کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یه نفر داشت با الاغش ...( 2 کلوم با گل پسرهای مجرد )
۰:۰۳, ۲۹/مهر/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

یه نفر داشت با الاغش .....

یه روز یه نفر سوار الاغی پیری بود خیلی عجله داشت با پا می زد زیر شکم الاغ تا الاغ زود تر برود و هی الاغ رو با یه چوب می زد و با عصبانیت هی می گفت: هون هون حیوون. صاب مرده.

یه نفر که مرد رو می دید به اون گفت: هی دادش گلم چرا این همه پا به زیر شکم این الاغ می زنی ؟
چرا انقدر اعصاب خودت رو خورد می کنی و این زبون بسته رو می زنی و اوقاتت رو تلخ می کنی و داد و فریاد می کنی؟!!!!!!

مرد گفت: می فرمایی چه کار کنم عقل کل ؟!
مرد با لبخند گفت: سادس

این پا را که هی داری زیر شکم الاغ می زنی روی زمین بزن

مرد گفت: روی زمین؟
گفت: آره راه بروی زودتر می رسی

...

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، مجتبی110 ، در جستجوی سختی ، یاوران مهدی ، 313flowers ، عبدالرحمن ، Havbb 110 ، یاســین ، mohammadhadi ، mahramaneh ، sarallah ، سجاد313 ، rezamohammadi ، ضحی ، meisamtiger ، help me ، فدايي ولايت ، fafa* ، السا ، nasimesaba ، مجنون العباس ، sadegh313 ، arman mohseny ، MohammadMeraj ، mahdy30na

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۱۵, ۲۳/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۹۲ ۲۰:۱۶ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #41
آواتار
(۲۳/دی/۹۲ ۱۹:۵۶)zohre150 نوشته است:  غریب جان سلام

آخه آقا پسرها اول یه نگاه به خودشون نمیندازن بعد پا میشن میرن خواستگاری یه دختر...
چرا همش میگن دخترا پر توقع شدن؟؟؟
خب قبل از خواستگاری یه نگاه بهخودت بنداز بعد برو خواستگاری که جواب منفی نشنوی... از قدیم گفتن کبوتر با کبوتر غاز با غاز..پسره هیچی نداره میره خواستگار انتظار داره جواب مثبت هم بشنوه خب خانواده دختر هم حق دارن قبول نکن ، چون بحث سر یه عمر زندگیه نمیشه ریسک کرد که شاید پسره بعدا شاغل شد و خونه و ماشین خرید..
سلام

این حرف شما کاملا صحیح

اما فکر کنم مشکل انتخاب بیشتر اقا پسرها اینه که از رو هوا انتخاب میکنن...
متوجه هستین که...

ولی دوست محترم اینده خیلی از اقا پسرهای بیکار از قبل قابل پیش بینیه...پسری که خانواده خوبی داره از نظر تحصیلی پشکار رو درش میبینی..یا مهارتهایی که داره و ...

اصلا من موردهایی رو دیدم که بعد از ازدواج با معرفی خانواده خانومشون صاحب شغل های عالی شدن...منظورم بند پ نیست البته.

خب همین اقا پسر اگه به خواستگاری یه دختر معقول بره..نه ظاهر بین(که از ترس سیم جیم همسایه ها جواب رد میدن)!!!
خب سزیعتر به امر مقدس ازدواج میرسه...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، لبخند خدا ، help me ، Reza2035 ، fafa* ، Havbb 110 ، nasimesaba ، السا ، مجید املشی
۲۰:۱۶, ۲۳/دی/۹۲
شماره ارسال: #42
آواتار
(۲۹/مهر/۹۲ ۲۱:۳۰)سجاد313 نوشته است:  من از نظر مسائل جنسی مشکلی ندارم،چون که به رابطه ی جنسی نیازی ندارم.و تمایلی هم ندارم.بعضی ها اینطوری اند.
شما گویا اصلا به بلوغ نرسیدید! Big GrinBig Grin یا شعاره...یا اینی که من میگم

(البته کاملا به صورت شوخی گفتم...ناراحت نشید جان من)
۲۱:۱۳, ۲۳/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۹۲ ۲۲:۲۷ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #43
آواتار
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام)

آقا می گم،حالی می کنین برا خودتون ها ...
دور همی نشستین،هی تاپیک می زنین،هی تاپیک می زنین ...
بابا برین زن بگیرین دیگه،کار نداره که...
آه،آه،من همین الان دومیشم گرفتم...(شوخی کردم)Cool
ولی خداییش من که هر چی خوندم نفهمیدم راهکار soshiant عزیز چیه؟
اما گذشته از شوخی من خودم متاهل هستم،(نگین شعار میدن)ولله، ازدواج کردن اونقدرها هم سخت نیست.سخت هست،ولی اونقدرها سخت نیست...
آخه کار که بدون سختی نمیشه...
خداییش من وقتی داشتم عقد می کردم چیزی به جز وام ازدواجی که قرار بود در آینده بگیریم و یه مقدار کمک خانواده فقط برای برپایی مراسم(خدایی در حد توانشون کمک کردن،دستشون درد نکنه)چیزی نداشتم...الان خدا رو شکر...
90 ٪ دلایلی هم که آقا پسرا در مورد نبود دختر خوب و بساز مطرح می کنن خلاصه میشه در جمله زیر:
آقا،شما دختر خوب پیدا نمی کنین چون تو خیابون دنبال دختر خوب می گردین(البته نه همه ها...)
به خدا دختر خوب زیاده،ولی تو خیابون نیست...
منم مثل شما فکر می کردم ولی وقتی با خانومم آشنا شدم کلاٌ نظرم عوض شد...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، fafa* ، nasimesaba ، help me ، السا ، مجید املشی
۲۱:۱۷, ۲۳/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۹۲ ۲۱:۱۹ توسط لبخند خدا.)
شماره ارسال: #44
آواتار
(۲۳/دی/۹۲ ۲۰:۱۵)غریب نوشته است:  سلام

این حرف شما کاملا صحیح

اما فکر کنم مشکل انتخاب بیشتر اقا پسرها اینه که از رو هوا انتخاب میکنن...
متوجه هستین که...

ولی دوست محترم اینده خیلی از اقا پسرهای بیکار از قبل قابل پیش بینیه...پسری که خانواده خوبی داره از نظر تحصیلی پشکار رو درش میبینی..یا مهارتهایی که داره و ...
خب پس بهتره بنظرم اول برن شغل پیدا کنن بعد برن خواستگاری اینطوری بهتر نیست؟؟ چون الان اگه پسر بره خواستگاریه دختری که سطح فرهنگ دختره بالاست یا همسطح پسر هست خانواده دختر اصلا قبول نمیکنه...اگه پسری بیکاره باید بره با یکی ازدواج کنه که سطح فرهنگ دختره از خودش پایین تر باشه(که خودش مشکلاتی داره و بعضی پسرها حاضر نیستن) در غیر اینصورت جواب نه میشنوه و میگه دخترا پر توقع شدن و خانواده ها سختگیری میکنن و....!!

(۲۳/دی/۹۲ ۲۰:۱۵)غریب نوشته است:  اصلا من موردهایی رو دیدم که بعد از ازدواج با معرفی خانواده خانومشون صاحب شغل های عالی شدن...منظورم بند پ نیست البته.
صد در صد پسره قبل از ازدواجش هم شغل داشته چون خانواده های خوب بیشتر به فکر دختراشون هستن و کمتر پیش میاد دخترشونو بدن به پسر بیکار..

(۲۳/دی/۹۲ ۲۰:۱۵)غریب نوشته است:  خب همین اقا پسر اگه به خواستگاری یه دختر معقول بره..نه ظاهر بین(که از ترس سیم جیم همسایه ها جواب رد میدن)!!!
خب سزیعتر به امر مقدس ازدواج میرسه...
دختر عاقل صد در صد بعد از ایمان و اخلاق و...شغل هم جز معیارهای ازدواجش هست!! دختری که شغل براش مهمه که ظاهر بین نیست؟؟؟من دختر معقول هم دیدم که شغل براش مهم بوده اتفاقا اکثر دخترای معقول شغل براشون مهمه!! الانو دارم میگم...
خانواده های بیشتر سطح پایین حاضرن داماد بیکار داشته باشن..Smile اصلا یه پسر بیکار چطور روش میشه بره خواستگاریه یه دختر معقول و تحصیل کرده و با اصل و نسب ؟؟حتی خانواده های تحصیل کرده و با فرهنگ هم واسه پسربیکارشون پا نمیشن برن خواستگاری تا شغل پیدا کنه مگر به اصرار پسر..
(۲۳/دی/۹۲ ۲۰:۰۸)Tishtar نوشته است:  باز با بازBlush

اولش که داشتم مینوشتم حدس زدم...بله ویرایش شد..متشکرم گفتین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، Reza2035 ، nasimesaba ، Ali#59
۲۳:۲۶, ۲۳/دی/۹۲
شماره ارسال: #45
آواتار
(۲۳/دی/۹۲ ۲۱:۱۷)دختر خورشید نوشته است:  خب پس بهتره بنظرم اول برن شغل پیدا کنن بعد برن خواستگاری اینطوری بهتر نیست؟؟ چون الان اگه پسر بره خواستگاریه دختری که سطح فرهنگ دختره بالاست یا همسطح پسر هست خانواده دختر اصلا قبول نمیکنه...اگه پسری بیکاره باید بره با یکی ازدواج کنه که سطح فرهنگ دختره از خودش پایین تر باشه(که خودش مشکلاتی داره و بعضی پسرها حاضر نیستن) در غیر اینصورت جواب نه میشنوه و میگه دخترا پر توقع شدن و خانواده ها سختگیری میکنن و....!!

من بر اساس چیزی که اطرافم میبینم این جواب رو بهتون میدم.
اتفاقا این حرف درسته اگه پسر شغل خیلی عالی داشته باشه اصولا میره از خوانواده ای بالاتر از خودش دختر انتخاب میکنه.
تو احادیث ما نهی شده .اتفاقا تاکید شده از خانواده پایین تر از خودتون زن بگیرین.فک کنم دلیل این امر بر اساس روحیه مرد ها کاملا توجیه شدست برای همه.
البته بالاتر یا پایین تر بودن خوانواده ها رو بستگی داره چطور ببینیم...با چه معیارهایی بسنجیم.

ببینید فرقه بین یه پسر کم هوش بی تحرک و... بیکار بایه اقا پسر تحصیل کرده با پشتکاره وبیکار...
انسانی که پشت کار داره ،سواد (به معنی حقیقی) داره مگه قراره تا پایان عمر بیکار بمونه؟؟؟؟
اصلا از نگاه زمینی بخوایم نگاه کنیم برا اکثر استخدامها تاهل یه اولویته
از نگاه اسمانی بخوایم نگاه کنیم خدا خودش قول داده...

ما چرا نمیخوایم درک کنیم اصلا این ازدواج چیزی نیست که این قدر ساده اسمش رو ما بخوایم ببریم این قدر ساده بگیم حالا بره تو نوبت حالا بعد درس حالا بعد شغل حالا بعد ....چرا به امر مقدس ازدواج نگاه زمینی میشه...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

(۲۳/دی/۹۲ ۲۱:۱۷)دختر خورشید نوشته است:  صد در صد پسره قبل از ازدواجش هم شغل داشته چون خانواده های خوب بیشتر به فکر دختراشون هستن و کمتر پیش میاد دخترشونو بدن به پسر بیکار..

دختر عاقل صد در صد بعد از ایمان و اخلاق و...شغل هم جز معیارهای ازدواجش هست!! دختری که شغل براش مهمه که ظاهر بین نیست؟؟؟من دختر معقول هم دیدم که شغل براش مهم بوده اتفاقا اکثر دخترای معقول شغل براشون مهمه!! الانو دارم میگم...

جالبه باز هم یک نمونه واقعی
دختری که از ابتدا یکی از معیارهاش رو شغل گذاشته بود ...بالاخره خیلی از کیس های ازدواجش رو بخاطر نداشتن شغل رسمی از دست داد
تا اینکه بعد از گدر زمان زیاد و بالا رفتن سنش اقا پسری پیدا شد که که همچین زیاد تعریفی نداشت اما طبق معمول اون شغل بعد از چند سال خدمت به شکل قرار دادی به زودی رسمی میشد تو همین بین خواستگاری و عقد رخ داد که دقیقا اون اقا به دلیل یه یک مورد خاص که در پروندشون بود از اون شغل بیکار شدن....

عمق فاجعه رو درک میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دختری که جز شغل همسرش دلخوشی دیگه ای نداشت حالا هم که....

والا زندگی تک تک ادمای اطراف ما یک عبرته از وعده های الهییییییی

شاید هیچ کس نفهمید که چرا پیامبر خدا گفتن اگر زن رو بخاطر زیبایی و پول و(اون یکیش یادم رفت!) بگیری به هیچ کدوم نمیرسی.
از طرفی گفتن قبل ازدواج اقا و خانم مورد پسند هم باشن...
(۲۳/دی/۹۲ ۲۱:۱۷)دختر خورشید نوشته است:  خانواده های بیشتر سطح پایین حاضرن داماد بیکار داشته باشن..Smile اصلا یه پسر بیکار چطور روش میشه بره خواستگاریه یه دختر معقول و تحصیل کرده و با اصل و نسب ؟؟حتی خانواده های تحصیل کرده و با فرهنگ هم واسه پسربیکارشون پا نمیشن برن خواستگاری تا شغل پیدا کنه مگر به اصرار پسر..

اگر خانواده پسر بیکار نمیرن به خواستگاری نه بخاطر سطح فرهنگ بالاشون بلکه بخاطر ترس از جواب منفیه عزیز من

فقط جواب من به شما همینه و بسسسسسسسسسسسسس
فرقه بین یه پسر کم هوش بی تحرک و... بیکار بایه اقا پسر تحصیل کرده با پشتکاره وبیکار...
انسانی که پشت کار داره ،سواد (به معنی حقیقی) داره مگه قراره تا پایان عمر بیکار بمونه؟؟؟؟

از نگاه اسمانی بخوایم نگاه کنیم خدا خودش قول داده...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، Reza2035 ، لبخند خدا ، nasimesaba ، مجید املشی
۲:۴۱, ۲۴/دی/۹۲
شماره ارسال: #46

در ارتباط با سطح خانواده ها ، شدیدا توصیه میکنم که بگردید خانواده ای هم سطح خودتون پیدا کنید برای ازدواج. اگه پولدارید با خانواده ی ثروتمند وصلت کنید ، اگر از خانواده های معمولی هستید فکر نکنید که اگه دختری از خانواده ی فقیر بگیرید دیگه تمومه توقعی نداره. شاید اولش اینجور باشه ولی بعدا اکثرا چون میبینن شما ثروتمندتر از خانواده ی قبلیش هستید میخوان تمام کمبودهای دوره ی نوجوانی رو شما براش تامین کنید گاهی توقعشون از دخترای پولدار هم بیشتر میشه (البته باز هم استثنا وجود دارد)

نکته ی بعدی اینکه بالارفتن سن ازدواج اصولا توقعات رو بالا میبره. عموی من 30 تازه عقد کرد و 32 سالگی رفتن سر خونه و زندگیشون ولی موقع عروسی هم ماشین خوب داشت و هم خونه ش کامل بود و... خلاصه همه چی داشت با اینکه شغل پر درآمدی هم نداره.
خب این طبیعیه که کسی که سی سالگی ازدواج میکنه چنین توقعاتی داشته باشه از همسرش. ولی وقتی سن ازدواج پایین اومد طبیعتا از یک دانشجوی کارشناسی چنین توقعاتی ندارن نه دختر و نه خانواده ی دختر.

اگر خدا روزی رسان هست پس وظیفشه که روزی پسر و همسرش رو برسونه ، تا الان روزی پسر و دختر رو میداده به پدرشون!! پس تا وقتی که پسر قصد ازدواج نکرده برای چی خدا باید روزی همسر آینده شو بده بهش؟

نقل قول:از طرفی گفتن قبل ازدواج اقا و خانم مورد پسند هم باشن...

درباره ی این مسئله جا داره یه تاپیک جدا بزنید...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، nasimesaba ، مجید املشی
۳:۴۵, ۲۴/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/دی/۹۲ ۳:۵۱ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #47

(۲۴/دی/۹۲ ۲:۴۱)Havbb 110 نوشته است:  اگر خدا روزی رسان هست پس وظیفشه که روزی پسر و همسرش رو برسونه
البته خداوند رحمت رو بر خودش مقرر فرموده، ولی به نظرم میاد(مطمئن نیستم) که واژه‌ی «وطیفه» معنای چیزی که کسی از سر لطف بر خودش مقرر میکنه رو نمیده.

(۲۳/دی/۹۲ ۲۳:۲۶)غریب نوشته است:  از طرفی گفتن قبل ازدواج اقا و خانم مورد پسند هم باشن...
جمله‌ی درستیه، ولی من اصلاً متوجه منظورتون نمیشم!!Big Grin
منظورم اینه که بالأخره قبل از ازدواج مورد پسند هم هستن که ازدواج میکنن دیگه! نیستن؟Smile
اینکه جناب Havbb 110 هم میگن این مسئله‌ی مهمی هست، به من میگه حتماً معنایی داشته و من متوجهش نشده‌ام.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba ، Havbb 110 ، help me ، مجید املشی
۳:۵۲, ۲۴/دی/۹۲
شماره ارسال: #48

وظیفه رو من باب حکمتش گفتم. وقتی خداوند از طریق رسولش (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) امر فرموده که ازدواج کنید خب ازدواج خرج داره و اگر روزی رو نرسونه خلاف حکمت خداست بنابر این.....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، درست پسند ، nasimesaba ، مجید املشی
۶:۰۳, ۲۴/دی/۹۲
شماره ارسال: #49

(۲۴/دی/۹۲ ۳:۵۲)Havbb 110 نوشته است:  وظیفه رو من باب حکمتش گفتم. وقتی خداوند از طریق رسولش (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) امر فرموده که ازدواج کنید خب ازدواج خرج داره و اگر روزی رو نرسونه خلاف حکمت خداست بنابر این.....
عرض کردم!Smile
خداوند این رو بر خودش مقرر فرموده.
اما به نظر نمیاد واژه‌ی «وطیفه» معنای چیزی که کسی از سر لطف بر خودش مقرر میکنه رو بده.

مثلاً اگر من بر خودم مقرر کنم این شکلاتی که توی جبیم هست رو بدم به اون بچه، آیا واژه‌ی «وظیفه» رو میشه بکار برد؟
آیا در این لحظه که بر خودم مقرر کرده‌ام، وظیفه دارم بدمش به اون؟Smile
اگر فرد دیگری بر من مقرر کرده باشه، اون وقت میشه وظیفه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba ، help me ، مجید املشی
۱۱:۴۲, ۲۶/دی/۹۲
شماره ارسال: #50
آواتار
(۲۳/دی/۹۲ ۲۳:۲۶)غریب نوشته است:  فرقه بین یه پسر کم هوش بی تحرک و... بیکار بایه اقا پسر تحصیل کرده با پشتکاره وبیکار...
انسانی که پشت کار داره ،سواد (به معنی حقیقی) داره مگه قراره تا پایان عمر بیکار بمونه؟؟؟؟[/b]
از نگاه اسمانی بخوایم نگاه کنیم خدا خودش قول داده...[/b]
یه سوال دارم....اونوقت پسری که میره خواستگاریه دختر ، اون دختر خانوم از کجا بفهمه که پسره پشتکار داره؟؟علم غیب داره؟؟
یا مثلا اگه پدر و مادر پسره گفتن پسرمون پشتکار داره دختره باور کنه؟؟نمیگه دارن از پسرشون تعریف میکنن؟؟پسره تنبل و بیکار ولی تحصیل کرده دیدم!!
پسری که پشتکار داره و تحصیل کرده اس و عاقله خودش میدونه که توی این دوره زمونه و بااین اوضاع خراب اقتصاد و بالارفتن انتظارات دختر خانوما وقتی بیکاره بره خواستگاری جواب رد میشنوه پس به این نتیجه میرسه که اول کار پیدا کنه بعد بره خواستگاری...پسره کم هوش و بی تحرک هم دیدم که درسشو به اجبار نشست خوند و در کنار پدرش مشغول به کار شد و زن هم گرفت اونم تو سن 20 سالگی....!! پسرایی که تنبلن دیگه اینقدر هم بی فکر و بی خیال زندگی نیستن سعی میکنن زودتر به خواسته شون برسن مثلا به جای اینکه برن دنبال شغل بگردن میره کنار پدرش مشغول کار میشه و رشته تحصیلیش هم با شغل پدرش یکی باشه!! یکی میبینی پشتکار داره و تحصیل کرده اس و مدرکش با شغل پدرش جور در نمیاد شغل هم پیدا نمیکنه و در واقع اون پسر کم تحرک ازش زد جلو و ازدواج هم کرد پس ربطی به پشتکار و کم تحرکی نداره این موضوع . پسری که کم هوشه و درس نخونده میدونه توی این دوره زمونه بهش زن نمیدن پس میشینه میخونه به اجبار...!!
مردم که نمیتونن دخترشونو بدن دست یه آدم بیکار بعد بگه گفتن پسره پشتکار داره شغل پیدا میکنه!!
پس جرا الان به پسرای بیکار زن نمیدن؟؟؟چون بیکارن و کاری ندارن که طرف پشتکار داره یا نداره!! این حقیقته جامعه الانه...!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، مجید املشی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]