|
آدمای دیگه هم رو خدا حساب باز کردن
|
|
۱۹:۰۱, ۲۴/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۲ ۱۹:۰۲ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
من چند صباحی آلمان بودم . مردمش سگ دارن و شراب میخورن و ........ اما من به عنوان یه دختر مسلمون اونجا امنیت داشتم و زیر نگاه های سنگین نیودم . اینجا نشد یه بار تو تاکسی یا تو یه خرید ساده متلک نشنوم. به ما میگفتن بنیاد خانواده تو غرب داغونه . ولی من اونجا خانواده دیدم باور کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 میگید دیدشون به زن .............................. خوب ابنجا هم همین جوره .تو مملکت من دختر خونده هم میتونه با باباش ازدواج کنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من اونجا رو بهشت نمیگم هست و لی انصاف داشته باشید . خوبی و شرافت مگه واسه خدا اصل نیست ؟ بیایید یه کم با انصاف به ادمای دنیا نگاه کنید . فقط ایرانی ها مهمان نواز و هنر دوست و خوب و خانواده دوست و همه چی تموم و بهشتی نیستن . ادامای دیگه هم رو خدا حساب باز کردن . |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۵۹, ۲۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
منظور از نقطه مقابل دقیقا چیه؟
آیا واقعا پدر و مادرا و خونواده ها این مصادیقو قبول ندارن؟ حیا چیزیه که فطریه توی همه وجود داره حالا برا بعضیا غبار گرفته ولی 100% منکر نمی شن همون نقطه مقابلام فک نکنم برای زندگیشون تو این کشور با شرایطی که گفتم زیر منگنه باشن و دارن به راحتی و باسلیقه خودشون زندگیشونو میکنن |
|||
|
|
۰:۲۱, ۲۶/مهر/۹۲
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
۷:۲۴, ۲۶/مهر/۹۲
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
خوب اونجا پیام قرانی رو در و دیوار نیست . تو متروهاشون چپ و راست پیام اخلاقی ننوشتن . اما جالبه که کسی کسی رو هل نمیده , کسی دستش این ور و اونور نیست . اما تو مترو های ما یا دعوا سر هل دادن همدیگه هست . من که جرات نمیکنم تو قسمت مشترک خانم و آقا برم . این یه واقعیته .مهم نیست قبول دارید یا نه . واقعا مییبینم واسه اهل بیت گریه میکنیم چقدر خوبیم.فرداش واسه تولد دست میزنیم . اشاعه فساد دولت و حکومت نداره واقعا . در غالب خیلی چیز ها ما خیلی چیز ها دیدیم.
خوب اونجا ازدواج مرد با مرد داریم . اینجا تو مملکت امام زمان ازدواج دختر خونده با باباش رو داریم . کدوم بدتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟// شما مصباح عزیز : شما خوشحالید تلویزیون روشن میکنید و خیالتون راحته که با خانواده دارید راحت فیلم میبینید . خوشحال باشید همیشه. ![]() من حرفم تو این تاپیک این بود . همه ی آدم ها هم مثل ما خدا دارن . اینقدر خودمون رو ایزوله ازشون نکنیم . انصاف داشته باشید. متاسفانه تو این تالار یه جریان فکری هست و نمیشه راحت سوال کنی و یا یه نتیجه برسی . |
|||
|
|
۱۶:۵۵, ۲۶/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مهر/۹۲ ۱۷:۰۵ توسط غربت تشیع.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۲۵/مهر/۹۲ ۲۱:۱۹)Atosa نوشته است: خانم skyeygirls ارتباط این امنیت با خدا چیه؟ آیا آنها چون روی خدا حساب باز کردن این امنیت را دارن؟ یا برای داشتن یک زندگی دنیوی راحت تر؟ (۲۵/مهر/۹۲ ۲۱:۲۰)110 نوشته است:آقا من جلوتر از شما زنبیل گذاشته بودم، نوبت منه ![]() با بسیاری از حرفهای این پست شما موافقم. پیرفتها و خوبی های غربی ها را نباید کتمان کرد. ولی باید دید که انگیزه آنها از این خوبی ها خدا است یا دنیا؟ مثلا یکی برای رضای خدا به گدا پول میدهد و یکی برای اینکه از نظر روانشناسی جس خوب و آرامش بخشی پیدا میکنه (در حقیقت برای رضایت هوای نفس خودش) به گدا پول میده. ایندو رفتار در ظاهر یکسان است ولی از دید دینی و توحیدی زمین تا آسمان فرق دارد. البته اینکه پیشرفت غرب را فقط ربط بدیم به این عواملی که زیباکلام گفته مثلا جغرافیایی شاید کاملا درست نباشه. عوامل دیگری هم هست. نقل قول:ربط دارد. چون معنای دین در غرب با معنای دین در ایران زمین تا آسمان فرق دارد. در غرب دین یعنی وحشی بازی های کلیسا.مثلا اعدام دانشمندان به این دلیل که میگفتند زمین دور خورشید میچرخه. آن وقتی میگن دین یعنی این دیکتاتوری های کلیسا. آنها اصلا با مفهوم دین که در ایران هست آشنایی ندارند. یعنی تا اسم دین و اسلام را میشنوند با همان تصوری که از دین در ذهنشان دارند مقایسه می کنند. از نظر آنها دین میگوید عمر زمین 6 هزار سال است و یکسری مزخرفات دیگه که کلیسا اعتقاد به آنها را اجبار میکند. نقل قول: و همچنین هیچ ارتباطی هم به این نداره که بگیم اونها به دلیل اینکه از نظر فرهنگی رشد کردند پس حتما روی خدا حساب باز کردند! در اینگونه بحثها باید اول دین را دقیق تعریف کرد. دین واقعی (یعنی اسلام تشیع دوازده امامی) اگر در هر جای دنیا به درستی اجرا شود موجب پیشرفت در همه زمینه های دنیوی (اقتصاد، قرهنگ و...) و اخروی میشود. |
|||
|
|
۱۸:۰۵, ۲۶/مهر/۹۲
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۲۶/مهر/۹۲ ۷:۲۴)skyeygirls نوشته است: خوب اونجا پیام قرانی رو در و دیوار نیست . تو متروهاشون چپ و راست پیام اخلاقی ننوشتن . اما جالبه که کسی کسی رو هل نمیده , کسی دستش این ور و اونور نیست . اما تو مترو های ما یا دعوا سر هل دادن همدیگه هست . من که جرات نمیکنم تو قسمت مشترک خانم و آقا برم . این یه واقعیته .مهم نیست قبول دارید یا نه . واقعا مییبینم واسه اهل بیت گریه میکنیم چقدر خوبیم.فرداش واسه تولد دست میزنیم . اشاعه فساد دولت و حکومت نداره واقعا . در غالب خیلی چیز ها ما خیلی چیز ها دیدیم. سلام . سرکار خانم skyeygirls این تفاوتهایی که شما گفتید ریشه در فرهنگهای ما داره و درست نیست تفاوت فرهنگ رو نقطه ضعف بدونیم ، تفاوت ما با غربی ها از پایه و ریشه ای محسوب میشه به این معنی که شاید اونها کارهایی بکنن که ما اون کارها رو مناسب ندونیم و بلعکس . شاید شما نظم پولادین غرب رو بیشتر بپسندید اما فراموش نکنیم کشورهایی که تمدن بالایی دارن از پیچیدگی بالایی برخوردار هستن و در نظر داشته باشید همین پیچیدگی روح حاکم بر فرهنگ مارو شکل میده . شما تو غرب نگاه نکردن دیگران رو امنیت میدونید در صورتی که اگر اتفاقی تو خیابان برای شما بیفته شاید کسی اونجا به کمک شما نیاد ( چون تو نظام مندی سازی فرهنگ عمومی غرب دست گرفتن تعریف نشده ) اما در ایران با همین امنیت کم ( به قول شما ) قطعا در کوتاهترین زمان ممکن همه مردم رو در کنار خودتون میبینید . شما مترو رو مثال میزنید در صورتی که شاید عمده بچه های تالار دارن از مترو استفاده میکنن و حقیر به شخصه همیشه دیدم خانها تو قسمت آقایون میان و کوچکترین بی احترامی به اونها نمیشه . ( در ضمن در مباحثه 2 طرفه نمیگن مهم نیست قبول کنید یا نه !!!) (۲۶/مهر/۹۲ ۷:۲۴)skyeygirls نوشته است: خوب اونجا ازدواج مرد با مرد داریم . اینجا تو مملکت امام زمان ازدواج دختر خونده با باباش رو داریم . در ابتدا بحث رو منطقی باز کردید و دوستان ( حتی مدیر تالار ) با شما همراه بودن چون استدلال نسبتا مناسب داشتید . خانم skyeygirls اگر شبهه ای در دین دارید قضیه متفاوته و تمام صحبتها و اعتراضات شما زیر سوال میره !! چون با توجه به این شبهه سوالات شما ماهیت گرفتن جواب و رفع مسئله نداره و صرفا روشی برای به چالش کشیدن مبانی اعتقادی محسوب میشه ! و در این صورت ادامه بحث تا حل نشدن شبهات دینی عملا کاری بیهوده تلقی میشه . ... |
|||
|
|
۱۸:۳۸, ۲۶/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مهر/۹۲ ۲۰:۰۵ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
نقل قول:شما مترو رو مثال میزنید در صورتی که شاید عمده بچه های تالار دارن از مترو استفاده میکنن و حقیر به شخصه همیشه دیدم خانها تو قسمت آقایون میان و کوچکترین بی احترامی به اونها نمیشه . ( در ضمن در مباحثه 2 طرفه نمیگن مهم نیست قبول کنید یا نه !!!)کوچکترین بی احترامی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ هیس دختر ها فریاد نمیزنند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ممنون که گوشزد کردید در مباحث 2 طرفه نمیگن .......................................... ************************************************************************************ وقتی من دارم این مساله که همه ادم هستیم اینقدرoخودمون رو ایزوله نکنیم و دوستان خوشحال هستن که اونجا مرد با مرد ازدواج میکنه اما هیچ کس درد دختر خونده های بینوا با این قانون ...........رو نادیده میگیره . تنگی نفس میگیرم . اونوفت شما حرف از شبهه دینی میزنید . همه چی اینجا خوبه . همه چی اینجا عالیه . خدا اینجا نعریف شده . شما تو غرب نگاه نکردن دیگران رو امنیت میدونید در صورتی که اگر اتفاقی تو خیابان برای شما بیفته شاید کسی اونجا به کمک شما نیاد ( چون تو نظام مندی سازی فرهنگ عمومی غرب دست گرفتن تعریف نشده ) اما در ایران با همین امنیت کم ( به قول شما ) قطعا در کوتاهترین زمان ممکن همه مردم رو در کنار خودتون میبینید . آره راست میگید . اصلا کمک واسشون تعریف نشده .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 |
|||
|
۱۹:۰۲, ۲۶/مهر/۹۲
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
چ سوال عجیبی!!!!!!!!!!!!!!!
ارتباط امنیت با خدا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا بگین ارتباط ناامنی اینجا با خدا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه هر چی اینجا هست خداییه هر چی تو غربه ضد خدا هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اتفاقا قانونای اونجا خدایی تره مثلا همین آشنامون ک بچه دار نمیشه می خوان ی بچه یتیم بیارن بزرگ کنن اونجا تو غرب بچه یتیم عین بچه خود خانواده حساب میشه و ارث داره اما تو ایران 1. ارث نداره 2. میشه باهاش ازدواج کرد و چند تا چیز دیگه ک یادم نیس!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۲۰:۰۰, ۲۶/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مهر/۹۲ ۲۰:۱۳ توسط sakineh110.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
هر چی اونجا فحشا هست اینجا هم هست اما زیر زیرکی
البته دیگه داریم می ریم به سمت علنی اونجا اگر ماشین بیفته دنبال دختران ف.... اینجا ف... و چادری و با حجاب و... حالیشون نیست تو خیابون راه می ریم محکم ضربه می زنن به بدنمون!!!!!!!!!! نگید نیست آقایون!!!!! من که حداقل از همه ی همکلاسیام پرسیدم شده یکبار هم تجربه اش کردند همه خصوصا خانم های چادری رو نشانه می گیرن !!!!!!!!!!! اما من خیلی ناراحتم جناب مصباح که تو جامعه ایی زندگی می کنم که همش بهم دروغ می گیم همش تهمت می زنیم همش سعی می کنیم زیر آب هم رو بزنیم و الی ماشاالله برنامه 90 رو نگاه کن نیازی نیست بری تو خیابون تا حقیقت رو بفهمی از همون تلویزیونی که ازش رضایت داری تا تهش همه چی رو بخون جالبیش اینجاست تو همون برنامه 90 که ایرونی های به دنیا اومده ی اروپا رو میاره کاملا بی شیله پیله و حقیقت گو هستند نکنه بی خدا هستند از نظر شما؟ مشکل اینه که تو ایران اینقدر همه عقده ایی ج ن س ی هستند همه چیز رو ج ن س ی می بینن و مشکل ترش اینه که هنوز دو زاری ملت نیفتاده که ما تو ج ن س ی هم از غرب زدیم جلووووووووووووووووو (۲۵/مهر/۹۲ ۲۳:۵۹)مصباح نوشته است: همون نقطه مقابلام فک نکنم برای زندگیشون تو این کشور با شرایطی که گفتم زیر منگنه باشن و دارن به راحتی و باسلیقه خودشون زندگیشونو میکنن به قول آیت الله منتظری (رحمة الله علیه) : مسجد هم دستشویی نیاز داره وگرنه اون محیط پاک رو آلوده می کنه وقتی اون نقطه مقابل دستشویی براشون موجود نیست به همه گند می زنن و میشه حکایت الانمون! اون غربی ها خوبیشون اینه که همه جای کشورشون مسطراح تعبیه کردند!!!! کاباره و می خونه و مراکز ف ح ش ا و........ و دیگه به جامعه غالب کاری ندارند ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۰:۲۸, ۲۶/مهر/۹۲
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
خب خدا رو شکر که چند نفر مثل من حداقل چیز هایی رو دیدن که تنگی نفس امونشون رو بریده .
من اونجا تونستم دیدم رو عوض کنم . من الان نگاهم به افغانی ها عوض شد . باور کنید شهروند درجه 5 هم حسابشون نمیکردم اما اونجا اقوام مختلف دید های مختلف من رو هم عوض کرد . نگاهم به آدم ها عوض شد. من و دوستم میخواستیم بریم یه مکان توریستی رو ببینیم . چند خانم آلمانی کمکمون کردند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تا اون مکان رو بتونیم با مترو بیاییم . از یه مسیری عذرخواهی کردند چون خیلی شلوغ بود . من و دوستم (خانمه دوستم و با حجاب) تنها از مسیری پر ار دیسکو و بار رد شدیم . نه کسی تنه زد . نه کسی چیزی گفت . نه مزاحمتی . نه حرفی . رفتیم و دیدیم و باز از اون مسیر برگشتیم . حالا بریم ایران و یه بازار . تا صد دفعه از پشت سر ............................... بگذریم . اون ها خدا ندارن اونجورین . واییییییییییییییی ما چقدر خوبیم . من تو کلیسا از دوستم پرسیدم این عکسه مریم مقدسه و رک گفت من مذهبی نیستم و نمیدونم . اما این جا به خاطر استخدام باید کل مفاتیح و رساله و خطبه حفظ باشی و کلی ریا کار باشی تا بتونی کار پیدا کنی که فقر نیاد که از اون در ته مونده اعتقادت بره . اونجا هر کی خواست میره دیسکو و بار . هر کی خواست میره خونش و نمازش رو میخونه . من دلم میسوزه چرا ما اینجوری شدیم . چرا همه چیز های آرمانی اونجاست . |
|||
|
|
۲۰:۴۷, ۲۶/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مهر/۹۲ ۲۰:۵۲ توسط غربت تشیع.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
(۲۶/مهر/۹۲ ۱۹:۰۲)Atosa نوشته است: چ سوال عجیبی!!!!!!!!!!!!!!!دوست گرامی یک ؟ کافیست. علامت سوال بیش از یکی با آداب تالارهای گفتگو همخوانی ندارد. بنده به سوال شما پاسخ میدم و امیدوارم شما هم به سوال بنده پاسخ دهید و سوال را با سوال پاسخ ندهید. ناامنی در ایران هیچ ارتباطی با خدا ندارد. فکر نکنید که همه مردم ایران همه رفتارهایش بر اساس اسلام است. اسلام را با مسلمان قاطی نکنید. کسی ادعا نکرده که 100% رفتار ایرانی ها حتی ایرانی های مسلمان بر طبق دستورات اسلام است. اسلام میگه سیگار کشیدن حرام است ولی خیلی از مسلمانها میکشن دین را نباید با رفتارهای اشتباه پیروان آن سنجید. هرچی اینجا هست خدایی نیست. من نگفتم هرچی توی غرب هست ضدخدایی است. ولی غربی ها کارهای خوب را اصلا برای خدا انجام نمیدن. برای خودشان انجام میدن. یعنی برای یک زندگی دنیوی بهتر. کسی که اصلا اعتقادی به خدا نداره مگه میشه برای خدا کاری انجام بده؟ در روز قیامت هم اگر ادعای ثواب و بهشت کنند خدا به آنها میگه مگر برای من کار خوب کردی؟ برو ثوابت را از همونی بگیر که براش کار خوب کردی. ما نگفتیم در غرب بچه یتیم عین بچه خود آدم نیست. سوال این است که مگر برای خدا این کار را انجام میدن؟ اگر در مورد قوانین اسلام سوال و شبهه دارید بصورت یک موضوع جدا مطرح کنید تا بحث بشه. حالا شما جواب بدید. امنیت و دیگر کارهای خوب غربی ها چه ارتباطی با خدا دارد؟ دوستان گرامی از همه شما یک خواهش دارم. موضع خودتان را مشخص کنید. اول مشخص کنید شما دارید در مورد دین صحبت می کنید یا در مورد رفتارهای دیندارها؟ رفتارهای ایرانی ها با اسلام فرق دارد. اگر شما در مورد اسلام می خواهید صحبت کنید منبع آن قرآن و اهل بیت است. اگر در مورد رفتارهای ایرانی ها می خواهید صحبت کنید چه ربطی به اسلام دارد؟ یک مسلمان لزوما 100% کارهایش طبق اسلام نیست. مگر معصوم همه 80 میلیون ایرانی ها که معصوم نیستند. من نمی دانم چرا بعضی ها این اصل بدیهی را نمی فهمند و در مورد اسلام بر اساس رفتارهای غلط ایرانی ها قضاوت می کنند. شما اول تکلیف خودتان را لطفا معلوم کنید. اشتباهات ایرانی ها هیچ ربطی به اسلام ندارد همانطور که کارهای خوب غربی ها هیچ ربطی به خدا ندارد. البته غربی های بی دین منظور است. والا یک مسیحی که بر اساس آموزه های دین مسیحیت یک کار خوب انجام میدهد (نه بر اساس فرهنگ غربی) بحث آن فرق دارد. ولی امروزه آموزه های مسیحیت در غرب کمرنگ شده و کارهای خوب دیگه خیلی بر اساس مسیحیت نیست. بلکه برای داشتن یک زندگی دنیوی بهتر است. یعنی در عین بی اعتقادی به خدا کارهای خوب هم می کنند. این اصلا ربطی به خدا نداره. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: %5BAvin%5D%20(001).gif]](http://www.nasimchat.com/smilies/%5BAvin%5D%20(001).gif)
![[تصویر: %5BAvin%5D%20(034).gif]](http://www.nasimchat.com/smilies/%5BAvin%5D%20(034).gif)
![[تصویر: blush.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/blush.png)