کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ربط های خانم و آقای قاجار
۹:۲۴, ۲۹/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۲ ۱۹:۰۲ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا

ضمن احترام به تاپیک های مربوط به حجاب و خانواده این تاپیک رو بدون قضاوت شخصی فقط بخونید.
اگه بعد خوندن گفتید همش تقصیر مرد هاست ویا زن هاست .حق الناس نوشته هام گردنتون.
تقصیر همه ی ماست.

*******************************************************************************************

همه ی مرد ها تو خونشون کمی از زورگویی های آقا محمد خان قاجار رو دارن.Huh
داستان وقتی شروع میشه که مرد میاد خونه .خانم خوبه خونه دار میگه خستم
مگه چیکار کردی؟
ظرف شستن و بچه داری هم کاری داره زن!
این جای کار رو خراب کردی.خرابکاری تاریخی.مامان بچه هات به طفل معصوم دخترات میگه : مامانی مثل من نشیا .
دختر بیچاره : باشه مامان
مامانش یه خانم محجبه ی چادری یا مانتویی مهربونهHeartHeart
بیچاره فکر میکنه اگه چادر نداشته باشه و مانتوش تنگ تر بشه یعنی مثل مامانش نیست
مثل مامانش بغض نداره .

دیدی آقا
چه راحت دختران شبیه مادران نشدن
تو رو خدا

این دفعه به خانمت بگو خسته نباشی خانم خانه دار
بابا پاکی نصفه دینه
این خانم خانه دار داره نصفه دین رو میاره خونت
تو این فصل بی اعتقادی نصف دین خیلیه خیلی باور کن

بزار تاپیک 50 سال بعد تالار بیداری اندیشه بشه
ربط مردان قدرشناسHeartو با حجابی HeartHeart

[تصویر: khs6xpu1d3ijqddusf8.jpg]

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Patriot ، یاســین ، وحید110 ، حلما ، mahramaneh ، محمد حسین ، سید ابراهیم ، ســــــاقی ، زینب خانوم ، amiroooo ، Tolou ، هادی... ، مجید املشی ، bagheri4 ، محب الزهرا ، Reza2035 ، sarallah ، درست پسند ، meshkat ، Havbb 110 ، خیبر110 ، رضوانه ، Asma ، sagheb ، Aryha ، AS53 ، zahra11 ، بیداری12 ، سرباز سید علی ، در جستجوی سختی ، 135 ، sadegh313

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۵۵, ۳۰/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آبان/۹۲ ۱۵:۵۷ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #11
آواتار
نقل قول:
هیچوقت به یک زن نگو
تو نمیتونی
کار زن نیست

زن هرکاری رو نمیتونه انجام بده چون مثل مرد نیست ولی مسئله ای که فراموش شده اینه که مرد هم نمیتونه هرکاری رو انجام بده چون مثل زن نیستBlush

مثلا من باور دارم یک مادر میتونه جایگاه پدر نداشته رو پر کنه ولی یک پدر حتی در بهترین حالت هم نمیتونه جای یک مادر نداشته رو پر کنه

این اون چیزی هست که زن رو معنی میکنه و جایگاهی متفاوت تر از مرد بهش میده نه پایین تر Heart
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، ELENOR ، رضوانه ، فرشته مهربون ، مجید املشی ، Havbb 110 ، عبدالرحمن ، محمد حسین ، mahramaneh ، یاســین ، شیدا ، AS53 ، zahra11 ، شهیدطیبه واعظی
۱۷:۴۸, ۳۰/آبان/۹۲
شماره ارسال: #12
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان یه مطلبی رو قبول دارید؟؟؟!!!
اینکه ما خیلی وقتا منظور بدی نداریم،اما حال و حوصله نداریم که اون مطلبو درست منتقل کنیم!!!
مثلا همین مطلبی که دوستمون گفتن: اینکه به اون خانم بگید:تو نمیتونی!

خب چه بهتره به جای این لحن و این حرف بگیم: اذیت میشی ،سختت میشه
یا وقتی یه آقایی یه کار فنی رو انجام میده و دست آخر فاتحشو میخونه!!!!Big Grin ،،،بهش نگیم هیچ کاری از دستت برنمیاد ،یا نگیم: وقتی بلد نیستی دست نزن
بهش بگیم: فدای سرت

میبینید خیلی از مشکلات ما به خاطر زخم زبون هامون به وجود میاد

جَمالُ الرَّجُلِ فَصاحَةُ لِسانِهِ؛
زيبايى مرد به شيوايى زبان اوست.

كنزالعمال، ج10، ص152، ح28775

پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) میفرمایند: هرکس زبانش را اصلاح کند، به همه قرآن عمل کرده است.

دیگه از این بالاتر؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، خیبر110 ، مجید املشی ، Havbb 110 ، محمد حسین ، mahramaneh ، یاســین ، درست پسند ، AS53 ، zahra11 ، بیداری12 ، در جستجوی سختی
۱۸:۳۱, ۳۰/آبان/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آبان/۹۲ ۱۹:۰۱ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #13
آواتار
ضمن احترام به تمام آقایان تالار بیداری اندیشه

گاهی ربط های آقا محمد خان قاجاری به اغراق میره . نویسنده عذرخواهی میکنه اگه با عدالت ننوشته.
ضمن احترام به خانوم های عزیزی Heartکه آقایان قاجاری Angryزیادی در فامیل دارند .نویسنده برای عادل بودن مجبور شد به علت امار غیر موثق مردان غیر قاجاری کمی اغراق رو کم کنه.Dodgy

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، مجید املشی ، Havbb 110 ، محمد حسین ، درست پسند
۱۹:۱۵, ۱۰/آذر/۹۲
شماره ارسال: #14
آواتار
راستش نمیخواستم هم موضوع و هم مخاطب نوشته ها رو عوض کنم . اما با توجه به اتفاقات 1 هفته ی پیش دیدم باید رویه رو از سمت دیگه هم بنویسم .
هفته ی پیش بسیج دانشکده همایشی تو دانشکده در مورد ازدواج گذاشته بود . تو همایش همه ی آقایون که نه 99 درصد موافق بودن که مرد ها زود از راه بدر میشن . من که اون وقت جا خوردم . اما یه اتفاقی رو شاهد بودم که دیدم ربط مو طلایی و حجاب رو براتون بنویسم .

آقای یه خونه ای از خانومش خواست که مو هاش رو رنگ طلایی کنه . از این رنگ خوشش میومد و بعد از چند بار اصرار خانم تو این مساله دعوا میکنه و میگه همینه که هست من از این رنگ خوشم میاد . Angry

یه بنده خدایی هم موهاش طلایی بوده و با این آقا دوست میشه .از همه جا هم بی خبر تا میفهمه این آقا متاهله و مرد هم میگه که از موی طلایی خوشش میومده و این خانم رو دیده و باهاش دوست شده .
به حساب این بنده خدای مو طلایی بی حجاب من در مردودی ها خواهم رسید .
اما
من فعلا با این خانم قاجارAngry کار دارم که یه رنگ رو نتونست تو خونه حل کنه و با داد و بیداد حجاب نگاه آقای خونه رو کشوند تو خیابون Sad
. خانم قاجار چرا واقعا Huh. زور گفتی خواهر من قبول کن Confused

ربط حجاب نگاه مرد رو با اتفاقات خونه هم نباید دست کم گرفت . Dodgy

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هادی... ، sagheb ، محمد حسین ، یاســین ، درست پسند ، AS53 ، مجید املشی ، zahra11 ، Aryha ، sadegh313
۱۲:۰۶, ۲۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #15
آواتار
ما الان بسیج شدیم خانمی رو کمک کنیم 30 کیلو وزن کم کنه . Huh
یه آقای قاجار فرمودن وزن کم کن .باهات ازدواج کردم این جوری نبودی . AngryAngry[b]. واقعا خود باشگاه های زنانه پر از ماجراهایی هست که خودش یه کتاب میشه.
Cool

آقای محترم میتونستی بهتر حرف بزنی .باور بفرمایید زبان خوش مرد برای زن نعمته.Smile
مثلااگر بگی عزیزم من نگران سلامتیت هستم از مردونگیت نه تنها کم نمیشد که زیاد هم میشد [/b]

این بانو قراره بچه هات رو تربیت کنه . اما با این شرایط استرس زا واسه خانومت فکر میکنی بچه هات چطور تربیت میشن ؟
ربط این مرد و آینده ی بچه هایی که شاید تنها به داشتن اندام خوب فکر کنن رو دست کم نگیر.

[b]*****************************************************************

[/b]

[تصویر: hbreirl2yk686nb1208a.jpg]
[b]تصویر مرد غیر قاجاری

[/b]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: AS53 ، مجید املشی ، شهیدطیبه واعظی
۱۲:۴۰, ۲۲/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۲ ۱۲:۴۰ توسط AS53.)
شماره ارسال: #16
آواتار
زمانی که تو خونه محبت و اسلام جاری بشه دیگه چیزی به نام رگ قاجاری وجود نخواهد داشت و خودشم خواهر من همه ی مرد ها اینجوری نیستن که...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اسکای ، مجید املشی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا