|
جستجوی خوشبختی در 25 جمله حکیمانه امام صادق(علیه السلام)
|
|
۱۳:۵۷, ۳۰/آبان/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام جستجوی خوشبختی در 25 جمله حکیمانه امام صادق(علیه السلام) امام صادق علیه السلام: دوست داشتن مرگ را جستجو نمودم، پس آن را در پيش فرستادن ثروت (انفاق) يافتم، بهشت را جستجو کردم، پس آن را در بخشندگى و جوانمردى يافتم و روشنى رخسار را جستجو نمودم، پس آن را در نماز شب يافتم. مشرق- امام جعفر صادق علیه السلام فرمودند: طلبتُ الجنة، فوجدتها فى السخاء :بهشت را جستجو نمودم، پس آن را در بخشندگى و جوانمردى يافتم. *- و طلبتُ العافية، فوجدتها فى العزلة: و تندرستى و رستگارى(عافیت) را جستجو نمودم، پس آن را در گوشهگيرى (مثبت و سازنده) يافتم. *- و طلبت ثقل الميزان، فوجدته فى شهادة «ان لا اله الا الله و محمد رسول الله»: و سنگينى ترازوى اعمال را جستجو نمودم، پس آن را در گواهى به يگانگى خدا تعالى و رسالت حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) يافتم. *- و طلبت السرعة فى الدخول الى الجنة، فوجدتها فى العمل لله تعالى: سرعت در ورد به بهشت را جستجو نمودم، پس آن را در كار خالصانه براى خداى تعالى يافتم. *- و طلبتُ حب الموت، فوجدته فى تقديم المال لوجه الله:و دوست داشتن مرگ را جستجو نمودم، پس آن را در پيش فرستادن ثروت (انفاق) براى خشنودى خدا يافتم. *- و طلبت حلاوة العبادة، فوجدتها فى ترك المعصية: و شيرينى عبادت را جستجو نمودم، پس آن را در ترك گناه يافتم. *- و طلبت رقة القلب، فوجدتها فى الجوع و العطش: و رقت (نرمى) قلب را جستجو نمودم، پس آن را در گرسنگى و تشنگى (روزه) يافتم. *- و طلبت نور القلب، فوجدته فى التفكر و البكاء: و روشنى قلب را جستجو نمودم، پس آن را در انديشيدن و گريستن يافتم. *- و طلبت الجواز على الصراط، فوجدته فى الصدقة: و (آسانى) عبور بر صراط را جستجو نمودم، پس آن را در صدقه يافتم. *- و طلبت نور الوجه، فوجدته فى صلاة الليل: و روشنى رخسار را جستجو نمودم، پس آن را در نماز شب يافتم. *- و طلبت فضل الجهاد، فوجدته فى الكسب للعيال: و فضيلت جهاد را جستجو نمودم، پس آن را در به دست آوردن هزينه زندگى زن و فرزند يافتم. *- و طلبت حدب الله عزوجل، فوجدته فى بغض اهل المعاصى: و دوستى خداى تعالى را جستجو كردم، پس آن را در دشمنى با گنهكاران يافتم. *- و طلبت الرئاسة، فوجدتها فى النصيحة لعبادالله: و سرورى و بزرگى را جستجو نمودم، پس آن را در خيرخواهى براى بندگان خدا يافتم. *- و طلبت فراغ القلب، فوجدته فى قلة المال: و آسايش قلب را جستجو نمودم، پس آن را در كمى ثروت يافتم. *- و طلبت عزائم الامور، فوجدتها فى الصبر :و كارهاى پر ارزش را جستجو نمودم، پس آن را در شكيبايى يافتم. *- و طلبت الشرف، فوجدته فى العلم: و بلندى قدر و حسب را جستجو نمودم، پس آن را در دانش يافتم. *- و طلبت العبادة فوجدتها فى الورع: و عبادت در جستجو نمودم، پس آن را در پرهيزكار يافتم . *- و طلبت الراحة، فوجوتها فى الزهد:و آسايش را جستجو نمودم، پس آن را در پارسايى يافتم. *- و طلبت الرفعة، فوجدتها فى التواضع: برترى و بزرگوارى را جستجو نمودم، پس آن را در فروتنى يافتم. *- و طلبت العز، فوجدته فى الصدق: و عزت (ارجمندى) را جستجو نمودم، پس آن را در راستى و درستى يافتم. *- و طلبت الذلة، فوجدتها فى الصوم: و نرمى و فروتنى را جستجو نمودم، پس آن را در روزه يافتم. *- و طلبت الغنى، فوجدته فى القناعة: و توانگرى را جستجو نمودم، پس آن را در قناعت يافتم. *- و طلبت الانس، فوجدته فى قرائة القرآن: و آرامش و همدمى را جستجو نمودم، پس آن را در خواندن قرآن يافتم. *- و طلبت صحبة الناس، فوجدتها فى حسن الخلق: و همراهى و گفتگوى با مردم را جستجو نمودم، پس آن را در خوشخويى يافتم. *- و طلبت رضى الله، فوجدته فى برالوالدين: و خوشنودى خدا تعالى را جستجو نمودم، پس آن را در نيكى به پدر و مادر يافتم. «مستدرك الوسائل، جلد 12، صفحه 173 - 174،ح 13810» صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم یا الله |
|||
|
|
۸:۲۵, ۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
تشکر فراوان بابت این تاپیک ارزشمند و کاربردی
(۳۰/آبان/۹۲ ۱۳:۵۷)mohammad reza نوشته است: *- و طلبت حلاوة العبادة، فوجدتها فى ترك المعصية: و شيرينى عبادت را جستجو نمودم، پس آن را در ترك گناه يافتم.من فهمیدم که: با گناه آدم شیرینی عبادت رو نمی تونه بچشه!!!!!!!! با تفکر و گریستن (بر گناهانم و بر سید الشهدا و گریه هایی که وجه خدایی دارند) قلبم نورانیت پیدا میکنه!!!!! برای عبور سریع از پل صراط باید صدقه بدم!!!!!!!!!!!!!!! اگر طالب دوستی خدا هستم باید با گناهکاران دشمنی کنم و بزرگترین گناهان نزد خدا کفر و شرک و نفاق است!!! و فهمیدم که بدون صبر نمی شود دست به کاری بزرگ زد!!!!!!!!! و فههمیدم که اگر می خواهم با مردم ارتباطی خوب داشته باشم باید حسن خلق داشته باشم و دانستم که رضای خدا قرین است به رضایت والدینم!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۱۰:۰۸, ۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
نقل قول:و طلبت رضى الله، فوجدته فى برالوالدين: و خوشنودى خدا تعالى را جستجو نمودم، پس آن را در نيكى به پدر و مادر يافتم.در طول سالهای زندگیم یکسال خیلی برام با خیر و برکت بود!!! به فاصله 6ماه دوبار مشرف شدم کربلا!!! چندبار مشهد........حتی راه برای قم و شاه عبدالعظیم هم کامل باز بود و زیاد می رفتم زیارت !!! دیدم سالهای بعد کربلا که تعطیل شد...مشهد و قم و حضرت عبدالعظیم هم باید کلی اصرارو التماس کنم بطلبین... کلی فکر کردم چی بوده موضوع اون سال و چه کار خوبی کرده بودم ![]() ![]() ![]() یادم افتاد سالی بود که خانوادم موقتی محل سکونتشون تغییر کرد و رفتند کرج..پدرم هم هر روز عصر باید از سر کار برمیگشتن میرفتن کرج و ترافیک اتوبان و... منم ناراحت بودم و تماس میگرفتم باهاشون و اصرار میکردم که بیان منزل ما و شب بمونن و از همیجا برن سر کار یه روزهاییش هم بیرون از خونه کار داشتم یا........ولی پدرو مادرم رو ترجبح میدادم و وقتی منزل ما بودن با جون و دل ازشون پذیرایی میکردم حالا حسرت اون روزها رو میخورم و اینکه واقعا حس کردم خشنودی خدا در نیکی به پدر و مادر هست ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۲:۴۰, ۵/آذر/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
خوش به حال آنان كه از نعمت بزرگ پدر و مادر بهره مند هستند. متاسفانه بعد از فوت مادرم به فاصله 6 ماه بعد پدرم نيز به رحمت خدا رفتند. يك روزهايي كه خيلي گير و گرفتاري به كارم مي افته ياد اون روزهايي مي افتم كه به مادرم مي گفتم برايم دعا كند و او مي گفت خدا از همه گرفتارها رفع گرفتاري كند و چقدر زود دعايش مستجاب مي شد حالا هم هر وقت مي خواهم برايم دعا كنند سر خاكشان مي روم و درخواست مي كنم و هنوز هم آنها برايمان دعا مي كنند...
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| (B)پنجاه خصلت مومن از نظر امام صادق!!! | علی 110 | 7 | 6,622 |
۷/اسفند/۹۶ ۱۶:۴۴ آخرین ارسال: Hadith |
|
| سخنرانی عبد صالح پیرامون شخصیت حضرت عباس علیه السلام | عبدالرحمن | 0 | 1,154 |
۱۸/بهمن/۹۶ ۱۷:۵۷ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| همنشینی مفضل با شرابخواران و... و نامه ی امام صادق به او | Islam | 0 | 906 |
۲۸/اردیبهشت/۹۶ ۱۴:۰۸ آخرین ارسال: Islam |
|
| لحظات اخر زندگانی امام حسن عسکری علیه السلام چگونه گذشت؟ | Islam | 0 | 1,225 |
۱۸/آذر/۹۵ ۲:۴۰ آخرین ارسال: Islam |
|
| 40 حدیث در وصف,سالار شهیدان امام حسین(علیه السلام) | GustavoWoltmann | 0 | 1,190 |
۱۹/شهریور/۹۵ ۲۱:۴۴ آخرین ارسال: GustavoWoltmann |
|
| 25شوال؛سالروز شهادت امام صادق(علیه السلام)کاش کمی«صادق»باشیم | آفتاب | 1 | 1,970 |
۸/مرداد/۹۵ ۲۱:۵۰ آخرین ارسال: sagheb |
|
| يا اميرالمومنين (علیه السلام) | مصطفي مازح7610 | 4 | 2,878 |
۱۸/تیر/۹۴ ۸:۵۵ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|