|
یه شب روضه نگیرم می میرم
|
|
۲۱:۳۳, ۲/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آذر/۹۲ ۱۸:۰۳ توسط صبح صادق.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام) سلام. لطفاٌ توجه کنید.این پست دلی هستش.لطفاٌ دلی بنویسید. (قبلاٌ توی این تالار تاپیکهای بوده که از نگاه مبانی مذهبی و علمی و مستندات تاریخی به بررسی موضوع چرایی اشک ریختن برای اربابمون و فواید معنوی و یا حتی جسمی این موضوع پرداخته اند.این تاپیک نه از جهت واکاوی و تبیین دوباره این مسائل ایجاد شده و نه حتی از جهت بررسی برکات مطرح نشده این حزن شیرین در مسائل روزمره زندگی) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- راستش دلم گرفته.محـرم اربـابـم رفت من باز همون نوکر روسیاه موندم که بودم. می دونید بچه ها،این چند روز همش تو فکرم اینه که اگه محرم دیگه نباشیم چی؟ یعنی بازم بوی اسپند محرم رو می شنویم؟یعنی بازم می تونیم ذکــر اربــاب و دم بگیریم؟ بچه ها اگه هفتگی نبود کجا میرفتیم اسـم قشنگ اربــابـمـــون رو بشنویم؟ کجا می رفتیم بگیم آقــای بــی کفنـم خودم تنهایی فـــدایـی رقیـــه خاتـونت می شم؟ آقا جون اگه عبـاستــون نیست،هممون غلام سیاههای علمدارت می شیم. آقا این آخرین قسم بچه شیعه ها هستش.یک وجب از خاک زینب اگر جا به جا شود. ولله، عالم را زیرو رو می کنیم. اصلاٌ اگه روضه نریم،اگه نگیم حسین،اگه دم نگیریم،اگه لطمه نزنیم،اگه زیارت عاشورا نخونیم.خوب پس چی کار کنیم؟ نمی دونم دور و بر شما هم بی معرفتهای هستند که بگن(چقدر میرین روضه؟چرا همش میخواین مردم گریه کنن؟...)) خـدایـــا دلـم گـرفتـــه خدابا تو رو به راه یافته های به درگاه حسینت همــه رو حسینــی کــن. دلم تنگه ذکر ((آقـــــا بـیـــای)) بچه های هیئت شده. خدایا ای کاش هر شبت شب جمعه بود. ای کاش هر شبت شب زیـارتـــی اربـابــــم بود. ارباب نوکرای رو سیاهتو دریاب. |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۰۲, ۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام) امشب شب زیارتی ارباب بی کفنه : اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَباعَبْدِاللهِ ،اَلسَّلامُ عَلَيْكَ وَعَلَى الْاَرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنٰائِكَ ، عَلَيْكُمْ مِنّى جَميعاً سَلاٰمُ اللهِ اَبَداً مٰا بَقيتُ وَبَقِىَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ ...
|
|||
|
|
۱۹:۴۸, ۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام) تو را ای عشق ... تو را من چشم در راهم ... ![]() |
|||
|
|
۲۱:۱۹, ۸/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام) ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ آن شب تنهاترین شب کوفه بود و خسوفی ترین شب تاریخ ... چند پاره ابر تیره و سیاه بر شهر کوفه سایه انداخته بود ... روحی الهی در سکوت غمگین شب به پرواز ملکوت درآمده بود ... مرغابی ها غمگینانه ترین آوازها را به گلوی شب ریخته بودند ... زمین از این فاجعه می لرزید و ستونهای مسجد کوفه مرثیه سر داده بودند ... محراب مسجد کوفه از خون عدالت رنگین گشته و در سکوتی سنگین غنوده بود ... آن شب امیرالمؤمنین بود ... آن شب،شب علی بود ... بچه ها دعا کنید،دلم هوای ایوان نجف داره ... |
|||
|
|
۱۸:۵۷, ۲۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام) در خم طره موی تو عجب غوغای است هر که آمد به تماشا به نمازش نرسید ![]() |
|||
|
|
۲۰:۱۶, ۱/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام) امشب شب جمعه است،شب زیارتی ارباب بی کفنمون.... تو رو خدا موقع زیارت عاشورا خوندنتون همه رو دعا کنید... دعا کنید،هر کی هر آرزویی داره برآورده شه... منم دعا کنید،همه آرزومندان حرم ارباب رو دعا کنید... دعا کنید تا نمردم،یه بار،فقط به بار حرم آقامو بمیرم.بعدش اگه همون لحظه هم بمیرم دیگه آرزویی ندارم... اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَباعَبْدِاللهِ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يَابْنَ رَسُولِ اللهِ ، اَلسَّلاٰمُ عَلَيْكَ يَا بْنَ اَميرِالْمُؤْمِنين ، وَ ابْنَ سَيِّدِ الْوَصِيّينَ اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يَا بْنَ فاطِمَةَ سَيِّدَةِ نِسٰاءِ الْعٰالَمينَ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا ثارَاللهِ وَابْنَ ثارِەِ ، وَالْوِتْرَ الْمَوْتُورَ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ وَعَلَى الْاَرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنٰائِكَ ، عَلَيْكُمْ مِنّى جَميعاً سَلاٰمُ اللهِ اَبَداً مٰا بَقيتُ وَبَقِىَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ ... اربــاب ... [b]
![]() |
|||
|
|
۲۱:۲۲, ۶/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحیدر
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام) بر مشام جان میرسه هر لحظه بوی حرم ... خدایا دعای قنوتم را مستجاب نمی کنی ؟ ![]() |
|||
|
|
۰:۲۵, ۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
شبهای جمعه می گیرم هواتو
اشک غریبی میریزم برا تو بیچاره اون که حرم رو ندیده بیچاره تر اون که دید کربلا هرکی حرم رو ندیده فقط یه غصه بدلش داره ام اونی که حرم رو دیده هزاران غصه تو دل داره |
|||
|
|
۸:۱۵, ۷/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
سلام
اخ كه چقدر دلم تنگه اين تاپيك بود..... ارباب قرار ما يه سفر كرببلا. ارباب اگر چه كه كار ما هي بديه!!!!!! ..... ... .. مگه هر كي كه بد شد دل نداره؟؟؟ اگه عشقت برام حاصل نداره... مگه آدم بدا عاشق نميشن؟؟ به ولله دل كمه دنيام و ميدم. اگه عشق نبود اينجا نبودم... گرفته عشق تو كل وجودم. شده اسم دلم بيت اباافضل اسير نرگس چشم ابالفضل.... آقا جوونيم رفت نميخواي كربلا رو نشونم بدي؟ من به اجل جون نميدم تا كربلاتو نبينم....... دلم محرم ميخواد. دلم تنگه عزاته |
|||
|
|
۲۰:۲۴, ۲۱/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
گفتم که امشب دلم هوای آقامو کرده ...
نقل قول: دارد زمان آمـدنت دیــر میشود دارد جوان سینه زنت پیر می شود تاثیـر گریه های غریبانه ی شماست دنیا غروب جمعه چه دلگیـر می شـود ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 6(27).jpg]](http://m-farhangi.iut.ac.ir/edare/uploads/fck/6(27).jpg)
![[تصویر: r5ool9hkt3cp3ddlxdfu.jpg]](http://www.up.98ia.com/images/r5ool9hkt3cp3ddlxdfu.jpg)
![[تصویر: zarih_jadid_emam_hossein.jpg]](http://pic.photo-aks.com/photo/images/religious/holy/medium/zarih_jadid_emam_hossein.jpg)
![[تصویر: haram_emam_hossein.jpg]](http://pic.photo-aks.com/photo/images/religious/moharam/medium/haram_emam_hossein.jpg)

![[تصویر: 628_16.jpg]](http://niksalehi.com/nimg/amozesh/blog_5/628_16.jpg)