|
سریال " ماتادور "
|
|
۲۳:۲۰, ۱۷/اردیبهشت/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۲ ۲۲:۴۸ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا اکشن ترین سریال تاریخ ایران درباره یک تیم از یگان نوپو(نیروی ویژه پاد وحشت) که در اردیبهشت ماه 92 از شبکه یک پخش خواهد شد. «ماتادور» که یک درام پلیسی ـ سیاسی است به سفارش موسسه ناجی هنر ساخته میشود. ![]()
داستان سریال «ماتادور» درباره یک مقام بلندپایه اروپایی است که مهمان کشور ایران میشود و یک گروه پلیس حفاظت از او را برعهده میگیرند. این در حالی است که مشخص شده یک گروه تروریست قصد ترور او را دارند. تروریستها از طرف دشمن خارجی حمایت میشوند. آرش قادری که نگارش فیلمنامههای «هوش سیاه» و «عملیات ۱۲۵» را در کارنامه دارد، نگارش فیلمنامه «ماتادور» را نیز برعهده دارد.
![]() سریال ماتادور پیش از این قرار بود توسط علیرضا امینی ساخته شود که اختلافات او با ناجی هنر حاشیه هایی به وجود آورد و منتفی شد. در نتیجه تولید سریال متوقف شد و امینی هم از کارگردانی این سریال انصراف داد. با نرسیدن این سریال به هفته نیروی انتظامی، کارگردان دیگری برای تولید این سریال انتخاب شد که فرهاد نجفی بود. نجفی می گوید برایش ساخت سریال اکشن جذاب بوده و به همین خاطر وقتی پیشنهاد ساخت سریال «ماتادور» به او داده شد آن را پذیرفته است: «این سریال امکانات خاصی به من به عنوان کارگردان داد. منظورم از این امکانات خاص، صرفا بودجه نیست. اینکه ما در سکانس هایی ۳ هلی کوپتر همزمان در صحنه داشتیم در حالی که بعضی از پروژه ها داشتن یک هلی کوپتر هم برایشان نشدنی است یا اینکه در سکانسی ما یک خط راه آهن را بستیم و قطاری کامل در اختیار ما قرار دادند تا لوکیشن چند سکانسمان بشود، اتفاقات خوبی است. من هر اتوبانی را که می خواستم در آن فیلمبرداری کنم، برایم مهیا می کردند ومی بستند، در هر ساعتی دست من برای فیلمبرداری در شهر باز بود. اینها همه امکاناتی بود که به همین راحتی به دست نمی آید و من به همین دلیل از کاری که می خواهم تحویل بدهم راضی هستم.» ![]() علی رام نورایی هم از دیگر بازیگران اصلی این سریال است که نقش ماتادور را در این مجموعه ایفا می کند. نجفی می گوید برای انتخاب علی رام نورایی به خاطر بازی اش در «قلاده های طلا» و حاشیه های آن، موضعی نداشته و ادامه می دهد: «این گاردی است که برخی از سینماگران به او نشان دادند ومردم هیچ مشکلی با این بازیگر ندارند. ضمن اینکه سوال من این است که آن فیلم چندتا بازیگر دیگر هم داشته، چرا کسی زورش به آنها نمی رسد؟ فقط به نورایی حمله می کنند؟ من به این حاشیه ها بی توجهم چرا که زمان همه چیز را از بین می برد.» ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۳۷, ۱۳/مهر/۹۲
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
سلام آقای عدالت گرامی!
خب اگر شما بهتر بلدید فیلم درست کنید،بسم الله... شما بیرون گود نشستید،چمیدونید داخل گود چه خبره؟؟ خواهشأ کمی منصف باشید. منم بشخصه خیلی از این فیلم تعریف نمیکنم و خداییش با کارگردان هم هیچ نسبتی ندارم. ولی بازم فیلم های خوبی در این زمینه ها اخیرأ داره ساخته میشه و این واسه ما خیلی خوبه.اگر ما تشویق کنیم و همش ایراد نگیریم و انتقادهای و پیشنهاد های سازنده داشته باشیم. ان شاء الله در آینده شاهده فیلم های بهتری خواهیم بود ولی اگر همش غر بزنیم و ایراد الکی بگیریم، دیگر هیچ کارگردانی انگیزه ساخت چنین فیلم هایی پیدا نمیکنه و یا میره فیلم های ببخشید، خیلی ببخشید مزخرف سینما رو میسازه و یا میره خارج و اونها ازش استفاده میکنند. در ضمن ،یه صحبتی در مورد بیت المال و خرج پولها و فقرا کردید. این جریانی که میخوام تعریف کنم عینه واقعیته، گفتید بیت المال رو فیلمسازان و فوتبالیشت ها هدر میدهند ،کاملأ درست و من موافقم (البته تعدادی از فیلمها هم واقعأ خوبه) ولی اون کسانی که پست های مهمی در کشور دارند و فقط برای یه شب عروسی دختر یا پسرشون میلیون ها خرج میکنند،چه!!؟ دایی زن داداش من،یه پست مهم دارند و ساکن پایتخت هستند،چندوقت پیش زنداداش بنده رفتند تهران عروسی تک دخترشون، از جهیزیه ای که واسه دخترشون دادند،بذار نگم ولی جشن عروسی داشتند با انواع غذاها ،خرج های میلیونی کرده بودند که خود زنداداشم میگفتند این خرجی که واسه دخترشون کرده بودند را اگر میومدند خرج فقرا میکردند،میتونستند چند دختر فقیر رو جهیزیه بدهند... اینکه دخترشون رو واسه تحصیل خارج فرستادند ، و الان چه شغلی دخترشون دارند،بگذریم. اینو بگم که همین عروس و داماد برای ماه عسل خارج (یه شهر خیلی خوب)هم رفته بودند با بهترین امکانات... ما که نباید از یه شخص بی دینه پولدار که پولشم رو( از هر راهی) خودش درآورده انتظار داشته باشیم به فکر فقرا باشه. باید از شخصیت های مهم که ادعای مذهبی بودن میکنند و از پول کشور استفاده میکنند باید انتظار داشته باشیم. و همش نگیم فیلم سازان و فوتبالیستها ،یکمم به اطراف نگاه کنید که پول بیت المال میتونه چه شکله دیگری هم هدر بره... |
|||
|
|
۱۲:۳۴, ۱۴/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مهر/۹۲ ۱۲:۳۷ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۱۳/مهر/۹۲ ۲۰:۳۷)asal.m نوشته است: سلام آقای عدالت گرامی! به نام خدا الان صحبتهای شما چه ربطی به موضوع این سریال داره نمیدونم. شما اگر به پستهای بنده دقت کرده باشید در این تاپیک متوجه میشوید که بنده هم بعد از دیدن تیزرهای این سریال بسیار خوشحال بودم و حتی تعریف هم کردم که بالاخره یک اثر خوب با استانداردهای بین المللی را که ایرانی هم میباشد در تلویزیون شاهد خواهیم بود ولی بعد از پخش این سریال تنها چیزی که دیدم هدر شدن بودجه برای یک اثر زیر متوسط و ضعیف که فقط چند جلوه ویژه سینمایی داشت و دار و ندارش هم همان جلوه های بصری متوسط رو به پایین آن بود. بنده کارم کارگردانی نیست که فیلم بسازم، بیرون گود هم نیستم و اتفاقا دقیقا میدونم داخل گود چه خبره و چه بریز و بپاشهایی در حوزه سینما میشود، بلکه به علت اینکه فیلمهای زیادی دیده ام میدانم که کدام اثر خوش ساخت است کدام اثر سخیف و بنابراین بنده هم حق خود میدانم که در این تالار نظر خودم را آزادانه درج کنم و مدام از این شاخه به آن شاخه نپرم و دیگران را محکوم نکنم. شما اگر میخواهی از فیلمی یا سریالی دفاع کنی درست و منطقی بیا بحث کنیم و آن اثر را نقد کنیم، نه اینکه بریم دوباره سراغ مسئولان که فلان مسئول اینطوریه اون یکی یه جور دیگه. بنده میگویم بودجه ای که خرج این فیلم شد یا باید به یک کارگردان کار بلد داده میشد یا به زخم دیگری زده میشد نه اینکه این بودجه خرج سریالی شود که به جای جذب بیننده، بیشتر بیننده پران است. مشکل بنده با این قسمت است که اگر این بودجه از بیت المال میباشد، حیف و میل بیت المال میباشد و اگر هم از طرف بخش خصوصی به معنای واقعی کلمه است که بعید هم میدانم اگر صدا و سیما همچین اثر سطح پایینی را خریداری کرده باز هم این بودجه صدا و سیما میباشد که حیف و میل شده که بخشی از آن هم از بیت المال است. ما اینجا دور هم جمع شده ایم که حقیقت را بگوییم هرچند تلخ باشد. مطمئن باشید اگر این سریال زیبا و خوب ساخته شده بود اولین شخصی که خوشحال بود و در تعریف از سریال پست میگذاشت، بنده بودم. پس لطفا مغلطه نکنید و موضوع را منحرف نکنید. |
|||
|
۱۸:۳۴, ۱۴/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مهر/۹۲ ۱۸:۳۵ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
نقل قول:الان صحبتهای شما چه ربطی به موضوع این سریال داره نمیدونم. سلام برادر! چقدر شما زود عصبانی میشید آخه؟؟!! میدونم بطور مستقیم ربطی نداشت ولی در جواب صحبتتون گفتم که در مورد هدر رفتن پول بیت المال و... بود.و همچنین این موضوع رو به تازگی شنیده بودم و انقدر ناراحت بودم و تعجب کردم که گفتم بگم که شماها هم بدونید که از چه راه های دیگه هم پول بیت المال هدر میره و از یطرف یسری نون شب هم ندارند...نقل قول: خوب خداروشکر.منکه نگفتم نظر ندید!!!! اصلأ من چکاره ام؟؟؟؟؟!!!!!!!! فقط گفتم ما که کارگردان و فیلمساز نیستیم که درک کنیم چه مشکلاتی دارند و با چه سختی ای فیلم میسازند...نه اینکه نظر ندید،منصفانه تر نظر بدهید. که اگر شما میگید تو این زمینه ماهرید که هیچ. نقل قول: و مدام از این شاخه به آن شاخه نپرم و دیگران را محکوم نکنم. الان اینجا منظورتون منم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من کسی رو محکوم کردم؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! ![]() نقل قول:شما اگر میخواهی از فیلمی یا سریالی دفاع کنی درست و منطقی بیا بحث کنیم و آن اثر را نقد کنیم باور کنید ، من فقط میخواستم بگم منصفانه نقد کنید وگرنه اصلأ نه مهارت ،نه تجربه، نه دانش نقد فیلم ندارم. ![]() نقل قول:ما اینجا دور هم جمع شده ایم که حقیقت را بگوییم هرچند تلخ باشد. مطمئن باشید اگر این سریال زیبا و خوب ساخته شده بود اولین شخصی که خوشحال بود و در تعریف از سریال پست میگذاشت، بنده بودم. پس لطفا مغلطه نکنید و موضوع را منحرف نکنید. بله،بله. با اینکه لحنتون تند بود ولی چشممم. من دیگه حرفی نمیزنم. ![]() موفق باشید. ![]() |
|||
|
|
۲۰:۵۹, ۱۴/مهر/۹۲
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
بسم الله .
سوای مشکلات فنی سریال که نمیخوام بهش بپردازم به نظر حقیر بزرگترین مشکل این سریال عدم باور پذیر بودن سریاله ! اخه چرا همیشه توی فیلم های پلیسی ایرانی همیشه یک جناب سرگرد جوان نقش اول فیلمه و بسیار سخت کوش و زبده است ! توی نیروی نوپو اکثر یگان از درجه داران و افسران جز پایین تشکیل میشه مثه : گروهبان ها و استوار ها و ستوان سوم ها ! برای حقیر که مدتی از خدمت سربازیمو توی یگان ویژه گذروندم شدیدا دو برادر واحد نوپو غیر قابل باور هستن . اخه چرا واسه یه سرقت معمولی باید واحد نوپو اعزام بشه ؟ چرا برادران نوپو توی دنیای واقعی همیشه با نقاب عملیات میکنن ولی توی سریال ها حتی کلاه کج هم نمیذارن ؟ اگه سریال حداقل شبیه به واقعیات نوپو بود اگه جلوه های ویژه هم نداشت میشد تحملش کرد , اگه مشکلات فنی از لحاظ فرم و محتوا داشت میشد تحمل کرد ولی ... |
|||
|
|
۱۰:۰۹, ۱۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۱۳/مهر/۹۲ ۱۷:۲۸)سید ابراهیم نوشته است: البته این را هم اضافه کنم که در آینده احتمالا یکی دو نفر از از این سیاه پوشان هم به شهادت خواهد رسید، برای تلطیف کردن محتوای فیلم و باز در نهایت.....بله. ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۰:۳۸, ۱۵/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مهر/۹۲ ۱۱:۱۸ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
دیشب برای ده بیست دقیقه دوباره سریال ماتادور را دیدم تا شاید روزنه امیدی به خوب بودن این سریال پیدا کنم اما تنها چیزی که بعد از اتمام آن نصیبم شد سرخوردگی عمیق از ساختار بسیار بسیار ضعیف آن بود. سریال را از صحنه درگیری در بین واگنهای قطار به سبک سری فیلمهای جان ساخت ( Die Hard) دیدم و باید بگم بیشتر خندیدم تا اینکه هیجان زده بشوم. نکته جالب این بود که تمام تیرهایی که به در و دیوار میخورد و حتی آتشی که بعد از شلیک گلوله از اسلحه خارج میشد با کمال تعجب جلوه های ویژه کامپیوتری بود و کارگردان و تهیه کننده حتی زحمت استفاده از گلوله های نمایشی یا حتی استفاده از مواد منفجره ضعیف شده برای شبیه سازی برخورد گلوله با در و دیوار را نکشیده . این یعنی آبروریزی و حتی توهین به نیروی انتظامی نکته بسیار بسیار زشت دیگر اصرار بر شهادت یکی از پرسنل نیروی انتظامی به ابتدایی ترین شکل مممکن. یعنی این افسر سوار بر یک تانکر سوخت که سه بمب به آن متصل است میشود و مدام میگوید که مرا به یک جایی هدایت کنید که شخصی نباشد و بعد از اینکه به صورت بسیار آماتور افسران دیگر و پایگاه مرکزی او را به یک قسمت بیابانی هدایت میکنند این تانکر به کودکانه ترین شکلی آنهم با استفاده از جلوه های ویژه کامپیوتری منفجر میشود. حال دو سوال پیش میاید: 1- زمانی که این افسر از جان مثلا گذشته تانکر را به آن ناحیه منتقل میکند نمیتوانست با یک حرکت آکروباتیک (( مانند زمانی که از خودروی در حال حرکت پلیس به روی همین تانکر میپرد )) خود را بیرون انداخته و از انتحار به همراه تانکر جلوگیری کند!!!!!!!!!! 2- چه اصراری وجود داشت که شهادت یکی از پرسنل نیروی انتظامی را به این شکل ابتدایی نشان دهند؟؟؟ آیا مسئولان فرهنگی نیروی انتظامی این صحنه ها را ندیده اند و به آن اعتراض نکرده اند که حداقل صحنه احساسی شهادت باور پذیرتر باشد و با یک سری بازی بسیار ابتدایی از طرف تمام هنرپیشه های مثلا حرفه ای در آن سکانس مواجه نشویم. باز پولاد کیمیایی نسبت به دیگران کمی بهتر بود ولی شاید بازهم بازیگران آماتور مانند آنهایی که در مسابقه هنرپیشگی شبکه چهار شرکت میکنند از تمام بازیگران آن سکانسها بهتر بازی میکردند. نکته بعدی استفاده از صحنه هایی در میان سریال به مانند آنچه در سریال فرار از زندان یا برخی سریالهای آمریکایی دیده میشود، است که مثلا میخواهد کلان شهر تهران را با نمایش برج میلاد و یک پوروشه زرد و چند ساختمان نشان دهد و اصرار بر تکرار آن بیشتر نشان دهنده این است که افرادی که سریال را ساخته اند میخواسته اند به هر ترتیبی که شده زمان سریال را افزایش دهند تا شاید از نظر مالی بیشتر به نفعشان باشد. بود و نبود این صحنه ها که چند تصویر را به صورت کلیپی پخش میکند و جالبتر از آن کارگردان حتی زحمت نکشیده که همین کلیپهای کوتاه را هم متننوع کند و از کلیپ تکراری استفاده نکند، در این سریال هیچ فرقی نمیکرد. به هر حال این سریال بیشتر به نوعی آبروریزی و تمسخر نیروی های پلیس مانند آنچه که در سری فیلمهای اسلحه برهنه ( Naked Gun ) آمریکایی مشاهده میشود، شبیه بود. امیدوارم نیروی انتظامی و صدا و سیما از این شکست درس گرفته و در پروژه های بعدی خود دقت بسیار بیشتری را به خرج دهند. این قسمت رو هم یادم رفت بگم که این سریال فکر کنم، برای اولین بار صحنه Bullet Time به سبک فیلم ماتریکس داشت که اصلا دلیل اینکه قبل از پخش این سریال و در زمان پخش تیزرهای آن مشتاق دیدن این سریال شده بودم استفاده از همین حالت صحنه آهسته بود که هرچند این هم آماتوری و بدساخت بود ولی چون جزو اولینها بود باز قابل تحمل تر بود ولی جایی این صحنه خراب میشود که بعد از شلیک گلوله، اصابت آن با تبهکار بسیار خنده دار به تصویر کشیده میشود و صحنه افتادن تبهکار بعد از اصابت گلوله در حالت صحنه فوقه آهسته، در حد فیلمهای کمدی و فانتزی بود و عملا همان زیبایی اندک صحنه شلیک گلوله توسط پولاد کیمیایی با این صحنه افتادن مضحک تبهکار بر باد میرود. یک نتیجه گیری هم این که شاید خیلی از دوستان فیلم اکشن تاراج با بازی جمشید هاشمپور که آن زمان به آریا معروف بود را دیده اند به طور خلاصه این فیلم تاراج با توجه به آن امکانات حداقلی زمان جنگ و انقلاب نسبت به سریال ماتادور همچون شاهکاری سینمایی میباشد. |
|||
|
|
۱۱:۴۴, ۱۵/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مهر/۹۲ ۱۱:۴۶ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
سلام
سریال بسیار بسیار ضعیفیه! اینکه می گم ضعیفه من اینو با کبری 11 مقایسه نمی کنم! حداقل اگه شما با سریال هوش سیاه (منهای قسمت آخر که دلیل موجه داشتند) قیاس کنید متوجه می شید چقدر ضعیف کار کرده! یک سریال واپسگرایی که فقط تیپ هست و هیچی نداره! اگر سیمای ما توان بهتر از این رو نداشت ما می گفتیم عییب نداره اما سریال های پلیسی خیلی بهتری داشتیم و این سریال داره به شعور مخاطب توهین می کنه! انصافا تو جلوه های ویژه ، تو فیلمنامه و داستان پردازی بسیار ضعیفه! دیشب سریال رو دیدم، وقتی تموم شد همینجوری هاج و واج مونده بودم که کارگردان سریال پیش خودش چی فکر کرده! فکر کرده الان فیلم خیلی دراماتیک شده! تخیلات کودکانه خواهرزادم رو اگر سریال کنم چیز بهتری در میاد! |
|||
|
|
۱۳:۰۱, ۱۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
هوش سیاه و دوست داشتم....ولی از این سریال ماتادور فقط اون صحنه ای و خوشم اومد که دختر پسره نتونستن هتل و منفجر کنن یهو ماشینشون منفجر شد...خیلی باحال بود ...چون همش توقع داشتم پسره دختر رو بکشه...........
![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فیلم: کپی سریال آمریکایی در سریال ماه رمضان | mahdy30na | 50 | 19,016 |
۲/مرداد/۹۳ ۲۳:۲۹ آخرین ارسال: مسافرتنها |
|

![[تصویر: sdfdsf.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7657783010/sdfdsf.jpg)
![[تصویر: 13098_210278735784321_2015639787_n.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7656239351/13098_210278735784321_2015639787_n.jpg)
![[تصویر: veva7c1haxq21gfgmdq2.jpg]](http://www.upload.tehran98.com/img1/veva7c1haxq21gfgmdq2.jpg)
![[تصویر: rs3lq3o8m47txo6wo4xm.jpg]](http://www.upload.tehran98.com/img1/rs3lq3o8m47txo6wo4xm.jpg)

![[تصویر: mat.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/mat.png)