کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کاربران همیشه خاموش (بررسی نقاط ضعف و قوت تالارهای مهدوی)
۱۷:۱۷, ۷/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/دی/۹۲ ۲۳:۵۸ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام خدمت دوستان،

بنده تقریبا 2 سال هست که تو تالارهای مهدوی (بیداری و آنتی 666 و ...) فعالیت دارم. یکی از موضوعاتی که خیلی تو ذوق میزنه، اینه که تعداد کاربرانی که توی این تالارها فعالیت میکنن نسبت به ثبت نام کننده ها نسبتشون خیلی خیلی پایین ـه ... یعنی تقریبا 1 به 40 !!!

در حالیکه این آمار تو تالارهای فیلم و سرگرمی و ازین دست تالارها، 1 به 20 یعنی نصف هستش.

تو این تاپیک قصد داریم تالارهای مهدوی رو با تالارهای غیرمهدوی (فیلم و در کل صنعت غفلت [همان سرگرمی]) مقایسه کنیم و به این نتیجه برسیم که چه راهکارهایی پیش رو هست برای اینکه تالارهای مهدوی و در کل سایت های مذهبی رو از لحاظ بازدید (اسمش رو میذاریم جذب حداکثری) و محتوی و ... قوی کنیم (البته با در نظر گرفتن همۀ جوانب = بحثای مالی و همه چی).

از شما دوستان هم خواهش میکنم که نظراتتون رو بیان کنید تا به نتیجه برسیم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahdy2021 ، عبدالرحیم ، انصارالمهدی ، Aryha ، مجید املشی ، حسن.س. ، عبداللهی ، Reza71 ، اولولالباب ، عبدالرحمن ، رهگذر. ، یاســین ، fazel ، مصطفي مازح7610 ، SAViOR ، Farzaneh ، N.Mahdavian ، nasimesaba ، only_y2d ، AMINI ، محب الزهرا ، Hadith ، bagheri4 ، ضحی ، ترنم ، Bahar ، مجنون العباس ، وحید110 ، mahramaneh ، help me ، انتصـار ، ali0077 ، aleerz ، السا ، m.hossein ، بیداری اندیشه ، صبح صادق ، mohammad reza ، جویای حقیقت ، farzad313 ، fiftynine ، Tolou ، antizion ، sadegh313 ، حسن عزتي ، Mohammad Trust
۲۳:۴۰, ۷/دی/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام
به نظر من سوال اختصاصی تالار ما این میشه: چرا یک نفر در بیداری اندیشه ثبت نام می کند ولی فعالیت! که معمولا ایجاد موضوع و پست است، از او دیده نمی شود؟
خواندن مطالب که برای میهمان آزاده
دانلودها و لینکها همینطور
دیدن پروفایلها و ... هم همینطور

واقعا برای من سواله برخی چقدر حوصله دارن میان حساب کاربری میسازن، میرن ایمیل رو باز میکنن و فعال میکنن، بعد نه پست میزنن نه دیگه سر میزنن

حداکثر بگیم 10 درصد اینا خواستن با نویسنده ی یک مقاله یا پست خصوصی ارتباط داشته باشن
10 درصد اینا هم یوزر دوم و الکی و ... باشه
20 درصد رو هم بگیریم به دنبال خبرنامه ای چیزی باشن (که البته ما تبلیغی در این زمینه نکردیم!!!)

دیگه در بهترین حالت و هزار جور توجیه Big Grin 60% برای خود من جزو مسائل لاینحله!

ضمنا کمی تا قسمتی تکراری

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، Justice Bringer ، انصارالمهدی ، حسن.س. ، مجید املشی ، Reza71 ، اولولالباب ، عبدالرحمن ، یاســین ، fazel ، SAViOR ، Farzaneh ، N.Mahdavian ، nasimesaba ، yamin ، Hadith ، ضحی ، ترنم ، Bahar ، مجنون العباس ، وحید110 ، mbaghaee ، انتصـار ، aleerz ، السا ، m.hossein ، بیداری اندیشه ، جویای حقیقت ، Tolou ، حسن عزتي
۰:۱۲, ۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
(۷/دی/۹۲ ۲۳:۴۰)Mahdy2021 نوشته است:  ضمنا کمی تا قسمتی تکراری

سلام،
ممنونم بابت تأیید تاپیک.
بیشتر دوست داشتم این تاپیک یه تاپیک جامع باشه که هم برای پیشرفت بیداری همفکری کنیم هم افراد دیگه ای که در آینده میخوان سایت مذهبی (مخصوصا تالارهای مهدوی این چنینی) راه بندازن ، بتونن استفاده کنن از مطالبش. Smile

×××××××××××××××××

خودم شروع میکنم (بلکم دوستانم بیان تو گود!) Blush

برای مثال یکی از مهمترین کارایی که بچه های این تالار انجام دادن و باعث پیشرفت تالار شده (پیشرفت در اینجا یعنی آگاه سازی و به تبع اون جذب مخاطب) ... زیرنویس مستند-سریال Arrivals بوده.

پس میتونیم این نتیجه گیری رو داشته باشیم که زیرنویس کردن مستندها میتونه تو بیدار کردن افراد و جذب مخاطب تأثیرگذار باشه.

دیگه چه کارایی میشه کرد ؟؟؟ (لطفاً دوستان هم کمک کنن).
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، عبدالرحیم ، مجید املشی ، حسن.س. ، یاســین ، اولولالباب ، fazel ، SAViOR ، N.Mahdavian ، nasimesaba ، AMINI ، Hadith ، ضحی ، ترنم ، Bahar ، مجنون العباس ، وحید110 ، mahramaneh ، help me ، انتصـار ، meisamtiger ، السا ، بیداری اندیشه ، جویای حقیقت ، حسن عزتي
۰:۲۲, ۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
در کنارش هم به مسئله رفتن کاربران از تالار اشاره کنید

غیبت های طولانی و ...

این تالار چون جذابیتای دیگر تالارهای غیر مهدوی رو نداره طبیعیه که اعضاش کم باشند

یه مثال بزنم روش فکر کنید!

تو اون تالارها براحتی هر حرفی زده میشه (بغیر از حرفی که باید زده بشه )

و یکسری مسائل دیگه

چیزی شبیه این که اهل دنیا تعدادشون از اهل آخرت خیلی بیشتره

البته نه اینکه اهل این تالار همشون پاسپورت بهشت رو دارن!! (بها و نه بهانه)

ولی دغدغه اهل این تالار یک چیزی است و تالارهای دیگه چیز دیگه

اون تالارا خاصیت تخدیری دارند (مخلص کلام بود)

اینجا چون افراد متوجه یکسری چیزا میشن شرایط سخت میشه

البته بازم نظر دارم

====

یک سری به پروفایلا بزنید ببینید چند نفر غیبت زدند

به یه نتیجه خاصی میرسید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، مجید املشی ، حسن.س. ، عبدالرحیم ، یاســین ، fazel ، SAViOR ، nasimesaba ، AMINI ، ضحی ، Bahar ، مجنون العباس ، وحید110 ، انتصـار ، meisamtiger ، السا ، بیداری اندیشه ، جویای حقیقت ، حسن عزتي
۰:۳۳, ۸/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۲ ۰:۳۶ توسط انصارالمهدی.)
شماره ارسال: #5
آواتار
سر راه که میومدم انجمن خودمون یه سر رفتم askdin و askquran . . . انصافا در حد پدیده شاندیز کار کردن . شلوغه شلوغ ! مشخصه که این دو سایت از هر لحاظی تامین هستند . ( این دو انجمن شلوغ ترین انجمن های مذهبی کشور هستند )

یه زمانی دوست داشتم همه افراد جامعه مطالعات عمیقی داشته باشند و وقتی بیشتر پیگیر این مسئله میشدم ، متوجه شدم همه دنبال سریع ترین راه بودند . خوب این یعنی ابتذال علمی ! خوب خداروشکر علم دیگه تزریقی نیست و باید دود چراغ خورد تا به مقاماتی رسید . askdin و askquran هم انصافا با صرف هزینه ها انصافا خوب از پس جذب حداکثری در اومدن . از کارشناسای اونا سوالای کوتاه پرسیده میشه و جواب های کوتاه تحویل گرفته میشه . ( زندگی لقمه ای )
بیاید یه خورده زندگی را سخت نگیریم و قبول کنیم که بعضی ها دنبال اینطور زندگی هایی هستند . مطالعات سطحی در مورد مسائل اونهارو کاملا راضی نگه میداره . askdin و askquran هم نیاز اونهارو برطرف می کنه

و اما بیداری اندیشه . . . بیداری اندیشه خواص محوره ! رنگ رخسار خبر می دهد از سر درون
ما دنبال شعار نیستیم و میخوایم اگه کاری هم انجام میدیم ، درست حسابی باشه . از ترجمه مستند ها و مقالات مشخصه که دوستان دنبال هر کاری نیستند .
اما خوب به نظر من میشه با ترفند هایی به جذب بیشتر کاربر بپردازیم . استفاده تک بعدی از سایت خوب کاربران تک را جذب می کنه . صرف استفاده از انجمن خوب مشخصه که کسانی که به این زمینه فضای مجاز علاقه مندند را فقط جذب سایت می کنه .
میشه به سایت شاخ و برگ داد و سلایق گوناگون را جذب کرد
انشاالله بیشتر صحبت می کنیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Justice Bringer ، مجید املشی ، حسن.س. ، عبدالرحیم ، یاســین ، fazel ، SAViOR ، nasimesaba ، AMINI ، Hadith ، bagheri4 ، ضحی ، مجنون العباس ، وحید110 ، menrabb ، انتصـار ، meisamtiger ، بیداری اندیشه ، حسن عزتي
۰:۴۳, ۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
امکانات این سایت نسبت به اسک دین مثله فرغون و تراکتوره............خخخخخخخخخخخBig GrinBig GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، Justice Bringer ، fazel ، ضحی
۱:۰۳, ۸/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۲ ۱:۳۸ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #7
آواتار
بنده همونطور که تو عنوان تاپیک هم نوشتم ... منظورم بیشتر تالارهای مهدوی بود. لطفاً اگه قرار مقایسه ای انجام بشه بین تالارهای هم سطح انجام بشه نه که بیایم سایت هایی که بودجه دولتی دارن رو با سایتایی که با بودجۀ شخصی اداره میشن مقایسه کنیم !

بحث askdin و afsaran و ... رو خواهشاً به میون نیارید! چون اونجوری به نتیجه نمیرسیم مثل تاپیکای مشابه!

اگه نظری چیزی دارین لطفاً در حد بزاعت تالارهای مهدوی باشه و همینطور سلیقۀ مدیران تالار رو هم که کم و بیش باهاش آشنایی دارین در نظر بگیرین. Smile یعنی یه جوری باشه که این وسط معامله جوش بخوره! Wink

[خیلی سخت شد دیگه]

باتشکر.

(۸/دی/۹۲ ۰:۲۲)عبدالرحمن نوشته است:  ولی دغدغه اهل این تالار یک چیزی است و تالارهای دیگه چیز دیگه
اون تالارا خاصیت تخدیری دارند (مخلص کلام بود)

بحث بنده اینه که از ظرفیت تالارهای مهدوی بطور کامل استفاده نمیشه !

نقل قول:یک سری به پروفایلا بزنید ببینید چند نفر غیبت زدند
به یه نتیجه خاصی میرسید

بعله، اینم از معضلات تالار هست که افراد بعد از یه مدت فعالیت غیبت میزنند و دیگه هم سر نمیزنن !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، عبدالرحیم ، مجید املشی ، یاســین ، fazel ، SAViOR ، N.Mahdavian ، nasimesaba ، AMINI ، محب الزهرا ، ضحی ، مجنون العباس ، وحید110 ، mahramaneh ، انتصـار ، meisamtiger ، بیداری اندیشه
۲:۲۵, ۵/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۲ ۲:۲۶ توسط revenger.)
شماره ارسال: #8

من خودم از اون دسته اشخاصم که چند ماهه حضور ندارم و غیبت زدم

دلایل:
  • مباحث فوق العاده تکراری و وقت تلف کن
  • مشاهده تصمیمات سلیقه ای به دور از شعارها
  • برخی درگیری ها لفظی و کاربران (که دور از شان این تالارهاست)
  • نتیجه نگرفتن از فعالیت ها و در حد شعار و دغدغه و سکون باقی ماندن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، مجنون العباس ، Justice Bringer ، وحید110 ، help me ، Hadith ، انتصـار ، meisamtiger ، رمز شب ، حسن عزتي
۲:۴۵, ۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #9
آواتار
بسم الله

سلام

(۷/دی/۹۲ ۱۷:۱۷)MaTeY نوشته است:  تو این تاپیک قصد داریم تالارهای مهدوی رو با تالارهای غیرمهدوی (فیلم و در کل صنعت غفلت [همان سرگرمی]) مقایسه کنیم و به این نتیجه برسیم که چه راهکارهایی پیش رو هست برای اینکه تالارهای مهدوی و در کل سایت های مذهبی رو از لحاظ بازدید (اسمش رو میذاریم جذب حداکثری) و محتوی و ... قوی کنیم (البته با در نظر گرفتن همۀ جوانب = بحثای مالی و همه چی).

خوب به نظر من از جوانبی این دوتا اصلا قابل قیاس نیستن مثلا تو تالارهای غیرمذهبی یه جورایی اخبار زرد یا تحلیل های بیخود و سرسری باعث جذب افراد زیادی میشه مثلا فلان بازیگرو فلانجا گرفتن و امثالهم
همینطور بحثه دیگه فعالیت تخصصی تو تالارهایی مثل بیداری اندیشست
یعنی کاربرها تو این تالار مثل استاد تز دکترا باهات برخورد می کننBig Grin
انگارتوتاپیکت داری پایان نامه میدی
بحث وقتی تخصصی میشه هرکسی جذبش نمیشه
یکی از مهمترین دلایل استقبال افراد از این تالارا هم مباحث آخرالزمانی و مسائل نمادشناسی و امثالهمه
یعنی طرف میاد اینارو میخونه نظرم میده میرسه به بحث مثلا جایگاه عقل (با اجازه ی آقای سید ابراهیم) میگه خوب این دیگه به من ربطی نداره
یه جورایی شبیه همین قضیه ک میگن نمازشب برا شیخاست
البته این ایراد نیست خب بحث تخصصی باید انجام بشه
منتها باید یه چیزی از توش دربیاد یه مستندی یه مقاله ای یا یه اینفوگراف

الان دوتا سوال بوجود میاد :
اشکال در عدم جذب مخاطب ...
1. در عدم جذابیت تاپیک هاست؟
2. یا در عدم علاقه مخاطب به مبحث؟

اولی ک نیاز به توضیح نداره
اما دومی منظورم همون قضیه شیخ و نماز شبه
یعنی هنوز واسه بچه جا ننداختیم ک اینا نیازه...

خب زیادی روده درازی کردم منتظر نظر دوستان می مونم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، وحید110 ، مجید املشی ، Hadith ، انتصـار ، بیداری اندیشه
۷:۳۸, ۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #10
آواتار
(۷/دی/۹۲ ۲۳:۴۰)Mahdy2021 نوشته است:  سلام
به نظر من سوال اختصاصی تالار ما این میشه: چرا یک نفر در بیداری اندیشه ثبت نام می کند ولی فعالیت! که معمولا ایجاد موضوع و پست است، از او دیده نمی شود؟
خواندن مطالب که برای میهمان آزاده
دانلودها و لینکها همینطور
دیدن پروفایلها و ... هم همینطور

واقعا برای من سواله برخی چقدر حوصله دارن میان حساب کاربری میسازن، میرن ایمیل رو باز میکنن و فعال میکنن، بعد نه پست میزنن نه دیگه سر میزنن

حداکثر بگیم 10 درصد اینا خواستن با نویسنده ی یک مقاله یا پست خصوصی ارتباط داشته باشن
10 درصد اینا هم یوزر دوم و الکی و ... باشه
20 درصد رو هم بگیریم به دنبال خبرنامه ای چیزی باشن (که البته ما تبلیغی در این زمینه نکردیم!!!)

دیگه در بهترین حالت و هزار جور توجیه Big Grin 60% برای خود من جزو مسائل لاینحله!
سلام
شاید فقط میخوان تشکر کنند!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، Hadith ، ضحی ، وحید110
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا