و عشق با هم برخورد می کنند. از جمله های قشنگ این کتاب می توان به اینها اشاره کرد. خوشبختی آن چیزی است که وقتی تقسیم می شود،چند برابر می شود. حقیقت همیشه در جایی است که ایمان باشد. اگر به اندازه ی ذره خردلی ایمان داشته باشیم می توانیم کوه هارا جا به جا کنیم. و ... الآن تصمیم دارم فردا برای بار سوم این کتاب رو بخونم. فی امان الله |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۱۰, ۲۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۲۱/مهر/۹۲ ۱۷:۴۸)هامون نوشته است: من سوالی برام پیش اومد، چقدر دیدگاه اومانیستی نویسنده رو دیدگاه آقای درست پسند نوجوان تاثیر گذاشت؟مسلمه که خیلی! یادمه حتی توی مدرسه با یکیدوتا از معلمها و معاونها بحث میکردم سر اینکه: همهچیز از مولکول تشکیل شده، پس بدن ما هم از مولکول تشکیل شده، پس افکار ما که در مغزمون هست هم فقط همون واکنشهای شیمیایی و الکتریکی درون مغز هست، و اون چیزی که در آینده اتفاق میفته و رفتارهای آیندهی ما هم حاصل برهمکنش مولکولها هست و از پیش مشخص هست و ... ![]() ![]() ![]() ![]() و اون بندهخداها هم علمش رو نداشتن که یه جوابی مثل این بهم بدن، فقط آخرش میخندیدن میگفتن «کمونیست شدی!!!» ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۲:۱۷, ۲۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۲۰/مهر/۹۲ ۱۹:۴۰)سجاد313 نوشته است: به نام خدا سلام پائولو یه نویسنده ی قدر و صاحب قلمه... قلم شیوایی داره اما نوشته هاش بیشتر الهام گرفته هست. (این دلیلی بر ضعفش نیست) طوری که من اطلاع دارم قبل از نوشتن کتابهاش کتابهای دیگه ای که خونده و روش تاثیر گذاشته و یا موارد دیگه ای که دیده یا شنیده رو ازشون الهام گرفته و پنجره ای رو در ذهنش باز میکنه که کتابهایی رو ازش مینویسه که بسیار زیباست. خصوصا از نظر داستان پردازی و نوع قلم. اما از یه طرف هم مطمئنم که نوع نوشته های ایشون بیشترین تاثیر رو فقط روی نوجوانان داره. نه اینکه برای جوانها یا بزرگسالان کتابهاش مهم نیست یا این دوگروه از خوندنش لذت نمیبرن اما این امر بین نوجوونها بیشتر مشهوده. |
|||
|
|
۲۳:۳۳, ۲۱/مهر/۹۲
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
ببینید مثل ماجرا نقد فیلمهای اصغر فرهادی
یک خوش ساختی داریم و یک محتوا خب طبیعیست که آنها یک اثر هنری منحرف را با رنگ و لعاب خوب تحویل شما می دهند ولی محتوای کتاب هایش....... |
|||
|
|
۲۳:۴۶, ۲۱/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۲ ۲۳:۴۶ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
اخه موضوع اینه وقتی ادم از خوندش چند سال میگذره و اون هیجانات کاذب فرو میشینه اون وقت میتونه راجع به محتواش فکر کنه
وقتی ادم تازه کتاب رو خونده احساستش غلیان میکنه متاسفانه بچه هامون اینقدر کتاب خوب کم دیدن که به اینا راضی میشن حدود 7-8 تایی ازش خوندم،اگه بخوام از هر کتابش تعریف کنم کلی جمله و مثال و غیره داره که روح ادم به شعف میاد و از قضا خیلی هم بد نیستن و اموزنده هستن،اما به نظر من اگه بخوایم کتاب ها رو دسته بندی کنیم کتابی خوبه که کلیت و جهان بینی اش خوب باشه،اینا تو جزییات خوبن اما در کلیات کم میارن،حالا تفاوت فرهنگی اش بماند |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |