|
نقد سریال عمر بن خطاب
|
|
۲۱:۵۵, ۲۸/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۲ ۵:۲۱ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
|
۲۲:۲۴, ۲۸/آبان/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
با سلام
تصاویر مربوط به حضرت علی (علیه السلام) به علت نشان دادن چهره حذف شد ... لطفا از این گونه تصاویر استفاده نکنید . با تشکر |
|||
|
|
۱:۳۹, ۲۹/آبان/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
جالب بود. خسته نباشید. میدونید کدامیک از عوامل مختارنامه در این سریال دست داشتند؟ به نظرمن این سریال با بهترین دوبله (در حد جومونگ) در صدا و سیما پخش میشه. از بس که مسئولین بیخیالن.
|
|||
|
|
۳:۴۴, ۲۹/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آبان/۹۲ ۳:۴۴ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۰۵, ۲۹/آبان/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
متن شورای سقیفه بنیساعده بروز رسانی شد!
|
|||
|
۲۱:۰۶, ۲۹/آبان/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
![]() این نقاشی از چهره عمربن الخطاب است که در بیت المقدس نگهداری می شود . نویسنده عکس مورد نظر را نه تایید نه رد می کنم ،ولی فکر میکنم این عکس ![]() بیشتر مناسب نقش یوسف پیامبر باشدتا عمر بن الخطاب رضی الله عنه . چهره ابوسفیان را در فیلم محمد رسول الله را مقایسه کنید با فیلم امام علی (علیه السلام) که صد البته چهره سازی ابوسفیان در سریال امام علی (ع )دقیقا طبق روایات بود . |
|||
|
|
۲۱:۳۹, ۲۹/آبان/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام
اون دوستي كه گفته بعيد نيست در ايران هم پخش بشه بله واقعا هم بعيد نيست وقتي گروه گريم اين سريال از دم ايراني بودند حالا نميدونم از خود ايران رفتن يا از خارج ايران رفتن ولي اين خودش در حد يك خيانت بود به تاريخ |
|||
|
|
۲۲:۳۹, ۲۹/آبان/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا
بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا رمضان 92 هم تمام شده ولی ما تازه به یاد فیلم رمضان سال 91 افتاده ایم . ![]() ![]()
|
|||
|
۲۲:۴۹, ۲۹/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آبان/۹۲ ۲۳:۱۷ توسط PWLG.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۲۹/آبان/۹۲ ۲۲:۳۹)عبداللهی نوشته است: آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرابه نام خدا ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه س. این دوستمون هم زحمت کشیده و به نکات خوب بادلیل و مدرک قابل قبول اشاره کرده. (۲۹/آبان/۹۲ ۳:۴۴)lord_crusader نوشته است:ممنون. خیلی ناراحت شدم وقتی منابع رو خوندم. براشون متاسفم که در چینین کاری همکاری داشتند. |
|||
|
|
۰:۰۴, ۳۰/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آبان/۹۲ ۱۹:۲۸ توسط احمد شاکر.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۲۹/آبان/۹۲ ۲۲:۳۹)عبداللهی نوشته است: آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرااین فیلم هنوز پخشش تموم نشده بود که من تا آنجایی که پخش شده بود نقدش کردم و در سایت خودم قرار دادم حالا بعد یک سال در بیداری اندیشه قرار گرفته |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

از بس که مسئولین بیخیالن.
![[تصویر: k2gjghd3elghsqsbcgry.jpg]](http://shiaupload.ir/images/k2gjghd3elghsqsbcgry.jpg)
![[تصویر: omar-2.jpg]](http://www.sibtayn.com/fa/images/stories/akhbar/910207/omar-2.jpg)