|
(یک سوال داشتم)،،،،اسماء مبارک روی قبر؟؟؟
|
|
۲۱:۵۲, ۲۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام موضوعی هستش که مدت هاست ذهنمو رو مشغول کرده... من خودم وقتی به یه امام زاده میرم، خیلی حواسم هست که پام روی قبر ها نره...هم به خاطر احترام و هم به خاطر اسماء مقدسی که روی قبور نوشته شده... البته بعضی جاها این کار خیلی سخت میشه!!! وقتی که زمین کاملا با سطح قبور یکسان باشه!!!! فقط به زمین نگاه می کنم و راه میرم و فقط مواظبم پام روی قبور نره...بقیه بهم میگن وسواس داری!!!! ![]() ![]() دستشون درد نکنه! لطف دارن! اما میخوام از شما بپرسم: به نظرتون این کار وسواسه؟؟؟؟ خب وقتی اسم معصومین روی قبر نوشته شده یا اولش از بسم الله الرحمن الرحیم استفاده شده...من همینطوری رو به رومو نگاه کنم و برم؟؟؟؟!!!!! خب گناه داره دیگه... خب به نظرتون من وسواس دارم؟؟؟!!!!! یا دیدم درسته؟؟؟ و اگر درسته چرا باید این مورد رو در قبرستان ها رعایت نکنند و تازه داخل خود حرم ها که وضع خیلی بدتر میشه!!!!! مثلا تو حرم شاه عبدالعظیم که رفته بودیم من نمیدونید چه مدلی مجبور بودم راه برم!!!! چون هر قدم یه شخصی دفن شده بود!!! ![]() please help me ![]() |
|||
|
|
۲۳:۴۷, ۲۷/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۲ ۱:۰۰ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
به هیچ وجه وسواس نیست خودم در بهشت زهرا سعی می کنم پا رو هیچ قبری نگذارم مخصوصا اگر اسامی خاص باشند بی احترامی محسوب می شود. یه مطلبی هم دیدم مناسبه و قال ابوالحسن موسى بن جعفر (ع ): اذا دخلت المقابر فطا القبور، فمن کان مومنا استروح الى ذلک و من کان منافقا وجد المه حضرت موسى بن جعفر (ع ) فرمود: وقتى به قبرستان داخل مى شوید و روى قبرها مى روید، اگر صاحب قبر مومن باشد این پا گذاشتن روى آن موجب آسایش و راحتى او از گرفتارى خواهد شد، واگر صاحب قبر منافق باشد، پا گذاشتن موجب عذاب وغم و اندوه بیشترى براى او مى شود. البته نگفتند پا بگذارید ولی اثر آن در حدیث آمده در ضمن پا گذاشتن روی اسامی حکم دیگری دارد و این فقط برای قبر ساده است |
|||
|
|
۱۵:۰۹, ۱۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
در احکام اسما متبرکه علما میگن اگر علم به وجود اسامی مبارک ندارید تفحص بر شما واجب نیست پس نیازی نیست شما روی قبور رو بخونید.حتی خواندن روی قبور کراهت داره. در روایتی از پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) خطاب به امیرالمومنین چند چیز باعث نسیان و فراموشی معرفی شده است که یکی از آنها خواندن سنگ نوشته های قبرهاست.("من لایحضره الفقیه"، ج4، ص361) البته من خودم وقتی مجبورم روی قبور راه برم همون موقع یراشون صلوات میفرستم. |
|||
|
|
۱۵:۱۳, ۱۰/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۳ ۱۵:۱۵ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
من چندین ساله که به هیچ وجه روی قبر ها نمیرم و حتی از آدمایی که همینطور بیخیالی روی قبرا میرن ، یخورده بدم میاد
![]() شما فک کن بلانسبت ، خودت اون زیری...خوشت میاد هی روت راه برن؟! ![]() ![]() نقل قول:اما میخوام از شما بپرسم: به نظرتون این کار وسواسه؟؟؟؟به نظر من در حالت کلی اصلا هم وسواس نیست یا علی |
|||
|
|
۱۵:۳۷, ۱۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۱۰/تیر/۹۳ ۱۵:۱۳)فدايي ولايت نوشته است: من چندین ساله که به هیچ وجه روی قبر ها نمیرم و حتی از آدمایی که همینطور بیخیالی روی قبرا میرن ، یخورده بدم میادمرد حسابی چیزی اون زیر نیست که ![]() جسم که خاک شده،روح هم که اون بالا مالا هاست ( بالا مالا !! )
|
|||
|
|
۱۵:۴۴, ۱۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
این چه حرفیه آقای تیشتر( فکر کردید ماسک بزنید نمیشناسیمتون!:cool
![]() من اگر میگم پامو دوست ندارم روی قبر بذارم علاوه بر اون اسماء مبارک ٬ به خاطر حرمت و احترام به انسان هستش... هر انسانی که دفن شده باشه فرقی نمیکنه٬ من احساس میکنم یه جور توهینه... یعنی تمام تلاشمو میکنم موقع راه رفتن پامو درست بذارم...ولی دیگه اگر نشد فرق میکنه با اینکه بی خیال از رو قبور پیاده روی کنم! |
|||
|
|
۱۶:۰۸, ۱۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
منم نمیذارم رضوانه جان!
توی بهشت زهرا یا امامزاده ها که میرم، عین اونایی که دارن لی لی بازی میکنن، هی میپرم اینور و اونور... اتفاقاً همه منم مسخره میکنن... اما من اگه اون زیر بودم، دوست نداشتم یکی سرشو بندازه پایین و از روی ما رد بشه... یه فاتحه ای، یه ذره تاملی چیزی... |
|||
|
|
۱۶:۰۸, ۱۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱۰/تیر/۹۳ ۱۵:۴۴)رضوانه نوشته است: این چه حرفیه آقای تیشتر( فکر کردید ماسک بزنید نمیشناسیمتون!:coolجانم؟؟؟ ماسک؟؟؟ ![]() عرضم اینه که اون آدم اون زیر که نیست،مثلا حواسش باشه شما پاتون رو بزارید روش ناراحت بشه... کلا دغدغه های یک آدم مرده،چیزای دیگه ایه! احترام به نام ها و نوشته های روی قبر ها رو قبول دارم.ولی برای مرده ها فکر نمیکنم این چیزا مهم باشه. |
|||
|
|
۱۶:۲۵, ۱۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
پیمان معادی توی فیلم جدایی یه دیالوگ جالبی گفت٬
سیمین بهش گفت: اون که نمیدونه باباته! پیمان گفت: اون نمیدونه من پسرشم٬ من که میدونم اون پدرمه ![]() اینجا هم همینه اون مرده تو دنیای خودشه درگیر اعمالش ولی من چی؟ من که میدونم اون یه انسانه یه انسان شریف نمیتونم بی خیال بشم! |
|||
|
|
۱۶:۳۰, ۱۰/تیر/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
من از همین تریبون اعلام میکنم من مردم هیچ کس حق نداره پاشو رو قبرم بزارااااااااااااااا
از الان بگم. اصلا باید وصیت کنم دور قبرم سیم خاردار بکشن منم بدم میاد رو قبر پا بزارم اونم بخاطر اینه که از بچگی مامانم بهم یاد داده که این کار رو نکنم ... ولی خب قبر ![]() تا حالا بهش فکر کردید که چه صندوقچه پر رمز و رازیه؟ با اینکه ظاهرش هیچ ارزشی نداره یه مشت سیمانه و یه تن پوسیده اما شده دریچه ارتباط این دنیا و اون دنیا .. یعنی تنها دریچه ی قابل درک برای عوام باورتون میشه روزی من ! من! من! هم باید برم زیر قبر؟ و حتی شما دوست محترم ! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

یا دیدم درسته؟؟؟ 

)

از الان بگم.