کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شوخی و بگو بخند با نامحرم
۱۱:۵۵, ۷/آبان/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام

یه بار با یکی از مردان خدا تماس گرفتم و چند تا سوال پرسیدم . احتمالا خیلی به درد هممون میخوره

گفتم حاج اقا کسایی که اقوام بد حجاب دارن و مجبورن برای صله رحم برن دید و بازدید چه باید بکنند ایا ترک رابطه کنیم؟

گفتند ترک رابطه لازم نیست . اما نباید با نامحرم قاطی بشید .
و بخند و دل دادن قلوه گرفتن و ... اینها نباید باشه . نباید نامحرم رو به خودتون راه بدید .
رفتار رسمی . مثل وقتی میرید بانک کارمند بانک کارتون رو میخواد راه بندازه همون رفتار

گفتم حاج اقا خوب ما رعایت میکنیم نگاه هم نمیکنیم اما اخرش چشممون ممکنه بخوره بهشون .
گفت خوب نگاهتون رو بردارید سریع . مهم همون خودمونی نشدن هست .
در مورد این مطلب روایات فراوانی داریم که خیلی هم جدیه . و همین بگو بخند راه رو برای شیطان و خیلی داستان ها باز میکنه . و راه صراط مستقیم رو ممکنه بر بنده خدا ببنده .

در ضمن بهانه هایی از این قبیل که ما با هم بزرگ شدیم و طرف مثل خواهرمه و سنمون به هم نمیخوره و ... هزار بهانه ای که شسطان وسوسه میکنه رو هم باید ریخت دور

اقا شما سخت میگیرید و ولش کن بابا خدا رحیمه و اینها هم کمکی نمیکنه .

راه اینه حالا با بهانه کج بشی میری تو خاکی حالا ۱۰۰۰ جور بهانه بیاری باز میری تو خاکی ...

یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fatemeh zahra ، مجید املشی ، Mohammad Trust ، Havbb 110 ، أین المنتظر ، مصباح ، ســــــاقی ، علی 110 ، درست پسند ، meshkat ، aboutorab ، MohammadSadra ، یاســین ، sarallah ، mahdy30na ، میلاد.م ، Night_World ، Farzaneh ، Agha sayyed ، keyvan-rostamy ، در جستجوی سختی ، شیدا ، Tolou ، لبخند خدا ، عبدالرحیم ، ترنم ، azade ، عبدالرحمن ، انصارالمهدی ، منادی حق ، ZaHrA110M ، Detector ، منتظر کوچولو ، خیبر110 ، parisan ، یا ثارالله ، هانا ، mahramaneh ، احمد شاکر ، حسن.س. ، حسن عزتي ، mahyamatin ، آیلار ، بیداری12 ، nafas ، Islam ، ali.khm ، فاطمه خانم ، 313flowers ، آیات ، fatemeh ، مرهم ، help me ، fatemeh-55 ، Hadith ، شهرام ، السا ، فدايي ولايت ، جویای حقیقت ، ضحی ، fafa* ، سیمرغ ، ali0077 ، خادمة الزهرا ، مجنون ، amirak ، مهیار 133 ، نورالسادات ، نرگس مهدوی ، soshiant

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۱۴, ۱۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #11
آواتار
ای وای از این احادیثی که گاها می بینم و میترسم عده ای رو از اسلام نا امید کنه.نمیشه صرفا از روی منبع حدیث به صحت اون پی برد.
این حدیث رو که به پیامبر منصوبه رو ببینید : « یا علی! کسی که سبیل خود را کوتاه نکند مسلمان واقعی نیست و شفاعت ما شامل کسی که سبیل خود را کوتاه نکند نمیشود و همیشه مورد لعن خداوند و فرشتگان است و دعای او به اجابت نمی رسد و در هنگام قبض روح با سختی روحش از بدن جدا میشود . عذاب او در قبر بسیار سخت است.برای هر موی سبیل مارها و عقرب ها بر او مسلط میشود.انسانی که سبیل خود را کوتاه نکند تا قیامت در قبر عذاب میشود و هنگامی که از قبرش خارج میشود در پیشانیش نوشته شده که این شخص اهل جهنم است» (زبده العلوم:ج2ص 243)
من نمیدونم کسی که این حدیث رو ساخته چه دشمنی با سبیل ملت داشته؟Blush
نمیخوام بحث رو منحرف کنم ولی خواهشا هر حدیثی رو که دیدید باور نکنید،خیلی از ضربات رو اسلام از همین احادیث جعلی میخوره...خیلی از این احزاب تکفیری پایه و اساسشون همین احادیث جعلیه...به خدا ترسناکن این احادیث جعلی!!
حالا نمیگم احادیثی که شما میارید جعلی هستند ها!سوء تفاهم نشه.ولی من از این کتب احادیث عجیبی خوندم!
ثواب الاعمال / وسائل الشیعه،همین زبده العلوم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، هانا ، fafa*
۱۲:۲۱, ۱۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #12
آواتار
سلام
امام علی (علیه السلام)، حتی به زنهای جوان سلام، نمی کردند، دیگه حرفهای اضافی جای خود دارد.
مسلمه که ایشون مثل ما مردم عادی نیستند و معصوم هستند، و چه سلام بکنند و چه نکنند، برای ایشان فرقی نداره، بلکه ایشان با سلام نکردن، یک برای من و شما یک جور فرهنگ سازی می کنند.
وقتی که دین برای سلام کردن انقد حساسیت قائله، حرفای دیگه، بگو و بخند...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 021 ، یاســین ، درست پسند ، mahyamatin ، ali.khm
۱۲:۲۵, ۱۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #13
آواتار
اقا وحید فکر نمیکنید خیلی دارید سخت میگیرید؟ در حدیث اول نوشته شده در مقابل هر کلمه ی حرام.... تو دانشگاه استادای انقلاب تفسیر اندیشه و... همه روحانیون هستن و عمدتا شوخ.کلاسم که همه ش دخترن پس در مقابل هر شوخی هزار سال در زندان دوزخ نگه داشته میشن؟! خب باید حساب کنیم چند ساله درس میدن،چندتا کلاس داشتن در هزار ضرب کنیم به عبارتی میشه.........................اقا بیخیال،اینا که دیگه بیشتر از ما حالیشونه
۱۲:۲۵, ۱۱/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آذر/۹۲ ۱۲:۲۷ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #14
آواتار
قبول دارم.اینکه بخوایم مسیر زهد و تقوا رو پیش بگیریم و عالم دینی بشیم، مستلزم این هست که از کارهای شبه ناک دوری کنیم.یا حتی گاهی از خیلی از حلال ها هم چشم بپوشیم تا نفسمون تقویت بشه...مثالش هم خیلی از علما که گوشت مرغ نمی خورند!
اما برای کسی که (مثل من) میترسه اگر زیادی به نفسش سخت بگیره، از همه چیز زده بشه، و به انجام واجبات و ترک محرمات بسنده می کنه، حکم و دستور مرجع تقلید حرف اول رو میزنه.

نقل قول:در ضمن شما فکر کردی شاید روی طرفت اثر داشته باشه؟!!

بله. اما فکر نمی کنم اگر شوخی در حدی باشه که بقصد ریبه نباشه، گناه مخاطب پای من نوشته بشه .
مثل این میمونه که من با حجاب کامل و چادر و بدون هیچ گونه آرایشی برم تو خیابون و یک نفر بهم نگاه نامناسبی کنه..دیگه گناه اون که پای من نیست!

(۱۱/آذر/۹۲ ۱۲:۲۱)مصباح نوشته است:  سلام
امام علی (علیه السلام)، حتی به زنهای جوان سلام، نمی کردند، دیگه حرفهای اضافی جای خود دارد.
مسلمه که ایشون مثل ما مردم عادی نیستند و معصوم هستند، و چه سلام بکنند و چه نکنند، برای ایشان فرقی نداره، بلکه ایشان با سلام نکردن، یک برای من و شما یک جور فرهنگ سازی می کنند.

امام علی (علیه السلام) جواب سلام همه رو می دادند و با همه چه زن و چه مرد صحبت می کردند...ولی شروع سلام و گفتار با زنان جوان از جانب ایشان نبود.

یا علی(علیه السلام) مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، هانا ، درست پسند ، mahyamatin ، fafa*
۱۲:۲۹, ۱۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #15
آواتار
(۱۱/آذر/۹۲ ۱۲:۲۱)مصباح نوشته است:  سلام
اینجاش قابل تامل هست
امام علی که دیگه مطمئن بوده روش تاثیر نمیذاشته
فکر کنم خیلی هم با اطمینان نمیتونیم بگیم که اگه من یه شوخی ساده کنم حتما واسه طرف مقابلم هم ساده است
به نظرم کمی بیشتر از شبهه ناکیه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هانا ، یا ثارالله ، درست پسند
۱۲:۳۵, ۱۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #16
آواتار
(۱۱/آذر/۹۲ ۱۲:۲۹)nina نوشته است:  اینجاش قابل تامل هست
امام علی که دیگه مطمئن بوده روش تاثیر نمیذاشته
فکر کنم خیلی هم با اطمینان نمیتونیم بگیم که اگه من یه شوخی ساده کنم حتما واسه طرف مقابلم هم ساده است
به نظرم کمی بیشتر از شبهه ناکیه

در تفسیر این موضوع که امام علی (علیه السلام) شروع کننده گفتار و سلام با زنان جوان نامحرم نبودند گفته شده که دلیل این امر تهمت های ناروایی بوده که به امام(علیه السلام) زده میشده
امام برای اینکه (به زبون خودمون) جای هیچ حرف و حدیثی و تهمتی رو برای ملعون ها باقی نذاره مجبور به انجام این رفتار بودند.

این رفتار مقتضی زمان امام علی(علیه السلام) بوده و در رفتار معصومین دیگه نیومده..در مورد پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هست که ایشون همیشه آغاز کننده سلام بودند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هانا ، یاســین
۱۲:۳۶, ۱۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #17
آواتار
بله این که سلام نمیکردند که اصلا خنده داره!جای دیگه ای هم این حدیث بیان شد که امام فرموده اند : «من به زنهای جوان سلام نمیکنم تا به گناه نیفتم»!بنده هم داستانی رو از بحارالانوار گذاشتم که حضرت امیر زنی رو با بار سنگینی می بینی میره جلو «سلام میکنه»!! و بارهاش رو تا خونه میبره و میفهمه که شوهر اون در جنگ کشته شده و اون از دست علی بن ابیطالب ناراحته،فرداش حضرت علی با غذا به خونه اون زن میره و در بچه داری هم به اون کمک میکنه!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هانا
۱۳:۰۶, ۱۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #18
آواتار
(۱۱/آذر/۹۲ ۱۲:۲۵)هانا نوشته است:  اقا وحید فکر نمیکنید خیلی دارید سخت میگیرید؟ در حدیث اول نوشته شده در مقابل هر کلمه ی حرام.... تو دانشگاه استادای انقلاب تفسیر اندیشه و... همه روحانیون هستن و عمدتا شوخ.کلاسم که همه ش دخترن پس در مقابل هر شوخی هزار سال در زندان دوزخ نگه داشته میشن؟! خب باید حساب کنیم چند ساله درس میدن،چندتا کلاس داشتن در هزار ضرب کنیم به عبارتی میشه.........................اقا بیخیال،اینا که دیگه بیشتر از ما حالیشونه

خانم هانا

بنده در ادامه بحث شرکت نمیکنم . اما نفس انسان بسیار پیچیده و وحشتناک قوی است . خداوند خود باید رحم کند در برابر نفس

انچه شرط بلاغ بود بنده گفتم . دیگه خود دانید

در ضمن سخت گیری یا افراط یعنی جلوتر و بیشتر از دین رفتن
تفریط یا ولنگاری یعنی کمتر و عقب تر از دین رفتن .

زندگی و فرهنگ ما گاهی چنان از دین مورد نظر خداوند فاصله گرفته و اون رو اونقدر برای خودمون توجیح کردیم که وقتی با حقیقت دین روبرو میشویم فکر میکنیم تند رویه

البته الان نمیگم خودم عامل هستم و چقدر ادم خوبیم . بلکه الان این مطلب نهیبی به خودم هم هست .

یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، درست پسند ، mahyamatin ، هانا ، یا ثارالله ، yamin ، fafa*
۱۳:۱۲, ۱۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #19
آواتار
بعضیا هستن شدیدا آویزونت میشن مجبورت میکنن باهاشون قاطی شی یا بقولی تورو در عمل انجام شده قرار میدنAngry
یکسریا هم اگه بهشون دست ندی ناراحت میشن و هزارتا برداشت اشتباه میکننAngry
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، درست پسند
۱۳:۲۳, ۱۱/آذر/۹۲
شماره ارسال: #20
آواتار
(۱۱/آذر/۹۲ ۱۳:۱۲)lord_crusader نوشته است:  بعضیا هستن شدیدا آویزونت میشن مجبورت میکنن باهاشون قاطی شی یا بقولی تورو در عمل انجام شده قرار میدنAngry
یکسریا هم اگه بهشون دست ندی ناراحت میشن و هزارتا برداشت اشتباه میکننAngry
منم اینو تو فامیل دیدم
دیدم بعضی خانم ها خودشون میان جلو
اقاهه دستش رو قلاب کرده بود که دست نده(من میدونستم)
بعد خانمه اومد به زور دستشو گرفت،خیلی مسخره بود
واقعا باید این موقع چیکار کرد؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: احمد شاکر ، درست پسند ، Ali#59
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]