|
شوخی و بگو بخند با نامحرم
|
|
۱۱:۵۵, ۷/آبان/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
یه بار با یکی از مردان خدا تماس گرفتم و چند تا سوال پرسیدم . احتمالا خیلی به درد هممون میخوره گفتم حاج اقا کسایی که اقوام بد حجاب دارن و مجبورن برای صله رحم برن دید و بازدید چه باید بکنند ایا ترک رابطه کنیم؟ گفتند ترک رابطه لازم نیست . اما نباید با نامحرم قاطی بشید . و بخند و دل دادن قلوه گرفتن و ... اینها نباید باشه . نباید نامحرم رو به خودتون راه بدید . رفتار رسمی . مثل وقتی میرید بانک کارمند بانک کارتون رو میخواد راه بندازه همون رفتار گفتم حاج اقا خوب ما رعایت میکنیم نگاه هم نمیکنیم اما اخرش چشممون ممکنه بخوره بهشون . گفت خوب نگاهتون رو بردارید سریع . مهم همون خودمونی نشدن هست . در مورد این مطلب روایات فراوانی داریم که خیلی هم جدیه . و همین بگو بخند راه رو برای شیطان و خیلی داستان ها باز میکنه . و راه صراط مستقیم رو ممکنه بر بنده خدا ببنده . در ضمن بهانه هایی از این قبیل که ما با هم بزرگ شدیم و طرف مثل خواهرمه و سنمون به هم نمیخوره و ... هزار بهانه ای که شسطان وسوسه میکنه رو هم باید ریخت دور اقا شما سخت میگیرید و ولش کن بابا خدا رحیمه و اینها هم کمکی نمیکنه . راه اینه حالا با بهانه کج بشی میری تو خاکی حالا ۱۰۰۰ جور بهانه بیاری باز میری تو خاکی ... یا حق |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۲۵, ۱۱/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آذر/۹۲ ۲۳:۲۵ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
سلام
اسمشون اقای فرحزادی ایه |
|||
|
|
۲:۲۱, ۱۲/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۲ ۳:۳۱ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
احتمالا تعلیم دعای نور از طرف خانوم فاطمه زهرا (سلام الله علیها) به جناب سلمان منظور نظر دوستان هستش که در همان دیدار نصیب جناب سلمان شده .
نقل قول:روزی سلمان نزد حضرت زهرا (سلام الله علیها) رفت و از ایشان خواست تا مطلبی را به او بیاموزد .حضرت زهرا (سلام الله علیها)دعای نور را به سلمان تعلیم داد. متن دعا در کتاب های مختلفی آمده است .بعد یک مسئله ! ما فکر می کنیم چون گناهانمون خیلی زیاده ، پس اصلا فرصت رسیدگی نیست و یک جوری بالاخره رسیدگی به گناهان کنسل خواهد شد ! یا همه یک گناهی رو می کنن پس اشکال نداره ! مثلا : +چرا این روپوش رو بیرون می پوشی ، خیلی کوتاهه !! -نه اشکال نداره ! +چرا ؟! - چون همه می پوشن ! یا چرا ماهواره داری و برنامه های فلان میبینی ؟ چون خانوم فلانی که 500 بار حج رفته و جلسه هم داره ، مبینه و پس اشکال نداره !! حواسمون باشه! به تعداد غیبت هایی که کردیم باید جنازه داداشمون رو بخوریم ! کلا جهنم به اندازه همه جا داره ! اصلا جای نگرانی نیست! |
|||
|
|
۱۳:۱۱, ۱۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
بعضیها در توجیه روابطی که با نامحرم دارند میگن نگاه خواهرانه یا برادرانه داریم.به نظرم ایناهمش شعاره. همون خدایی که از اینکار نهی کرده نمیتونست بگه درصورتی که نگاه انسانی داشتید ایرادی نداره؟ اختلاط وصحبت کردن با نامحرم شاید فی نفسه ایرادی نداشته باشه ولی مقدمه ای میشه برای فساد.
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم «وَ إِذا سَأَلْتُمُوهُنَّ مَتاعاً فَسْئَلُوهُنَّ مِنْ وَراءِ حِجاب ذلِکُمْ أَطْهَرُ لِقُلُوبِکُمْ وَ قُلُوبِهِنَّ» «و هنگامى که چیزى از وسائل زندگى را (به عنوان عاریت) از انان (= همسران پیامبر) مى خواهید از پشت پرده بخواهید; این کار براى پاکى دل هاى شما و آنها بهتر است» احزاب 53 اینجا خداوند به همسران پیامبر که قطعا عاری از هرگونه بی عفتی و الودگی هستند دستور میده از پشت پرده( نه حتی با پوششی مثل چادر)با مردان مراوده داشته باشند.این آیه نشون میده اختلاط و رابطه زن و مرد نامحرم چقدر میتونه خطرافرین باشه.دوستانی که درصحت بعضی احادیث شک دارند میتونند به قران مراجعه کنند.در ایات الهی که شکی نیست. |
|||
|
|
۱۸:۱۰, ۱۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
نقل قول: احتمالا تعلیم دعای نور از طرف خانوم فاطمه زهرا (سلام الله علیها) به جناب سلمان منظور نظر دوستان هستش که در همان دیدار نصیب جناب سلمان شده . خیر اصلا بحث دعا نبود . بحث این بود که چرا سلمان و حضرت زهرا با هم صحبت نکرده بودند |
|||
|
۱۸:۵۳, ۱۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
من شنیدم که حضرت فاطمه سلام الله علیها،با جناب سلمان بحث و گفتگو میکردن،الان منظور شما اینه که اون اقای روحانی گفته بحث و گفتگو مشکلی نداره،خوب کسی تو این شکی نداره.
بحث اصلی تاپیک شوخی و مزاح بود،فکر کنم ![]() شما منظورتون کدومه؟ |
|||
|
|
۲۰:۲۵, ۱۲/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آذر/۹۲ ۱۳:۵۱ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۱۱/آذر/۹۲ ۱۲:۳۵)یا ثارالله نوشته است: در تفسیر این موضوع که امام علی (علیه السلام) شروع کننده گفتار و سلام با زنان جوان نامحرم نبودند گفته شده که دلیل این امر تهمت های ناروایی بوده که به امام(علیه السلام) زده میشدهسلام. شرمنده قصد ندارم توهین کنم ولی شما به چه حقی از جیب خودتون روایت رو تفصیر میکنین؟؟؟ (((برای بررسی بیشتر، اصل روایت که در “اصول کافی” مرحوم کلینی (رض) و “من لایحضر الفقیه” شیخ صدوق (رحمة الله علیه) نیز آمده است ، قرار داده می شود. . عَلِیُّ بْنُ إِبْرَاهِیمَ، عَنْ أَبِیهِ، عَنْ حَمَّادِ بْنِ عِیسى، عَنْ رِبْعِیِّ بْنِ عَبْدِ اللَّهِ: عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام، قَالَ: «کَانَ رَسُولُ اللَّهِ صلى الله علیه و آله یُسَلِّمُ عَلَى النِّسَاءِ، وَ یَرْدُدْنَ عَلَیْهِ السَّلَام ، وَ کَانَ أَمِیرُ الْمُؤْمِنِینَ علیه السلام یُسَلِّمُ عَلَى النِّسَاءِ، وَ کَانَ یَکْرَهُ أَنْ یُسَلِّمَ عَلَى الشَّابَّةِ مِنْهُنَّ، وَ یَقُولُ: أَتَخَوَّفُ أَنْ یُعْجِبَنِی صَوْتُهَا ، فَیَدْخُل عَلَیَّ أَکْثَرُ مِمَّا أَطْلُب مِنَ الْأَجْر [۱] امیرالمؤمنین (علیه السلام) بر زنان سلام می کرد، و ناخوش می داشت که بر نوجوان از ایشان سلام کند، و می فرمود: می ترسم که آوازش مرا به شگفت آورد و از آن خوشم آید. پس بیشتر از آنچه می طلبم از اجر، بر من داخل شود» (یعنى از گناه) مراد حضرت- سلام اللَّه علیه-، تنبیه غیر است بر ترک سلام بر زنان جوان و بیان وجه آن، والّا آواز زنان جوان چیست که آن لنگر آسمان و زمین را از جا به در آورد؟ [۲] امام صادق علیه السّلام فرمود: رسول خدا صلّى اللَّه علیه و آله بر زنان سلام مى کرد، و پاسخ سلام آنان را مى داد، امیر المؤمنین علیه السّلام به زن ها سلام مى کرد و به آنان جواب مى داد، ولى از سلام کردن به زن هاى جوان کراهت داشت، و مى فرمود: مى ترسم صدایش در من حالتى ایجاد کند، و ضررى بیش از اجرى که مى خواستم نصیبم گردد.[۴] در حدیث شریفی است که امیر مؤمنان علیه السّلام بر زنان سلام میکرد ولى خوش نداشت بر زنان جوان سلام کند و می فرمود: ترس دارم که آهنگ صدایشان مرا خوش آید و بیش از آنکه امید ثواب دارم در گناه افتم.[۵] مؤلّف این کتاب گوید: این سخن را حضرت براى تعلیم دیگران گفت هر چند بخود نسبت داد، و نیز می توان گفت مرادش از این ترس آنست که مبادا فردى چنین پندارد که آن حضرت صوت زن جوان را خوش میداشت و از این رو کافر گردد؛ و سخن امامان صلوات اللَّه علیهم را جهات و گذرگاه هائى است که جز دانشمندان ندانند. ۱- همانطور که مشاهده فرمودید ، روایت کاملاً گویا است ، منظور آن است که حضرت علی (علیه السلام) از اینکه بر زنان جوان پیش از آنکه آنها سلام کنند ، سلام بگوید اکراه داشت ، چون ایشان خوف آن را داشتند که شاید جواب سلامی که آنها می خواهند بدهند ، آهنگ صدای آن زنان ، بر آن حضرت خوش آید و با این کار به جای ثواب از کار مستحبی ، العیاذ بالله دچار گناه شوند .)))خواهشا بیشتر دقت کنین!!! 1تعبیر غلط از قول باب العلوم علی مرتضی(علیه السلام) 1دنیا قولشونو به خلاف جهت میچرخونه!!! درکل دراین مبحث میشه گفت ما چه بخوایم چه نخوایم وقتی وادی خطارو چه واسه خودمون چه دیگران . عمدا ویا سهوا فراهم کنیم. اول و آخر این خطا تاثیرش رو در وجود ما باقی میزاره!!! یاحق. [1] :اصول کافی ،جلد 4،باب سلام کردن به زنها،صفحه 464 |
|||
|
|
۲۲:۱۱, ۱۲/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۲ ۲۲:۱۶ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
HELL_BOY برادر عزیز همین ها رو من در تاپیک زیر گفتم خیلی قبلتر از شما بحث کردیم اما کو گوش شنوا؟ خودشون رو عالمتر از امام و علمای خودشون میدونند هیچ جوابی هم ندارند اما از ترس ضایع شدن جرات پذیرش ندارند کل پروفایل رو با نمادهای اسلامی پر کردند بعد از ابتدایی ترین مسائل خبر ندارند اون وقت من و امثال من رو متهم میکنند با طفره رفتن و مغلطه کردند و من جوابمو نگرفتم و چهارتا تشکر خشک و خالی فکر میکنند حرف حق رو زدن! واقعا تاسف تاسف تاسف که فقط اسم اسلام رو یدک میکشیم!من یک طرز فکر دیگه ای راجع به کاربرای بیداری اندیشه داشتم طرف میگه مگه حضرت علی ضعیف النفس بوده که همچین حرفی زده! حضرت ضعیف النفس نیست منو و شما هستیم!علی علیه السلام خودش رو جای ما گذاشتم از جانب من و تو حرف زد بلکه ما بفهمیم که باز نفهمیدیم! http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29751-page-3.html http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29751-page-4.html |
|||
|
۵:۴۴, ۲۸/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۲ ۹:۰۱ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۲۸/دی/۹۲ ۰:۳۴)آلاله نوشته است: خنده حلال کجایی که یادت بخیر :ویرایش: یه چیزهایی نوشته بودم، ولی بعداً دیدم که حرافی ناپرهیزکارانه هست و حذف کردم. همینجا از خانم آلاله بابت تندروی در صحبت کردنم عذرخواهی میکنم. (۲۸/دی/۹۲ ۱:۲۰)پرنیان نوشته است: من یه پیشنهاد دارم.....ویرایش: هر چند که از کار ایشون ناراحت بودم، ولی خوب نبود که اینطور تند و عصبی صحبت کنم. از خانم پرنیان هم عذرخواهی میکنم. در مورد بحث ما دربارهی شکلکها به اندازهای که چنین سوءتفاهماتی نباشه توضیح داده شده. از اونجا که احمق هستم، سعی میکنم در همون تاپیک توضیح بیشتری بدم! خانم غریب هم خودشون توضیحالمسائلشون رو نقض کردند! ما گفتیم، چون میترسیدیم از برای شماها! وگرنه گناهش پای ما نیست! ما هر وقت که نیازی ببینیم خودمون رو میکشیم کنار! اگر ببینیم جو تالار شبیه شبکههای خوشوبش اجتماعی شده، ترکش میکنیم! اونقدر در این تالار مثل ما هست که دیگه نیازی هم نیست برای کسانی که نمیخوان بشنون خودکشی کنیم! |
|||
|
|
۶:۵۱, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
اقای درست پسند میتونید بفرمایید اشکال شرعی خوش و بش به قول شما چیه ؟
یعنی اول خوش و بش رو تعریف کنید بعد محرماتش رو بفرمایید و مضراتش رو ؟ تشکر |
|||
|
|
۷:۴۵, ۲۸/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۲ ۹:۰۵ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
(۲۸/دی/۹۲ ۶:۵۱)وحید110 نوشته است: اقای درست پسند میتونید بفرمایید اشکال شرعی خوش و بش به قول شما چیه ؟خواهش میکنم! ![]() شما که خودتون این کاره هستید! ![]() منظورم اینه که یکی از لینکهای منابع ما در بحث جاری آغاز شده توسط شماست! لطفاً بحث رو مطالعه بفرمایید. اگر خواستید بفرمایید تا اونها رو همینجا کپی پیست کنم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ** شوخی های پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ** | ali.khm | 0 | 1,517 |