|
حرف دل یه جوون ...!
|
|
۲۱:۱۰, ۲۶/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
یکی دو روزه دارم مطالب و نوشته های این فروم رو میخونم
واقعا" نظرم به اسلام عوض شد این چه دینی که شما دارید معرفی میکنید چرا این خیانت رو دارید به اسلام میکنید ... این دینی که دارید معرفی میکنید همش خرافاته ، خرافات و خرافات..... این موسیقی رو نباید گوش کرد شیطانیـــه این فیلم شیطانیه این کارتون شیطانیه این آهنگ رو اگه از آخر به اول بخونی شیطانیه این کتابه شیطانیه این نماد اینه این یکی نماد اونه این فراماسونه اون شیطان پرسته این چه حرفهاییه تو رو بخدا چرا؟ چرا این خرافات رو وارد دین میکنید ، اگه دین اسلام اینی که شما میگید باشه ، من نمیخوام مسلمون باشم ! این خیانتی که شما دارید به دین میکنید ، اون دشمنای فرضی شما با دین نکردن |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۵۴, ۲۶/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۳ ۲۳:۰۲ توسط qwerty.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲۶/فروردین/۹۳ ۲۲:۰۰)Aryha نوشته است: با یاد حق سلام ، اگه دو سال پیش ذهن من پر بود از این " پیش زمینه ها " . انسان که با پیش زمینه ی فکری نمیتونه به حقیقت برسه و یه تحقیقی انجام بده باید هم رو فراموش کرد تا یاد گرفت . (۲۶/فروردین/۹۳ ۲۲:۳۸)revenger نوشته است: مجتبی جون هر جایی یه رسالتی داره ، رسالت این تالارم مشخصه و این قضایا جزئی از اونهسلام خدا خیرتون بده انشاالله درمورد کامنت قبلی تون هم باهاتون تقریبا" موافقم (۲۶/فروردین/۹۳ ۲۲:۵۱)محیصا نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیمسلام دوست عزیز من مطالب دیگه فروم رو هم خونده ام با بعضی از اون ها هم مشکل دارم اما از اونجایی که مسایل مربوط به شبهات خارج از قوانین فروم بود ، مطرح نکردم و به این مطلب تنها پرداختم |
|||
|
|
۲۳:۰۸, ۲۶/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۳ ۲۳:۱۰ توسط محیصا.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول: اما از اونجایی که مسایل مربوط به شبهات خارج از قوانین فروم بود ، مطرح نکردم و به این مطلب تنها پرداختم یک تاپیک بزنین مثلا با اسم شبهات ذهن من .. از وقتی یادمه پرسیدن شبهات ممنوع نبوده!!! اون سوالاتتون رو که حقیقتا براتون سواله بپرسید.. چ دلیلی داره جلوش گرفته بشه ؟! ... این کار با قوانین تالار هیچ منافاتی نداره |
|||
|
|
۲۳:۱۰, ۲۶/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۳ ۲۳:۱۲ توسط qwerty.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۶/فروردین/۹۳ ۲۲:۵۱)Mohammad Trust نوشته است: سلام دوست عزیز ، ممنون منم تقریبا" با شما موافقم بحث منم همینه ، این بخشی که توی فروم برای این هاست ، یه بخش مسخره ایه . این که ما بخوایم همش درباره ی دشمن فکر کنیم اونم با اتفاقای مهمی که تو دنیا میافته با یه سری تحلیل فیلم ، آهنگ و ... اوج جهالت است و بس و این اشتباه است . کتابهای شهید مطهری و دکتر شریعتی رو مطالعه کردم و باز هم خواهم کرد (۲۶/فروردین/۹۳ ۲۳:۰۸)محیصا نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم http://forum.bidari-andishe.ir/announcement-6.html |
|||
|
|
۲۳:۱۵, ۲۶/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۵۳ توسط revenger.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
این کاربر برای همیشه در تالار بیداری اندیشه محروم شده است...
|
|||
|
|
۲۳:۱۸, ۲۶/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۳ ۲۳:۲۱ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
qwerty سلام به شما.نگران نباش حرف ما هم همینه.منتها گوش نمیدن. توهم توطئه و ![]() ![]() |
|||
|
|
۲۳:۲۰, ۲۶/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:http://forum.bidari-andishe.ir/announcement-6.html بودند کسانی ک حقیقتا سوال نداشتند .. و قصدسوء داشتن.. مطمئنا این مباحث شامل شما نمیشه من خودم در درجه اول سعی میکنم اگر سوالی داشتم پاسخش رو از کتابها پیدا کنم .. از اساتید خواهش میکنم ک کتاب معرفی کنن .. بعد اگر بازهم نیاز بود از شیوه مباحثه و گفت و گو و مناظره و ... استفاده کنم... برای جواب گرفتن, تالار باید از آخرین مرحله ها باشه |
|||
|
|
۲۳:۲۶, ۲۶/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:این چه حرفهاییه ![]() راهنمای استفاده ی بهینه از ارسالهای علی 110 در تالار http://forum.bidari-andishe.ir/thread-15...#pid109217 همونطور که خانم محیصا گفتند شما خودتون پستهای تالار رو انتخاب میکنید بنابر این بهتره مطالب کاربردی و مهمو بخونید! نه وقتتون تلف میشه البته شاید هم نشه، ولی خب واجبات مهمتره! |
|||
|
|
۲۳:۳۷, ۲۶/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۲۶/فروردین/۹۳ ۲۳:۱۰)qwerty نوشته است: سلام دوست عزیز ، ممنون اصولا من به چیزی که بهش بگه مسخره مخالفم. بلاخره این تفکرات ، تفکرات یک انسانه و میشه روش حرف زد ، نه کاملا زیر سوال بردش. |
|||
|
|
۱۳:۴۹, ۲۷/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
اول به این سوال جواب بدید :
آیا توطئه علیه ایران و اسلام،توهمه؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

چرا این خیانت رو دارید به اسلام میکنید ...