|
قرآنی که پاره میشه ولی...!!!!
|
|
۱۴:۴۷, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان خیلی وقته سوالی در ذهنم پیش اومده که هرجور فکرمیکنم جوابی نمیگیرم.سوالی که شاید خیلی های دیگه هم بخوان جوابشو بدونن. اکثر ما عکس دختری که قرآن رو پاره کرده بود و بدنش شبیه میمون شده بود رو دیده ایم یا حداقل درموردش شنیده ایم.اما آیا دیگه به جز اون قرآنی پاره نشده؟بی احترامی به قرآن نشده؟پس چرا کسی چیزیش نشده؟ متأسفانه حدود20روز پیش دوتاازهمشهری های بنده که توی پایانه بندرعباس شریکی مغازه دارن،بحثشون میشه. یکیشون میگه من دست رو قرآن میذارم که حرفمو باورکنی.اون یکی دیگه میره یه قرآن میاره میگه اینو میگی؟میگیره جلو هرکی اونجا وایساده بوده پاره پارش میکنه.میگه من که اینو قبول ندارم... خب چرا باید الان این شخص در رفاه و آسایش بسیارزیاد زندگی کنه و هیچ مشکلی هم براش پیش نیاد؟الله اعلم.قبول.اما آیا این کار اون باعث نمیشه که توی ذهن خیلی از کسایی که ایمان قوی ندارند خدشه ای بیفته و به اسلام و قرآن بدبین باشند که چرا باوجود همچین بی احترامی ،کوچکترین مشکلی برای شخص متهم پیش نیاد... یه امام زاده داریم نزدیک شهرمون دقیقا نصف یه کوه روباید بری بالاتابرسی بهش.اسمش بی بی زینب.معروفه به بی بی شاه دختر.بارهاوبارها خواستن ازاونجا دزدی بکنن اما به محض اینکه اینکاروانجام دادن،ازهمون جا یا پرت میشن پایین(البته نه غیر طبیعی مث فیلمای هندی و چینی) یا یه اتفاقی براشون میفته که همونجا زمینگیر میشن و رسوا... بارها و بارها اتفاق افتاده. اما آیا وقتی مردم همچین چیزی رو از یه امام زاده ببینن و از قرآن پاره شده هیچ واکنشی دیده نشه مشکلی در اعتقادشون پیشنمیاد؟ این سوال خیلی وقته برام بی جواب مونده انشالله اگرکسی میتونه راهنمایی کنه..داستان های مرتبط هم اگر بذارین خوبه. البته بگم بنده کاملا آدم معتقدیم.به هیچ عنوان خدای نکرده قصد رد مسئله ای رو ندارم.فقط شبهه ایه برام... باتشکر... |
|||
|
|
۱۶:۵۹, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
میگن چوب خدا صدا نداره
هر کس به وقتش جواب پس میده |
|||
|
|
۱۷:۱۶, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
اینو من و شما نمیتونیم تشخیص بدیم.
خدا خودش میدونه که در چه وقتی و کجا جواب بی احترامی به کتابشو بده. شاید قبلا برای اون دختر اتمام حجت شده بوده و با این حال این اتفاق براش افتاده. شاید هم اون مردی که شما میگین از سر دشمنی با خدا اینکارو انجام نداده. پس نمیشه به این راحتی ها قضاوت کرد. |
|||
|
|
۱۹:۰۱, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
نقل قول: اکثر ما عکس دختری که قرآن رو پاره کرده بود و بدنش شبیه میمون شده بود رو دیده ایم یا حداقل درموردش شنیده ایم.اما آیااون مجسمه دروغی بیش نبود دوست عزیز... اونها یکسری مجسمه ساخته شده با موم بودن که در نمایشگاهی به نمایش در اومده بودن یکسری افراد با انتشار اون شایعه از احساسات مسلمین سو استفاده کردن |
|||
|
|
۷:۱۲, ۳/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آبان/۹۲ ۷:۱۴ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
قلبم به درد اومد خدا لعنتش کنه جوابش مثل اینه که مشرکان می خواستند به پیامبر آسیب برسونن ولی یه تار عنکبوت باعث نجاتشون شد ولی در روز عاشورا همه قضا و قدر بر این بود که هر بلایی به سر حضرت بیاد و این قرآن ناطق شرحه شرحه بشه حتی با وجود آن یاران یه زمانی اصحاب فیل به واسطه ابابیل نابود شدند و یزمانی یزید به خانه کعبه بی احترامی کرد ولی .... چوب خدا صدا نداره ولی خیلی درد داره و در ضمن قضیه اون دختر کاملا دروغ بود و با هدف اسلام ستیزی و وهن دین طراحی شده بود. |
|||
|
|
۱۲:۳۲, ۳/آبان/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
برادر گرامی داستان اون دختر رو باور نکنید, چون خدا انتقامش رو اینجوری نمیگیره ! ما درحدی نیستیم که بخوایم برای خدا تعیین تکلیف کنیم ولی یه نکته رو فراموش نکنیم این قرآن که فقط کاغذه, قرآن ناطق جلوی عده ای قرار داشت, باهاشون صحبت میکرد , عین خودشون بود ولی نفهمیدنش, تنهاش گذاشتن, شهیدش کردن ! اما یک نفرشونم نه میمون شد نه سنگی از آسمون بارید و نه هیچ چیز دیگه! دین رو با این چیزا نشناس! چون خیلیا دیدن که از دل کوه , شتر بیرون اومد اما بازم ایمان نیاوردن !! چون فقط دیدن, همین! باید با عقلت دین رو باور کنی کسانی که بخوان با میمون شد یه دختر ایمان بیارن, مطمئنا با ما ما کردن یه گوساله هم از دین برمیگردن ! |
|||
|
|
۱۲:۵۴, ۳/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آبان/۹۲ ۱۳:۰۱ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
فقط یک لحظه فکرش رو بکنید هرکس قران پاره میکرد و اتیش میزد سنگ میشد اونوقت کی به برحق بودن قران شک میکرد
اون کسی که اگاهانه و با لجبازی این کار رو بکنه خیلی بدجور چوبش رو خواهد خورد ولی هر کسی سنگ نمیشه و شبیه میمون نخواهد شد این به قضاوت خدا بر اساس شرایطی بستگی داره . |
|||
|
|
۱۳:۲۱, ۳/آبان/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۳/آبان/۹۲ ۱۲:۵۴)خیبر110 نوشته است: فقط یک لحظه فکرش رو بکنید هرکس قران پاره میکرد و اتیش میزد سنگ میشد اونوقت کی به برحق بودن قران شک میکرد دقیقا زدی به هدف،چرا الله این کارو نمیکنه؟! چرا تا موقعی که دوربین اختراع نشده بود معجزات از ایت الله ها و علمای اسلام زیاد بود،اما از موقعی که این تکنولوژی یعنی عکس برداری و فیلم برداری وارد جهان شد ما موردی نمیبینیم؟ ![]() و خیلی چراهای مانند این |
|||
|
|
۱۴:۰۳, ۳/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آبان/۹۲ ۱۴:۰۴ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۳/آبان/۹۲ ۱۳:۲۱)anti نوشته است: دقیقا زدی به هدف،چرا الله این کارو نمیکنه؟! چون اون دوره گذشت که عقل مردم به چشمشون بود از یک طرف حضرت موسی براشون دریا رو میشکافت از یک طرف چهل روز تنهاشون میزاشت میفتادن به گوساله پرستی!!!! توی این دوره مردم باید با عقلشون به خدا برسن نه اینکه خدا رو با این چیزها بشناسن برای رسیدن به زمان ظهور حضرت مهدی مردمی نیاز هست که شعور و درک داشته باشن و تشنه معجزات فانتزی نباشن قران به تنهایی برای کسانی که فکر میکنند کافی هستش. |
|||
|
|
۱۴:۱۱, ۳/آبان/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
من واقعا این حرفتون رو درک میکنم و خودم بارها دیدم که خیلیا به مقدسات نه تنها قرآن جلوی روی من توهین می کنن ولی بعدش خیلی شاد و شنگول دارن راست راست راه میرن!من خودم بارها غیر مستقیم بهشون گفتم که هر پرتی که به دهنتون میاد رو به هرچیزی نسبت ندین ولی واقعا نه گوش میکنن و نه دست بردمیدارن!!!!
و واقعا هم دوست دارم عقوبت کارشونو ببین ولی نمیدونم که چرا... شاید حرف دوستان درست باشه,توی کار خدا نمیشه قضاوت زود هنگام کرد! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |