کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چیزهایی که در مورد عاشورا نمی دانیم
۱۵:۵۰, ۲۶/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آبان/۹۲ ۱۶:۰۰ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام به همه دوستان
امسال محرم واسه من یه جور دیگه ای بود
هر روز یه چیز جدیدی از عاشورا یاد گرفتم که ادم یکم شرمنده میشه از اینکه چرا این همه مدت نمیدونسته
خلاصه در اینجا به این نتیجه رسیدیم که یه تاپیک واسش بزنیم

چیزهایی که از عاشورا نمیدانستیم

اقای دکتر عالی میگفتن که
هر کس که شهید میشد امام حسین علیه السلام میرفت سر اونها رو بر زانو میگذاشت و به تعبیر ذوقی ایشون اونها رو به بهشت پرواز میداد و تا وقتی امام زنده بود اجازه نداد سر کسی بریده بشه،همه بعد از شهادتشون سرشون بریده شد اما سیدالشهدا علیه السلام هنوز جان در بدن داشتند و ذکر میگفتن که شمر سر مبارکشون رو از تن جدا کرد.
......................
من نمیدونستم که حضرت علی اصغر باب الحوائج هستند،فکر میکردم فقط یه بچه کوچک بیگناه هستند اما گویا جایگاه بزرگی نزد خدا دارند و یکی از حجت های الهی در قیامت خون ایشون هست که امام به اسمان پاشید.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، Bahar ، Night_World ، عبدالرحمن ، سید ابراهیم ، Patriot ، یا ثارالله ، Night moans ، محب الزهرا ، عبدالرحیم ، میلاد.م ، meisamtiger ، درست پسند ، help me ، بیداری12 ، sajjadbest22 ، mohamad ، پرنیان ، سیمرغ ، مصطفي مازح7610 ، mahramaneh ، یاوران مهدی ، خیبر110 ، محمد حسین ، سدرة المنتهی ، كارمند پيمانی ، صبح صادق ، طالب نور ، zahra11 ، منادی حق ، ضدایلو ، aaaaa ، bagheri4 ، آفتاب ، azade ، 135 ، Mahdy2021 ، مصباح ، یااباصالح ، mahdi_haji ، آفتاب پنهانی ، fafa* ، افشین

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۴۰, ۲۷/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۲ ۱۳:۴۲ توسط مصطفي مازح7610.)
شماره ارسال: #21
آواتار
ممنون تلميخا جان. فقط در خصوص تشنگي عرض كنم بله در مورد مصيبت اين اتفاق و نامردي اون ملعونها شكي نيست. ولي گاهي در روضه ها آنقدر به تشنگي ميپردازند كه بحثهاي ديگر اين واقعه عظيم ناديده گرفته ميشود كه واقعا كم لطفي است.
از جمله شهدای عصر روز عاشورا فرزندان عبدالرحمان ابن عقیل ابن ابیطالب ( برادر زادگان امیرالمومنین ) بودند به نامهای سعد و عقیل که در جریان کربلا در کنار پدرشان حضور داشتند و پس از شهادت پدرشان وقتی که سپاه دشمن به خیمه ها حمله کرد آن دو کودک از شدت ترس و و حشت و غلبه تشنگی جان سپردند و به شهادت رسیدند ... حضرت زینب وقتی بچه ها را جمع کرد و شمارش نمود متوجه شد که 2 نفر از بچه ها نیستند و پس از جست و جو اجساد آنان را در کنار همدیگر در حالی که دست در گردن هم انداخته بودند پیدا کرد ...

مقتل شیخ حسن شویکی - المنن شعرانی و ...

مورد ديگر در خصوص نوحه انا المظلوم حسين :

من با اين قضيه هم مشكل دارم. امام حسين (علیه السلام) هيچ وقت چنين حرفي نميزند. ظالم و مظلوم هر دو گناهكارند. امام مورد ظلم واقع شده است ولي زير بار ظلم نميرود اين دو خيلي فرق ميكند. دشمنان امام با ظلم تمام با ايشان برخورد كردند و شقاوت و ظلم را به نهايت خود رساندند ولي امام حسين يك لحظه هم زير بار ظلم نرفت و قهرمانانه در اوج اقتدار به شهادت رسيد. پيروز واقعي حسين عليه السلام بود - هست و خواهد بود.

شرمنده ام:

وقتی که خولی ملعون را دستگیر کردند و به نزد مختار آوردند مختار پرسید چه کرده ای ... او به شرح جنایات خویش پرداخت تا اینکه گفت : عصر عاشورا و در جریان غارت خیام وارد خیمه ای شدم و هر آنچه بود را به عنوان غنیمت برداشتم ... سپس دیدم در زیر علی ابن الحسین گلیمی هست ... و او بر روی آن خوابیده بود . محکم آن را کشیدم و علی ابن الحسین با صورت به زمین خورد ...

مقتل ابی مخنف - معالی السبطین - بحار الانوار ج 45

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، عبدالرحمن ، mahramaneh ، help me ، منادی حق ، fafa*
۱۳:۴۵, ۲۷/آبان/۹۲
شماره ارسال: #22
آواتار
نقل قول:من با اين قضيه هم مشكل دارم. امام حسين (علیه السلام) هيچ وقت چنين حرفي نميزند. ظالم و مظلوم هر دو گناهكارند. امام مورد ظلم واقع شده است ولي زير بار ظلم نميرود اين دو خيلي فرق ميكند. دشمنان امام با ظلم تمام با ايشان برخورد كردند و شقاوت و ظلم را به نهايت خود رساندند ولي امام حسين يك لحظه هم زير بار ظلم نرفت و قهرمانانه در اوج اقتدار به شهادت رسيد. پيروز واقعي حسين عليه السلام بود - هست و خواهد بود.

مصطفی گرامی

ما دو نوع مظلوم داریم

1-مظلومی که ظلم را بر نمی تابد

2-مظلوم بی تفاوت

امام حسین مظلوم بودند ولی ظلم را برنتافتند

در ضمن

ایشان هم از طرف دشمنان مظلومند هم دوستان

در ضمن آن روضه حالت ذوقی دارد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، مصطفي مازح7610 ، mahramaneh ، help me ، منادی حق ، fafa*
۱۳:۴۷, ۲۷/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۲ ۲۲:۴۱ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #23
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

نقل قول:
يه موردي كه من امسال فهميدم و واقعا خجالت كشيدم من تا الان فكر ميكردم كه سلامي كه در زيارت عاشورا ميدهيم سلام دوم خطاب به حضرت امام زين العابدين است ولي سوال كردم گفتند اين سلام خطاب به حضرت علي اكبر ميباشد.

نقل قول:واقعا!!!!
منم نمیدونستم[تصویر: confused.png]
میشه حضرت ابوالفضل رو هم بگید؟

نقل قول:

خیلی‌ها سوال می کنند چرا در زیارت عاشورا اسمی از حضرت اباالفضل(علیه السلام) نیست؟؟

میدانید که زیارت عاشورا مستقیما از حضرت حق صادر شده زیارت قدسی است و هر کس هر روز سیری در آن نداشته باشد از محرومان است. بر کسانی که اسرار زیارت روشن شده تمام راه و کربلا را در عاشورا بخواهند زیارت کنند در زیارت عاشورا ,عاشورا را زیارت میکنند.

حضرت اباالفضل (علیه السلام) جایشان در این زیارت اینجا است :
السلام علیک یا ابا عبد الله و علی الارواح التی حلت بفنائک.

اولین روحی که حلول کرد به فنای امام حسین(علیه السلام) حضرت اباالفضل (علیه السلام) بودند. کلمه حلت غوغاست.کلمه کلمه ی این زیارت از ما فوق عرش به فرش آمده ,تا دست فرشیان را بگیرد و عرشی کند.

لینک مطلب

امضای Tolou
کیست که به خدا اعتماد کرد
و
پشیمان شد؟
...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Night_World ، یاســین ، مصطفي مازح7610 ، mahramaneh ، yamin ، یا ثارالله ، مرغ باغ ملکوت ، در جستجوی سختی ، منادی حق ، میم.حسین.الف ، fafa*
۱۳:۵۵, ۲۷/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۲ ۱۴:۲۴ توسط مصطفي مازح7610.)
شماره ارسال: #24
آواتار
در آخرین لحظات که حضرت در گودال قتلگاه نیمه جان افتاده بودند و رمقی در بدن نداشتند اول کسی که برای جدا کردن سر داخل گودال شد شبث ابن ربعی بود که با شمشیر کشیده جلو آمد ... امام به جانب او نظری افکند او سخت لرزید و شمشیر از دستش افتاد و فرار کرد و داد میزد : معاذ الله که من خدا را ملاقات کنم و ذمه من مشغول به خون حسین باشد .
سنان ابن انس که کوسه و کوتاه صورت و بدشکل بود از روی شماتت به شبث گفت : مادر به عزایت بشیند چرا حسین را سر نبریدی ؟ گفت : چون چشم گشود و نظاره کرد چشمهای رسول خدا را دیدم ... نیروی من رفت و اندامم به لرزه افتاد .
سنان خود شمشیر گرفت و قصد حسین کرد ... چون نزدیک شد لرزشی عظیم او را گرفت و سخت ترسید و شمشیر از دست وی افتاد و فرار کرد .
شمر او را سرزنش کرد که چرا فرار کردی ؟ گفت نگاه به من کرد و شجاعت پدرش یادم آمد ... گریختم .
خولی ابن یزید تصمیم بر کشتن او گرفت ... چند قدمی به سوی گودال رفت ... اما او را هم ترس فرا گرفت و برگشت ...
شمر گفت : چه مردمی ترسو بودید . هیچ کس سزاوارتر از من برای کشتن حسین نیست ... شمشیر گرفت و آمد بر سینه حسین نشست . حضرت بر او نظری انداخت و فرمود : تو کیستی که بر مقامی بلند درآمدی که مدام بوسه گاه رسول خدا بود .
گفت من شمرم . حضرت فرمود : مرا میشناسی ؟ گفت : نیکو میشناسم . حضرت فرمود : اگر ناچار میخواهی مرا بکشی جرعه آبی به من بیاشام . آن ملعون گفت : آبی نمینوشی تا کشته شوی ...
حضرت فرمود وای بر تو ... پوشش از صورت باز کن تا ببینمت ... آن ملعون تا نقاب کنار زد حضرت او را دید که پیس میباشد و پوزه ای چون سگ و موهایی چون موی خوک دارد .
حضرت فرمود : راست گفت جدم به پدرم که فرزندت را شخصی پیس میکشد که پوزی چون سگ و مویی چون موی خوک دارد ...
شمر آن حضرت را به روی انداخت و شمشیر کشید ... با دوازده ( 12 ) ضربت ( دقت کنید سر را نبرید ... بلکه با ضربات 12 گانه از سر جدا کرد ) سر حضرت را از قفا برید ... در عربي واژه(( جز)) را به كار ميبرند. كه با ذبح و قتل فرق دارد.
لشگریان 3 مرتبه با صدای بلند تکبیر گفتند ... زمین لرزید و مشرق و مغرب زمین را تاریکی عظیمی فرا گرفت و لرزه بر اندام مردم افتاد و صاعقه پی در پی به وجود آمد و آسمان خون تازه بارید ...

----------------------------------------------------------------------------------------
1 - منابع : ناسخ التواریخ - ینابیع المودة - منتخب طریحی - الدمعة الساکبة و ...
2 - دوستان عزیز تا جای ممکن از این روضه های خیلی باز نخوانند ...
3 - این مطلب صرفا جهت بیان واقعیت گودال ارائه شد و ... .
[b]4- من در مقاتل ديگري خوانده و در روضه ها شنيده ام كه سر مقدس ايشان را سنان ابن انس در حالت مستي جدا كرده. الله اعلم

بسمه تعالی
بنابر روایات بسیار امام معصوم (علیه السلام) در هر زمان و مکانی قوام عالم و پناه هستی است . (بیمنه رزق الوراء و بوجوده ثبتت الارض و السماء ) ...
متاسفانه چند سالی است از قول برخی مادحین و ذاکرین حرفهایی نقل میشود که با این تفاسیر غلط و ناصحیح و بعضا مغرضانه مقام امامت و ولایت زیر سوال رفته و سبب بروز شبهاتی میشود ...
قضیه از این قرار است که یکی از شاعران عرب در مدح حضرت عباس (علیه السلام) یک مصرع میسراید به این معنا ( ای ابالفضل ای آن کسی که در روز عاشورا حتی امام معصوم به تو پناه برد ) و سپس مصراع دوم را نمیگوید و پشیمان میشود و با حال گریه و زاری به حرم کربلا مشرف میشود و در آنجا از امام حسین معذرت خواهی میکند به خاطراین نسبت و این بی احترامی به مقام امامت و سپس در عالم خواب و رویا میبیند که امام حسین (علیه السلام) به او میگوید : نه ... راست گفتی ... من حسین هم در کربلا به عباس پناهنده شدم و حضرت مصراع بعد را تکمیل میکند و این دلیل قول ذاکرین میشود ...
اولا : این داستان بر فرض صحت و نقل صحیح راویان و ... تنها یک خواب است که حجت شرعی و دلیل نمیتواند قرار گیرد
دوما : با اعتقادات دینی شیعیان و مقام امامت منافات دارد و احادیث و کلیات معارف دین در باب ولایت منافی این داستان هستند .
سوما : جمله حضرت مبنی بر ( الان انکسر ظهری و قلت حیلتی و انقطع رجایی ) ... هیچ اشاره ای بر پناه آوردن و مستجار بودن امام حسین (علیه السلام) به حضرت عباس (علیه السلام) ندارد ... گرچه بیانگر مقام والای حضرت قمر بنی هاشم دارد ... تشبیه امام به شکستن کمر بدین معناست که حضرت عباس (علیه السلام) ستون خیمه ها و علمدار حضرت در کربلا بودند و با شهادت ایشان ضربه غیر قابل جبرانی به سپاه اندک حضرت وارد شد ... با این فرض که همه این مطالب بر حسب ظاهر و امامان ما نیز مامور به ظاهر بودند ... تفسیر پناه آوردن امام به غیر معصوم باعث بروز شبهاتی از قبیل عجز و ناتوانی امام ، قدرت والای غیر معصوم در مقابل معصوم و ... میشود ... دقت کنید ...

نقش آمار در ارایه سیماى روشن از هر موضوع و حادثه، غیر قابل انکار است، ولی ‌در حادثه کربلا و مسایل قبل و بعد از آن، با توجه به اختلاف نقل‌ها و منابع، نمى‌توان در بسیارى از جهات، آمار دقیق و مورد اتّفاق ذکر کرد و آنچه نقل شده، گاهى تفاوت‌هاى‌بسیارى با هم دارد، در عین حال بعضى از مطالب آمارى، حادثه کربلا را گویاتر مى‌سازد.

به همین منظور نمونه‌هایى از آمار و ارقام واقعه جانسوز دشت نینوا از کتاب «فرهنگ عاشورا» نوشته جواد محدثی ارایه می‌شود که در بخش دوم به آمار سرهای شهدای کربلا و نحوه تقسیم‌بندی آن‌ها اشاره می‌شود:

*آمارشهدایى که سرهایشان بین قبایل تقسیم شد و از کربلا به کوفه بردند

بني كنده (رئيس قيس بن اشعث) : 13
هوازن (رئيس شمر ملعون) : 12
بني تميم : 17
بني اسد : 16
مذحج: 6
متفرقه : 13

شاید این سؤال برای خوانندگان گرامی پیش بیاید که تعداد یاران امام حسین(علیه السلام) 72 تن بود، پس چگونه 77 سر به قبیله‌ها فرستاده شد؟!
در پاسخ باید گفت تعداد دقیق شهدای کربلا مشخص نیست اما دانشنامه امام حسین(علیه السلام) پس از بررسی منابع معتبر، از 155 شهید نام می‌برد و آن‌ها را در چهار گروه «صحابه پیامبر»، «صحابه امیرالمؤمنین(علیه السلام)»، «اهل بیت امام حسین(علیه السلام)» و «یاران امام حسین(علیه السلام)» دسته‌بندی می‌کند.
*تعداد سپاه کوفه نیز بدین صورت گزارش شده است:

در نوبت اول:

عمر سعد = 6 هزار نفر
سنان = 4 هزار
عروه قيس = 4 هزار
شمر = 4 هزار
شبث ربعي =4 هزار نفر

در نوبت دوم :

يزيد بن ركاب كلبي = 2 هزار نف
رحصين بن نمير = 4 هزار نفر
مازني = 3هزار نفرنصر
مازني = 2 هزار نفر
مجموع : 33 هزار نفر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، یاســین ، Night_World ، mahramaneh ، yamin ، help me ، mohamad ، منادی حق ، fafa*
۱۹:۵۲, ۲۷/آبان/۹۲
شماره ارسال: #25

سلام

وقتی حضرت علی اصغر (علیه السلام) شهید شدن اما حسین(علیه السلام) دستشونو پر از خون پسرش میکنه و پرت میکنه سمت اسمون میگن از خون چیزی ب زمین بر نگشت...
امام حسین(علیه السلام) همه یارانشونو از دست دادن فقط زنها ، حضرت امام سجاد (علیه السلام) و حضرت علی اصغر (علیه السلام) باقی مونده بودن. امام حضرت علی اصغر رو گرفتن ک باهاشون وداع کنن ک ...

حالا ی چیزی
فک میکنین اونجا ک اقا امام زمان میفرماین من در این مصیبت شب و روز خون گریه میکنم، اشاره ب کدوم مصیبت داره؟؟؟؟؟

یا علی...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، عبدالرحمن ، Tolou ، مصطفي مازح7610 ، yamin ، help me ، mohamad ، منادی حق ، fafa*
۲۲:۴۶, ۲۷/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۲ ۲۲:۴۷ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #26
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

توی یه مجلسی شنیدم که :

سنگهایی که توی کربلا دشمنان استفاده کردند سنگهای معمولی نبودند...
سنگهای جنگی بودند...
که یهودیان آماده کرده بودند...
گویا وقتی به بدن زده میشده به راحتی کنده نمیشده.......................................
.
.
.
سنگ جنگی...
و
پسر علی (علیه السلام) و فاطمه (علیه السلام)...
و
زینب (علیه السلام)...

الهم العنهم جمیعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، help me ، یاســین ، Night_World ، سید ابراهیم ، yamin ، خیبر110 ، یا ثارالله ، منادی حق ، fafa*
۲۳:۰۰, ۲۷/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۲ ۲۳:۳۴ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #27
آواتار
شدت تیر باران در روز عاشورا چگونه بود؟

شيخ رجبعلي خياط به همراه شيخ حسن تزودي در امامزاده صالح تهران نشسته بودند

كه جناب شيخ مي گويد :« يالَيتَني كُنتُ مَعَكَ فَاَفوُزُ مَعَكَ فَوزاً عَظيما» ؛ حسين جان !

اي كاش روز عاشورا در كربلا بودم و در ركاب شما به شهادت مي رسيدم . وقتي اينگونه

آرزو مي كند ، مي بينند هوا ابري شد و يك تكه ابر بالاي سر آنها قرارگرفت و شروع كرد

به باريدن تگرگ . شيخ رجبعلي خياط فرار مي كند و به امامزاده پناه مي برد. وقتي بارش

تگرگ تمام مي شود ، شيخ از امامزاده بيرون مي آيد و برايش مكاشفه زيبايي رخ مي دهد .

او امام حسين عليه السلام را زيارت مي كند و حضرت به او مي فرمايند : شيخ رجبعلي !

روز عاشورا مثل اين تگرگ تير به جانب من و يارانم مي باريد؛ ولي هيچ كدام جا خالي نكردند

و در برابر تيرها مقاوم و راست قامت ايستادند ، ديدي كه چگونه از دست اين تگرگ ها فرار

كردي .

کتاب طوبای کربلا...صفحه 141

این فایل صوتی را بصورت نمونه گوش کنید

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، Night_World ، مصطفي مازح7610 ، یاســین ، سید ابراهیم ، yamin ، help me ، منادی حق ، fafa*
۱۱:۱۷, ۲۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #28
آواتار
(۲۷/آبان/۹۲ ۱۹:۵۲)kayo نوشته است:  سلام

وقتی حضرت علی اصغر (علیه السلام) شهید شدن اما حسین(علیه السلام) دستشونو پر از خون پسرش میکنه و پرت میکنه سمت اسمون میگن از خون چیزی ب زمین بر نگشت...
امام حسین(علیه السلام) همه یارانشونو از دست دادن فقط زنها ، حضرت امام سجاد (علیه السلام) و حضرت علی اصغر (علیه السلام) باقی مونده بودن. امام حضرت علی اصغر رو گرفتن ک باهاشون وداع کنن ک ...

حالا ی چیزی
فک میکنین اونجا ک اقا امام زمان میفرماین من در این مصیبت شب و روز خون گریه میکنم، اشاره ب کدوم مصیبت داره؟؟؟؟؟

یا علی...

تا جایی که حقیر می دونم ایشان فرمودند در مصیبت عمه مظلومه مان خانم حضرت زینب کبری سلام الله علیها

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Tolou ، عبدالرحمن ، فیروزه ، yamin ، محب الزهرا ، منادی حق ، fafa*
۱۱:۳۳, ۲۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #29
آواتار
به نام الله

سلام

من تو مجلس عزاداری بودم . جملات مداح اون مجلس اینا بود که میگم :

خون دشمنان اهل بیت تا زانوی اسب حضرت ...رسیده بود .... بگم چی شد ؟ بگم ؟ باید زجه بزنید ...باید اشک خون بریزید ...

بگم ؟ بخدا خجالت میکشم ! زجه بزنید برا اقا تا بگم .... نمیتونم ....نمیگم .... نمیشه گفت و ....

یعنی هیچ حقیقت اثبات شده و مستندی نبود تا مردم رو به گریه بیاره ؟ یا طرف داشت معما میگفت ؟

خلاصه نیم ساعتی مشغول شنیدن بگم و نگم بودیم . آخر هم نگفت ! اون موقع بود که دنبال منبعی گشتم که وقایع رو به حقیقت و با سندیت مطرح کنه . خدا قسمتم کرد و کتاب لهوف رو دیدم . مخصوصا اینکه از اینترنت قابل دانلود بود .

خدا خواست و با خوندن اولین پاراگرافهاش , قلبم سوخت . به شما پیشنهاد میکنم حتما این کتابو بخونید . که انشاالله بنده رو نیز دعا بفرمایید . البته ظاهرا از سایت
shiabooks.ir این کتاب گرفته شده . اینم لینکش .

http://uplod.ir/hb541i9zug0q/lohof.zip.htm
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Tolou ، rastin ، Night_World ، عبدالرحمن ، yamin ، help me ، خیبر110 ، منادی حق ، fafa*
۱۴:۱۳, ۲۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #30
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
اقای دکتر عالی میگفتن که یه سری ریاضت های خاص وجود داره که اگه کسی انجام بده میتونه در مکاشفات صحنه عاشورا را ببینه.اما 3ساعت اون رو به احدی از عالم نشون نمیدن چون کسی طاقت دیدنش رو نداره و اون لحظه ایه که شمر بر سینه مبارکه امام علیه السلام میشینه و ......
اما تنها کسی که در این دنیا این صحنه رو میبینه وجود مبارک امام زمان علیه السلام هستنSad
کاش ادمای خوبی بودیم تا اماممون میومدSad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، Night_World ، عبدالرحمن ، yamin ، joseffist ، help me ، مصطفي مازح7610 ، خیبر110 ، محب الزهرا ، مرغ باغ ملکوت ، منادی حق ، Eve ، fafa*
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا