کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چیزهایی که در مورد عاشورا نمی دانیم
۱۵:۵۰, ۲۶/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آبان/۹۲ ۱۶:۰۰ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام به همه دوستان
امسال محرم واسه من یه جور دیگه ای بود
هر روز یه چیز جدیدی از عاشورا یاد گرفتم که ادم یکم شرمنده میشه از اینکه چرا این همه مدت نمیدونسته
خلاصه در اینجا به این نتیجه رسیدیم که یه تاپیک واسش بزنیم

چیزهایی که از عاشورا نمیدانستیم

اقای دکتر عالی میگفتن که
هر کس که شهید میشد امام حسین علیه السلام میرفت سر اونها رو بر زانو میگذاشت و به تعبیر ذوقی ایشون اونها رو به بهشت پرواز میداد و تا وقتی امام زنده بود اجازه نداد سر کسی بریده بشه،همه بعد از شهادتشون سرشون بریده شد اما سیدالشهدا علیه السلام هنوز جان در بدن داشتند و ذکر میگفتن که شمر سر مبارکشون رو از تن جدا کرد.
......................
من نمیدونستم که حضرت علی اصغر باب الحوائج هستند،فکر میکردم فقط یه بچه کوچک بیگناه هستند اما گویا جایگاه بزرگی نزد خدا دارند و یکی از حجت های الهی در قیامت خون ایشون هست که امام به اسمان پاشید.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، Bahar ، Night_World ، عبدالرحمن ، سید ابراهیم ، Patriot ، یا ثارالله ، Night moans ، محب الزهرا ، عبدالرحیم ، میلاد.م ، meisamtiger ، درست پسند ، help me ، بیداری12 ، sajjadbest22 ، mohamad ، پرنیان ، سیمرغ ، مصطفي مازح7610 ، mahramaneh ، یاوران مهدی ، خیبر110 ، محمد حسین ، سدرة المنتهی ، كارمند پيمانی ، صبح صادق ، طالب نور ، zahra11 ، منادی حق ، ضدایلو ، aaaaa ، bagheri4 ، آفتاب ، azade ، 135 ، Mahdy2021 ، مصباح ، یااباصالح ، mahdi_haji ، آفتاب پنهانی ، fafa* ، افشین
۱۶:۰۱, ۲۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

جایی که اونقدر امام حسین (علیه السلام) مضطر شدند که حتی دشمن هم دلش به حال امام سوخت وقتی بود که علی اصغر (علیه السلام) شهید شد ....
و امام حسین (علیه السلام) چندین مرتبه تا خیمه رفتند و برگشتند ....
و در آخر به پشت خیمه رفتند و شروع به کندن قبر برای علی اصغر کردند که رباب آمد و...

امضای Tolou
کیست که به خدا اعتماد کرد
و
پشیمان شد؟
...

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، Night_World ، عبدالرحمن ، سید ابراهیم ، یاســین ، Patriot ، یا ثارالله ، Night moans ، محب الزهرا ، عبدالرحیم ، yamin ، میلاد.م ، درست پسند ، help me ، بیداری12 ، جویای حقیقت ، پرنیان ، سیمرغ ، mahramaneh ، خیبر110 ، سدرة المنتهی ، مرغ باغ ملکوت ، fatemeh-55 ، منادی حق ، aaaaa ، آفتاب ، mahdi_haji ، fafa*
۱۷:۱۸, ۲۶/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آبان/۹۲ ۱۷:۱۹ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #3
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

یکی از چیزهایی که امسال در مورد واقعه عاشورا یاد گرفتم این بود که حضرت باقر(علیه السلام) پنج ساله در مجلس یزید سخن جالبی رو ارائه می فرمایند.

داستان از این قرار است که پس از آنکه اهل بیت علیه السلام را وارد شام کردند، یزید لعین حضرت امام سجّاد علیه السلام و تمام مخدّرات را که همراه حضرت بودند به مجلس خود طلبید و به اهل مجلس خود گفت: من دستور دادم مردان اینها را تماما کشتند. و اکنون این زنان و کودکانی که ملاحظه می کنید، در ریسمان اسارت من گرفتار می باشند، شما می گویید من با آنان چه کنم؟

همه گفتند دستور بده تمامی آنها را گردن بزنند تا از نسل علی (علیه السلام) که دشمن دیرینه تو و پدرت معاویه بودند یک نفر باقی نماند.

به محض آنکه اهل مجلس یزید این فتوا را دادند، امام محمّد باقر (علیه السلام) برخاست و فرمود : یزید، میدانی فرق دربار تو با دربار فرعون چیست؟
یزید که از جرئت آن حضرت تعجّب کرده بود و از طرفی کنجکاو شده بود، گفت : چیست؟

فرمود: اهل مجلس تو از همنشینان فرعون هم بدترند. زیرا فرعون زمانی که با اهل مجلس خود راجع به حضرت موسی و هارون مشورت کرد و گفت با آنان چه کنم؟

گفتند آنها را به حال خودشان واگذار و متعرّض آنان مشو، لکن زمانی که تو با اهل مجلس خویش راجع به ما مشورت نمودی، آنها گفتند تمام ما را گردن بزن، و در این امر سرّی نهفته است.

یزید گفت: چه سرّی نهفته است؟

امام باقر (علیه السلام) فرمودند علمای مجلس فرعون همه حلال زاده بودند ولکن همنشینان تو همه حرام زاده می باشند.

"وَلایقتل الانبیاء و اولادهم إلّا اولاد الادعیا" یعنی نمی کشد پیغمبران و اولاد پیغمبران را مگر اولاد ولدالزنا.

- اثبات الوصیه ، ص130 با اندکی تخلص و تغییر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night moans ، عبدالرحمن ، سید ابراهیم ، محب الزهرا ، عبدالرحیم ، حسن.س. ، یاســین ، yamin ، Night_World ، ســــــاقی ، میلاد.م ، meisamtiger ، farzad313 ، یوسف خان ، help me ، بیداری12 ، جویای حقیقت ، Tolou ، mohamad ، پرنیان ، Patriot ، سیمرغ ، soshiant ، mahramaneh ، خیبر110 ، سدرة المنتهی ، كارمند پيمانی ، مرغ باغ ملکوت ، در جستجوی سختی ، mohammad reza ، parisan ، منادی حق ، aaaaa ، امین خداپرست ، میم.حسین.الف ، آفتاب ، mahdi_haji ، آفتاب پنهانی
۱۷:۲۱, ۲۶/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آبان/۹۲ ۱۷:۲۸ توسط Night moans.)
شماره ارسال: #4
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

من نمیدونستم امام حسین(علیه السلام) قبل از اینکه حضرت علی اصغر(علیه السلام) را به میدان ببرند لباس رزم را از تن بیرون آورده و لباس عادی (عبا و عمامه) پوشیده بودند و بعد حضرت علی اصغر در دستان مبارک ایشان بودند و با همان لباس به میدان آمدند که یعنی ما با شما در این لحظه سر جنگ نداریم
آخر آن طفل معصوم(علیه السلام) که باید از دید آن حرامیان معصوم می آمد اما حرمله حتی نگذاشت سخنان امام(علیه السلام) تمام شود و ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، سید ابراهیم ، عبدالرحیم ، یاســین ، yamin ، Night_World ، میلاد.م ، help me ، بیداری12 ، جویای حقیقت ، یا ثارالله ، Tolou ، mohamad ، پرنیان ، Patriot ، سیمرغ ، mahramaneh ، Bahar ، خیبر110 ، سدرة المنتهی ، fatemeh-55 ، منادی حق ، aaaaa ، امین خداپرست ، میم.حسین.الف ، 135 ، آفتاب ، mahdi_haji
۱۸:۲۰, ۲۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام

نقل قول:من نمیدونستم که حضرت علی اصغر باب الحوائج هستند،فکر میکردم فقط یه بچه کوچک بیگناه هستند اما گویا جایگاه بزرگی نزد خدا دارند و یکی از حجت های الهی در قیامت خون ایشون هست که امام به اسمان پاشید.

و اذا الموؤدة سئلت بای ذنب قتلت . (تکویر 8 و 9 )
و هنگامی که از دختر زنده به گور شده باز پرسند به کدامین گناه کشته شده است ؟
از امام صادق (علیه السلام) روایت شده است که ، منظور از آیه فوق حضرت امام حسین علیه السلام است و این آیه در حق او نازل شده است . ( بحار الانوار، ج23، ص 255، حدیث 6 و ج44 )

البته من در جایی خوندم که منظور از این آیه هم حضرت علی اصغر علیه السلام هستند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن.س. ، یاســین ، عبدالرحمن ، Night_World ، میلاد.م ، aboutorab ، help me ، بیداری12 ، جویای حقیقت ، یا ثارالله ، Tolou ، mohamad ، پرنیان ، Patriot ، سیمرغ ، خیبر110 ، سدرة المنتهی ، fatemeh-55 ، منادی حق ، امین خداپرست ، آفتاب ، mahdi_haji ، fafa*
۱۸:۴۸, ۲۶/آبان/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
(۲۶/آبان/۹۲ ۱۷:۱۸)یا ثارالله نوشته است:  بسم الله الرّحمن الرّحیم

یکی از چیزهایی که امسال در مورد واقعه عاشورا یاد گرفتم این بود که حضرت باقر(علیه السلام) پنج ساله در مجلس یزید سخن جالبی رو ارائه می فرمایند.

داستان از این قرار است که پس از آنکه اهل بیت علیه السلام را وارد شام کردند، یزید لعین حضرت امام سجّاد علیه السلام و تمام مخدّرات را که همراه حضرت بودند به مجلس خود طلبید و به اهل مجلس خود گفت: من دستور دادم مردان اینها را تماما کشتند. و اکنون این زنان و کودکانی که ملاحظه می کنید، در ریسمان اسارت من گرفتار می باشند، شما می گویید من با آنان چه کنم؟

همه گفتند دستور بده تمامی آنها را گردن بزنند تا از نسل علی (علیه السلام) که دشمن دیرینه تو و پدرت معاویه بودند یک نفر باقی نماند.

به محض آنکه اهل مجلس یزید این فتوا را دادند، امام محمّد باقر (علیه السلام) برخاست و فرمود : یزید، میدانی فرق دربار تو با دربار فرعون چیست؟
یزید که از جرئت آن حضرت تعجّب کرده بود و از طرفی کنجکاو شده بود، گفت : چیست؟

فرمود: اهل مجلس تو از همنشینان فرعون هم بدترند. زیرا فرعون زمانی که با اهل مجلس خود راجع به حضرت موسی و هارون مشورت کرد و گفت با آنان چه کنم؟

گفتند آنها را به حال خودشان واگذار و متعرّض آنان مشو، لکن زمانی که تو با اهل مجلس خویش راجع به ما مشورت نمودی، آنها گفتند تمام ما را گردن بزن، و در این امر سرّی نهفته است.

یزید گفت: چه سرّی نهفته است؟

امام باقر (علیه السلام) فرمودند علمای مجلس فرعون همه حلال زاده بودند ولکن همنشینان تو همه حرام زاده می باشند.

"وَلایقتل الانبیاء و اولادهم إلّا اولاد الادعیا" یعنی نمی کشد پیغمبران و اولاد پیغمبران را مگر اولاد ولدالزنا.

- اثبات الوصیه ، ص130 با اندکی تخلص و تغییر

یعنی واقعا امام باقر با اون سنش این حرفا رو گفته؟؟؟

وای خدایا Sad من اصلا نمیدونستم امام باقر هم تو کربلا بوده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، عبدالرحمن ، help me ، بیداری12 ، یا ثارالله ، mohamad ، Patriot ، سیمرغ ، خیبر110 ، fatemeh-55 ، منادی حق ، آفتاب ، fafa*
۱۹:۰۲, ۲۶/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آبان/۹۲ ۱۹:۰۶ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #7
آواتار
حضرت علی اکبر علیه السلام شبیه ترین فرد از نظر ظاهر و اخلاق به پیامبر بودن،وقتی دلشون برای پیامبر تنگ میشده به او نگاه میکردند و به ایشون میگفتن که قران تلاوت کنن و کلا همه خیلی دوسشون داشتند.
سنشون رو از 19 -25 و حتی 28 تخمین میزنن.
در رزم اوری میگفتن به جدشون امام علی علیه السلام رفتن.
وقتی ایشون به رزم میرن و شهید میشن و اون طور فاجعه اور بدن مبارکشون رو تکه تکه میکنند،امام حسین که بر سر بالینشون میرن و میفرمایند:خدایا شاهد باش بر این قوم به سوی آنها آشکار می شود پسری که شبیه ترین فرد از نظر ظاهر واخلاق وگفتار به پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) است. ،واقعا اون روز به قلب ابا عبدالله چه گذشت؟جوانان بنی هاشم رو ندا میده که بیان و اونها در عبایی بدن علی اکبر رو میذارن و چون مکروه هست که پدر پشت تشییع جنازه فرزندش حرکت کنه امام جلو حرکت میکردن.
اولین جوان از بنی هاشم بودن که شهید میشن و الان مدفنشون زیر پای امام حسین علیه السلام هست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Night_World ، سید ابراهیم ، میلاد.م ، help me ، بیداری12 ، جویای حقیقت ، یا ثارالله ، Tolou ، پرنیان ، Patriot ، سیمرغ ، mahramaneh ، خیبر110 ، سدرة المنتهی ، كارمند پيمانی ، مرغ باغ ملکوت ، fatemeh-55 ، منادی حق ، امین خداپرست ، amrtat71 ، میم.حسین.الف ، آفتاب ، Eve ، fafa*
۱۹:۲۵, ۲۶/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آبان/۹۲ ۲۰:۴۶ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #8
آواتار
برخلاف اینکه خیلی ها فکر میکنند......

افرادی بودند که شب عاشورا هم در بین یاران حضرت بودند و تا لحظه های آخر هم در میدان نبرد بودند ولی وا دادند

و افرادی از سپاه عمر سعد بودند با ایشان جنگیدند ولی لحظه آخر خوشبخت شدند و به حضرت پیوستند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، یاســین ، محب الزهرا ، میلاد.م ، سید ابراهیم ، meisamtiger ، یوسف خان ، help me ، بیداری12 ، یا ثارالله ، Tolou ، fazel ، پرنیان ، Patriot ، سیمرغ ، mahramaneh ، خیبر110 ، سدرة المنتهی ، كارمند پيمانی ، مرغ باغ ملکوت ، fatemeh-55 ، منادی حق ، آفتاب ، Eve ، fafa*
۱:۲۹, ۲۷/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۲ ۱:۴۴ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #9
آواتار
[تصویر: bimae_karbala.png]

یکی از مهم ترین انحرافاتی که در تاریخ جا افتاده کلمه فوق است

امام علی بن الحسین علیه السلام کلا سالم بودند و حتی در روز عاشورا نیز تا ساعات پایانی سالم بودند

به خواست خدا در زمانی که می بایست از امام زمانشان دفاع می کردند به بیماری بسیار سختی مبتلا شدند که کاملا بستری شدند و طوری بوده که آن جلادان وحشی با دیدن وضع ایشان از قتل ایشان منصرف شدند و گمان بردند که زبانم لال ایشان هر دم ممکن است جان سپارند.

خواهشا این مورد را به بقیه بگوئید

حالا برای اینکه ببینید این انحراف چقدر جا افتاده روی این لینک کلیک کنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، یاســین ، یا ثارالله ، Tolou ، پرنیان ، Patriot ، سیمرغ ، help me ، mahramaneh ، Jim.m ، خیبر110 ، مرغ باغ ملکوت ، fatemeh-55 ، منادی حق ، آفتاب ، fafa*
۱۰:۰۶, ۲۷/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۲ ۱۳:۰۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #10
آواتار
یکی دیگر از نادانسته های ما این است

در خیلی از موارد عزت حسینی در جملات و اشعار بعضی افراد لگدکوب می شود

در واقع افراد امام حسین را آنطوری تفسیر می کنند که هستند نه آنطور که امام حسین بودند و هستند

امام حسین جایی التماس نکردند

مثل شیر جلوی دشمن بودند

من دیدم در بعضی از روضه ها مثلا در مورد روضه علی اصغر برای اشک گرفتن از مردم از قول امام می گویند تو رو خدا به این بچه آب بدید!!!!

[تصویر: a.jpg]

توضیح عکس:ذوقی بود

وقتی حضرت از همه چیز خود گذشتند حالا بیان برای رفع عطش علی اصغر علیه السلام جلوی این شیاطین اظهار ذلت کنند؟

حاشا و کلا

================

مورد دیگر این است

امام حسین در فاصله بین شهادت امیرالمومنین تا طغیان یزید همانگونه عمل کردند که امام حسن عمل کردند

متاسفانه متاسفانه متاسفانه بعضی از امام حسن علیه السلام یک شخص سازشکار و از امام حسین یک شخص انقلابی ترسیم می کنند

صرفا جهت اطلاع گفتم و می گویم

امام حسن مجتبی شیر جمل در شجاعت بی نظیر بودند

امام حسین نیز در فاصله ای که امام حسن مجتبی امام زمانشان بودند (+حدود 10 سال) به تبعیت از ایشان برای مصالح مسلمین قیام نکردند

هر دو امام در مدت زمانی از حیاتشان دو حالت صبر و شجاعتشان را در اعلی درجه نشان دادند

با تشکر از تذکر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، fazel ، Tolou ، پرنیان ، Patriot ، سیمرغ ، help me ، soshiant ، mahramaneh ، Jim.m ، خیبر110 ، fatemeh-55 ، منادی حق ، امین خداپرست ، میم.حسین.الف ، آفتاب ، 1fabeg ، fafa*
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا