کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بزار شعورمون برجسته باشه نه لب هامون
۱۸:۱۰, ۲۴/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آبان/۹۲ ۱:۰۶ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #1
آواتار
دنیا پر از مردان خوب و بد هست مثل ما خانم ها .
ناخوداگاه وارد دنیای هم دیگه میشیم . اگه قاعده بازی رو بلد نباشیم . میبازیم .

برخورد یک : مردان خوب( خیلی خوب ,تسلیم ! مردان خوب هم وجود داره ولی کم هستن گفته باشم!)

برگشتم ایران دستم پر از عکس و فیلم از یه تکنولوژی بود که به استادم میخواستم نشون بدم که بشه وارد ایران کنیم.

اولین چیزی که تو عکس ها دید من بودم و گفت حجاب داشتی اونجا ؟
آخه استاد دستگاه رو ببین نه من رو.
HuhHuh
رئیس شرکتی که من تو تهران کار میکردم به من گفت داریم دنبال یک خانم خوش ظاهر و دارای تحصیلات اکادمیک زبان فرانسه میگردیم

آخه رئیس شما چرا ؟

HuhHuh
میبینید خانم ها همیشه نگاه به ما یک قدم جلوتر از شعور ماست . پس سعی نکنید با لباس های عجیب و غریب و پوشش های نا مناسب تو محیط هایی مثل دانشگاه و محل کار و حتی میدان تره بار دنبال نگاه باشید . ناخوداگاه نگاهتون میکنن . خودتون رو بی ارزش نکنید.اعتقادتون به خودتون رو حراج نکنید.
برخورد دوم : مردان بد

اگه شهروند سر به زیری باشی که دغدغت یه زندگی پاکه . و حد و خط قرمز داری که نزاری همکلاسی یا همکارت واردش بشن .ساده لباس میپوشی چیزی که به من گفتن رو شاید بشنوی.
چقدر سرد مزاجی ! و چیز هایی که ............................. دخترا ی .... مدن!!!! ..............Angry..

هرگز هرگز هرگز واسه اینکه ثابت کنی هستی و سردمزاج نیستی وارد بازیشون نشو.
راضی کردنشون یعنی با خدات داری بد تا میکنی . داری پدر و مادرت رو میفروشی . پس اگه روسریت 5 سانتی متر عقبه و به خاطر اون ها نکنش 50 سانتی متر . 100 برابرش از خدا و خودت دور میشی.اگه شنیدی دوست پسر نداشته باشی بی کلاسیه.
بی کلاس باش . اینقدر این بی کلاسی با کلاسه که حد نداره . باور کن . دوست نداری نکن اما یادت باشه یه روز به این باور میرسی که شاید دیر شده.

نتیجه اول :
بزار شعورمون برجسته باشه

نه لب ها و ..........................................................
راستی این چیزی که میگن با این اخلاقت کسی بهت نزدیک نمیشه و مرد ها از زن های با شعور بدشون میاد فقط شایعه هست . من که دارم میگم ، بازی پیچیده ای . اما نترس تنها نمیمونی . کم کمش خودت و جسم و روحت و خدات هستن. این ها کم چیزی نیستن.

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، ballista ، رضوانه ، آلاله ، مجتبی110 ، Bamdaad ، Tolou ، Aryha ، مجنون العباس ، Hadith ، mahdyshr ، Havbb 110 ، Mohammad Trust ، مجید املشی ، یاســین ، مرغ باغ ملکوت ، Atosa ، yamin ، ترنم ، درست پسند ، sagheb ، Eve ، 135
۲۱:۲۳, ۲۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
میدونی آبجی آرامش زندگیم رو از کجا به دست آوردم؟
دیگه تو دانشگاه منتظر رفتار عالی نیستم...
تو خیابون منتظر برخورد های خیلی عالی و زیبا نیستم...
پیش دوستام...
و غیره

میدونید چی؟

آرامش زندگی ام را مدیون انــــــــــــــــتـــــــــــظاری هــــــــــــــــــــستم که دیگر از هیچکس نـــــــــــــدارم...
و فقط منتظر یه نفرم...اگر لایق باشم

یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آلاله ، وحید110 ، مجتبی110 ، Tolou ، Aryha ، اسکای ، مجنون العباس ، Mohammad Trust ، مجید املشی ، یاســین ، yamin ، درست پسند ، Eve ، 135
۲۲:۱۱, ۲۴/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آبان/۹۲ ۲۲:۱۱ توسط محمد حسین.)
شماره ارسال: #3
آواتار
واقعا حجاب اون ارزشی رو که توجامعه ما داشت داره از دست میده . باید تا می تونیم ارزش حجاب رو تو جامعه بالا ببریم .واقعا به خانمهایی که حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) رو الگوی خودشون قرار دادن باید تبریک گفت . من پیشنهاد می کنم گشت ارشاد از این خانمها با دادن یک شاخه گل یا حداقل بطور زبانی تشکر کنه . باید از زنان با حجابمون تقدیر و تجلیل کنیم . واقعا کارشون خیلی ارزش داره .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، Aryha ، اسکای ، درست پسند ، Banoo
۲۲:۳۹, ۲۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام
خانم skyeygirls ممنون از تاپیک قشنگتون . خیلی خوب موضوع رو فرمودین .

به شما و همه ی اونایی که این شخصیت و دیدگاه رو دارن و تونستن سرخی خون شهدا رو حفظ کنن تبریک میگم .
چون تو جامعه مون ( خوشبختانه به غیر از اعضای این تالار ! ) این رنج آدما خیلی خیلی کم پیدا میشن .
برای یه خانوم نجیب و متین تو این دوره زمونه خیلی سخته دین و ایمانش رو نگه داره ، حتی سخت تر از حفظ دین و ایمان آقایون ولی خوشا بحال آنان که آخر سر نمره ی خوبی داشته باشن و گوهر وجودشون لکه نداشته باشه . هیچی تو دنیا باارزش تر از این نیست .

یا علی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اسکای ، مجنون العباس ، محمد حسین ، یاســین ، درست پسند ، Eve
۲۳:۳۷, ۲۴/آبان/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار

اگه 3 تا دوست پسر نداشته باشم کم آوردم بچه ها تو کلاسمون بالای 3 تا دارن.Huh

برخورد اول با مردان خوب( کم شدن این مرد های خوبAngry)
آبجی کوچولوی زیر 18 سال من

در نهایت با 5 تا پسر خوب دوست هستی. بزار رک باشیم

دیگه دستت رو گرفته . ته تهش 2 تا اس ام اس عاشقانه زدی و آخرش هم چون اس ام اس شب بخیر عزیزم دیر بدست اومد با هم بهم زدید

همه چی در همین حد تموم شد.خیلی مثبت تخیلی شد .

برخورد دوم با مردان بد(زیاد شدن این مرد های بدAngryAngry)

حالا که یه مرد بد میاد جلوی راهت . هنوز فکر میکنی که با یه دست گرفتن اتفاقی نمیافته . بهت میگه مثل اروپایی ها باشیم.ببین چقدر راحتن . ما چرا نباشیم . تو هم خبر نداری که فرهنگ اونوری یه جور دیگست. جنسش فرق میکنه.

قصه ی هر جایی مال هر جایی نیست.خوب خوبی هاشون روهم یاد بگیر .زیاد دارن یه روز واست میگم.

اما فقط این رو............ ازشون یاد میگیری و تمام.

نزار فتحت کنن

منتظر معجزه نباش

تو همین قدر واسش میارزیدی

نتیجه 2 :
آبجی زیر 18 سال من
ما ضعیف نیستیم
ما ظریف هستیم
ظریف بانو مواظب خودت باشHeart

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمد حسین ، Mohammad Trust ، مجید املشی ، Tolou ، یاســین ، درست پسند ، 135
۰:۴۴, ۲۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
کاش این مخترعین امپول های تزریق یه امپولی می ساختن تا شعور ادما به قول دوست عزیزمون برجسته بشه البته شعوری که درجهت مثبت ومستقیم برجسته بشه....خواهرای نازم بیاییدبه خدا وامام زمان وبعدخودمون قول بدیم که همه جوره حجاب داشته باشیم حجاب ظاهری حجاب قلبی حجاب اخلاقی ....حجاب درهرزمینه ای اگه نباشه عواقبش دامن گیره خودمون میشه.......خدایا کمکون کن باحجاب وباحیا وباعفت باشیم به حرفای دیگران نیز کار نداریم خداکمکمون کنه صلوات

امضای مجنون العباس
یاعلی ماراسفارش کن به دل بندت حسین
عشق این دردانه ماراآبرو بخشیده است.Heart
صلوات
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمد حسین ، درست پسند ، عبدالرحمن
۹:۰۴, ۲۵/آبان/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
سکوت کن! آهسته برو. آهسته بیا. اینجا غیرت ها دارند می­خوابند
پسر خوب مجرد( آماری در دست نیستHuh)
خیلی هوای نگاهت رو داری. چه خوب.
الان نگاه ها زیادن. به کم شدن نگاه نیازمندیم شدید.
چرا آمارتون داره میاد پایین.Huh
نشد تو خوبی
ننداز تقصیر ماConfused
خیلی خوب
قرار گذاشتم کمی عادل باشم Dodgy

1 درصد تقصیر ما

اما هر کسی مسئول کار های خودشه

ادامه بده به حجاب چشم و دلت

من که پسر نیستم اما میگن سخته واسه مرد چشم و دلشو حفظ کنه

خوب خوب بودن سخته بهونه نیار

پسر بد مجرد(از دادن آمار معذورمAngry)
هر چی فکر کردم چی میتونم بهت بگم جمله پیدا نکردم
تو هم وارد بازی پیچیده ای شدی . لذت و هوس و این کشش جاذبه ی لطیف و ظریف .
اما فقط هوای خواهر و مادرت رو داری نه ؟
یادت باشه
غیرت ها خوابیدن
پس جمع کن این ادای غیرت نمای تو خالی رو
تو باید واسه یه ایران غیرت داشته باشی
سر کوچه یه غیرت خواب الوده منتظر خواهرته
تو بیدار شو
بزار اونم از خواب بپره
قُلْ لِلْمُؤْمِنِینَ یَغُضُّوا مِنْ أَبْصَارِهِمْ وَ یَحْفَظُوا فُرُوجَهُمْ ذٰلِكَ أَزْكَى لَهُمْ إِنَّ اللَّهَ خَبِیرٌ بِمَا یَصْنَعُونَ ( سوره نور/ 30)
به مؤمنان بگو چشمهای خود را (از نگاه به نامحرمان) فروگیرند، و عفاف خود را حفظ کنند؛ این برای آنان پاکیزه‌تر است؛ خداوند از آنچه انجام می‌دهید آگاه است.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، درست پسند ، sagheb ، 135
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]