| نظرسنجی: چه کسی را روی صندلی داغ بشونیم؟؟؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| نتایج این نظرسنجی را بعد از رای دادن می توانید مشاهده کنید | |||
| تمام | 349 رأی | 100% | |
|
صندلی داغ (ویژه تولد تالار)
|
|
۱۳:۵۴, ۲۸/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۲ ۱۱:۲۸ توسط سخنگو.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ![]() سالهای قبل ما این تاپیک رو داشتیم و خیلی هم کاربرا دوستش داشتن و گویا دارن . امسال هم تاپیک های صندلی داغ (سه تا برای سه نفر) را خواهیم داشت. فقط می مونه اون سه نفر مدیر که شما باید انتخابشون کنید.. این تاپیک تا 1 آبان باز خواهد بود و از فرداش صندلی ها برافروخته خواهند شد... ![]() خدا به اون سه نفر رحم کنه... لطفا در نظر سنجی شرکت کنید و سه نفری که قراره روی این صندلی بنشینن رو انتخاب کنید.
|
|||
|
| آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۴۸, ۱/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۹۲ ۳:۰۱ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #121
|
|||
|
|||
|
اطلاعیه بعدی ستاد انتخاباتی کل تالار
تمام حرکات مشکوک و نیمه مشکوک در تالار رصد میشه . رای دهندگان خیالشون راحت باشه . و ارامش خودشون رو حفظ کنند تیم های چک و خنثی(کنترل ای پی ) ۲۴ ساعته مشغولند . به هیچ عنوان تسلیم جو سازی های فرصت طلبها نشده و هر گونه تخلف احتمالی را گزارش کنند. |
|||
|
|
۳:۱۱, ۱/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۹۲ ۳:۱۳ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #122
|
|||
|
|||
|
یعنی چی آخه ، چه خبره اینجا؟ مگه تاپیک گفتگوی آزاد باز کردیم؟؟؟
. . . (ستاد ضد حال زدن) =-=-= (۳۰/مهر/۹۲ ۱:۵۵)asalbanoo نوشته است: آقا وحید! باور کنید آقای املشی ، بابته اینهمه تبلیغات، یه بار هم بمن که اعتبار ندادند. بابا این مجید از اولشم معلوم بود خرش که از پل رد شد دیگه اعتبار به کسی نمیده همه رو خودش میخوره (۳۰/مهر/۹۲ ۱:۵۵)asalbanoo نوشته است: ستاد ما، فی سبیل الله... درستش اینه: ستاد ما فی العاشق الچشم و ابروی الدکتر المجید املشی :دی |
|||
|
|
۱۰:۵۱, ۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #123
|
|||
|
|||
|
سلام
اَاااا دیشب چه خبر بوده!!!!! بیانیه ی شماره 1 ستاد انتخاباتی میلاد.م و جوینده ی حق : " بچه ها اگه صندلی سقوط کرد، نگران نباشید، سال بعد آن را پس می گیریم، مواظب باشید که در این مدت از تالار حذف نشوید." |
|||
|
|
۱۱:۰۱, ۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #124
|
|||
|
|||
نقل قول:درستش اینه: مگه کسی تا حالا چشم و ابرو آقا مجید و دیده؟؟!!! ![]() بعد میگن خانوما حسودن... ![]() |
|||
|
|
۱۱:۵۷, ۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #125
|
|||
|
|||
|
من ک خعلی از مجید املشی بدم میاد
![]() (اینو نوشتم ک تعادل حفظ شه ایشون خودشو نگیره هاااااااااااااااااااااااااااااااااااا) ![]() اصلا املشی از نوشته هاش معلومه چشم و ابروش زشته ![]() ![]() ![]() ![]() همتون ب من رای بدین من خعلی بهترم از اینها! -- تازشم! اون آقاهه کی بود ک گفت کارتون یوگی توهین ب نوحه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() همون گفت آواتارنگاری در فضای مجازی یعنی اینکه طرف خود اصلیش با خود مجازیش ک نوعی آواتاره فرق میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (الان من چقدر سطح بالا حرف زدم بهم رای بدین!!!!!!!!!!!) حالا سوال اول من از مجید: بگو بدانم خود مجازی و خود واقعیت تا چ حد ب هم نزدیکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه اسمت مستعار بود در تالارها آیا بازهم اینچنین سعی در رعایت اخلاق می نمودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() (ستاد حالگیری تالار) |
|||
|
|
۱۲:۰۴, ۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #126
|
|||
|
|||
(۳۰/مهر/۹۲ ۲۳:۲۸)asalbanoo نوشته است: سلام علیکم خوش آمدید. به نام خدا جناب محمد 67 از دوستان بنده هستند ک چندی پیش ، در جلسه ای که در اون مباحث اعتقادی مطرح شده بود،تالار رو به ایشون معرفی نمودم و ایشون هم آمدند و ثبت نام کردند. نظرشون هم کاملا شخصیه وایشون در مورد بنده لطف دارند ![]() نگران نباشید...تخلفی در کار نیست
|
|||
|
|
۱۲:۱۲, ۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #127
|
|||
|
|||
(۱/آبان/۹۲ ۲:۲۳)تلمیخا نوشته است: بیانیه شماره 4.68 ستاد سید ابراهیم: تلمیخای عزیز، مارو نینداز تو این غبار فتنه خواهشا.... ![]() ما نه ستادی داریم و نه یاری ![]() پارسال خیلی ساده و بدون این تبلیغات پرهزینه و این همه تخلف راحت رای آوردیم و تموم شد ![]() دوستان این صندلی ها به کسی رحم نمیکنه، تازه اینم که از نوع داغش هست.... آمار تالار یهو رفته بالا، کلی ثبت نامی داشتیم.... ![]() ![]() عجب آدمای رندی ![]() ![]() در این تالار بودنا و ما نمی دونستیم. ![]()
|
|||
|
|
۱۳:۰۸, ۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #128
|
|||
|
|||
(۱/آبان/۹۲ ۱۱:۰۱)asalbanoo نوشته است: مگه کسی تا حالا چشم و ابرو آقا مجید و دیده؟؟!!! نه دیگه ، مشکل همینجاست که همه ندیده عاشق شدن.... بابا چشم و ابروی مجید که عاشق شدن نداره. الان من مجیدو براتون ترسیم میکنم تا ببینید دقیقا چطوریه یه آدمی رو تصور کنید که سوار الاغش شده و داره از روی پل رد میشه.... بعد از اینکه رد شد میزنه پلو خراب میکنه که دیگه کسی رد نشه ، حسن عزتی هم باید شنا کنه بره اونطرف :دی |
|||
|
|
۱۳:۰۹, ۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #129
|
|||
|
|||
|
اگه حسن عزتی جزء انتخابی ها بود این رأی گیری کاملا درسته
وگرنه شک نکنین100%غلطه ودرش تقلب شده ![]() البته مدرکی درمورد تقلب انتخاباتی ندارم ها ![]() اما شک ندارم معلومه!!! اصلا مگه مدرک هم میخواد؟؟ |
|||
|
|
۱۳:۲۵, ۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #130
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام به همه ی دوستان عید غدیر رو به همه ی دوستان خوبم تبریک عرض می کنم ![]() این چند وقته چقدر جو تالارخوب شده همه ی دوستان احترام همدیگه رو رعایت مکنند انشاالله همین جوری ادامه پیدا کنه واقعا اگه ما ، رو اشتراکات تمرکز کنیم به وحدت می رسیم یاد اون جمله افتادم: همه ی ما مخرج کسرهامون یکیه فقط صورت کسرهامون فرق داره (البته مضمومش این بود) به امید وحدت واقعی ظهور آقامون امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سبک موسیقی مورد علاقه تان (ویژه تولد تالار) | Amir | 104 | 47,598 |
۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۱۳ آخرین ارسال: مسافرتنها |
|
| مسابقه تاپیک خوانی (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 17 | 8,684 |
۲۳/دی/۹۲ ۱۸:۱۳ آخرین ارسال: سخنگو |
|
| بهترین امضاها و آواتارها (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 29 | 14,963 |
۱۷/آبان/۹۲ ۲:۲۸ آخرین ارسال: Aryha |
|
| یادگـــــــــــــاری **دعـــــــا** (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 50 | 26,225 |
۱۲/آبان/۹۲ ۲۰:۲۱ آخرین ارسال: paradise |
|
| انتخاب بهترین سرصفحه تالار (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 35 | 16,574 |
۱۱/آبان/۹۲ ۱۹:۰۷ آخرین ارسال: mohamad |
|
| تفدیر و تشکر از همسنگر ها (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 33 | 16,913 |
۱۱/آبان/۹۲ ۱۷:۰۷ آخرین ارسال: m.hossein |
|
| صندلی داغ ˙·٠•●حسن عزتی ●•٠·˙ (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 56 | 33,720 |
۸/آبان/۹۲ ۱۱:۲۴ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|

![[تصویر: 01.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7976785371/01.jpg)
![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)

![[تصویر: Salavat.jpg]](http://nightworld.persiangig.com/Bidari-Andishe/Zeiarat/Salavat.jpg)