کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ثواب زیارت قبر امام حسین علیه السلام در گنجینه احادیث
۲۳:۰۷, ۱۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَباعَبْدِاللهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يَابْنَ رَسُولِ اللهِ ، اَلسَّلاٰمُ عَلَيْكَ يَا بْنَ اَميرِالْمُؤْمِنين ، وَ ابْنَ سَيِّدِ الْوَصِيّينَ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يَا بْنَ فاطِمَةَ سَيِّدَةِ نِسٰاءِ الْعٰالَمينَ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا ثارَاللهِ وَابْنَ ثارِەِ ، وَالْوِتْرَ الْمَوْتُورَ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ وَعَلَى الْاَرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنٰائِكَ ، عَلَيْكُمْ مِنّى جَميعاً سَلاٰمُ اللهِ اَبَداً مٰا بَقيتُ وَبَقِىَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ ....
در این مجال قصد داریم که احادیثی که در کورد ثواب زیارت قبر امام حسین علیه اسلام مطرح هست رو با هم مرور کنیم.
بسم الله الرحمن الرحیم
«عن الحسین بن محمد القمی عن أبی الحسن الرضا ع قال من زار قبر الحسین ع بشط الفرات کان کمن زار الله فوق عرشه
حسین بن محمد قمى از امام رضا علیه السلام روایت کرده است که فرمود: هر کس قبر ابى عبد الله علیه السلام را در کنار فرات زیارت کند، گوئى خدا را بر فراز عرش زیارت کرده است».
«عن عیینة بیاع القصب عن أبی عبد الله ع قال من أتى الحسین ع عارفا بحقه کتب الله تعالى له فی أعلى علیین؛
عیینه از امام صادق علیه السلام روایت کرده است که فرمود: هر کس به زیارت حسین علیه السلام برود در حالى که مقام و منزلت وى را بشناسد، خداوند او را در اعلى علیین (بهشت) جاى دهد».
[/b]
«عن ابن مسکان عن أبی عبد الله ع قال من أتى قبر الحسین ع عارفا بحقه کتب فی علیین
ابن مسکان از امام صادق علیه السلام روایت کرده است: هر کس به زیارت حسین علیه السلام برود در حالى که از مقام و منزلت او آگاه باشد (او را امام مفترض الطاعة بداند و خود نیز از پیروان او باشد) نام او در علیین ثبت مى شود».
«عن قائد الخیاط عن أبی الحسن الماضی ع قال من زار قبر الحسین بن علی ع عارفا بحقه غفر الله له ما تقدم من ذنبه و ما تأخر
قائد خیاط از حضرت امام موسى کاظم علیه السلام روایت کرده است که فرمود: هر کس قبر حسین بن على علیه السلام را زیارت کند، در حالى که از مقام و منزلت او آگاه است، خداوند گناهانى را که تا آن زمان مرتکب شده است، مى آمرزد».
«عن هارون بن خارجة قال قلت لأبی عبد الله ع إنهم یرون أن من زار قبر الحسین ع کانت له حجة و عمرة قال من زار و الله عارفا بحقه غفر الله له ما تقدم من ذنبه و ما تأخر؛
هارون بن خارجه نقل کرده است که به امام صادق علیه السلام عرض کردم: روایت مى کنند که هر کس قبر امام حسین علیه السلام را زیارت کند، (ثواب) یک حج و یک عمره براى او محسوب مى شود، حضرت فرمود: به خدا سوگند هر کس که از روى معرفت او را زیارت کند، خداوند گناهان وى را از اول تا به آخر مى بخشد».
«عن الحسن بن محمد القمی قال قال أبو الحسن موسى بن جعفر ع أدنى ما یثاب به زائر أبی عبد الله ع بشط الفرات إذا عرف حقه و حرمته و ولایته أن یغفر له ما تقدم من ذنبه و ما تأخر؛
حسین بن محمد قمى از حضرت موسى بن جعفر علیه السلام روایت کرده است که فرمود: کمترین ثوابى که شامل زائر ابا عبد الله علیه السلام- در کنار شط فرات- مى شود این است که گناهان او از اول تا آخر آمرزیده مى گردد به شرط آنکه حق و حرمت و ولایت آن حضرت را بشناسد».
«عن ابن مسکان عن أبی عبد الله ع قال من أتى قبر أبی عبد الله ع عارفا بحقه غفر الله له ما تقدم من ذنبه و ما تأخر؛
ابن مسکان از امام صادق علیه السلام روایت کرده است: هر کس به زیارت قبر ابا عبد الله علیه السلام برود در حالى که از مقام و منزلت او شناخت داشته باشد، خداوند همه گناهان او را مى آمرزد».
«عن أحمد بن أبی نصر قال سأل بعض أصحابنا أبا الحسن الرضا ع عمن أتى قبر الحسین ع قال تعادل حجة و عمرة؛
احمد بن محمد بن ابى نصر نقل کرده است که مردى از شیعیان از امام رضا علیه السلام پرسید: چه ثوابى دارد شخصى که به زیارت قبر حسین علیه السلام برود؟ آن حضرت فرمود: (ثواب او) برابر با یک عمره است».
«عن أبی سعید المدائنی قال دخلت على أبی عبد الله ع فقلت له جعلت فداک آتی قبر الحسین ع قال نعم یا أبا سعید ائت قبر ابن رسول الله ص أطیب الطیبین و أطهر الطاهرین و أبر الأبرار فإذا زرته کتب الله لک اثنتین و عشرین عمرة
ابو سعید مدائنى نقل مى کند که: به محضر امام صادق علیه السلام شرفیاب شدم و عرض کردم: فدایت گردم! آیا به زیارت قبر حسین علیه السلام بروم؟ فرمود: آرى به زیارت قبر پسر رسول خدا صلى الله علیه و آله و سلم برو، آن که نیکوترین نیکان و پاکیزه ترین پاکیزگان و نیکوکارترین نیکوکاران است، پس هر گاه به زیارتش رفتى خداوند در نامه اعمال تو (ثواب) بیست و دو عمره ثبت مى فرماید».
«عن ابن سنان قال سمعت الرضا ع یقول زیارة قبر الحسین ع تعدل عمرة مبرورة مقبولة؛
محمد بن سنان نقل مى کند که از حضرت امام رضا علیه السلام شنیدم که فرمود: (ثواب) زیارت قبر حسین علیه السلام برابر با (ثواب) یک عمره مقبوله و صحیح مى باشد»
ادامه دارد تا ظهر عاشورا
منابع:
ثواب الأعمال و عقاب الأعمال ص 82 و 99
پاداش نیکى‏ها و کیفر گناهان ص 223 و 259

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، یاوران مهدی ، محمد امین + ، aboutorab ، منادی حق ، Aryha ، عبدالرحیم ، Bamdaad ، محمد حسین
۰:۳۳, ۱۹/آبان/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
اللهم ارزقنا کربلا بحق الحسین ... الهی آمین

Roseاللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهمRose
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، محمد امین + ، mahdy30na ، aboutorab ، منادی حق ، محمد حسین
۱:۰۲, ۱۹/آبان/۹۲
شماره ارسال: #3
آواتار
[تصویر: 1376166937399852_large.jpg]
ـــــ IVI ö I-I Ə r Ə IVI ــــ ـ Ya hösseiN ـ ـــــ IVI ö I-I Ə r Ə IVI ــــ .

[/font]__!_♥_!__

السلام علیک یا حامل لواء الحسین علیه السلام"

[تصویر: t2612_13022791771.gif]
ﺍﻧﺴﺎﻥ ﻫﺮﮔﺰ ﭼﻴﺰﻫﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﻣﺰﻩ ﺍﺵ ﺭﺍ ﻧﭽﺸﻴﺪﻩ ﻫﻮﺱ ﻧﻤﻲ ﻛﻨﺪ،
ﺍﻣﺎ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻳﻜﺒﺎﺭ ﻣﺰﻩ ﻧﻌﻤﺘﻲ ﺭﺍ ﭼﺸﻴﺪ،
ﺁﻥ ﻭﻗﺖ ﺩﻳﮕﺮ ﻣﺤﺮﻭﻣﻴﺖﺍﺯ ﺁﻥ ﺩﺷﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ…
[font=B Traffic]

[تصویر: r26516_1379084475784023_large.jpg]

[تصویر: t2612_13022791771.gif]
همه برای خوابیدن قصه و داستان می گویند،

جانم به فدای حـ سینـ ی که برای بیداریِ
نسل ِ انسان، حماسه و روایتی ماندگار آفرید ...

آه، ... کربلا داستان دیگریست ...
و آه ... عباس ... و آه ... عاشورا ...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، مصباح ، aboutorab ، منادی حق ، عبدالرحمن ، محمد حسین
۱۴:۱۵, ۱۹/آبان/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام
«عن الحسن بن الجهم قال قلت لأبی الحسن ع ما تقول فی زیارة قبر الحسین ع فقال لی ما تقول أنت فیه فقلت بعضنا یقول حجة و بعضنا یقول عمرة فقال هی عمرة مبرورة
حسن بن جهم مى گوید که: به حضرت امام کاظم علیه السلام عرض کردم: در مورد زیارت قبر امام حسین علیه السلام چه مى فرمائید؟ فرمود: تو خود چه مى گوئى؟ عرض کردم: بعضى از ما برآنند که ثوابش برابر با (ثواب) یک حج است، و برخى دیگر مى گویند: ثواب یک عمره را داراست. فرمود: همان (ثواب) یک عمره مقبوله و درست را دارد».
«عن هارون قال سأل رجل أبا عبد الله ع و أنا عنده فقال ما لمن زار قبر الحسین ع فقال إن قبر الحسین ع وکل الله به أربعة آلاف ملک شعث غبر یبکونه إلى یوم القیامة فقلت له بأبی أنت و أمی تروى عن آبائک أن ثواب زیارته کثواب الحج قال نعم حجة و عمرة حتى عد عشرا
هارون مى گوید که مردى در حضور من از امام صادق علیه السلام پرسید: ثواب کسى که قبر امام حسین علیه السلام را زیارت کند، چیست؟ فرمود: خداوند چهار هزار ژولیده موى آشفته حال و غبار آلود بر قبر حسین علیه السلام گمارده است که تا روز قیامت بر او گریه کنند، عرض کردم: پدر و مادرم بفدایت! از پدر (بزرگوارتان) روایت شده است که: ثواب زیارت آن حضرت مانند ثواب حج است، فرمود: آرى یک حج و یک عمره، و همان طور تا ده حج و ده عمره را برشمرد».
«عن صالح النیلی قال قال أبو عبد الله ع من أتى قبر الحسین ع عارفا بحقه کتب الله له أجر من أعتق ألف نسمة و کمن حمل ألف فرس فی سبیل الله مسرجة ملجمة
صالح نیلى از امام صادق علیه السلام روایت کرده است: هر کس به زیارت قبر حسین علیه السلام برود در حالى که عارف به حق اوست، خداوند پاداش کسى را که هزار بنده را آزاد کرده است در نامه عمل او مى نویسد، و مانند آن کسى است که هزار اسب با زین و افسار در راه خدا (براى جهاد) گسیل کرده باشد».
«عن أبی سعید المدائنی قال قلت لأبی عبد الله ع جعلت فداک آتی قبر الحسین ع قال نعم یا أبا سعید ائت قبر ابن بنت رسول الله ص أطیب الطیبین و أطهر الطاهرین و أبر الأبرار و إذا زرته کتب الله لک عتق خمس و عشرین رقبة
ابو سعید مدائنى نقل کرده است که به امام صادق علیه السلام عرض کردم: فدایت گردم! آیا به زیارت قبر حسین علیه السلام بروم؟ فرمود: آرى اى ابو سعید! به زیارت قبر پسر دختر پیامبر خدا صلى الله علیه و آله و سلم، نیکوترین نیکان و پاکیزه ترین پاکیزگان و نیکوکارترین نیکوکاران برو، که اگر به زیارت او روى، خداوند (ثواب) آزاد کردن بیست و پنج بنده را براى تو ثبت مى فرماید».
«عن أبان بن تغلب قال قال أبو عبد الله ع إن أربعة آلاف ملک عند قبر الحسین ع شعث غبر یبکون إلى یوم القیامة بینهم ملک یقال له منصور فلا یزوره زائر إلا استقبلوه و لا یودعه مودع إلا شیعوه و لا یمرض إلا عادوه و لا یموت إلا صلوا على جنازته و استغفروا له بعد موته
ابان بن تغلب از امام صادق علیه السلام روایت کرده است: چهار هزار فرشته در کنار قبر حسین علیه السلام گمارده شده اند که همگى ژولیده موى و غبار آلودند و تا روز قیامت بر او مى گریند، و رئیس آنها فرشته اى است بنام منصور، هر زائرى که به زیارت آن حضرت مشرف مى شود این فرشتگان به استقبال او مى شتابند، و به هنگام وداع با قبر مطهر آن حضرت او را بدرقه مى کنند، و اگر زائرى بیمار شود به عیادتش مى روند، و اگر بمیرد بر جنازه اش نماز مى گزارند و پس از مرگش براى او طلب آمرزش مى کنند».
«عن أبی بصیر عن أبی عبد الله ع قال وکل الله بقبر الحسین ع سبعین ألف ملک یصلون علیه عدد کل یوم شعث غبر و یدعون لمن زاره و یقولون یا ربنا هؤلاء زوار الحسین افعل بهم افعل بهم
ابو بصیر از امام صادق علیه السلام روایت کرده است: خداوند هفتاد هزار فرشته ژولیده موى و غبار آلود بر مزار حسین علیه السلام گمارده است، و هر روز بر آن حضرت نماز مى خوانند و در حق کسى که قبرش را زیارت کند دعا مى کنند و مى گویند: اى پروردگار ما! اینان زائران حسین اند، و در باره آنها چنان و چنین مقرر فرما».
«عن هارون قال سمعت أبا عبد الله ع یقول وکل الله بقبر الحسین ع أربعة آلاف ملک شعث غبر یبکونه إلى یوم القیامة فمن زاره عارفا بحقه شیعوه حتى یبلغوه مأمنه و إن مرض عادوه غدوة و عشیا و إن مات شهدوا جنازته و استغفروا له إلى یوم القیامة
هارون مى گوید: از امام صادق علیه السلام شنیدم که فرمود: خداوند چهار هزار فرشته را که ژولیده مو و غبار آلودند بر قبر امام حسین علیه السلام گمارده است، که تا روز قیامت بر او گریه کنند، و کسى که آن حضرت را عارفا بحقه زیارت کند، فرشتگان او را تا محل سکونتش بدرقه مى کنند، و اگر بیمار شود به عیادتش مى روند، و به هنگام مرگ بر سر بالینش حاضر مى شوند».
ان شاالله ادامه دارد...
التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، منادی حق ، عبدالرحمن ، محمد حسین
۰:۲۰, ۲۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام
التماس دعای دوستان و همکاران گرام را خواستاریم ."همه ر دعا کنینا همه رو "
ادامه بحث
«عن أبی بصیر عن أبی جعفر ع قال أربعة آلاف ملک شعث غبر یبکون الحسین ع إلى أن تقوم الساعة فلا یأتیه أحد إلا استقبلوه و لا یرجع إلا شیعوه و لا یمرض إلا عادوه و لا یموت إلا شهدوه
ابو بصیر از امام محمد باقر علیه السلام روایت کرده است: چهار هزار فرشته ژولیده موى و گرد آلود تا روز قیامت بر حسین علیه السلام مى گریند، و هیچ زائرى به زیارت مزار شریف آن حضرت نمى رود مگر آنکه این فرشتگان به استقبال او مى روند، و از سفر زیارت (به خانه هاى خود) باز نمى گردند مگر آنکه این فرشتگان او را بدرقه مى کنند، و بیمار نمى شود مگر آنکه به عیادتش مى شتابند، و نمى میرد مگر آنکه بر سر بالین او حاضر مى شوند».
«عن أبی الجارود عن أبی جعفر ع قال لی کم بینکم و بین الحسین ع قال قلت یوم للراکب و یوم و بعض للماشی قال أ فتأتیه کل جمعة قال قلت لا ما آتیه إلا فی الجمعتین قال ما أجفاک أما لو کان قریبا منا لاتخذناه هجرة أی نهاجر إلیه
ابو جارود نقل کرده است که امام محمد باقر علیه السلام به من فرمود: فاصله شما تا قبر حسین علیه السلام چقدر است؟ عرض کردم: براى سواره یک روز، و براى پیاده یک روز و اندى. حضرت فرمود: آیا هر هفته به زیارتش مى روى؟ عرض کردم: نه! گاهى اوقات به زیارتش توفیق پیدا مى کنم. فرمود: چقدر جفاکارى! آگاه باش که اگر ما به قبر شریفش نزدیک بودیم، آنجا را جایگاه هجرت خود مى ساختیم، یعنى بسوى آن هجرت مى کردیم».
«عن أبی نمیر قال قال أبو جعفر ع إن ولایتنا عرضت على أهل الأمصار فلم یقبلها قبول أهل الکوفة بشی ء و ذلک أن قبر علی ع فیه و أن لی الزلفة لقبر آخر یعنی قبر الحسین و ما من آت أتاه یصلی عنده رکعتین أو أربعا ثم یسأل الله حاجته إلا قضاها له و إنه لتحفه کل یوم ألف ملک
ابو نمیر گوید: امام محمد باقر علیه السلام فرمودند: ولایت ما (خاندان) بر ساکنان شهرها عرضه شد، ولى هیچ کدام مانند اهل کوفه آن را نپذیرفتند، زیرا قبر على علیه السلام در آنجاست، و در کنار آن مزار دیگرى است، یعنى قبر حسین علیه السلام، و هر زائرى که به آنجا برود و دو یا چهار رکعت نماز بجاى آورد و پس از فراغت از نماز، حاجت خود را از خداوند بخواهد، خداوند حاجت وى را بر آورده مى سازد، و (آگاه باش که) هر روز هزار فرشته در اطراف قبر آن حضرت گرد مى آیند».
«عن علی بن الحکم یرفعه إلى أبی عبد الله ع قال إذا زرت أبا عبد الله ع فزره و أنت حزین مکروب شعث مغبر جائع عطشان فإن الحسین ع قتل حزینا مکروبا شعثا مغبرا جائعا عطشانا و اسأله الحوائج و انصرف عنه و لا تتخذه وطنا
على بن حکم بدون آنکه از راویان پیش از خود نام ببرد از امام صادق علیه السلام روایت کرده است که فرمود: اگر خواهى به زیارت قبر ابا عبد الله علیه السلام بروى، با حالتى محزون و اندوهگین و ژولیده موى و غبار آلود و گرسنه و عطشناک به زیارت آن حضرت بشتاب، زیرا که حسین علیه السلام در حالى که محزون و اندوهگین و ژولیده موى و غبار آلود و گرسنه و تشنه بود، کشته شد. سپس حاجات خویش را به شفاعت آن حضرت از خدا بخواه و باز گرد، و آنجا را وطن و جایگاه خود قرار مده.»
«أبو المضا قال قال لی رجل قال أبو عبد الله ع تأتون قبر أبی عبد الله ع قال قلت نعم قال تتخدون لذلک سفرة قال قلت نعم قال أما لو أتیتم قبور آبائکم أو أمهاتکم لم تفعلوا ذلک قال قلت أی شی ء نأکل قال الخبز باللبن
ابو المضاء رقى مى گوید که: شخصى براى من نقل کرد که امام صادق علیه السلام به او فرموده بود: آیا قبر ابا عبد الله الحسین علیه السلام را زیارت مى کنید؟ و او عرض کرده بود: آرى، حضرت فرموده بود: آیا براى این کار زاد راه و سفره اى تهیه مى کنید؟ جواب داده بود: آرى، حضرت فرموده بود: اگر به زیارت قبرهاى پدرانتان یا مادرانتان مى رفتید این کار را نمى کردید، عرض کرده بود: پس چه چیزى بخوریم؟ حضرت فرموده بود: نان و شیر».
«عن علی بن الحکم عن بعض أصحابنا قال قال أبو عبد الله ع بلغنی أن قوما إذا زاروا الحسین ع حملوا معهم السفرة فیها الجداء و الأخصبة [الأخبصة و أشباهه لو زاروا قبور أحبائهم ما حملوا معهم هذا
على بن حکم، از قول بعضى از دوستان روایت کرده است که امام صادق علیه السلام فرمود: به من خبر رسیده است که گروهى از مردم هنگامى که به زیارت حسین علیه السلام مى روند، با خود سفره اى مى برند که در آن انواع شیرینى ها و غذاهاست، در حالى که اگر به زیارت قبرهاى عزیزانشان مى رفتند هرگز چنین چیزهایى را با خود نمى بردند».
«عن بشیر الدهان قال قال أبو عبد الله ع أیما مؤمن زار الحسین بن علی ع عارفا بحقه فی غیر یوم عید کتبت له عشرون حجة و عشرون عمرة مبرورات متقبلات و عشرون غزوة مع نبی مرسل أو إمام عادل
بشیر دهان (روغن فروش) از امام صادق روایت کرده است که فرمود: هر مؤمنى که با آگاهى از حق امام حسین علیه السلام در غیر روز عید به زیارت قبر او برود، ثواب بیست حج و بیست عمره صحیح و مقبول، و ثواب بیست جنگ در رکاب پیامبرى مرسل یا امامى عادل (یکى از ائمه علیهم السلام) براى او ثبت مى شود».
ان شاالله ادامه دارد...
التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Aryha ، عبدالرحمن ، محمد حسین ، منادی حق
۱۸:۳۰, ۲۱/آبان/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام
امشب شب تاسوعای حسینی هستش.التماس دعا از همه دوستان
«و بهذا الإسناد قال قلت لأبی عبد الله ع ربما فاتنی الحج فأعرف عند قبر الحسین ع قال أحسنت یا بشیر أیما مؤمن أتى قبر الحسین ع عارفا بحقه فی غیر یوم عید کتبت له عشرون حجة و عشرون عمرة مبرورات متقبلات و عشرون غزوة مع نبی مرسل أو إمام عادل و من أتاه فی یوم عید کتبت له مائة حجة و مائة عمرة و مائة غزوة مع نبی مرسل أو إمام عادل و من أتاه فی یوم عرفة عارفا بحقه کتبت له ألف حجة و ألف عمرة متقبلات و ألف غزوة مع نبی مرسل أو إمام عادل قال فقلت له و کیف لی بمثل الموقف قال فنظر إلی شبه المغضب ثم قال یا بشیر إن المؤمن إذا أتى قبر الحسین ع یوم عرفة و اغتسل بالفرات ثم توجه إلیه کتبت له بکل خطوة حجة بمناسکها و لا أعلمه إلا قال و عمرة و غزوة
و به همین سند از بشیر روایت شده است که به امام صادق علیه السلام عرض کردم: چه بسا که براى انجام مناسک حج توفیق پیدا نمى کنم، ولى در روز عرفه به زیارت قبر امام حسین علیه السلام مى روم، حضرت فرمود: احسنت (بسیار خوب مى کنى) اى بشیر! هر مؤمنى که در غیر از روز عید، قبر امام حسین علیه السلام را زیارت کند و نسبت به حق آن حضرت شناخت و معرفت داشته باشد، ثواب بیست حج و بیست عمره مقبول و صحیح و ثواب شرکت در بیست جنگ در رکاب پیامبرى مرسل و یا امامى عادل در نامه اعمال او ثبت مى شود. و هر کس در روز عید به زیارت آن حضرت برود، ثواب صد حج و صد عمره و ثواب شرکت در صد جنگ در رکاب پیامبر مرسل یا امام عادل در نامه اعمال او نوشته مى شود. و اگر شخص با ایمانى مزار آن حضرت را در روز عرفه زیارت کند در حالى که معرفت به مقام و منزلت او داشته باشد، ثواب هزار حج و هزار عمره مقبوله و هزار جنگ در رکاب پیامبرى مرسل و یا امامى عادل (یکى از ائمه اطهار علیهم السلام) در نامه اعمال او نوشته مى شود. راوى مى گوید: به امام صادق علیه السلام عرض کردم: ثواب این زیارت کجا با ثواب وقوف در عرفات برابرى مى کند؟! حضرت نگاهى آمیخته به خشم به من کرد و فرمود: اى بشیر! اگر مرد با ایمانى در روز عرفه به قصد زیارت قبر امام حسین علیه السلام حرکت کند و در فرات غسل کند و سپس عازم زیارت قبر آن بزرگوار شود، به ازاى هر قدمى که بر مى دارد ثواب یک حج با تمام مناسک و شرایطى که دارد در نامه اعمال او ثبت مى گردد. راوى مى گوید: به گمان من حضرت (پس از یک حج) یک عمره و یک جنگ نیز فرموده باشند».
«عن داود الرقی قال سمعت أبا عبد الله و أبا الحسن موسى بن جعفر و أبا الحسن علی بن موسى ع و هم یقولون من أتى قبر الحسین ع بعرفة قلبه الله ثلج الفؤاد
داود رقى از امام صادق و امام موسى کاظم و امام رضا علیهم السلام شنید که مى فرمودند: کسى که در روز عرفه به زیارت قبر امام حسین علیه السلام برود خداوند او را با شادى و خرمى (از این سفر) باز مى گرداند».
«عن علی بن أسباط یرفعه إلى أبی عبد الله ع قال إن الله عز و جل یبدأ بالنظر إلى زوار قبر الحسین بن علی ع عشیة عرفة قال قلت قبل نظره إلى أهل الموقف قال نعم قلت و کیف ذاک قال لأن فی أولئک أولاد زنى و لیس فی هؤلاء أولاد الزنا
على بن اسباط، بدون ذکر نام راویان پیش از خود از امام صادق علیه السلام روایت کرده است که فرمود: خداوند تبارک و تعالى در شب عرفه پیش از همه (اول) به زائران قبر امام حسین علیه السلام نظر رحمت مى افکند. راوى گوید: عرض کردم: پیش از آنکه نظر رحمت به کسانى که در عرفات مشغول اداى مناسک حج هستند بیفکند؟! فرمود: آرى، عرض کردم: چگونه چنین چیزى ممکن است؟! فرمود: براى اینکه در میان کسانى که در عرفات حضور دارند افراد ناپاک و زنازاده نیز هستند ولى در میان زائران قبر امام حسین علیه السلام افراد ناپاک نیستند».
«عن عبد الله بن مسکان قال قال أبو عبد الله ع إن الله تبارک و تعالى یتجلى لزوار قبر الحسین ع قبل أهل عرفات فیفعل ذلک بهم و یقضی حوائجهم و یغفر ذنوبهم و یشفعهم فی مسائلهم ثم یثنی بعرفات فیفعل ذلک بهم
عبد الله بن مسکان، از امام صادق علیه السلام روایت کرده است که فرمود: خداوند تبارک و تعالى پیش از آنکه به اهل عرفات تجلى کند، به زائران قبر حسین علیه السلام جلوه مى فرماید و خواسته هاى آنان را برآورده مى سازد و گناهانشان را مى آمرزد و شفاعت آنان را در باره دیگران مى پذیرد، و در مرحله بعد به اهل عرفات مى پردازد و با آنان نیز چنین مى کند».
«عن عبد الله بن هلال عن أبی عبد الله ع قال قلت جعلت فداک ما أدنى ما لزائر الحسین ع فقال لی یا عبد الله إن أدنى ما یکون له أن الله یحفظه فی نفسه و ماله حتى یرده إلى أهله فإذا کان یوم القیامة کان الله أحفظ له
عبد الله بن هلال مى گوید: به حضرت امام صادق علیه السلام عرض کردم: فدایت گردم! کمترین ثوابى که براى زیارت کننده قبر حسین علیه السلام منظور شده است، چیست؟ حضرت فرمود: اى عبد الله! کمترین ثوابى که براى او منظور شده این است که خداوند از جان و مال او محافظت مى کند تا هنگامى که او را به خانواده اش بازگرداند، و چون روز قیامت فرا رسد بیشتر از این در محافظت خداوند خواهد بود».
ان شاالله ادامه دارد...
التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمد حسین ، منادی حق
۱۴:۵۶, ۲۳/آبان/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
سلام
آجرک الله یا بقیة الله أعظم الله أجورنا و أجورکم فی مصاب الحسین علیه السلام
روز عاشوراست امروز
«عن زید الشحام عن أبی عبد الله ع قال زیارة قبر الحسین ع تعدل عند الله عشرین حجة و أفضل من عشرین حجة
زید شحام از امام صادق علیه السلام روایت کرده است: (ثواب) زیارت قبر امام حسین علیه السلام برابر بیست حج است، بلکه برتر از بیست حج».
«عن أبی سعید المدائنی قال دخلت على أبی عبد الله ع فقلت له جعلت فداک آتی قبر الحسین ع قال نعم یا أبا سعید ائت قبر ابن بنت رسول الله ص أطیب الطیبین و أطهر الطاهرین و أبر الأبرار و إذا زرته کتب الله لک به خمسا و عشرین حجة
ابو سعید مدائنى مى گوید که: بر امام صادق علیه السلام وارد شدم و به آن حضرت عرض کردم: فدایت گردم! من به زیارت قبر حسین علیه السلام بروم؟ فرمود: آرى اى ابو سعید! قبر پسر رسول خدا صلى الله علیه و آله و سلم را زیارت کن که نیکترین نیکان و پاکیزه ترین پاکیزگان و نیکوکارترین نیکوکاران است، و اگر به زیارت قبر او نایل آیى خداوند ثواب بیست و پنج حج را براى تو ثبت مى کند».
«عن شهاب عن أبی عبد الله ع قال سألنی فقال لی یا شهاب کم حججت من حجة قال فقلت تسعة عشر قال فقال لی تتمها عشرین حجة یکتب الله لک زیارة الحسین علیه السلام
شهاب مى گوید که: امام صادق علیه السلام از من پرسیدند: اى شهاب! چند بار به حج رفته اى؟ عرض کردم: نوزده بار، حضرت فرمود: یک بار دیگر که به حج بروى تا بیست بار حج خانه خدا را کرده باشى ثواب یک بار زیارت قبر حسین علیه السلام در نامه اعمال تو ثبت مى گردد».
«عن حذیفة بن منصور قال قال أبو عبد الله ع کم حججت فقلت تسعة عشر قال فقال أما إنک لو أتممت إحدى و عشرین حجة لکنت کمن زار الحسین بن علی علیه السلام
حذیفة بن منصور مى گوید که: امام صادق علیه السلام از من پرسید: چند بار به حج رفته اى؟ عرض کردم: نوزده بار، فرمود: اگر دو بار دیگر به حج بروى تا بیست و یک بار کامل شود، مانند کسى خواهى بود که قبر حسین بن على علیه السلام را زیارت کرده باشد».
«عن صالح النیلی قال قال أبو عبد الله علیه السلام من أتى قبر الحسین علیه السلام عارفا بحقه کان کمن حج مائة حجة مع رسول الله صلی الله علیه و آله
صالح نیلى از امام صادق علیه السلام روایت کرده است که فرمود: هر کس قبر حسین علیه السلام را زیارت کند- در حالى که به حق آن حضرت عارف باشد- مانند کسى خواهد بود که صد بار در رکاب رسول خدا صلى الله علیه و آله و سلم به حج رفته باشد».
«عن مالک بن عطیة عن أبی عبد الله علیه السلام قال من زار قبر أبی عبد الله کتب الله له ثمانین حجة مبرورة
مالک بن عطیه از امام صادق علیه السلام روایت کرده است: هر کس قبر ابا عبد الله علیه السلام را زیارت کند، خداوند (ثواب) هشتاد حج صحیح را در نامه عملش ثبت مى فرماید».
«عن إسحاق بن عمار عن أبی عبد الله علیه السلام قال ما بین قبر الحسین بن علی علیه السلام إلى السماء السابعة مختلف الملائکة
اسحاق بن عمار از امام صادق علیه السلام روایت کرده است: در فاصله قبر امام حسین علیه السلام تا آسمان هفتم، محل رفت و آمد فرشتگان است».
«عن حنان بن سدیر قال قال أبو عبد الله علیه السلام زوروه یعنی قبر الحسین علیه السلام و لا تجفوه فإنه سید الشهداء و سید شباب أهل الجنة
حنان بن سدیر از امام صادق علیه السلام روایت کرده است که فرمود: او را زیارت کنید- یعنى قبر امام حسین علیه السلام- و در حق آن حضرت جفا مکنید (زیارت او را ترک نکنید)، زیرا او سالار شهیدان و سرور جوانان بهشت است».
«عن ربعی بن عبد الله قال قلت لأبی عبد الله علیه السلام بالمدینة أین قبور الشهداء قال أ لیس أفضل الشهداء عندک الحسین علیه السلام و الذی نفسی بیده إن حول قبره أربعة آلاف ملک شعث غبر یبکونه إلى یوم القیامة
ربعى بن عبد الله مى گوید که در مدینه به امام صادق علیه السلام عرض کردم: قبور شهدا در کجا قرار دارد؟ فرمود: مگر در نزد شما قبر امام حسین علیه السلام بزرگترین و بهترین شهدا نیست؟! سوگند به آن که جانم در دست (قدرت) اوست، همانا در اطراف قبر او چهار هزار فرشته که ژولیده موى و غبار آلودند و تا روز قیامت بر آن حضرت مى گریند».
التماس دعا از همه محبین ال طاها
مطالب بینهایت و گفتن ثوابها و اجر این زیارات در کلام معصومین زیاد هست ،
این بود قطره ای از دریای بیکران نعمات و پاداش ها که برای شما دوستان بیان شد.
التماس دعا
دهم عاشورای 1435
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: منادی حق
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]