|
صندلی داغ ˙·٠•●حسن عزتی ●•٠·˙ (ویژه تولد تالار)
|
|
۱۰:۲۹, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ![]() سلام . برادر حسن عزتی با 33 رای برای نشستن روی صندلی داغ انتخاب شدند. این هم صندلی داغ حسن عزتی...بفرمائید بنشینید برادر.... ![]() لطفا سوال های خیلی سخت نپرسید ،گناه دارن...
|
|||
|
|
۱۰:۳۷, ۲/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/آبان/۹۲ ۱۰:۳۹ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام و عرض احترام خدمت تمامی دوستان ![]() و سپاس از انتخاب بنده جهت جلوس بر این صندلی داغ (تصویر فوق هم بیانگر یک صندلی داغ و بسیار مخوفه،پناه بر خدا )بنده در خدمتتون هستم تا به سوالاتتون در حد توانم پاسخ بدم. یا علی (علیه السلام) مدد است. |
|||
|
|
۱۰:۴۶, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام تبـــــــــــــریک...من برم سوالامو پاکنویس کنم!!!! یاد این بازجویی افتادم!!!! ببینید!!! http://www.aparat.com/v/dWVB7 |
|||
|
|
۱۱:۰۹, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام علیکم ضمن تبریک عید الله اکبر ، روز عهد معهود و میثاق مأخوذ به همه عزیزان ، اولین سوال را بنده از حسن عزیزم میپرسم :حسن جان ،الان این چند تاست ؟؟؟ ![]() . . سوال بعدی اینه که فکر میکنی چه عامل اخلاقی-رفتاری باعث شد تا حسن عزتی مرد شماره 2 صندلی داغ بشه ؟؟؟ ![]() . . و سوال آخر اینکه بنظرت تالار بیداری اندیشه چقدر تا آرمانهایش فاصله دارد ؟؟؟ ![]() موفق باشی و خدایی . |
|||
|
|
۱۱:۲۲, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
این ضرب المثل که میگن کوه به کوه نمیرسه ولی آدم به آدم میرسه نشون میده که ما ایرانیا از همون زمان های کهن دست به اذیت و آزارمون خوب بوده و صندلی داغ داشتیم !
بله, من که تاریخدان نیستم, حقوقدانم نیستم, تازه سرهنگم نیستم ! ولی صندلی داغ خوراک خودمونه !!! از سوالای آسون شروع میکنیم : آقای عزتی! شما چه نسبتی با فراماسونری دارید با این تعداد رای که آوردید !؟!؟!؟ ![]() ![]() ![]() به ستادهای انتخاباتیتون به صورت مخفیانه چه مبلغی رو دادید !؟ |
|||
|
|
۱۱:۵۲, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام .
حسین عزیز با سوالات آسون شروع میکنم اما به سختش هم میرسیم ... ![]() ![]() سوال اول : جناب مجید املشی 66 رای آوردن و شما 33 رای !! این نسبت رو چطور توجیح میکنید ؟!! سوال دوم : آیا اینکه تو اولین پستتون گفتید در حد توانم پاسخگو هستم ، توجیهی محسوب میشه برای اینکه سوالات سخت رو جواب ندید و بگید در حد توان شما نبود ؟؟!!!! ![]() |
|||
|
|
۱۱:۵۳, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام بر برادر حسن عزتی عزیز.. ![]() حسن جان از روز اولی که دیدمت تا الان به جرات می تونم یکی از خوش قلب ترین آدم هایی هستی که دیدم.. ![]() بنابراین به عنوان اولین مطلب دوست دارم بدونم توی زندگی تا الان چه اهدافی داشتی؟ اگر تغییر هم کردن دوست دارم مفصل توضیح بدی.. و سوال بعدی این که معمولا وقتت رو در طول هفته چطور پر می کنی؟ ممنونم.. ![]() یا علی |
|||
|
|
۱۲:۳۴, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
![]() آقای عزتی اینایی که بهشون قول دادید به شما رای بدن اومدن دم در تالار پولشون و میخوان !!!!!!!!!! جواب اینارو چی میخواید بدید؟؟؟
|
|||
|
|
۱۲:۳۶, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۲/آبان/۹۲ ۱۱:۰۹)Agha sayyed نوشته است: بسم الله سلام بر آقا سید بزرگوار؛ حسن جان ،الان این چند تاست ؟؟؟ ![]() 2 تا ![]() سوال بعدی اینه که فکر میکنی چه عامل اخلاقی-رفتاری باعث شد تا حسن عزتی مرد شماره 2 صندلی داغ بشه ؟؟؟ ![]() در کنار لطف خدا و ستار العیوبی پروردگار،حس برادری بنده نسبت به کاربران باعث شده تا این لطف رو در حق بنده داشته باشند. این انتخاب،حاصل با هم بودن ها،همدردی ها،لبخند ها و اشک هایی است که با برخی از کاربران محترم در این سالها داشته ام. سوال آخر اینکه بنظرت تالار بیداری اندیشه چقدر تا آرمانهایش فاصله دارد ؟؟؟ ![]() به نظر بنده رسالت فعلی تالار مسیر دهی و خط دهی به کاربران و عزیزانیه که می خوان در مسیر الهی گام بردارند. فضای تالار مجازیه ولی دنیای ما یک فضای کاملا طبیعی و عملیه! چشم انداز تالار و دست آورد های اون رو باید در عملکرد و روز مرگی کاربرهاش پیدا کرد. این فضا بهترین جاست برای کسب معرفت هایی ک سراغی از اونها در جای دیگری نیست و تلنگرهایی که به واسطه ارسال ها و کلام دوستان الهی مون در اینجا می خوریم. ولی باید این مباحث و مسائل رو بکشونیم به فضای کسب و کار و زندگی و خونوادمون و اون چیزهایی رو که می خونیم و می نویسیم رو زندگی کنیم. البته شاید این مورد زیاده خواهی از فضای تالار باشه،ولی بنده دلم به این مورد روشنه که تالار این پتانسیل رو داره،چراکه بنده در سایر دوستانی که باتالار مرتبط بودند این تاثیر و برکت رو در زندگی هاشون از نزدیک مشاهده نمودم. |
|||
|
|
۱۲:۵۶, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام !!!!!!!!!!!!!!!
آقای عزتی یکی از دوس جونام عکس پسرتون را گذاشته بود توی اون تاپیک!!!!!!! چقدر پسرتون ماهه ماشاالله الان چندسالشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شبیه شماست آیا؟؟؟ ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سبک موسیقی مورد علاقه تان (ویژه تولد تالار) | Amir | 104 | 47,596 |
۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۱۳ آخرین ارسال: مسافرتنها |
|
| مسابقه تاپیک خوانی (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 17 | 8,684 |
۲۳/دی/۹۲ ۱۸:۱۳ آخرین ارسال: سخنگو |
|
| بهترین امضاها و آواتارها (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 29 | 14,960 |
۱۷/آبان/۹۲ ۲:۲۸ آخرین ارسال: Aryha |
|
| یادگـــــــــــــاری **دعـــــــا** (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 50 | 26,223 |
۱۲/آبان/۹۲ ۲۰:۲۱ آخرین ارسال: paradise |
|
| انتخاب بهترین سرصفحه تالار (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 35 | 16,574 |
۱۱/آبان/۹۲ ۱۹:۰۷ آخرین ارسال: mohamad |
|
| تفدیر و تشکر از همسنگر ها (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 33 | 16,913 |
۱۱/آبان/۹۲ ۱۷:۰۷ آخرین ارسال: m.hossein |
|
| خـــــــــــــاطــــــــــره (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 57 | 33,947 |
۸/آبان/۹۲ ۱۰:۵۶ آخرین ارسال: منتظر کوچولو |
|

![[تصویر: 01.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7976785371/01.jpg)
![[تصویر: cf_hassan.jpg]](http://s4.picofile.com/file/7980270107/cf_hassan.jpg)

)

![[تصویر: 4444.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7980847525/4444.jpg)