|
رواج صیغه مشکلی بزرگ برای جامعه؟
|
|
۱:۴۹, ۱۵/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آبان/۹۳ ۱۴:۱۵ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان گفت: جامعه باید به این مسئله توجه کند که صیغه محرمیت شرعی و قانونی نیست.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان گفت: بسیاری از جوانان با خواندن صیغه محرمیت که نه شرعی و نه قانونی است با همدیگر ازدواج می کنند که مشکلات فراوانی را برای خود به وجود می آورند. حمید خالقی جاری شدن صیغه را یکی از مشکلات اصلی جوانان مطرح کرد و افزود: خواندن صیغه محرمیت در استان کرمان تبدیل به یک فرهنگ شده و بسیار رواج پیدا کرده که این معضل بزرگی برای دادگستری استان کرمان می باشد. وی بیان داشت: متاسفانه این فرهنگ در استان کرمان به شدت رواج پیدا کرده است و بانوان از این طریق دچار ضرر و زیان های فراوانی شده اند. منبع: خبرگزاری مهر -------------------------------------------------------------------------------- توی این خبر سه نکته مد نظر هست. 1- تا کی باید منتظر بود که کسی پیدا بشه و این مشکلات را حل کنه ؟ 2- جمله ی اول که گفته میشه نه شرعی هست و نه قانونی ، ایشون به چه اجازه ای گفتن ؟ ایا ایشون مرجع تقلید هستن ؟ 3- ایا واقعا کسایی که با هم صیغه محرمیت میخونن ، از تمام شرایط اون اگاه نیستن ؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۵۰, ۱۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۱۵/آبان/۹۲ ۲۲:۰۵)Mohammad Trust نوشته است: متاسفانه ما فقط به جوونا میگیم صبرو این حرف ها ...از ریپلای کردن بدم میاد ولی مجبورم پست خودم رو ریپلای کنم ![]() من نگفتم صیغه حرامه یا فلانه و ... ، گفتم من اصلا ازش خوشم نمیاد.بعدا توی چشمای شریک زندگیم نمیتونم نگاه کنم. به قول دوستان دعا کنید مشکلاتمون حل بشه ، البته که میدونم تنها دعا کارساز نیست ولی خب همین که یه امیدی هست شاید کافی باشه |
|||
|
|
۲:۰۵, ۱۶/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آبان/۹۲ ۲:۰۸ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۱۶/آبان/۹۲ ۱:۴۸)Arianna نوشته است: یه وخت فک نکنید ممکنه همسرش به مخش خطور کنه بهش خیانت شده...دلش بشکنه....نه......اصلا.... مگه اسلام همه مردا رو به صف کرده گفته باید برید این کار رو بکنید؟ و در ضمن مگه اسلام مجبور کرده که یک خانم با چنین شرایطی کنار بیاد؟ خانم همون اولش میتونه تمام اینها رو از آقا بپرسه قرار نیست که به بردگی بره همه خانم ها عمدتا چنین برخوردی دارند ولی حقیقت چیز دیگریست کمی فکر کنید تا به حقیقت برسید خشن هم نباشید نقل قول:دلیلش را در این ارسال گفتم http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29...#pid229085 ولی در همین اسلام گفته مرد حق ندارد بیشتر از 4ماه(؟؟ دقیقشو یادم نیست) همسرش رو ترک کنه |
|||
|
|
۳:۴۰, ۱۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
هر کس که بفرماید ، طرف باید نیاز جنسی خودش را ندیده بگیرد ،
پس نمی داند که این نیاز چه هست اصلا !! خویشتن داری هم حدی دارد . یک نفر از زور گرسنگی روزه می گیرد ، خوب چند روز می تواند روزه بگیرد ؟!!! ( حالا باز روزه افطاری دارد ) چرا خانومی باید همسرش رو مدت طولانی تنها بگذارد ؟!!! پس ضرورت ازدواجشان چه بوده ؟! یک مسایلی هست که وجود دارد ، یک مسائلی هست که ما می خواهیم وجود داشته باشد ! اینها خیلی متفاوت هست! عقد موقت هم مثل همان هست . از همه چیز مهمتر این هست که بدانیم در یک قرارداد چه چیز رو قول می هیم یا چه چیز رو رد می کنیم .. ضرورت رشیده بودن هم همین هست . یعنی طرف بداند چه قولی دارد می دهد. مثل یک قرارداد . از همه مفاد قانون ممکن هست سوء استفاده بشود . این هم مثل بقیه . فکر می کنیم خیلی می دانیم ولی هنوز نمی دانیم فرزند ازدواج موقت ، ارث نمیبرد . یا صیغه 99ساله هم نفقه ندارد ! شرایط دارد . مهمتر از همه دانایی هست . کسی رو اجبار نکردند و فقط برای اضطرار هست . خیلی ساده است ها ! |
|||
|
|
۷:۳۱, ۱۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
با یاد حق
کسی نمیگه (نعوذ و بالله ) خدا داره اشتباه میکنه یا حکم غلط داده؛ صحبت از همون ارزش قائل شدن برای همسر آینده تونه که این قدر راحت در مورد ازدواج موقت حرف نزنید .. همون چیزی که جناب Mohammad Trust بهش اشاره کردند و بابت این جمله تحسین شون میکنم ...""توی چشمای شریک زندگیم نمی تونم نگاه کنم"" شما در نظر بگیر یک خانم عفیفه از اول زندگیش تمام وجودش (اعم از روح و جسم) رو پاک نگه داشته برای کسی که چشم و دلش رو برای اون نگه داشته باشه ... و حالا ببینه همسرش تا کجا ها که نرفته ... میتونید بگید میخواست قبول نکنه؛ درست ... اما این واسه قبل از ازدواجه ، اگه آقا بعد از چند سال تصمیم به چنین کاری بگیره چی ...؟؟ اون موقع هم میگید خلاف شرع نکرده ...آره !خلاف شرع نکرده ولی... تکلیف این خانم چی میشه؟ مگه خانم خلاف شرع میکرد اگه قبلش ازدواج موقت داشت ؟ ولی چشم پوشی کرد ....اما حالا آقا .... یک کلام؛ منصف باشید نسبت به دل همسر تون ... خدا گفته و درش حرفی نیست ولی حداقل این قدر راحت در موردش حرف نزنید ... ______________________ پ ن : دوس داشتم آقایون هم بعد از رابطه دچار تغییرات فیزیکی میشدند، تا بعد اون موقع به بعضی از برادر های عزیز! سلام میکردم ببینم بازم این قدر عارفانه حرف می زندند یا نه ... یاالله |
|||
|
|
۸:۳۸, ۱۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۱۶/آبان/۹۲ ۱:۲۵)Arianna نوشته است: رو که نیست سنگ پای قزوینه........!!!!حالا سنگ پای قزوین هست یا سنگ پای تهران یا نیویورک شما لطفا به سوال جواب بدید. این مرد باید چه کار کند؟ خودارضایی یا استفاده از زنهای فاحشه یا راه حلی که خدا گفته؟ مگر قراره سر همسر دائمیش را ببره؟ این ناشی از حسادت زنهاست و فکر میکنند شوهر باید برده زن باشد. در صورتی که آن هم بشر است و حقوقی دارد. ازدید فمینستها فقط زنها بشر هستند و مردها اصلا بشر نیستند که حقوقی داشته باشند. لطفا به جای تعصبات فمینیستی واقع گرا باشید و به آن مرد بیچاره هم حق بدهید. |
|||
|
۱۰:۲۸, ۱۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب تلمیخا! ما توی ایران 92 زندگی میکنیم, نه عربستان 1400 سال پیش و یا لاس وگاس 2013 نزدیکای 2014 ![]() اینجا هنوز 99% خانواده ها نمیتونن تحمل کنن که دخترشون یه شب از خونه بره بیرون و 9 ماه بعد با یه بچه برگرده خونه !!!!!(منظورم از راه غیر شرعیه) اجازه بدید شرایط مختلف رو بررسی کنیم داریم درمورد 2 گروه صحبت میکنیم : 1- کسانی که پایبندی به اصول دینی و اعتقادی ندارن 2- کسانی که پایبندی به اصول دارن اگه بخوایم عقد موقت رو رواج بدیم, گروه اول که سراغ این عقد نمیرن, چون براشون اهمیتی نداره, این گروه هم فقط دنبال لذتشون هستند پس حوصله نق و نوق بچه رو ندارن, پس بهتر از خیلیامون روش های پیشگیری از بارداری و سقط جنین و ... رو بلدن پس خیلی کم پیش میاد که از اینا فرزندانی به دنیا بیاد اما نوع برخورد گروه دوم چطور خواهد بود !؟ ببینید, دین یه امر قلبیه و نمیشه با قانون کسی رو دیندار کرد, اما نمیتونیم همه چی رو هم به قلب آدما واگذار کنیم, یه جاهایی قوانین بشری رو جوری تنظیم میکنیم که عده ای از دین سوء استفاده نکنن مثلا رعایت حقوق دیگران, کفِ خواسته های دینیه ولی تا قوانین سفت و سخت راهنمایی رانندگی نباشه افراد خیلی کمی اونو توی رانندگی رعایت میکنن(هرچند که همین الانشم کسی رعایت نمیکنه!!!! )اگه عقد موقت بدون هیچ قانون و محدودیتی در جامعه رواج پیدا کنه نتیجه اون این میشه که یه آقایی یه لیستی از جیبش درمیاره که توش اسم بیش از 100تا دختر نوشته شده و میگه من با اینا عقد موقت داشتم !!!!!!!!!!!(این ماجرا مستنده!! ) کسی اون دخترا رو مجبور نکرده, اونا هم خودشون همین کارو میکنن دیگه, شاید با 100 نفر باشن !!!!! تازه اون فرد توی حوزه بوده یعنی دختران و پسران حوزوی چنین کاری رو میکنن!!! نمیگم همه اونا اینجورین! بحثم سر اینه که اگه رواج پیدا کنه و انقدر عادی باشه , چون اسم دین پشت این حرکت هست پس افراد بدون کوچکترین عذاب وجدانی این کارو انجام میدن و این یعنی تنوع طلبی و واقعا دیگه از این نظر فرقی با زنا نداره!! خواهشا نگید این حرکت درست نیست و از نظر دین کسی نباید چنین کاری بکنه و .... ! چون چه بخوایم چه نخوایم , بدون قانون و محدودیت چنین اتفاقی میفته و نمیشه جلوشو گرفت درمورد مساله ای هم که جناب غربت تشیع فرمودند, تو 8 سال دفاع مقدس که خیلی از جوونای ما ماه ها از همسرشون جدا میشدن و به مناطق جنوبی میرفتن, چیکار میکردن !؟ عقد موقت !؟!؟!؟؟ من به شخصه اصلا چنین چیزی رو ندیدم شاید تک و توک بشه افرادی رو پیدا کرد که این کارو میکنن ولی خیلیاشون چنین کاری نمیکردن ! درسته !؟؟ گناه هم که قطعا نمیکردن, پس چطور با این قضیه کنار اومدن !؟ ببینید داریم درمورد افراد معتقد حرف میزنیما, اونایی که اعتقاد ندارن که همون اول جداشون کردیم ! |
|||
|
|
۱۱:۱۲, ۱۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
من با آقایون کار ندارم . درست نمیشن
هر چی هم بهشون میگی .میگن دستور خداست . میگم این مرد ها اینقدر دستورات خدا رو جدی میگیرن . چرا بقیه جاها این قدر جدی نیستن ؟ الان حرفم با هم جنس های خودمه . بالاخره این مردا میان سراغ ما خانم ها دیگه واسه این کارهاشون. اگه عاشقشی بزار مثل یه مرد بیاد خواستگاری . کار داشت دیگه گیر مهریه و خونه نده اگه بهونه میاره ولش کن اگه نیاز مالی داری . خدا تن سالم بهت داده بیخیال شو . واسه چند ماه بودن با یه مرد کسی رو پولدار نکرده . شایدم بکنه . خودت میدونی . ااگر کلا خوشت میاد بری تو این کار صیغه و این داستان ها فقط تو دنیای نامرد ها یه زن واقعی باش و اگه اون مرد زن و خونواده داره به هم جنست رحم کن و برو سراغ یکی دیگه اگر هم فقر داری و دستت هیچ جا بند نیست و اگه واسه چند ماه راحت میتونی زندگی کنی . این کار رو بکن . این خفت رو تحمل کن . برات دعا میکنم خدا راهی برات باز کنه و نجات پیدا کنی ![]() در نهایت هم اگر یه مرد اومد هم چین پیشنهادی داد . یک سیلی محکم بد نیست . نترس . پوستشون کلفت تر از این حرف هاست . چیزیشون جسمی نمیشه . ولی روحی خوب براشون بسه.خانم اجازه نده.جرات همچین پیشنهادی رو ندارن بدن. من پای پدران این سرزمین رو که واسه ملتشون رفتن جنگ و با عکس زن و بچه هاشون شب ها تو سنگر هاشون سر میکردن رو میبوسم و احترامشون رو دارم . ![]() ![]() اون ها هم مرد بودن و اگه نبودن من الان ایران نداشتم . و امنیت نداشتم . ![]() |
|||
|
۱۱:۲۹, ۱۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
سلام
کسانی که با این موارد مشکل دارند ، می خوان ثابت کنند چنین چیزی درسته یا نه ، برند و مطالعه مذهبی روی این قضیه داشته باشند ، اگر اثبات کردند چنین چیزیجکم خدا نیست ، همه خواهند پذیرفت ، اما اگر نتونستند باید بپذیرند. ما نمی تونیم بنا بر احساسات خودمون احکام خدا رو تفسیر کنیم. نه زن از حال و روز یک مرد ها خبر داره ، نه یک مرد از حال و روز زن ها ، حتی یک انسان از حال و روز دیگر انسان ها خبر نداره ،پس چطور می خوایم با عقل و احساسمون بفهمیم طرف مقابل چه نیاز هایی داره و ... ؟ یک خانم که از نظر روحی و جسمی تفاوت های انکار ناپذیری با یک مرد داره ، یا حتی یک مرد که تفاوت طبع فاحشی با یک مرد دیگر داره ، چطور میتونه در مورد نیازها و رفع نیاز های دیگری اظهار نظر کنه؟ |
|||
|
|
۱۲:۱۹, ۱۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
سلام
خمون وقت که اقا محمد این بحث رو ایجاد کرد (مسءول ایجاد بحث های ازدواج موقت ) بنده گفتم باز تکرار مکرراته و بستمش . که اقای سدره المنتهی پیام عصبانی دادن که دارید به جای شیعیان تالار تصمیم میگیرید و ... گفتم بنده وقت ندارم شما بفرمایید پیگیری کنید ولی دیگه اینقدر تکرار مکررات؟ و کلی دلیل اوردم . اینم دیگه شده جدل . هر بار از نقطه صفر شروع میشه . و فورا تمام مسایل زنان میاد وسط . اخرشم ... در مورد حضانت کتاب تحریر الروضه فی شرح المعه ص ۱۳۴ |
|||
|
|
۱۲:۲۰, ۱۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
اگر یک مردی بخواد از ازدواج موقت سوء استفاده کنه همان کارها را با ازدواج دائم هم میتواند انجام دهد. میتواند یک لیست بزاره توی جیبش و با زنهای متعدد ازدواج کنه و بعد آنها را طلاق بدهد. این مشکلها ربطی به ازدواج موقت ندارد بلکه ربط به آن مرد دارد. کسی که دنبال سو استفاده باشد رواج یا عدم رواج ازدواج موقت تاثیری در کار او ندارد و او کار خودش را میکند. این درست نیست که به این بهانه ها با ازدواج موقت مخالفت کنیم. در اروپا یک مرد با 80 زن رابطه دارد (بدون هیچ ازدواجی). ولی اسلام که میخواد رابطه ها را قانونمند کنه باهاش مخالفت میشه.
ریشه این حرفها را باید در صهیونیست ها جستجو کرد که این حرفها را از طریق ماهواره و سایتهای زنجیره ای و آدمهای خودشان در مملکت ما رواج میدن و یکسری نادان هم این حرفها را تکرار میکنن. درسته که اسلام در 1400 سال پیش ایجاد شده ولی این دین جهانی و فرازمانی است و برای همیشه است. برای استفاده از اسلام لازم نیست که فقط در 1400 سال پیش زندگی کنیم. کسانی که با ازدواج موقت مخالفن به این سوال بنده جواب ندادن که مردی که بنابه هر دلیلی شرایط ازدواج دائم را ندارد یا مردی که بنابه شرایطی مانند شرایط کاری مجبور است مدت طولانی از همسر دائمش دور باشد برای رفع نیاز جنسی خود باید چه کار کند؟ خواهشا بدون جواب دادن به این سوال مخالفت نکنید. ازدواج موقت چه باشه چه نباشه غیر از ازدواج دائم روابط بین زن و مرد خواهد بود. در اروپا یک مرد حتی با 80 زن هم رابطه دارد. ولی اسلام فقط میخواد این رابطه را قانونمند کنه. به هر حال این رابطه ها هست. قانونمند و شرعی باشه بهتره یا بی حساب کتاب و گناه باشه؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جامعه هنری در رواج بدحجابی متهم است | Aleyasin | 2 | 1,942 |